Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Εγινε η βαφτιση του νέου βασιλικου μωρου, γιου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ και το ονόμασαν Πρίγκιπα Γεώργιο
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Π. Π. Αννα   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013, 3:28.25 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Βαφτίστηκε αυτή τη βδομάδα το βασιλικο μωρο της Αγγλίας, ο πρίγκιπας Γεώργιος, ο γιος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Δούκισσας Κέιτ.

Το βασιλικό μωρό, ο πρίγκιπας Γεώργιος, όπως το ονόμασαν είχε γεννηθεί το καλοκαίρι στις 23 Ιουλίου 2013 και είναι το πρώτο παιδί του βασιλικού ζευγαριού.

Το μωρό είναι το τρίτο άτομο σε διαδοχή για τον βασιλικό θρόνο της Αγγλίας μετά τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το βασιλικό ζευγάρι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα Κέιτ περίμεναν πως και πως την γέννηση του πρώτου τους παιδιού και τη βάπτισή του και τώρα είναι περισσότερο χαρούμενοι από ποτέ.
Το ζευγάρι τώρα έχει έναν καινούργιο ρόλο να εκπληρώσει τώρα που είναι γονείς και δεν είναι ότι πιο εύκολο μέσα στους ρόλους που ήδη έχουν.
Ετοιμάζουν το σπίτι τους όπου θα στεγάσει τη νέα τους οικογένεια και προσπαθούν να τηρήσουν χαμηλούς τόνους, μιας και ως προσωπικότητες είναι χαμηλών τόνων και οι δύο. Όσο βέβαια αυτό είναι δυνατόν και όσο τους αφήσουν καθώς υπάρχουν συγκεκριμένα βασιλικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούν καθημερινά.


Σε παλαιότερο άρθρο έχουμε αναλύσει τη γνωριμία και τη σχέση που έχουν ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα Κέιτ, κατά πόσο ταιριάζουν και πού.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001, είναι μαζί από το 2003, αρραβωνιάστηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2010 και παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου του 2011.


Ο νέος πρίγκηπας, το βασιλικό μωρό, βαφτίστηκε αυτή τη βδομάδα στις 23 Οκτωβρίου 2013 με νερό από τον Ιορδάνη ποταμό όπως λέει η παράδοση αλλά οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι δεν επιτράπηκαν στο μυστήριο. Η βάφτιση ήταν όσο πιο απλή μπορούσε δίχως πολλά έξοδα καθώς η βασίλισσα της Αγγλίας δεν θέλει να κάνει τεράστια έξοδα λόγω της οικονομικής κρίσης. Βέβαια το νέο σπίτι του πριγκηπικού ζευγαριού αναμένεται τεράστιο με πολλά δωμάτια.


           

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα το παιδί που έχει κάνει τόσο χαρούμενο το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας, μέσα από τα σημαντικότερα στοιχεία της Παιδικής Ανάλυσης, γραμμένη αποκλειστικά από το ESHOP του ANEW.GR για εκείνο:


Ο Πρίγκιπας Γεώργιος είναι Καρκίνος, με Ήλιο, Ερμή, Άρη και Δία στον Καρκίνο, Σελήνη στον Αιγόκερω σε ταύ με τον Κρόνο, ωροσκόπο Σκορπιό

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Ήλιος του που αντιπροσωπεύει τον πατέρα είναι στον Καρκίνο όπου είναι το ζώδιο του πατέρα του και η Σελήνη του που αντιπροσωπεύει τη μητέρα είναι στον Αιγόκερω όπου είναι το ζώδιο της μητέρας του.
Και ο ωροσκόπος του στον Σκορπιό είναι στο ζώδιο του παππού του. Το γεγονός πως είναι γεννημένο πάνω σε Πανσέληνο δείχνει πως είναι ένα παιδί ιδιαίτερα ανήσυχο και ζωηρό. Η Πανσέληνος συχνά στο ωροσκόπιο των παιδιών δείχνει πως το ζευγάρι, η μητέρα και ο πατέρας βρίσκονται σε ένταση και ανάλογα τη θέση της Πανσελήνου συχνά το ζευγάρι χωρίζει. Εδώ όμως πρόκειται για μια αντίθεση σε ζώδια που δεν είναι εύκολο να χωρίσουν εξαιτίας των «πρέπει» και των υποχρεώσεών τους. Ο μικρός πρίγκιπας θα νιώθει συχνά απομακρυσμένους και σε ένταση τους γονείς του.

