Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015, 11:27.37 πμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 έγιναν εθνικές εκλογές στην Ελλάδα και νικητής ανακηρύχτηκε ο κ. Αλέξης Τσίπρας με τον Σύριζα πρώτο κόμμα με 36,34% και 149 έδρες, όπου σχημάτισε άμεσα και κυβέρνηση σε συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η μεγάλη δυσαρέσκεια από τα απανωτά μνημονια και τις πολιτικές λιτοτητας οδήγησε την πλειοψηφία των πολιτών στην Ελλάδα να ψηφίσουν ένα κόμμα όπου υποσχέθηκε το τέλος των μνημονίων όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και την αλλαγή για ολόκληρη την Ευρώπη. Ποιος είναι όμως ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας σύμφωνα με την αστρολογια και το γενέθλιο ωροσκοπιο του, όπου όλη η Ευρώπη μιλάει σήμερα, και όχι μόνο. Καθώς βλέπουμε παγκόσμιο ενδιαφέρον για τα τεκτενόμενα της Ελλάδας και ιδιαίτερα για το πρόσωπο του κ. Τσίπρα.
           

Ο Αλέξης Τσίπρας γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1974.

Είναι ο νεότερος πρωθυπουργός που είχε ποτέ η Ελλάδα. Είναι πρόεδρος του κόμματος του Συνασπισμού της ριζοσπαστικής Αριστεράς και είναι η πρώτη φορά όπου η Αριστερά κερδίζει εκλογές στην Ελλάδα. Επίσης είναι αντιπρόεδρος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Από τα μαθητικά του χρόνια ξεκίνησε η πολιτική του δράση συμμετέχοντας στις ιστορικές καταλήψεις του 90-91 και πρωτοστάτησε στις τότε ιστορικές αλλαγές για ισοτιμία των απολυτηρίων. Η δράση του συνεχίστηκε και στα φοιτητικά του χρόνια συμμετέχοντας σε αριστερές οργανώσεις. Ξεχώρισε και τον έμαθε ο πολύς κόσμος με τη συμμετοχή του το 2006 ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη του Συνασπισμού όπου είχε μια θεαματική ανταπόκριση από τον κόσμο. Τον Φεβρουάριο του 2008 εξελέγη πρόεδρος του Συνασπισμού και το 2009 βουλευτής με τον Σύριζα στην Α΄Αθηνών. Το 2012 ανάδειξε δεύτερο κόμμα τον Σύριζα και στις Ευρωεκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς τον πρότεινε επισήμως το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Στην προσωπική του ζωή είναι από τα παιδικά του χρόνια με την Περιστέρα Μπαζιάνα και μαζί έχουν συνάψει Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης ενώ έχουν και δύο αγόρια, τον Φοίβο-Παύλο που γεννήθηκε το 2010 και τον Ορφέα-Ερνέστο που γεννήθηκε το 2012.


Ας δούμε όμως το ωροσκόπιο του κ. Τσίπρα για να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να δούμε πως και αν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα.

Ο Ήλιος του είναι στο δυναμικό ζώδιο του Λέοντα σε τρίγωνο με τη δυναμική του Σελήνη στον Τοξότη:

Αυτό του δίνει ένα δυναμισμό και μια αποφασιστικότητα να κάνει πράξη όσα σκέφτεται και σχεδιάζει. Δεν μένει εύκολα πίσω και δεν αναβάλει αυτά που θέλει να κάνει για αργότερα. Προτιμάει το εδώ και τώρα. Πολλές φορές μπορεί αυτός ο υπερβάλοντας ζήλος και δυναμισμός να τον κάνει λίγο «ξεροκέφαλο» αλλά θα του βγαίνει συχνά σε καλό. Είναι άτομο αρκετά γενναιόδωρο και συντρέχει αυτούς που έχουν μεγάλη ανάγκη, τους πονεμένους και τους κατατρεγμένους. Θέλει πολύ να προσφέρει για το ευρύτερο καλό και όχι τόσο για προσωπικό του όφελος.

Το καλό είναι πως εξελέγει πρωθυπουργός με τον Δία από διέλευση στο ζώδιό του, και σε τρίγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που του φέρνει αρκετή εύνοια και μεγάλες αντοχές, τα οποία θα χρειαστεί αρκετά προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στην Ευρώπη. Βέβαια ο Κρόνος πηγαινοέρχεται από τη Σελήνη του γεγονός που δείχνει πως οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους θα είναι σκληρές. Έχει όμως τις αντοχές για να τα καταφέρει. Και έχει φροντίσει να έχει δίπλα του άτομα που τα έχει ψάξει πολύ καιρό και λεπτομερώς για να ξέρει πως μπορεί να τα εμπιστεύεται να μεταδώσουν τις ιδέες του ή τις ιδέες όπου από κοινού έχουν δημιουργήσει.Έχει τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Κρόνο μαζί σε σύνοδο στον ευαίσθητο Καρκίνο:


Αυτή η «τριπλέτα» όπως λέγεται στην αστρολογία, είναι πολύ δυνατή και καθορίζει όλο του το γενέθλιο ωροσκόπιο. Είναι σπάνια και αυτό σημαίνει πολλά. Σημαίνει πρώτα από όλα πως είναι ένα άτομο με μεγάλες ευαισθησίες και πολύ πόνο βαθιά μέσα του για τον συνάνθρωπο. Αυτές τις ευαισθησίες και τον έντονο συναισθηματισμό δεν θα τα αφήνει τις περισσότερες φορές να βγαίνουν προς τα έξω, καθώς ο Ήλιος στο Λέοντα είναι αρκετά εγωιστής για να φανερώνει τις αδυναμίες του. Όμως αυτές οι αδυναμίες και ο συναισθηματισμός θα φαίνονται στις περισσότερες επιλογές του καθώς αυτές καθιστούν και το κίνητρο όπου κάνει ότι κάνει.

