Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015, 3:38.27 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι καθηγητής Οικονομικής θεωρίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επισκέπτης καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ώστιν. Μετά από πολλά χρόνια που ακαδημαϊκής καριέρας στο εξωτερικό και κυρίως, στο Βέλγιο, την Αγγλία, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να προσφέρει με τις γνώσεις και τις ικανότητες του στα οικονομικά, στη χώρα που γεννήθηκε, την Ελλάδα.

Μετά από προσωπική και τιμητική πρόταση από τον πρόεδρο του Συνασπισμού, Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να συμμετέχει στις εκλογές και εξελέγη βουλευτής με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στη Β’ Αθηνών, πρώτος με περισσότερους από 135.000 σταυρούς.Στις 27 Ιανουαρίου 2015 ανέλαβε καθήκοντα ως Υπουργός Οικονομικών και ανέλαβε την ευθύνη της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


           

Διαπραγμάτευση που ήξερε πολύ καλά πως θα είναι δύσκολη, αλλά φαίνεται από τα χρόνια συγγραφής και συνεντεύξεων του πως έχει συγκεκριμένο σχέδιο για να βγάλει τη χώρα, αλλά και κατ’ επέκταση όλη την Ευρώπη από την κρίση. Το δύσκολο θα είναι να θέλει να αλλάξει και η ίδια η Ευρώπη, καθώς γνωρίζει καλά πως υπάρχουν τεράστια συμφέροντα που δεν θέλουν τις ριζικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Το βιογραφικό του είναι γνωστό. Έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια του Έσεξ, του Ίστ  Άνγκλια στο Νόριτς της Αγγλίας, στο Κέμπριτζ, στο Πανεπιστήμιο του Σίδνει στην Αυστραλία, στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λεούβεν στο Βέλγιο και τελευταία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην προσωπική του ζωή έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο και ο δεύτερος γάμος του είναι με την εικαστικό Δανάη Στράτου όπου έμεναν τελευταία μαζί με τα παιδιά της από προηγούμενο γάμο στις ΗΠΑ.

Έχει γράψει μια σειρά από βιβλία όπου μας εξηγεί τα πραγματικά αίτια της οικονομικής κρίσης και μαζί και ένα έξυπνο σχέδιο για το πώς μπορεί να βγει όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη από αυτή την κρίση. Σχέδιο το οποίο έχει αναλύσει και λεπτομερώς στα άρθρα που έχει γράψει.Ας δούμε όμως το ωροσκόπιο του κ. Βαρουφάκη για να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να αναλύσουμε πως και αν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα και κατ’ επέκταση την Ευρώπη όλη.Ο Ήλιος του είναι στο δυναμικό ζώδιο του Κριού σε θετική όψη εξαγώνου Δία/Κρόνο:


Είναι αρκετά δυναμικός και παθιασμένος με αυτά που καταπιάνεται. Δεν ασχολείται με τίποτα που δεν πιστεύει απόλυτα. Είναι ιδεολόγος και πολύ θετικό σαν άτομο.

Δεν του αρέσει η μιζέρια και αρνητικότητα. Ψάχνει παντού για λύσεις και είναι αρκετά ικανός για να τις βάλει δυναμικά σε εφαρμογή. Θα θέλει πάντα να κάνει θετικές αλλαγές και θα φροντίζει να τις σταθεροποιεί άμεσα.

Έχει πρωτοποριακές ιδέες, παθιάζεται με αυτές και δεν θα ησυχάσει αν δεν τις βάλει σε εφαρμογή. Θα πρέπει όμως να έχει πειστεί πριν πως αξίζουν τον κόπο να ασχοληθεί.