Επίσης θα νιώσει πολύ περιορισμένος από μικρός ακόμα για όλα τα «πρέπει» που θα του επιβληθούν, αλλά τελικά θα τα ακολουθήσει, όπως ακριβώς έκανε και ο πατέρας του. Είναι ένα παιδάκι όπου θα κρατάει πολλά πράγματα για τον εαυτό του και δεν θα τα δημοσιοποιεί στους άλλους καθώς δεν θα εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους. Είναι παιδί όπου αγαπάει πολύ την οικογένειά του και θα προτιμάει να τη συμβουλεύεται σε κάθε του κίνηση. Είναι ένα παιδάκι που θα του αρέσει το πρόγραμμα και θα νιώθει ασφάλεια και σταθερότητα μέσα σε αυτό.

Δεν παίρνει εύκολο πρωτοβουλίες και θα αφήνει τους άλλους να κινούν τα νήματα στη ζωή του καθώς θα εξαρτηθεί πολύ γρήγορα από τη γνώμη και τα «πρέπει» της οικογένειάς του. Παρόλα αυτά θα νιώθει μεγάλη αγάπη και φροντίδα από την οικογένειά του και θα πάρει πολλά πράγματα σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο.Ο Πρίγκιπας Γεώργιος έχει τους περισσότερους Πλανήτες στον 8ο οίκο, Κρόνο τετράγωνο Πλούτωνα

Εκτός από τον ωροσκόπο Σκορπιό το πριγκιπικό μωρό έχει και τους περισσότερους πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιό του στον οίκο του Σκορπιού, τον 8ο οίκο. Και μόλις πάτησε ο Ήλιος στον Σκορπιό στο σύμπαν από διέλευση έγινε και η βάφτισή του, γεγονός που δεν είναι τυχαίο και δείχνει πως είναι μια μοιραία προσωπικότητα αυτό το παιδί και θα φέρει πολλές μοιραίες αλλαγές στην οικογένειά του. Αυτό δείχνει μια Πλουτώνια προσωπικότητα και σε συνδυασμό με το ταυ της Πανσελήνου που είναι γεννημένο προς τον Κρόνο και τη Σελήνη του στον Αιγόκερω, μια Κρόνια προσωπικότητα παράλληλα. Τώρα όταν οι δύο αυτοί πλανήτες, Κρόνος και Πλούτωνας συγκρούονται μέσα στο ωροσκόπιο του μωρού, και εκφράζουν απόλυτα την προσωπικότητά του τότε δείχνει τις τεράστιες εσωτερικές συγκρούσεις που υπάρχουν μέσα του από πολύ μικρή ηλικία όταν θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται τον κόσμο και τις καταστάσεις γύρω του.

Ως Πλουτώνια προσωπικότητα είναι γεμάτος ζήλια, κτητικότητα, μυστικοπάθεια, καχυποψία, θα θέλει να κυριαρχεί στο περιβάλλον του και να έχει τη μερίδα του λέοντος δική του.

