Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ο Σταυρος Θεοδωρακης και το ποταμι του – Ποιες είναι οι προθέσεις του αστρολογικά και κατά πόσο μπορεί να δημιουργήσει τη νέα μας ελπίδα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014, 11:12.34 μμ
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Ο Σταυρος Θεοδωρακης, γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως θα παραιτηθεί από τη δημοσιογραφία προκειμένου να αφοσιωθεί σε μια νέα πολιτική κίνηση που ονόμασε «Το Ποταμι». Ο γνωστός σε όλους μας δημοσιογράφος όπως λέει ένα σύντομο βιογραφικό του γεννήθηκε το 1963 στο χωριό Δραπανιάς Χανίων και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα της Δυτικής Αττικής. Ξεκίνησε την δημοσιογραφία το 1984. Έχει δουλέψει στον 902 Αριστερά στα FM, το ραδιόφωνο του Σκάι, τη Μεσημβρινή, την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Από το 1985-1987 ασχολήθηκε με την επιμόρφωση των Ρομ (τσιγγάνων ή γύφτων). Έχει εκδώσει 3 βιβλία από τον «Ποταμό»: «Εξομολογήσεις Πρωταγωνιστών», «Οι άνθρωποι μου», «Αυτό που ζούμε» (με σκίτσα του Δημήτρη Χαντζόπουλου). Το 2000 ξεκίνησε τους «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» στην ΝΕΤ και από το 2006 τους συνεχίζει στο Mega. Παράλληλα κάθε Σάββατο παρουσιάζει στα «Νέα» τους «άλλους Πρωταγωνιστές». Τον Σεπτέμβριο του 2005 δημιούργησε το Αλάτσι (πίσω από το «Χίλτον»), ένα κρητικό μαγαζί για να μάθουν οι Αθηναίοι τις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του.           


Τον Οκτώβριο του 2009 δημιούργησε το protagon.gr.


Όπως γράφει και το ίδιο αυτό το site είναι η ευκαιρία για να συνυπάρξουν πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες που έχουν αφήσει έντονο στίγμα στο χώρο της επικοινωνίας και των μέσων ενημέρωσης και το έφτιαξε με πολυμετοχικό σχήμα ώστε να τους ανήκει.

Μέσα από αυτό ήθελε να φτιάξει κάτι ενδιαφέρον, χωρίς να είναι το κέρδος ως κίνητρο, αλλά μια παρέα με συμμετοχή στη δημιουργία ενός σύγχρονου μέσου όπου θα υπάρχει η απόλυτη ελευθερία της έκφρασης και θα σχολιάζει την ειδησεογραφία και την καθημερινότητα.Για την προσωπική τους ζωή δεν είναι και πολλά πράγματα γνωστά.

Εκτός του ότι είναι παντρεμένος με τη Νίκη (εφοριακός στο επάγγελμα) και μαζί έχουν μία κόρη που τη λένε Αργυρώ, όπως είναι και το όνομα της μητέρας του. Στην οικογένεια τους υπάρχει και ένα ακόμη κορίτσι που απέκτησε η σύζυγός του από τον πρώτο της γάμο. Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει τρεις αδερφές και πολλές γυναίκες φίλες.


Στις 26 Φεβρουαρίου 2014 με ένα εμπνευσμένο κείμενο ανακοίνωσε τον Ποταμό μέσω του protagon.gr
(εδώ όλο το κείμενο
) πως θα παραιτηθεί από τις δουλειές του στη δημοσιογραφία και θα δοκιμάσει, τουλάχιστον για αρχή έως και τις ευρωεκλογές, μια νέα πολιτική κίνηση, γιατί θέλει να κάνει κάτι και την έμπνευση του την έδωσε ο κόσμος που συναντάει σε κάθε διαδρομή και ταξίδι του. Καλεί όλο τον κόσμο να μπει στο potami.gr και να αλλάξει συνήθειες για να μπορέσουμε να αλλάξουμε ζωή όπως γράφει καταλήγοντας στο κείμενό του πως ελπίζει να συναντηθούμε και να το τολμήσουμε.

Πολλές οι θετικές αλλά και οι αρνητικές φωνές από τη στιγμή που το ανακοίνωσε.
Προσπαθούν να τον φοβίσουν, όπως λέει, αλλά δεν θα τα καταφέρουν, είναι αποφασισμένος να το τολμήσει και όπου πάει. Μέσα στο ιδρυτικό κείμενο έχει και κάποιες πρώτες προτάσεις για το πώς θα κινηθεί και τα πιστεύω του νέου αυτού κινήματος.Παρακάτω θα δούμε εν συντομία τα πιο σημαντικά στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη του, τις όψεις που έχει τώρα, αλλά και στις ευρωεκλογές για να δούμε πως θα τα πάει αυτός και το νέο του κόμμα «Το Ποτάμι».

- Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι Ιχθείς και ο Ήλιος του σε αντίθεση με τον Ουρανό στην Παρθένο, ενώ ο Ερμής του στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον Άρη στο Λέοντα:

Αυτό τον κάνει ιδεαλιστή, άτομο σταθερό, δυναμικό, όπου ξέρει να παίρνει πρωτοβουλίες, έξυπνο, που τους αρέσουν οι αλλαγές και το διαφορετικό. Ξέρει να ελίσσεται, είναι μαχητής, αλλά συχνά και παρορμητικός με ένα καλά οργανωμένο πλάνο που φαίνεται εντελώς αυθόρμητο όμως δεν είναι. Είναι σχεδόν πάντα πολύ καλά διαβασμένος, ξέρει να κάνει καλή αναζήτηση και να οργανώνεται σωστά προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.


