Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΑΠΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015, 1:57.09 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι καθηγητής Οικονομικής θεωρίας, οικονομολόγος και πολιτικός. Δίδαξε στο πανεπιστήμιο του Κεντ και στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξελέγη βουλευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2015, βουλευτής Β’ Αθηνών.

Στις 27 Ιανουαρίου του 2015, διορίστηκε αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομιών Σχέσεων και ήταν στην ομάδα διαπραγμάτευσης της Ελλάδας με τους εταίρους για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους.


Από τις 6 Ιουλίου 2015 μετά την παραίτηση του φίλου του Γιάνη Βαρουφάκη, ορκίστηκε υπουργός Οικονομικών και ανέλαβε την ευθύνη της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το βιογραφικό του είναι γνωστό. Γεννήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Σπούδασε στο κολέγιο Ήτον οικονομικά και πολιτικές επιστήμες και στα πανεπιστήμια του Σάσεξ και της Οξφόρδης. Έχει συγγράψει αρκετά βιβλία για την ελληνική και τη διεθνή οικονομία.


Στην προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος με την Σκωτσέζα οικονομολόγο Χέδερ Γκίμπσον, διευθύντρια του τμήματος Ερευνών της Τράπεζας της Ελλάδα και έχουν μαζί τρία παιδιά.  


           

Ας δούμε όμως το ωροσκόπιο του νέου υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου για να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να αναλύσουμε πως και αν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα.
 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, σε αντίθεση με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη:

Ευστροφία, ταχύτητα σκέψης, εξυπνάδα, δημιουργικότητα και μια υπέροχη διπλωματία τον διακρίνουν. Έχει «ανοιχτό» μυαλό και μπορεί να πείσει αλλά και να τον πείσουν κάποιοι με τα κατάλληλα έξυπνα και αναλυτικά επιχειρήματα. Ξέρει να διακρίνει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Έχει ευφράδεια λόγου, και γνωρίζει πως θα μπορεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να πείσει τους άλλους.

Βέβαια πολλές φορές τον διακρίνει μια απέραντη αισιοδοξία όπου μπορεί να τον έχει συνεχώς με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, αλλά μπορεί να τον οδηγήσει και σε λάθη από υπερβολική σιγουριά. Το εξωτερικό τον ευνοεί καθώς και οι επαφές με άτομα από ξένες χώρες. Είναι έμφυτος διπλωμάτης. Έχει καλούς τρόπους. Είναι πολύ ευγενικός και ήρεμος τον περισσότερο χρόνο.   Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει τον Ερμή του στο ζώδιο του Καρκίνου σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό:


Κι ενώ εξωτερικά φαίνεται ξεκάθαρα πως η λογική είναι πάνω από όλα, μέσα του υπάρχει μια διαρκής πάλη με το συναίσθημα. Η λογική σκέψη μάχεται συνεχώς με το συναίσθημα όπου σε πολλές περιπτώσεις το συναίσθημα «θολώνει» τη λογική και κερδίζει. Παράλληλα είναι ήρεμος και δύσκολα θα χάσει την ψυχραιμία του, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Σπάνια θα τον δει κάποιος να έχει εξάρσεις θυμού, καθώς θα βγάζει δημιουργικά όλες τις διαφωνίες που θα έχει.

Ακόμα και όταν μέσα του θα «βράζει» για αδικίες που θα βλέπει και δεν μπορεί να αντέξει ιδιαίτερα στους πιο αδύναμους, θα μπορεί να καταφέρνει να μην εκρήγνεται και να βάζει στόχους ώστε να κάνει ότι καλύτερο για να διορθώσει αυτές τις αδικίες, οργανωμένα και δημιουργικά.Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει την Σελήνη του στον Ταύρο, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στην Παρθένο και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό:

Η Σελήνη αυτή τον κάνει έναν έξοχο οικονομολόγο. Η στήριξη του Πλούτωνα του δίνει δύναμη από πρόσωπα και πράγματα μέσα του ώστε να προχωρήσει τους στόχους που βάζει κάθε φορά. Χρειάζεται όπως κάθε φορά σκληρή δουλειά την οποία και είναι διατεθειμένος να ρίξει σε όλους τους τομείς. Είναι οργανωτικός και μπορεί να βγάλει εις πέρας ακόμα και το πιο δύσκολο εγχείρημα.

Είναι συμβιβάσιμος και ξέρει να ακούει τους άλλους έτσι ώστε να αλλάξει ακόμα και κατεύθυνση αν κάποιος του παραθέσει έξυπνα και μετρημένα επιχειρήματα. Ο Ποσειδώνας όμως αυτός μπορεί εύκολα και να τον παραπλανήσει να ακολουθήσει λάθος δρόμους, αλλά σίγουρα δεν θα έχει ο ίδιος κανένα όφελος, απλά και μόνο θα έχει παραπλανηθεί.Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος την περίοδο που ανέλαβε υπουργός οικονομικών έχει εξάγωνο Ήλιου-Αφροδίτης με τον Δία, και θα πιάσει σύντομα και Δία τρίγωνο Δία, ενώ από αρνητικά το πιο σημαντικό είναι πως ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω πιάνει τον γενέθλιο Κρόνο του:


Τα θετικά του Δία σημαίνουν πως είναι μια ιδιαίτερα θετική περίοδο για αυτόν, ενώ παράλληλα τα αρνητικά του Πλούτωνα, δείχνουν πως μέσα σε αυτή την περίοδο θα περάσει και πολύ δύσκολα. Μπορεί η εύνοια του Δία να του δίνει την εύνοια και την τύχη που χρειάζεται για να πετύχει σημαντικούς στόχους και να μπορέσει να περάσει κάποιες από τις ιδέες του, αλλά τα αρνητικά του Πλούτωνα στον Κρόνο του δείχνουν πως θα χρειαστεί να αφήσει πίσω πολλές από τις σταθερές που είχε δημιουργήσει έως τώρα.

Θα αναγκαστεί να αλλάξει γραμμή και αυτό μέσα του δεν θα του αρέσει καθόλου. Θα χρειαστεί πολλές φορές να πάει ακόμα και ενάντια στις ιδέες του και αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον εαυτό του και όχι μόνο καθώς μπροστά του έχει και τον Πλούτωνα σε αντίθεση με τον Ερμή του και σε τετράγωνο με τον Άρη του.


Του ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή επιτυχία!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ;

-
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ;

-
Ο Σταυρος Θεοδωρακης και το ποταμι του – Ποιες είναι οι προθέσεις του αστρολογικά και κατά πόσο μπορεί να δημιουργήσει τη νέα μας ελπίδα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ


          

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<