Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ετησιο ωροσκοπιο Ελλαδας – Αστρολογικες Προβλεψεις 2014 για το ωροσκοπιο της Ελλάδας – Πώς θα πάει φέτος η χώρας μας;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014, 4:41.19 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Μήνας γενεθλίων για τη χώρα μας ο Φεβρουάριος και θέλουμε να αναλύσουμε το ετησιο ωροσκοπιο της σύμφωνα με την αστρολογια για το 2014 για να δούμε τι έχουμε να περιμένουμε από τη νέα αυτή χρονιά. Κάθε νέα χρονιά για τους πιο αισιόδοξους από εμάς μας δίνει και μια νέα ελπίδα πως τα πράγματα μπορεί να πάνε λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες ή τουλάχιστον θα καταφέρουμε να έχουμε εμείς την ψυχολογία για να φροντίσουμε να πάνε καλύτερα. Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός μας, κατά πόσο μπορούμε σαν άτομα να είμαστε αισιόδοξοι, κατά πόσο δηλαδή μας επιτρέπει το γενέθλιο ωροσκόπιό μας και κατά πόσο το δικό μας ετήσιο ωροσκόπιο δηλαδή οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις της χρονιάς αυτή του καθενός από μας. Κάθε χρονιά σε κάθε ωροσκόπιο έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Μπορεί κάποια να υπερισχύουν, όμως θα πρέπει να αλλάξουμε οριστικά τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Το ωροσκόπιο του καθενός μας, μας βοηθάει να μπορούμε να δούμε, να αναγνωρίσουμε έστω και τα ελάχιστα θετικά που έχουμε από τους πλανήτες και να κρατηθούμε από αυτά για να δημιουργήσουμε τις νέες θετικές προϋποθέσεις στις ζωές μας, προκειμένου να πολλαπλασιάσουμε αυτή τη θετικότητα. Αυτό που κάνουν οι περισσότεροι σήμερα είναι να εστιάζουν την προσοχή τους στις αρνητικές επιρροές, στις δυσκολίες και γενικότερα σε μια απαισιοδοξία όπου αυτή είναι που πολλαπλασιάζουμε και δεν αφήνουμε στις μικρές ανάσες αισιοδοξίας που όλοι έχουμε στα ωροσκόπιά μας να μας δώσουν και πάλι μια νέα πνοή.
           


Παρά τις τελευταίες ιδιαίτερα δύσκολες χρονιές που έχει περάσει το ωροσκόπιο της Ελλάδας και έχει ακόμα μπροστά της πολλές δυσκολίες, θα δούμε και τις ελάχιστες έστω θετικές επιρροές που έχει φέτος.


Η χώρα μας έχει τον γενέθλιο Ήλιο της στο ζώδιο του Υδροχόου. Το πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιο του Σκορπιού από τον Οκτώβρη του 2012 της έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα κυρίως οικονομικά. Την έχει «στριμώξει» άσχημα ο Κρόνος καθώς στον Υδροχόο έχει Ουρανό, Ήλιο και Ερμή (σημαντικός γιατί εξουσιάζει τον ωροσκόπο).

Για το μεγαλύτερο διάστημα έως τώρα ο Κρόνος τετραγώνιζε τον Ουρανό, όπου ο άξονας Κρόνου/Ουρανού (κατά Ρ. Έμπερτιν) είναι κυρίως ο άξονας όπου φημίζεται για τα οικονομικά προβλήματα που φέρνει.


Ξαφνικές δυσκολίες και χρέη συνεχώς προκύπτουν και η χώρα μας έχει αγγίξει την πτώχευση. Σε όλες αυτές τις δυσκολίες έχουν συμβάλει άλλοι παράγοντες από το εξωτερικό μιας και Ο Ήλιος και ο Ουρανός της Ελλάδας είναι στον ένατο οίκο που αφορούν το εξωτερικό. Από το ωροσκόπιο της χώρας μας φαίνεται πως η Ελλάδα δέχεται τεράστιες εξωτερικές πιέσεις για να βάλει μια τάξη σε όλο το κράτος και κυρίως στην όλη δομή του. Είναι σαν να χρειάζονται τα περισσότερα γκρέμισμα και πρέπει να τα κάνουμε όλα από την αρχή υπό εποπτεία άλλων, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον ανεξάρτητο και επαναστάτη Υδροχόο.

