Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015, 2:19.22 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

 

Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 έγινε ο πρώτος ανασχηματισμός και η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την τελευταία ψηφοφορία στη βουλή για τη νέα συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους, είχε πολλές αντιρρήσεις και απώλειες.

Είναι ο πρώτος ανασχηματισμός μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 που έγιναν οι εθνικές εκλογές στην Ελλάδα με νικητή το αριστερό κόμμα του Σύριζα.
 
Το πιο σοβαρό πλήγμα στην κυβέρνηση ήταν η πρώτη παραίτηση του υπουργού οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη, όπου μετά το δημοψήφισμα διαφώνησε με την στρατηγική της διαπραγμάτευσης και αποχώρησε από το κυβερνητικό σχήμα.Μετά την διαπραγμάτευση για την αρχή και πάλι των διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους εταίρους και τα εκβιαστικά διλήμματα που μας έθεσαν, υπήρξαν και άλλοι που διαφώνησαν με το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης και τα σκληρά μέτρα που πρέπει να επιβληθούν, οπότε και ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να κάνει αυτόν τον πρώτο ανασχηματισμό και στην ουσία να απομακρύνει από τις κυβερνητικές θέσεις του διαφωνούντες.
 

           

Ας δούμε τι μας δείχνει το ωροσκόπιο του πρώτου αυτού ανασχηματισμού και η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης:Η νέα αυτή κυβέρνηση έχει 2 τριπλέτες, η πρώτη με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, και η δεύτερη με Σελήνη, Δία και Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα:


Αυτό δείχνει κατ’ αρχήν μια απόλυτη ταύτιση με τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι ένας ανασχηματισμός όπου αποφασίστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον πρωθυπουργό. Και ο πρωθυπουργός έχει τριπλέτα στον Καρκίνο στο γενέθλιο ωροσκόπιό του, ενώ ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα όπου είναι και η Σελήνη της ημέρας του ανασχηματισμού.

Αυτό δείχνει πως θέλει να έχει νέα πρόσωπα κοντά του, όπου συμφωνούν μαζί του και με τα σχέδιά του και θα του δημιουργούν τα λιγότερο δυνατά προβλήματα όταν αποφασίζει κάτι και πρέπει να εφαρμοστεί.

Η μέρα του ανασχηματισμού και της νέας κυβέρνησης έχει ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό ωροσκόπιο όπου δείχνει διάθεση για αλλαγές και ανάγκη για περισσότερη θετική προσέγγιση στο κυβερνητικό σχήμα.

Έχει και πάλι πρώτο μέλημα την πατρίδα με την τριπλέτα στον Καρκίνο, ενώ αυτό δείχνει και μία έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Στις αποφάσεις που θα παρθούν από το νέο σχήμα της κυβέρνησης αυτής θα παίξει σημαντικό ρόλο το συναίσθημα, το οποίο συχνά θα πηγαίνει ενάντια στη λογική. Αυτό μπορεί να παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις, λανθασμένες κινήσεις, όπου όμως θα έχουν γνώση οι φύλακες. Δεν θα είναι δίχως να έχουν γνώση.

Το καλό είναι πως θα έχουμε πολλούς υποστηριχτές όπου θα βοηθήσουν να πάνε τα πράγματα καλύτερα για την οικονομία μας, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί πολλοί από αυτούς τους υποστηριχτές όσο προχωράνε οι πλανήτες από τον Λέοντα και περάσουν στην Παρθένο θα πιάσουν την αντίθεση του Ποσειδώνα, και θα μας πουλήσουν στην πρώτη ευκαιρία όπου θα θίγονται τα συμφέροντά τους.  Η νέα αυτή κυβέρνηση έχει αντίθεση της τριπλέτας στον Καρκίνο, Άρη, Ερμή, Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανάδρομο:


Μεγάλη δυσκολία στο να παρθούν αποφάσεις θα έχει αυτή η κυβέρνηση, λόγω καθαρά από τη συμφωνία με τους παντοδύναμους εταίρους μας. Υπάρχει έντονο το στοιχείο της σκληρότητας από μεριάς τους, αν και η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα δείχνει πως θα αλλάξουν γνώμη σε κάποια πράγματα και θα αφήνουν και κάποια, πολύ λίγα όμως, περιθώρια.

Οι αντιδράσεις θα είναι πολλές και δύσκολα όμως θα προχωρούν δημιουργικά σχέδια που θα έχουν πολλά από τα μέλη της κυβέρνησης.Η νέα αυτή κυβέρνηση έχει την τριπλέτα στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο Σκορπιό ανάδρομο:


Αυτό δείχνει και την δυσκολία του πρωθυπουργού, όπου θα συναντάει συνεχώς εμπόδια σε πολλές από τις προσπάθειες για να βελτιώσει τα οικονομικά της χώρας.

Δείχνει πως υπάρχει διάθεση από μεριάς της κυβέρνησης για να παράγουν έργο, θα γίνουν σημαντικές προσπάθειες λόγω κυρίως της συνόδου με τον Δία και του τριγώνου με τον Ουρανό, θα υπάρξουν θετικές και ανανεωτικές κινήσεις, αλλά ίσως δεν είναι αρκετές για να επιλυθεί μόνιμα η κρίση και ορθοποδήσει η Ελληνική οικονομία.

Βήματα όμως θα γίνουν πολλά και θα υπάρξει σίγουρα μια σταθεροποίηση, αλλά δεν θα λυθεί μόνιμα το πρόβλημα καθώς φαίνεται πως είναι ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό πρόβλημα.


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο κυβερνητικό σχήμα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΑΠΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ;

-
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ;

-
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ;

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<