Ως Κρόνια προσωπικότητα θα έχει έντονο αυτοπεριορισμό αλλά και εξωτερικό περιορισμό από τους άλλους, είναι του προγραμματισμού, της ασφάλειας, της πειθαρχίας
και θέλει να είναι κυρίαρχη η άποψή του και η θέση του στο περιβάλλον του και όχι μόνο. Η ανάγκη για εξουσία θα είναι έντονη και θα θέλει να κυριαρχεί και να είναι πρώτο σε ότι κι αν κάνει καθώς δεν θα του είναι εύκολο να χάνει. Αυτό λόγω του ότι είναι διπλό νερό, είναι πολύ επίπονο γι’ αυτόν, αλλά δεν θα δείχνει τα συναισθήματά του ούτε και τον πόνο του.


Ο Πρίγκιπας Γεώργιος έχει Ερμή και Άρη τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με Πλούτωνα


Μπορεί να είναι συχνά προσκολλημένο με την οικογένεια, τις παραδόσεις της και όλα τα «πρέπει» και το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθεί, όμως συχνά θα θέλει να κάνει και κάποια ξεχωριστά πράγματα για τον εαυτό του. Θα έχει κάποια ξεσπάσματα αντιδραστικότητας αλλά στο τέλος η λογική θα υπερισχύει. Πολλά θα αλλάξουν στη ζωή του από πολύ νωρίς που δεν θα του αρέσουν αλλά θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.


Ο Πρίγκιπας Γεώργιος έχει Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα


Η λογική υπερισχύει στα συναισθήματα και σε όλες του τις σχέσεις. Του αρέσει η ασφάλεια, η σταθερότητα, η τάξη, η καθαριότητα, το πρόγραμμα και η λεπτομέρεια. Είναι ένα παιδάκι όπου δεν θα θέλει να του χαλάει κανείς το πρόγραμμα και για κανένα λόγο. Μεγαλώνοντας θα έχει φοβερή πειθαρχεία, θα είναι σε θέση να κάνει πολλά πράγματα μελετημένα και με συνέχεια. Είναι όμως και ονειροπόλος.

Συχνά θα απογοητεύεται από τους άλλους καθώς θα υπολογίζει αλλιώς τα πράγματα και αλλιώς θα του έρχονται. Μπορεί να του βγει ένα καλλιτεχνικό ταλέντο όπου θα τον υποχρεώσουν να το καταπιέσει. Δεν θα είναι εύκολο να κάνει σωστή κρίση των ανθρώπων γύρω του και δύσκολα θα κάνει σχέσεις, καθώς δεν εμπιστεύεται εύκολα και όταν εμπιστευτεί θα εξαπατηθεί αρκετές φορές και τελικά θα απογοητευτεί. Μπορεί όμως να ζήσει και για μεγάλο διάστημα πολύ όμορφες σχέσεις και φιλίες όπου θα τις εξιδανικεύσει και θα του κρύβουν πολλά για πολύ καιρό. 


Θα περάσει δύσκολα τα πρώτα χρόνια της ζωής του, αρχικά έως και τον Σεπτέμβριο του 2015 όπου ο Κρόνος θα μπει στον ωροσκόπο του και θα έχει άλλα δύομιση χρόνια δυσκολιών, ιδιαίτερα σε θέματα υγείας όπου και οι γονείς του θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί.

                                                                 **

Η παραπάνω αστρολογική ανάλυση είναι ένα μέρος της Παιδικής Ανάλυσης, γραμμένη από το ESHOP του ANEW.GR Αν θέλετε κι εσείς να εξηγήσετε ή να ανακαλύψετε περισσότερα πράγματα για την προσωπικότητα του παιδιού σας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας την Παιδική Ανάλυση, γραμμένη αποκλειστικά για το παιδί σας από το ESHOP του ANEW.GRΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΪΛΙΑΜ – ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Ένας πριγκιπικός έρωτας

-
Ο διασημος τραγουδιστης Ασερ (Usher) έκλεισε τα 35 του χρόνια και τα γιόρτασε παρέα με καλούς φιλους

-
Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Ο ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΚΥΡΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΣΤΡΟ-ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ANEW.GR-ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

-
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ: ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΦΙΛΟΥΣ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ; ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ; ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ; ΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΒΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ANEW.GR ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ


 

          

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<