Βαριέται εύκολα και πάντα κυνηγάει τον επόμενο δύσκολο στόχο με πολύ πάθος και δυναμισμό.Η Σελήνη του είναι στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Άρη και συμμετέχει σε μεγάλο τρίγωνο με τον Ερμή στους Ιχθείς και τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό, ενώ είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στην Παρθένο:


Αυτή η Σελήνη του δίνει μια μεγάλη αγάπη τόσο για την πατρίδα, όσο και για την οικογένεια. Είναι μια Σελήνη που δρα συναισθηματικά και παρορμητικά και φαίνεται πως υπερτερεί της λογικής. Είναι άτομο που κάνει φίλους αδερφικούς. Λειτουργεί περισσότερο με το ένστικτο και τη διαίσθηση και έχει μια ιδιαίτερα δημιουργική σκέψη. Είναι αρκετά δυναμικός και πολλές φορές μπορεί να φαίνεται παραπάνω παθιασμένος με τις ιδέες και τις απόψεις του, αλλά είναι από τον έντονο ενθουσιασμό που τον διακρίνει για ότι καταπιάνεται. Αγαπάει με πάθος την χώρα του και θέλει να προσφέρει όπως μπορεί, δίχως να έχει ο ίδιος όφελος – όσο δύσκολο είναι αυτό να το πιστέψουν κάποιοι.

Είναι η ανάγκη για προσφορά που του δίνει αυτό το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού, που είναι πολλές φορές παρεξηγήσιμο καθώς σε μια εποχή όπου όλα τα βλέπουμε υπό ένα πρίσμα κέρδους, είναι δύσκολο κανείς να πιστέψει πως υπάρχουν και αγαθά κίνητρα. Το ωροσκόπιο όμως αυτό το δείχνει. Και έχει πολλά κοινά με το ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα, γι’ αυτό και ταίριαξαν πολύ γρήγορα μεταξύ τους.  


Γενικότερα το ωροσκόπιό του δείχνει ένα μεγάλο δυναμισμό σε συνδυασμό με τη διαίσθηση και το ένστικτο:

Έχει πολύ έντονα τα στοιχεία της φωτιάς και του νερού, γεγονός που δείχνει πως του αρέσει να ζει με πάθος και ένταση και δεν μπορεί καθόλου να έχει μια συμβατική ζωή και να συμβιβάζεται σε οποιονδήποτε τομέα. Μπορεί να κάνει κάποιες εξαιρέσεις αλλά μόνο προσωρινά για θέματα οικογένειας, αλλά και εκεί θα προσπαθήσει να φέρει τα πράγματα στα μέτρα του.

Έχει ένα ιδιαίτερα δημιουργικό μυαλό, όπου από ένστικτο γνωρίζει πιο είναι το σωστό να γίνει. Οι πλανήτες στον Κριό δείχνουν πως ξέρει πώς να πολεμήσει για αυτά που πιστεύει σε συνεργασία με τους άλλους αλλά και μόνος του.

Το διάστημα αυτό αρχίζει να φεύγει η δύσκολη επιρροή του Ουρανού/Πλούτωνα που τον χτυπούσε τα τελευταία χρόνια και ήδη έχει αρχίσει να βάζει με τις απόψεις του για μια νέα Ελλάδα και για μια νέα Ευρώπη, σε σκέψεις τους εταίρους μας στην Ευρώπη.

Θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις απόψεις του μέχρι τέλους, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή με τις μεθοδικές του κινήσεις από κοινού με την κυβέρνηση της Ελλάδας, πως θα εισακουστεί και πως η Ευρώπη θα δοκιμάσει μερικές από τις μεθόδους που έχει περιγράψει στα βιβλία και στα άρθρα του για να αλλάξει και να πάει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η συναστρία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είναι πολύ στενή και δείχνει πως παρόλο που δεν γνωρίζονται πολλά χρόνια τους συνδέει μια βαθιά αλληλοεκτίμηση και εμπιστοσύνη. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του τριγώνου των Ήλιων σε Κριό και Λέοντα και των πλανητών στον Καρκίνο που έχουν και οι δύο σε θετικές όψεις με το μεγάλο τρίγωνο του Γιάνη Βαρουφάκη στο νερό.


Του ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους του για το καλό της Ελλάδας και της Ευρώπης ολόκληρης όπου και ανήκουμε.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ;

-
Ο Σταυρος Θεοδωρακης και το ποταμι του – Ποιες είναι οι προθέσεις του αστρολογικά και κατά πόσο μπορεί να δημιουργήσει τη νέα μας ελπίδα

-
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΦΙΛΟΥΣ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ; ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ; ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ; ΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΒΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ANEW.GR ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ – ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΖΩΔΙΟ          

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<