Σε ένα από τα προοδευτικά της ωροσκόπια βλέπουμε πως η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα το βασικότερο πρόβλημά της.


Ο Προοδευμένος Δίας στον Αιγόκερω, ανάδρομος, έχει τετραγωνίσει τον Προοδευμένο Πλούτωνα στον Κριό και βρίσκεται σε ταυ με την Προοδευμένη Αφροδίτη στον Καρκίνο. Αυτό είναι και σημαντικό μεσοδιάστημα στο προοδευμένο ωροσκόπιό της, του Πλούτωνα προς το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Δία. Το μεσοδιάστημα αυτό σχετίζεται με τις σπατάλες του κράτους όπου είναι πολλές και έχουν γίνει κατεστημένο στους περισσότερους τομείς. Ο Πλούτωνας που χτυπάει αυτό το μεσοδιάστημα προσπαθεί να διαλύσει βίαια αυτές τις σπατάλες που γίνονται αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει στις περισσότερες των περιπτώσεων. Όλο αυτό είναι που προκαλεί τα σημερινά οικονομικά προβλήματα της χώρας μας και θα κρατήσει για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα. Το γεγονός όμως πως ήδη από πέρυσι τον Ιούνιο ο προοδευμένος αυτός Δίας έχει περάσει στον προοδευμένο δεύτερο οίκο σε ένα από τα προοδευτικά ωροσκόπια της Ελλάδας είναι ίσως που μας έσωσε από ένα καταστροφικό σενάριο.

Το όλο πρόβλημα όμως του δύσκολου αυτού μεσοδιαστήματος καθώς και το γεγονός πως ο προοδευμένος αυτός Δίας είναι ανάδρομος, είναι σε ένα ζώδιο που δεν ευνοεί τις ιδιότητες του Δία, χτυπιέται από το προοδευμένο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Πλούτωνα, και από το διελαύνων μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα που έχουμε τώρα στο σύμπαν
, δείχνει πως ο Δίας αυτός δεν είναι και τόσο δυνατός ώστε να φέρει το μεγάλο θαύμα που όλοι περιμένουμε.

Απλά μπορεί να μας κρατάει ζωντανούς και να μην μας αφήνει τελείως να χαθούμε στα οικονομικά προβλήματα, αλλά όλο και κάτι φέρνει σε οικονομικά για να μπορούμε να συνεχίσουμε παρακάτω. Το βασικότερο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα προβλήματα είναι η αντιμετώπισή μας στο όλο πρόβλημα.

Το γεγονός πως ο Προοδευμένος Ήλιος και Ερμής της Ελλάδας έχουν φτάσει στο ζώδιο του Λέοντα και έχουν συναντήσει τον γενέθλιο Κρόνο της,
δείχνει την απόλυτη απαισιοδοξία που έχει παραλύσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, την αρνητική ενέργεια και την αρνητική διάθεση απέναντι σε όλους και σε όλα.

Όλη αυτή η αρνητικότητα του Κρόνου στο ζώδιο του Λέοντα προέρχεται από την έλλειψη χαράς και διασκέδασης που κόπηκαν απότομα και οδήγησαν στην απόλυτη αρνητικότητα και στον πολλαπλασιασμό της αρνητικής ενέργειας σε ολόκληρη τη χώρα. Το γεγονός πως και ο διευλάνων Κρόνος στο Σκορπιό χτυπάει αυτή την προοδευτική συνάντηση δείχνει πως τα τελευταία δύο χρόνια έχει πολλαπλασιαστεί σημαντικά αυτή η αρνητικότητα και γενικότερα υπάρχει μια παραίτηση από κάθε προσπάθεια. Βέβαια παράλληλα ο Κρόνος προσπαθεί να βάλει τάξη, απότομα όμως, βίαια και πολύ βιαστικά, γεγονός αντίθετο από τη φύση του Κρόνου όπου χρειάζεται αργές, μελετημένες, καλά οργανωμένες και μεθοδικές κινήσεις.