– Η Αφροδίτη του στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στην Παρθένο και εξάγωνο με Ποσειδώνα στο Σκορπιό:

Αυτό του δίνει μια απίστευτη διαίσθηση, ένα φοβερό ένστικτο και γενικότερα μια έκτη αίσθηση όπου τον βοηθάνε να αντιλαμβάνεται πολύ περισσότερα από αυτά που φαίνονται με μια πρώτη ματιά για ανθρώπους και καταστάσεις γύρω του.

Αφήνοντας στην άκρη την πολύπλοκη σκέψη, την υπερανάλυση των πραγμάτων και αποφεύγοντας τους φόβους και τις ανασφάλειες των άλλων, μπορεί να οδηγηθεί στα κατάλληλα μονοπάτια, στον σωστό τόπο, χρόνο και με τους κατάλληλους ανθρώπους δίχως και πολύ σχεδιασμό, διαισθητικά.

Αυτό επίσης του δίνει και πολλές ευαισθησίες για τις αδύναμες ομάδες και την ανάγκη να προσφέρει όσα μπορεί περισσότερα για δυναμώσουν.
Αυτές οι αστρολογικές επιρροές δείχνουν πως μπορεί να παραμείνει άνθρωπος και να συνεχίσει να νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του ακόμα και μέσα από την απάνθρωπη πολιτική. Δεν ξέρουμε όμως κατά πόσο ο μοναδικός πλανήτης στη φωτιά που έχει (Άρης) όπου είναι ιδιαίτερα δυναμικός θα τον κάνουν να αντέξει όλη αυτή τη βαρβαρότητα της πολιτικής και δεν θα λυγίσει τους ευαίσθητους πλανήτες στο νερό (Ήλιο, Δία, Ποσειδώνα) που έχει.


– Το protagon.gr όπου είναι μία από τις πιο δημιουργικές κινήσεις του το έκανε το 2009 όπου ο Δίας στον Υδροχόο πέρναγε επάνω από τον Ερμή και τον Κρόνο του σε αντίθεση με τον Άρη του:

Αυτό δείχνει πως ήθελε και τότε να δημιουργήσει κάτι μοναδικό, ριζοσπαστικό, ένα πολυμετοχικό site με πλήρη ελεύθερη έκφραση όπως γράφει κιόλας στις σελίδες του, και τα κατάφερε. Όπως όλοι οι συνεργάτες του γράφουν κατά καιρούς, είναι αρκετά οργανωτικός, δουλευταράς και με πολλές φρέσκιες ιδέες, γεγονός που τον βοήθησε να καταφέρει τόσους διαφορετικούς ανθρώπους να δουλέψουν μαζί.


Ας δούμε όμως το νέο του εγχείρημα, την πολιτική κίνηση ή κόμμα «Το ποτάμι»:


- «Το ποτάμι» γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2014, κάπου το μεσημέρι, όπου το ανακοίνωσε για πρώτη φορά σε όλους. Έχει Ήλιο-Ποσειδώνα στους Ιχθείς στον 8ο οίκο σε τρίγωνο με ανάδρομο Δία στον Καρκίνο στον 12ο οίκο:


Αυτό δείχνει πως η πολιτική αυτή κίνηση έχει φτιαχτεί κάτω από απόλυτη μυστικότητα, όπου φαίνεται αυτό και από τις μαρτυρίες των συνεργατών του στο protagon όπου κανείς δεν ήξερε τίποτα και τους πήγε μόνο ένα email την Τρίτη το βράδυ για συνάντηση την Τετάρτη το μεσημέρι στις 15:00 για να τους γίνουν σημαντικές ενημερώσεις.

Κανείς δεν φαίνεται να γνώριζε τίποτα και είναι κάτι που είναι αποκλειστικά δική του απόφαση, καθώς ο Ήλιος του Ποταμού είναι πολύ κοντά στον γενέθλιο Ήλιο του Θεοδωράκη που δείχνει πως η αγάπη του για προσφορά του γέννησε αυτήν την επιθυμία.

Βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο του Ποταμού δείχνει και έναν ενδόμυχο φόβο, μήπως κάνει λάθος και όλα τα «μήπως» που μπορεί να έχει αυτή του η απόφαση. Όμως πιστεύει πως το ένστικτο του θα τον οδηγήσει σωστά σε κάθε του βήμα, ένα-ένα βήμα τη φορά
>>> ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗΝ 2η ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Ετησιο ωροσκοπιο Ελλαδας – Αστρολογικες Προβλεψεις 2014 για το ωροσκοπιο της Ελλάδας – Πώς θα πάει φέτος η χώρας μας;

- ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ: ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ, ΕΚΓΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Χ Α Μ Η Λ Ο Τ Ε Ρ Ε Σ Τ Ι Μ Ε Σ ΓΙΑ WEB(EMAIL) ONLY ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

- ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ 

 

 

          

 
 
| 1 | 2 |
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<