Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η τραγουδιστρια Μπιγιονσε (Beyonce) και ο ράπερ Τζέι Ζι (Jay-Z) έγιναν γονεις, έκαναν κόρη την Μπλου Ίβη Κάρτερ (Blue Ivy Carter)
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Π. Π. Αννα   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012, 9:44.45 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η Μπιγιονσε (Beyonce) έγινε μητερα, γέννησε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012 (γύρω στις 20:23) στην Νεα Υορκη την κόρη της όπου ονόμασε Μπλου Ίβη Κάρτερ (BlueIvyCarter), στο Λένοξ Νοσοκομείο.

Είναι το πρώτο παιδί της Μπιγιονσέ (
Beyonce) και του ράπερ, παραγωγού και επιχειρηματία Τζέι Ζι (Jay-Z) όπου παντρεύτηκαν στις 4 Απριλίου του 2008 στη Νεα Υορκη.

Τόσο η διασημη τραγουδιστρια Ριαννα (
Rihanna) όπως και άλλοι φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να τους ευχηθούν για τα ευχάριστα νέα μέσω του Τουίτερ (Twitter).

Η Μπιγιονσε (
Beyonce) μετά τις φήμες πως ήταν εγκυος αποκάλυψε την φουσκωμένη της κοιλιά στα μουσικα βραβεια του MTV τον Αύγουστο του 2011.

Το ζευγάρι λέγεται πως ξόδευσε περίπου 1,3 εκατομμύρια δολάρια για να κρατήσει όλο τον όροφο στο Λένοξ νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και τη σουίτα που γεννήθηκε η μικρή
Μπλου (BlueIvyCarter), καθώς και 200 χιλιάδες δολάρια για προσωπική ασφάλεια.


Η Μπιγιονσε (
Beyonce) και ο σύζυγoς της Τζέι Ζι (Jay-Z) αποκάλυψαν στην ιστοσελίδα τους πως η γέννα της ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχε ποτέ και οι δυο μαζί είπαν πως η ζωή μόλις έγινε πολύ καλύτερη, ανακοίνωσαν και επισήμως τον ερχομό της κόρης τους και ευχαρίστησαν όλους για τις ευχές τους.

Ο πατέρας Τζέι Ζι (Jay-Z) κυκλοφόρησε ένα καινούργιο τραγούδι αποκαλύπτοντας από τους στίχους του που συνήθως είναι αυτοβιογραφικοί, πως η Μπιγιονσέ (
Beyonce) είχε ήδη βιώσει μια απώλεια σε μια προηγούμενη εγκυμοσύνη γι’ αυτό και αυτή τη φορά ήταν και οι δυο πολύ προσεχτικοί ώστε όλα να πάνε καλά.

Στο τραγούδι αυτό εκτός από την προηγούμενη, τραγική για αυτούς αποβολή, αποκαλύπτει πως η σύλληψη της κόρης του Μπλου έγινε στο Παρίσι.


Ας δούμε όμως από αστρολογικής πλευράς την μικρή κόρη Μπλου, της Μπιγιονσέ (Beyonce) και του Τζέι Ζι (Jay-Z) σύμφωνα με το ESHOP του ANEW.GR:


- Η μικρή Μπλου (BlueIvyCarter) είναι Αιγόκερως, με Ωροσκόπο (δεν είναι σίγουρη η ώρα της) και Άρη στην Παρθένο, καθώς και Δία στον Ταύρο:

Τρεις σημαντικοί πλανήτες στα τρία ζώδια της γης, δείχνουν πως επιθυμεί την σταθερότητα, την ασφάλεια και τη σιγουριά στη ζωή της. Το γεγονός πως η μητέρα της Μπιγιονσέ (
Beyonce) είναι Παρθένος ενισχύει τη θεωρεία πως εκεί κοντά είναι η ώρα γέννησης και έχει πάρει πολλά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της μαμάς της.

Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο δείχνει και πόσο μεγάλο άγχος, αγωνία και εκνευρισμό είχε η Μπιγιονσέ (
Beyonce) κατά τη γέννα. Στην Παρθένο έχει και τον Πλούτωνα ο μπαμπάς της Τζέι Ζι (Jay-Z) όπου αυτό δείχνει πως θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διαπαιδαγώγηση της, θα είναι υπερπροστατευτικός μαζί της και θα ασκεί μεγάλη επιρροή και δύναμη επάνω της.

Ο Δίας στον Ταύρο της μικρής είναι επάνω στον Κρόνο του Τζέι Ζι (Jay-Z) γεγονός που δείχνει πόσο ευεργετική, θετική επίδραση θα έχει επάνω του η μικρή, και αυτός με τη σειρά του θα της κόβει πολλές φορές τη φόρα σε ριψοκίνδυνες επεκτάσεις και κινήσεις που θα θέλει να κάνει, λογικεύοντάς τη.

          

- Η μικρή Μπλου (BlueIvyCarter) έχει τη Σελήνη της στον Καρκίνο σε όψη με Ουρανό και Πλούτωνα:

Θα αισθάνεται τη θετική ενέργεια, την αγάπη και τη στοργή της οικογένειας, αν και συχνά θα υπάρχουν πολλές αλλαγές και εντάσεις στο περιβάλλον της. Και οι δύο οι γονείς της έχουν κοντινή σχέση Σελήνης-Ουρανού, γεγονός που το κληρονόμησε και το παιδί και βγάζει τις συχνές εναλλαγές στη ζωή τους όπου θα τις έχει και η κόρη τους.


- Η μικρή Μπλου (BlueIvyCarter) έχει κληρονομήσει επίσης και τη σύνοδο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα που έχει ο μπαμπά της Τζέι Ζι (Jay-Z), μόνο που η δική της σύνοδο είναι πολύ κοντά στον Άρη του στον Υδροχόο:

Αυτή η σύνοδος, ανάλογα το ζώδιο και τον οίκο, βγάζει έτσι κι αλλιώς πολλές απογοητεύσεις στη ζωή από κοντινά πρόσωπα, σχέσεις και οικονομικά, η οποία μπορεί να εξελιχθεί από ισχυρός πόνο σε μια αυξημένη δημιουργικότητα και καλλιτεχνική τάση, και να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους, στην προκειμένη περίπτωση για τον πατέρα της στη μουσική όπου εκτός από επιτυχημένο ράπερ είναι και πολύ επιτυχημένος παραγωγός και επιχειρηματίας και έχει ασχοληθεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Έχει κληρονομήσει οπότε τη δημιουργικότητα, έμπνευση και διαίσθηση του πατέρα της και πάντα οι δυο του θα έχουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας δίχως πολλά λόγια.


- Ο Ερμής της μικρής Μπλου (BlueIvyCarter) στο τέλος του Τοξότη, κοντά στον Ερμή του Πατέρα της Τζέι Ζι (Jay-Z) και στον Ποσειδώνα της μητέρας της Μπιγιονσέ:

Ο Ερμής στον Τοξότη δείχνει να έχει μεγαλεπήβολα σχέδια, ακριβώς σαν τον πατέρα της Τζέι Ζι (Jay-Z), είναι δοτική και επικοινωνιακή παρά τους «κλειστούς» πλανήτες στη γη που έχει και την κάνουν εσωστρεφή. Ο Ποσειδώνας της μητέρας Μπιγιονσέ (Beyonce) επάνω στον Ερμή και των δυο δείχνει πως η Μπιγιονσέ θα μπορεί να περνάει τις δικές της απόψεις υπογείως δίχως πολλές συγκρούσεις.

Δείχνει επίσης τη μοναδική της επικοινωνία και με τους δυο γονείς, τη δημιουργικότητά τους και τη στενή σχέση, το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Νικόλ Κίντμαν - Κιθ Ούρμπαν

-
Τομ Κρουζ - Κέιτ Χολμς

-
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και το Οσκαρ που κερδισε

-
Πρίγκιπας Γουιλιαμ - Κειτ Μιντλετον, ένα πριγκιπικος ερωτας

- Σελιν Ντιόν και τα διδυμάκια που γέννησε

- Χαλι Μπερρι - Ολιβιε Μαρτινεζ

 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<