Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ για την Violet Ann Affleck, την κόρη του Μπεν Αφλεκτ
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2005, 12:09.26 πμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ο σύντομος δεσμός του Μπέν Άφλεκτ με τη Τζένιφερ Γκάρνερ, κατέληξε σε γάμο μέσα σε δυο χρόνια μόλις, καθώς και στη δημιουργία μιας υπέροχης κόρης. Η Βάιολετ Άνν, όπως την ονόμασαν, γεννήθηκε μόλις πριν λίγες μέρες στις 9/12/2005 και τους έχει αλλάξει ήδη τη ζωή.

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα το παιδί που έχει κάνει τόσο χαρούμενο τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, μέσα από τα σημαντικότερα στοιχεία της Παιδικής Ανάλυσης, γραμμένη αποκλειστικά από τον Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, για εκείνη.

Παιδική Αστρολογική Ανάλυση για την
Violet Ann Affleck
Δεκέμβριος 9, 2005 2:00 PM
Los Angeles, California

Εισαγωγή
Αυτή η αστρολογική αναφορά για το παιδί σχεδιάστηκε ως οδηγός για τους γονείς με μια ειδική δέσμευση: να βοηθήσει στην ανάπτυξή της Violet Ann και στην διαπαιδαγώγησή της, προσπαθώντας να υπογραμμίσει και να ενισχύσει τα προσόντα της και να προειδοποιήσει τους γονείς για τα λάθη ή τα πιθανά λάθη που ίσως αντιμετωπίσουν στη ζωή.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ!!! Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΩΝ!
Είναι πιθανόν ότι θα βρεθούν κάποιες αντιφάσεις σ' αυτή την αναφορά. Αυτό συμβαίνει γιατί μερικοί Πλανήτες μπορεί να είναι ευνοϊκοί σε κάποιο τομέα της ζωής, μολονότι άλλοι ίσως βοηθούν λιγότερο ή είναι επιζήμιοι. Έτσι, ίσως υπάρχει και η θετική και η αρνητική εμπειρία που πρέπει να περάσει το άτομο στον ίδιο τομέα σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Χρειάζεται ν' αντλήσετε δύναμη από τη διαίσθηση και την ευαισθησία σας προκειμένου να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Θυμηθείτε όμως ότι κάθε παιδί, ανεξάρτητα από το Ζώδιο που γεννήθηκε χρειάζεται ΑΓΑΠΗ προκειμένου να μεγαλώσει με σωστό τρόπο.


Κεφάλαιο 1
Γενική περιγραφή του παιδιού: Ουσιαστική φύση και η έκφραση της προσωπικότητας. Το φυσικό του σώμα και η παιδική της ηλικία.
Ήλιος στον Τοξότη:Το κορίτσι Τοξότης είναι κατά κάποιο τρόπο "τυχοδιώκτρια", ανήσυχη και αστεία. Θα έχει καλή αίσθηση του χιούμορ και θα φέρεται σαν μικρός κλόουν. Όλοι θα νιώθουν τη χαρά της όποτε γελά. Καθώς μεγαλώνει θα δείχνει την ανησυχία και τη χάρη της. Θα "ταξιδέψει" σ' όλο ... το σπίτι, μετά στη γειτονιά και έπειτα σ' ολόκληρο τον κόσμο. Η περιέργεια και η ενεργητικότητά της είναι απεριόριστες. Θα έχει πάντα απορίες, θα θέλει να γνωρίζει το κάθε τι και, μερικές φορές, θα γίνεται πάρα πολύ πιεστική με τις ατέλειωτες ερωτήσεις της. Αντιτίθεται στις διαταγές και υποκύπτει μόνον αν θεωρήσει ότι είναι λογικές. Το ανήσυχο και λογικό μυαλό της πάντα θα αναλύει τις διαδικασίες.
Για να συνεργαστούν σε κάποιο θέμα μαζί της, οι γονείς της πρέπει να επικαλεστούν την έννοια της δικαιοσύνης και της τιμιότητας και αν δεν της έχουν εμπιστοσύνη ή παρεμποδίζουν τη φαντασία της, τότε θα μπορούσε να χάσει το ενδιαφέρον της.
στον Ταύρο Ωροσκόπος: Η μικρή Violet Ann πιθανότατα γεννήθηκε με ωραίο και αρμονικό κορμί. Ίσως μάλιστα να έχει λακκάκια στα μάγουλά της και όμορφο χαμόγελο στα χείλη της. Θα είναι ήσυχη, γλυκιά και ήρεμη. Δεν θα κινείται γρήγορα και θα προτιμά περισσότερο την άνεση παρά τις περίπλοκες καταστάσεις. Θα έχει ισχυρή θέληση για να πάρει ό,τι θέλει και συχνά θα είναι πεισματάρα. Η προσωπικότητά της διαθέτει μαγνητισμό και έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα. Θα της αρέσει η καλή τροφή, κυρίως τα γλυκά, τόσο ώστε είναι σημαντικό να διδαχθεί από νεαρή ηλικία τις καλές διατροφικές συνήθειες.
Άρης στον 1ο Οίκο:Επίσης η Violet Ann θα είναι πάρα πολύ θετική, σταθερή, δραστήρια και μαχητική. Θα είναι πάρα πολύ δυνατή, με έντονη ενεργητικότητα, η οποία θα την εξωθήσει να βρίσκεται σταθερά σε κίνηση. Πρέπει να μάθει πώς να συγκρατεί την ανυπομονησία της και τη μαχητικότητά της και να διοχετεύει την ενεργητικότητά της σε δημιουργικότερους δρόμους. Εξαιτίας του μεγάλου ενθουσιασμού της, θα θελήσει να είναι κάτω από τον έλεγχο της πολλά πράγματα και καταστάσεις από το άμεσο περιβάλλον της και εύκολα θα πάρει το ρόλο του αρχηγού. Θα είναι κατά κάποιο τρόπο επιθετική, θα έχει εμπιστοσύνη στο ν' αρχίσει νέα πράγματα και συχνά θα είναι η πρώτη που θα τελειώσει κάτι.Κεφάλαιο 2
Η εικόνα για την μητέρα του: Συναισθήματα, ευαισθησίες, αισθήματα, ικανότητα για αγάπη και συνεισφορά.

