Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η διάσημη τραγουδίστρια Σελιν Ντιον (Celine Dion) μετά από έξι προσπάθειες εξωσωματικών επιτέλους γέννησε δύο υγιή δίδυμα αγοράκια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010, 4:24.46 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 


Η διάσημη τραγουδίστρια Σελιν Ντιον (Celine Dion) μετά από έξι προσπάθειες εξωσωματικών επιτέλους γέννησε δύο υγιή δίδυμα αγοράκια. Η διάσημη τραγουδίστρια Σελιν Ντιον (Celine Dion)γέννησε πρόωρα και με καισαρική τομή δύο δίδυμα αγοράκια στις 23 Οκτωβρίου, στις 11:11 π.μ. στο St. Mary'sΙατρικό Κέντρο στο δυτικό Πάλμ Μπιτς της Φλόριντα. Ευτυχώς όμως αυτή τη φορά όλα πήγαν κατ’ ευχήν και δεν υπήρξε εκτός της πρόωρης γέννας άλλη επιπλοκή.

Η Σελιν Ντιον (Celine Dion), ο σύζυγός της Ρενε Ανγκελιλ (Rene Angelil) καθώς και ο εννιάχρονος γιος τους Ρενέ Τσάρλς (
ReneCharles) που ήδη έχουν μαζί, είναι διπλά χαρούμενοι καλωσορίζοντας τα δύο υγιή αγόρια διδυμάκια στη ζωή τους. Τα διδυμάκια λόγω του ότι γεννήθηκαν πρόωρα έπρεπε να μείνουν λίγες μέρες στην εντατική φροντίδα νεογνών για παρακολούθηση, κάτι ιδιαίτερα συνηθισμένο για όλα τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα.  Όλα πήγαν καλά και η διάσημη ηθοποιός έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας γιατί αυτό ήταν κάτι που ήθελε πολύ και προσπαθούσε εδώ και πολύ καιρό.

Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν (Celine Dion) είχε υποβληθεί σε έξι τεχνητές γονιμοποιήσεις και στις 30 Μαίου 2010 είχε ανακοινώσει πως ήταν 14 εβδομάδων έγκυος δίχως τότε να γνωρίζει ακόμα το γένος των μωρών, το οποίο και έμαθε ένα μήνα μετά. Η διάσημη καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν (Celine Dion)
είχε πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για τις δυσκολίες που έχει στα 42 της χρόνια να συλλάβει και πάλι ένα μωρό.
                                            

ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ:Τον Φεβρουάριο είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της στη διάσημη εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ όπου την είχε καλέσει στην πρεμιέρα της, πως είχε ήδη μία αποβολή σε μια προηγούμενη εγκυμοσύνη της μετά την αναγγελία της πως είναι έγκυος τον Αύγουστο του 2009. Η υπομονή όμως που είχε τελικά απέδωσε μετά από έξι προσπάθειες εξωσωματικών και γέννησε δύο υγιή αγοράκια με ένα λεπτό διαφορά αρκετά πρόωρα. Πρόσφατα το ευτυχές ζευγάρι ανακοίνωσε τα ονόματα που αποφάσισαν για τα δύο αγοράκια τους.
Το πρώτο αγοράκι θα το ονομάσουν Έντυ (
Eddy) τιμώντας το όνομα του καλού τους φίλου και παραγωγού των πρώτων πέντε επιτυχημένων άλμουμ της Σελίν Ντιόν (Celine Dion), Έντυ Μάρναϊ (EddyMarnay) και το δεύτερο αγοράκι τους θα το ονομάσουν Νέλσον (Nelson) από τον πρώην πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής και κάτοχο του νόμπελ ειρήνης, Νέλσον Μαντέλα (NelsonMandela) ενός ανθρώπου που και οι δυο θαυμάζουν πολύ.


Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τα δίδυμα αγοράκια Έντυ και Νέλσον, που έχουν κάνει τόσο χαρούμενο το διάσημο ζευγάρι και ιδιαίτερα τη Σελίν Ντιόν (Celine Dion) που έχει ήδη ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ με τις εξωσωματικές και την προηγούμενη αποβολή για να μπορέσει επιτέλους να τα έχει στη ζωή της, μέσα από τα σημαντικότερα στοιχεία της Παιδικής τους Ανάλυσης στο ESHOP του ANEW.GR

Έχουν τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού:

Έχουν μια ιδιαίτερα έντονη και δυναμική προσωπικότητα, με πολύ πάθος, κάποιες φορές ένταση αλλά και αποφασιστικότητα. Είναι ισχυρογνώμονες και δεν τους αρέσει να χάνουν με τίποτα. Από μωρά ακόμα θα διεκδικούν αποφασιστικά αυτά που θέλουν και δύσκολα θα μπορεί κάποιος να τους αρνηθεί χάρες.

Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο και ωροσκόπος στον Τοξότη:
Αυτός ο συνδυασμός βγάζει μια ιδιαίτερη τύχη για τα διδυμάκια όπου θα τους ακολουθάει παντού και πάντα ότι κι αν κάνουν. Θα έχουν μεγάλη υποστήριξη από το περιβάλλον τους αλλά και από άλλα πρόσωπα. Στη ζωή τους θα έχουν πολλές μετακινήσεις και ταξίδια και θα θέλουν διαρκώς να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό:

Δείχνει πως στα ερωτικά και στα οικονομικά θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις και μπερδέματα στη ζωή τους. Δεν θα έχουν καλή διαχείριση στα συναισθηματικά αλλά και στα χρήματά τους και δύσκολα θα αναζητούν βοήθεια από τους άλλους, ακόμα και από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Σελήνη τους είναι στο ζώδιο του Ταύρο και έχουν γεννηθεί σε Πανσέληνο:
Είναι μια υπέροχη σταθερή Σελήνη όπου θα προσπαθήσει να τους φέρει ισορροπία στη ζωή τους, παρά τις «ταραχές» που συχνά θα τους ελκύουν εξαιτίας των πλανητών στο Σκορπιό. Θα τους φέρει σταθερότητα και ασφάλεια, παρά τις συχνές εντάσεις που θα έχουν λόγω της πανσελήνου που είναι τόσο κοντά γεννημένοι. Η αντίθεση Ήλιου/Σελήνης, η Πανσέληνος δείχνει πως υπάρχουν έντονες διαφωνίες και εντάσεις στους γονείς των παιδιών και αν δεν υποστηρίζεται μπορεί το ζευγάρι να φτάσει ακόμα και στον χωρισμό. Εδώ υπάρχει η υποστήριξη του Πλούτωνα και των δεσμών της Σελήνης όπου είναι δύο πολύ καλές αστρολογικές στηρίξεις που μπορούν να το αποτρέψουν.

Τα μεσοδιαστήματα Ήλιου/Ερμή, Ερμή/Σελήνης, Σελήνης/Ηλίου και Αφροδίτης/Σελήνη σε υποστηριχτικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω:
Όλα αυτά βγάζουν τεράστια εσωτερική δύναμη και δημιουργικά ταλέντα όπου μπορούν να διοχετευτούν στον επαγγελματικό τομέα αργότερα. Είναι παιδάκια με ισχυρή διαίσθηση και ένστικτο όπου θα γλιτώνουν συχνά από τις κακοτοπιές εξαιτίας τους. Θα έχουν στη ζωή τους τεράστια υποστήριξη από τη μητέρα αλλά και τον πατέρα τους και θα τους βοηθούν ότι κι αν θέλουν να κάνουν.

Ο Άρης στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον Υδροχόο:
Τα διδυμάκια είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά και ευάλωτα σε εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις και παραπλανήσεις. Πολύ πιθανό να πιστεύουν πολύ εύκολα άτομα ιδιαίτερα γοητευτικά και να πέφτουν σε παγίδες μόνο και μόνο για να περάσουν καλά ή για να ξεχαστούν.

Ο Άρης στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ουρανό στους Ιχθείς:
Τα διδυμάκια μπορούν να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους, αλλά μόνο όταν αντιληφθούν πως δεν γίνεται διαφορετικά και έχουν φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι. Είναι ιδιαίτερα δημιουργικά και μπορούν να εφαρμόσουν σε διάφορους τομείς τα ταλέντα τους.

Με 4 πλανήτες ανάδρομοι, η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας:
Θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια στη ζωή τους στο δρόμο προς την επιτυχία. Εμπόδια που θα τους καθυστερήσουν, θα τους κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη, και θα τους κάνουν να υποφέρουν, αλλά σίγουρα θα τους μάθουν πολλά πράγματα και θα τους εκπαιδεύσουν έτσι ώστε να τους κάνουν πιο δυνατούς και πιο ανεξάρτητους. Όταν θα καταφέρνουν να ξεπερνάνε μόνοι τους αυτά τα εμπόδια, τότε θα καταφέρνουν πράγματα μοναδικά και το κέρδος θα είναι πολλαπλό.  

*Τι γίνεται με το ωροσκόπιο σε περιπτώσεις διδύμων με τόσο κοντινή ώρα όπως εδώ που έχουν ένα λεπτό διαφορά:
Το δεύτερο παιδάκι παίρνει τον αντίθετο αστρολογικό ωροσκόπο γιατί στατιστικά έχει αποδειχθεί πως στον χαρακτήρα και στη ζωή τους βγαίνουν πολλά πράγματα αντίθετα και σε αντίθετους τομείς. Έτσι και οι πλανήτες μπαίνουν στους αντίθετους οίκους και συνήθως έχει έναν πολύ διαφορετικό χαρακτήρα από το πρώτο παιδάκι. Συνήθως ο ένα βγαίνει εσωστρεφές και το άλλο εξωστρεφές και πολλές άλλες διαφορές, ενώ στην ουσία μέσα τους μοιάζουν πολύ και έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

*******
 ΠΗΓΗ
*******
Η παραπάνω Ανάλυση είναι ένα μέρος της Παιδικής Ανάλυσης για τα διδυμάκια, γραμμένη από το ESHOP του ANEW.GR για την συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησής τους.
**Είναι η σχέση με τα παιδιά σας ότι πιο σημαντικό έχετε στη ζωή σας;
Μήπως νιώθετε πως κάτι σας διαφεύγει; Μήπως άλλα νιώθουν και άλλα δείχνουν για κάποιο λόγο;
Θέλετε να μάθετε τί πραγματικά κρύβεται στην ψυχή και στο μυαλό τους για να φερθείτε ανάλογα;

Ανακαλύψτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα παιδιά σας μέσα από μια Παιδική Ανάλυση
γραμμένη αποκλειστικά από το
ESHOP του ANEW.GR, δίνοντας τα δικά τους στοιχεία γέννησης

**Κάντε την παραγγελία σας - επιλέξτε και άλλες αναλύσεις για να έχετε μεγαλύτερες εκπτώσεις -
κάντε κλικ εδώ

 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<