Τι θετικό έχουμε να περιμένουμε φέτος;


Το φετινό ετήσιο ωροσκόπιο της Ελλάδας, παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα που υπάρχουν στο προοδευτικό ωροσκόπιό της και από τις αρνητικές διελεύσεις που επηρεάζουν και θα επηρεάζουν για καιρό ακόμα ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, έχει και κάποια θετικά.


Αυτά είναι το τρίγωνο του διελαύνων Κρόνου προς την γενέθλια Αφροδίτη της που φαίνονται κάποιες θετικές προσπάθειες σε θέματα οικονομικά. Το φετικό πέρασμα του Δία από το καλοκαίρι και μετά στον Λέοντα είναι σημαντικό καθώς για ένα χρόνο θα περνάει από τον γενέθλιο Κρόνο και τον προοδευμένο Ήλιο, Ερμή και Κρόνο όπου όλο και κάτι θετικό θα φέρνει σε θέματα εξουσίας που θα βοηθάνε την ψυχολογία της Ελλάδας αλλά και αναμορφώσεις που θα γίνουν στο κράτος.

Ο συνδυασμός του προοδευμένου ωροσκόπου της Ελλάδας στο ζώδιο του Σκορπιού, την ίδια ώρα όπου ο Κρόνος από διέλευση βρίσκεται στον ωροσκόπο της, και ο προοδευτικός Κρόνος επάνω στο Μεσουράνημα και πολύ κοντά σε Ερμή και Ήλιο,
αυτά είναι που ρίχνουν το πέπλος της απαισιοδοξίας όπου η πλειοψηφία δεν μπορεί να δει τα θετικά που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν στη ζωή τους και στη χώρα γενικότερα. Υπό την επιρροή του Σκορπιού στο προοδευμένο ωροσκόπιο της χώρας μας και του Κρόνου στο Μεσουράνημα και επάνω σε σημαντικούς πλανήτες, ο φόβος, το μίσος και η ανησυχία για το παρόν και το μέλλον παραλύουν κάθε δημιουργικότητα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου που έχει τόσο έντονο η χώρα μας. Και πρέπει να φροντίσουμε από φέτος όπου ο Δίας θα μπει στο Λέοντα να αρχίσουμε να βγάζουμε προς τα έξω αυτή τη δημιουργικότητα, αυτή τη μοναδικότητα που έχουμε σαν λαός, όπου κάπου εκεί στο βάθος της ύπαρξης μας υπάρχουν οι έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες όπου μπορούν να μας βγάλουν από το τέλμα. Με τον Ήλιο και τον Ουρανό (που εξουσιάζει το ζώδιο του Ήλιου) στον ένατο οίκο έχουμε πνεύμα, έξυπνες ιδέες, λέγειν, πολιτισμό, δημιουργικότητα και πολλά άλλα χαρίσματα που δεν αφήνουμε στην παρούσα φάση η πλειοψηφία να βγουν στην επιφάνεια.

Το φετινό Ετήσιο ωροσκόπιο έχει ωροσκόπο Αιγόκερο,
γεγονός που δείχνει πως η βασική προτεραιότητα της χώρας μας φέτος είναι να βάλει γενικότερα μια τάξη σε όλους τους τομείς της. Ο ωροσκόπος της χρονιάς πέφτει στον γενέθλιο έβδομο οίκο της Ελλάδας, γεγονός που δείχνει πως έχουμε ανάγκη από συνεργασίες, συμμαχίες και τους εταίρους μας για να τα βγάλουμε πέρα για να κάνουμε νέα βήματα αυτή τη χρονιά.