Σελήνη στον Κριό:Η Violet Ann θα έχει έντονα συναισθήματα και η ενεργητικότητά της θα είναι εκπληκτική. Θα έχει εξαιρετικό ενθουσιασμό για την περιπέτεια και τις επικίνδυνες καταστάσεις. Μπορεί να θυμώνει πάρα πολύ, αλλά γρήγορα θα ηρεμεί. Δεν θα είναι μνησίκακη και δεν θα έχει περίπλοκο συναισθηματικό κόσμο.
Σελήνη στον 12ο Οίκο: Δεν θα της αρέσει να μιλά ή να δείχνει τα πραγματικά της συναισθήματα γιατί φοβάται μήπως δεν γίνει κατανοητή. Είναι πιθανόν ότι θα έχει πολλές διαμάχες στη σχέση με τη μητέρα της. Ίσως δεν παίρνει την αγάπη που χρειάζεται. Θα μάθει να προστατεύει τον εαυτό της και να εκφράζει ήρεμα τα συναισθήματά της.
Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Η Violet Ann θα είναι πολύ συγκρατημένη όσον αφορά τα συναισθήματά της. Θα έχει ψυχρή και ελεγχόμενη εξωτερική εμφάνιση, αν και μπορεί εσωτερικά να είναι θερμή. Επειδή μπορεί να νιώθει ανασφαλής, θα ανοίγεται στους άλλους πάρα πολύ αργά μέχρι να νιώσει άνετα.
Αφροδίτη στον 10ο Οίκο:Η Violet Ann θα έχει πολλές φιλοδοξίες και θ' απολαμβάνει την κοινωνική επιτυχία. Κατά τη διάρκεια της ζωής της θα δεχθεί τη βοήθεια των άλλων. Οι σχέσεις με τον πατέρα της πιθανόν να είναι τρυφερές κι αυτό θα τη βοηθήσει στην επιτυχία των στόχων της.
Δίας στον Σκορπιό:Θ' αγαπά τα μυστήρια και τις ιστορίες αγωνίας. Θα είναι μια αιώνια ερευνήτρια, πάντα γεμάτη ερωτηματικά που θ' αναζητά τη γνώση.
Δίας στον 7ο Οίκο: Όταν θα επιλέγει φίλους, θα προσέχει πολύ. Η συμπαθητική της στάση θα της προσφέρει επιτυχείς επαφές με το κοινό καθώς και με τις σχέσεις της. Αυτή η αστρολογική θέση θα της φέρει, μελλοντικά, ένα ευτυχισμένο και τυχερό γάμο με ένα άτομο από την υψηλή κοινωνία ή με καλή οικονομική και κοινωνική θέση που θα διαθέτει θαυμάσιο χαρακτήρα.
Δίας Τετράγωνο Κρόνος:Πρέπει να γνωρίζει τα όριά της και να κατευθύνει την ενεργητικότητά της με περισσότερο οργανωμένους τρόπους. Πιθανότατα θα υπερεκτιμήσει το δυναμικό της και θα έχει την ανάγκη να επιτύχει τους στόχους της. Η επιτυχία ίσως έλθει αργότερα στη ζωή της και μέχρι να έλθει ίσως αισθάνεται ότι δεν θα γίνει ποτέ γνωστή.
Δίας Τετράγωνο Ποσειδώνας: Μπορεί να έχει ανατραφεί χωρίς να έχει αναλάβει τις ευθύνες της και, επομένως, δεν θα έχει οργανωτικότητα και θα έχει νομικά ή οικονομικά προβλήματα.
Δίας Τρίγωνο Ουρανός:Θα έχει θαυμάσια δημιουργική δύναμη. Θα είναι αποφασιστική, πρακτική και θα εμπλουτίζει κάθε στόχο για τον οποίον εργάζεται.