Αυτοί οι τρεις πλανήτες μαζί είναι που του δίνουν μεγάλη ψυχραιμία στη σκέψη, στη λήψη αποφάσεων και στις αντιδράσεις του γενικότερα. Είναι αυτή η «τριπλέτα» όπου του έφερε αδερφικούς φίλους από τα παιδικά του χρόνια τους οποίους εμπιστεύεται και μπορεί να στηρίζεται επάνω τους ότι κι αν κάνει. Η σκέψη του συχνά θα χρωματίζεται από το συναίσθημα αλλά ο Κρόνος εκεί τον κάνει αρκετά αντικειμενικό στο να μπορεί και με το ένστικτο να μπορεί να κρίνει σωστά, δίκαια και να παίρνει ακόμα και με πίεση σωστές αποφάσεις δίχως εντάσεις και διαπληκτισμούς. Είναι πάντα ψύχραιμος, σκέφτεται και σχεδιάζει πολύ πριν πει ή αποφασίσει κάτι και φροντίζει πάντα να έχει κάνει μια σωστή προετοιμασία και έρευνα πριν από οτιδήποτε.

Αυτοί οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο του δίνουν και ένα βαθύ πατριωτισμό μέσα του, που είναι περισσότερο ουσιαστικός από οτιδήποτε στο ωροσκόπιό του. Θέλει να κάνει πράγματα για τη χώρα του και θα το παλέψει μέχρι τέλος καθώς έχει και τις αντοχές. Δύσκολα θα γνωρίζουν πολλά άτομα τα σχέδιά του καθώς δεν μιλάει πολύ και δεν εξηγεί πολλά. Λίγοι και καλοί θα είναι εκείνοι που θα γνωρίζουν, και αυτό θα γίνεται μόνο όταν θα κρίνει πως εκείνοι έχουν να προσφέρουν κάτι σε αυτό που σκέφτεται και πως το ένστικτό του, του λέει πως μπορεί να τους εμπιστευτεί. Και σπάνια πέφτει έξω.Ο Άρης του στην λογική και καλά οργανωμένη Παρθένο:


Δείχνει πως και οι κινήσεις του είναι ανάλογες της σωστής προετοιμασίας που έχει ήδη κάνει. Είναι λογικός στις κινήσεις του, και παρόλο που ο Ήλιος του στον Λέοντα θα τον κάνει να φαίνεται πολλές φορές ίσως λίγο ή πολύ υπερβολικός και θεατρικός, οι τελικές του κινήσεις θα βαδίζουν σχεδόν πάντα επάνω σε ένα λογικό και καλά οργανωμένο πλαίσιο. Δεν θα αφήνει τον εαυτό του να ξεφύγει ποτέ από αυτά που έχει υποσχεθεί, σχεδιάσει, οργανώσει. Είναι άτομο που κρατάει τον λόγο του και κάνει πράξη αυτά που λέει. Πολλές φορές μπορεί να χαθεί μέσα στις υπερβολικές λεπτομέρειες και τον υπερβολικό έλεγχο καθώς θα θέλει να τα ελέγχει όλα και να γνωρίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Εκεί είναι που θα πρέπει να έχει δίπλα του άτομα που το ένστικτό του, του λέει πως θα πρέπει να εμπιστεύεται. Άτομα όπου από πριν έχει ψάξει και μελετήσει αρκετά πριν τα βάλει στη ζωή του και στις συνεργασίες του και αυτό συνήθως κάνει.Ο Δίας του στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων:


Ο Δίας αυτός είναι που τον ωθεί κυρίως να βοηθήσει όλους εκείνους που υποφέρουν, καθώς υποφέρει μαζί τους. Είναι ο Δίας που μπορεί να φτάσει στα ανώτερα επίπεδα δοτικότητας σε συνδυασμό με τη Σελήνη του στον Τοξότη (σε ζώδιο του Δία) όπου τον κάνουν υπερβολικό στη δοτικότητα με εκείνους που δεν έχουν σχεδόν τίποτα και είναι οι αδικημένοι της ζωής. Δεν μπορεί να βλέπει τον πόνο και την αδικία γύρω του και θα βάλει ως προτεραιότητα να τα μειώσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Είναι επίσης ο Δίας που βοηθάει πολύ τις σχέσεις με το εξωτερικό και μπορεί να βοηθήσει το τρίγωνο Ερμή- Δία που έχει με τις ιδέες του να αλλάξει θετικά την πορεία της Ευρώπης και κατ’ επέκταση της Ελλάδας. Μπορεί να αργήσει λίγο καθώς ο Δίας του είναι ανάδρομος, αλλά σίγουρα θα βάλει ένα λιθαράκι προς τις μεγάλες αλλαγές της Ευρώπης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΔΟΤΙΚΟ ΤΟΞΟΤΗ – ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ; ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ – ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΖΩΔΙΟ;

-
Ο ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΩΣ 11/8/15 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τους τομείς που θα ευνοήσει κάθε ζωδιο ξεχωριστά

-
ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ – ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΖΩΔΙΟ

-
ΕΤΗΣΙΕΣ ΤΑΡΟ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ          

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<