Ο ωροσκόπος της χρονιάς πολύ κοντά στον γενέθλιο Δία της Ελλάδας, και το εξάγωνο φέτος Σελήνης-Δία σημαίνουν πως πολλοί είναι εκείνοι που θα μας βοηθήσουν και φέτος και θα είναι θετικοί μαζί μας, μέσα όμως από συγκεκριμένους κανόνες τους οποίους δεν θα μπορούμε να παραβούμε. Κάτι θα αλλάξει φέτος προς το καλύτερο στην ψυχολογία μας και επειδή η Σελήνη φέτος βρίσκεται στον τρίτο οίκο, έχει να κάνει με όσους αποφασίσουν να δουν τα πράγματα πιο θετικά, να αφήσουν πίσω την αρνητικότητα και να ηρεμήσουν για να κατεβάσουν δημιουργικές και μοναδικές ιδέες.

Στο ωροσκόπιο της χρονιάς της χώρας μας στον ωροσκόπο έχουμε Αφροδίτη σύνοδο Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε αντίθεση με Δία, γεγονός που αν συνδυαστεί με το προοδευτικό μεσοδιάστημα Πλούτωνα προς Δία/Αφροδίτη υπογραμμίζουν πως το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και αυτή τη χρονιά είναι το οικονομικό και η έλλειψη χρημάτων.


Αυτό βγάζει και μια δυσκολία σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες και κυρίως τις επαγγελματικές, αλλά και τις σχέσεις με άλλες χώρες. Αυτό δείχνει πως κάποιες σπατάλες συνεχίζουν να γίνονται και δεν είναι καινούργιες αλλά συνεχίζονται από παλιά, καθώς ο Δίας στο ετήσιο ωροσκόπιο είναι όπως και στο προοδευμένο ανάδρομος. Το καλό με τον Δία στον έβδομο οίκο που έχουμε φέτος, όπως τον έχουμε και στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος είναι πως οι άλλοι δεν θα μας αφήσουν στην μοίρα μας και θα μας βοηθάνε όταν θα χρειαζόμαστε ή όταν θα ζητάμε την βοήθειά τους. Αυτήν την επιρροή την έχουμε και στο γενέθλιο, και είναι κάτι σαν ευχή και κατάρα για το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας. Ευχή, καθώς όταν χρειαζόμαστε την βοήθεια των άλλων συνεχώς την έχουμε, με το όποιο τίμημα βεβαίως… Και τελικά αυτό καταντάει και ως μια κατάρα, γιατί καθώς όποτε έχουμε πρόβλημα κάποιος άλλος βρίσκεται εκεί για να μας βοηθήσει και να μας το λύσει, δεν μας έχουν αφήσει ποτέ στην ιστορία της χώρας μας οι άλλοι να πιάσουμε πάτο ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε μόνοι στα πόδια μας και να καταφέρουμε να γίνουμε ανεξάρτητοι. Φυσικά κάθε βοήθεια που μας δίνουν έχει και ένα αντίτιμο που πληρώνουμε στο τέλος πολύ πιο ακριβά απ’ ότι θα πληρώναμε αν είχαμε πιάσει πάτο και σηκωθεί μόνοι μας από το μηδέν.

Άλλο ένα θετικό που έχουμε φέτος είναι πως το μάζεμα των πλανητών στο ετήσιο ωροσκόπιο της Ελλάδας βρίσκεται στον δεύτερο οίκο-τομέα των οικονομικών.


Ήλιος, Ερμής και Ποσειδώνας στον δεύτερο οίκο, δείχνουν πως θα γίνουν κάποια θετικά βήματα στα οικονομικά αυτή τη χρονιά και η Ελλάδα θα βάλει στα ταμεία της αρκετά χρήματα. Ο δεύτερος οίκος στο ετήσιο ωροσκόπιο πέφτει στον ένατο γενέθλιο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας και αυτό δείχνει πως αυτά τα χρήματα θα προέρχονται από ξένες χώρες, από άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό, ξένους και έλληνες, από δουλειές από το εξωτερικό, εξαγωγές, εμπόριο, τουρισμό, μετακινήσεις, μεταφορές, πολιτισμός και σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον φέτος.