Κεφάλαιο 3
Η εικόνα για τον πατέρα της: Εξουσία, δύναμη, ικανότητα ανάληψης των ευθυνών και συνεισφορά στη ζωή.

Ήλιος στον 8ο Οίκο: Είναι πάρα πολύ σημαντικό γι' αυτήν να διδαχθεί σωστά πώς να διαχειρίζεται τα χρήματα, να επιμελείται το επάγγελμά της και να μάθει να σέβεται την ιδιοκτησία των άλλων γιατί αργότερα, στη διάρκεια της καριέρας της, θα διευθύνει ή θα διαχειρίζεται τα οικονομικά ή την ιδιοκτησία των άλλων. Η σχέση με τον πατέρα της μπορεί να είναι περισσότερο ανθεκτική παρά τις βαθιές διαφωνίες και αντιθέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, θα νιώθει την έντονη ανάγκη να τον προσεγγίσει.
Ήλιος Σύνοδος Πλούτωνας: Οι επιθυμίες και οι εμπνεύσεις της θα είναι έντονες για κάθε όψη της ζωής της, όπως πχ. η φυσική, η νοητική και η πνευματική. Ισως επιδείξει κάποια συμπεριφορά που θα υποδεικνύει τη μονομανία με τα πράγματά της. Δεν θα είναι εύκολο άτομο ως προς το χειρισμό του.
Κρόνος στον 4ο Οίκο:Η Violet Ann πάντα θα είναι δεμένη με την οικογένειά της καθώς και με το παρελθόν της. Θα νιώθει υπεύθυνη και θ' ανησυχεί σχετικά με ό,τι συμβαίνει στο σπίτι της. Αν και θα έχει μιαν εσωτερική ανεξαρτησία, δεν θα είναι εύκολο γι' αυτήν να εγκαταλείψει το πατρικό της σπίτι. Δεν θα είναι πάρα πολύ χαρούμενη όταν αφήσει τον τόπο που γεννήθηκε. Οι γονείς της ίσως είναι πάρα πολύ αυστηροί, συντηρητικοί και ίσως την επιφορτίζουν με πολλές ευθύνες.
Άρης στον Ταύρο: Η Violet Ann θα είναι πάρα πολύ ισχυρογνώμων, πρακτική, σταθερή και υπερβολικά σίγουρη. Ξέρει πού θέλει να πάει και τίποτε δεν της αλλάζει γνώμη. Θα εργάζεται πάρα πολύ προσεκτικά και αργά, αλλά τ' αποτελέσματα θα είναι πάντα πολύ καλά.

Η παραπάνω αστρολογική ανάλυση είναι ένα μέρος της Παιδικής Ανάλυσης, γραμμένη από το
ESHOP του ANEW.GR Αν θέλετε κι εσείς να εξηγήσετε ή να ανακαλύψετε περισσότερα πράγματα για την προσωπικότητα του παιδιού σας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας την Παιδική Ανάλυση, γραμμένη αποκλειστικά για το παιδί σας από το ESHOP του ANEW.GR. Κάντε κλικ εδώ…

 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<