Το γεγονός πως η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα είναι στον δεύτερο οίκο του ετήσιου ωροσκοπίου της Ελλάδας
βγάζει και μυστικές συμφωνίες και χρήματα κάτω από το τραπέζι, εξιδανικεύσεις, μυστικά και ψέματα που αφορούν τα οικονομικά της Ελλάδας και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και να μην πιστεύουμε όσα ακούμε.

Σελήνη και Ουρανός στον τρίτο οίκο στο ετήσιο ωροσκόπιο
δείχνουν πως ο λαός της χώρας μας νιώθει μόνος του, απομονωμένος και δίχως υποστήριξη.

Έχει έναν έντονο εκνευρισμό, ένα τεράστιο θυμό και θα βγάζει εντάσεις με την παραμικρή αφορμή όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ο Ουρανός (πλανήτης πολύ σημαντικός γιατί εξουσιάζει τον Υδροχόο όπου η χώρα μας έχει Ήλιο) σε θετική όψη εξαγώνου με τον Ήλιο της Ελλάδας στον τρίτο οίκο φέτος δείχνει όμως και την αλλαγή που θα πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε στην σκέψη και γενικότερα στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, στην οπτική μας γωνία, ακόμα και στις αποφάσεις μας.

Θα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, να αλλάξουμε τακτική και τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων.


Ο Ουρανός φέτος δείχνει πως πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας για να μπορέσουμε να κάνουμε χώρο ώστε να έρθει κάτι θετικό στις ζωές όλων μας, όλοι μαζί και καθέναν ξεχωριστά. Με την αρνητική αντιμετώπιση σε όλους τους τομείς και με το να τα βλέπουμε όλα μαύρα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, αλλά μόνο να πάμε πίσω. Η ακμή του τρίτου οίκου στο ετήσιο ωροσκόπιο της Ελλάδας πέφτει μέσα στον γενέθλιο δέκατο οίκο, γεγονός που δείχνει πως για να γίνουν αυτές οι αλλαγές χρειάζεται να βάλουμε στόχο να κάνουμε ριζικές αλλαγές, να δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά, να αποκτήσουμε περισσότερη οργάνωση, γεγονός που ενισχύονται και με τον ετήσιο ωροσκόπο στον Αιγόκερω.

Ο Κρόνος (που εξουσιάζει τον ωροσκόπο της χρονιάς και είναι συνεξουσιαστής και του Ήλιου) είναι στον ετήσιο ενδέκατο οίκο και στο ζώδιο του Σκορπιού σε ανοιχτό τρίγωνο με τη Σελήνη που βγάζει μια υποστήριξη
.

Αυτό δείχνει πως την ίδια ώρα που περιμένουμε υποστήριξη από τους φίλους μας, αυτοί οι φίλοι και η βοήθειά τους είναι καταστροφική και τελικά δεν μας βοηθάει και τόσο. Ο Κρόνος στον ενδέκατο και στον Σκορπιό δείχνει πως οι φίλοι μας έχουν πολλά κρυμμένα δικά τους οικονομικά συμφέροντα τα οποία υποστηρίζουν και δεν μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε. Αυτή τη χρονιά μπορούμε να χάσουμε και παραδοσιακούς φίλους και συμμάχους που είχαμε, οι οποίοι όμως μας προκάλεσαν τελικά και πολλές απώλειες. Γιατί όπως και αναφέραμε και πιο πάνω, οι φίλοι μας συνεχίζουν όλα τα χρόνια να μας βοηθούν με το αντίστοιχο δικό τους όφελος, και παράλληλα δεν μας αφήνουν να πιάσουμε πάτο ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε μόνοι μας στα δικά μας πόδια δίχως δεκανίκια, που τελικά μας στοιχίζουν πιο ακριβά ποικιλοτρόπως.

Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό επάνω στο Μεσουράνημα στο ετήσιο ωροσκόπιο της Ελλάδας
δείχνει πως προσπαθούμε και βάζουμε τα δυνατά μας δυναμικά και με σθένος προκειμένου να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχει η χώρα μας. Όμως από μόνος του ο Άρης στο Ζυγό είναι αδύναμος και βγάζει πολλές εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες, αλλά και μεγάλη εξάρτηση από τους άλλους για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε.

Καταλήγοντας φαίνεται πως για να λειτουργήσει θετικά το ωροσκόπιο της Ελλάδας πρέπει να τα βάλει κάτω και να δει αν πραγματικά τη βοηθάνε οι φίλοι και συνέταιροι της, καθώς μην ξεχνάμε πως στο γενέθλιο ωροσκόπιό της η χώρα μας έχει τον Πλούτωνα στον οίκο-τομέα των φίλων και συμμάχων.


Επίσης, τόσο το Γενέθλιο ωροσκόπιό της, τα προοδευτικά αλλά και ο χάρτης της χρονιάς σηματοδοτούν και δείχνουν ποια είναι η λύση που ξέρει πως υπάρχει αλλά δεν επιλέγει. Θα πρέπει να σταματήσει να στηρίζεται στους άλλους για να έχει την θετική πορεία που της αναλογεί. Πόσο εύκολο είναι όμως καθώς η ίδια επιζητά κάθε φορά τη βοήθεια από τους άλλους και δεν αναλαμβάνει μόνη της την ευθύνη να κάνει τις αλλαγές που χρειάζονται για να ορθοποδήσει; Η έλλειψη οργάνωσης που έχει το ωροσκόπιό της αφού είναι διπλός αέρας (Ήλιος στον Υδροχόο, Ωροσκόπος στους Διδύμους), δεν έχει κανένα προσωπικό ή σημαντικό σημείο στο ωροσκόπιό της σε γη για να μπορεί να κάνει μόνη της σωστούς σχεδιασμούς. Έχει τον ανάδρομο Ερμή όπου δεν μπορεί να επικοινωνήσει σωστά στο ίδιο της το κράτος, με έντονη γραφειοκρατία που δύσκολα αλλάζει και το σημαντικότερο. Στο γενέθλιο η Αφροδίτη της βρίσκεται επάνω στο νότιο δεσμό της Σελήνης, γεγονός που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για οικονομική ανάπτυξη, στο ζώδιο των Ιχθύων που βγάζει πολύ παρασκήνιο, κλεψιές και απατεωνιές, στο δέκατο οίκο, από τους κυβερνώντες και τους υψηλά ιστάμενους που θα έχουν μια υψηλή θέση κάθε φορά σε οποιοδήποτε πόστο. Σε συνδυασμό με τα προοδευτικά ωροσκόπια και τις δύσκολες διελεύσεις των πλανητών έχουμε πολύ δρόμο για να διανύσουμε ακόμα μπροστά μας με πολλές δυσκολίες. Αλλά για να πούμε πως τα καταφέραμε και δεν καλύψαμε απλώς ένα πρόβλημα που θα ξαναεμφανιστεί, πρέπει η εξουσία αλλά και οι πολίτες να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, για τις οποίες δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Και με το γενέθλιο ωροσκόπιο που έχει η Ελλάδα και τον Δία στον έβδομο οίκο όπου οι άλλοι τη βοηθούν με το παραμικρό, δεν είναι και εύκολο να πάρει τις πραγματικά δύσκολες αποφάσεις, αλλά θα συνεχίσει πολλές φορές να τις αποφεύγει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ, ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΤΗΣΙΑ, ΚΑΡΜΙΚΗ, ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ Ή ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ κ.ά, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Χ Α Μ Η Λ Ο Τ Ε Ρ Ε Σ Τ Ι Μ Ε Σ ΓΙΑ WEB(EMAIL) ONLY ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

- ΖΩΔΙΑ: ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ; (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

- ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

- ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ 

 

 

          

 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<