Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
O Αιφνίδιος χαμός του γιου του Τζον Τραβολτα (John Travolta)
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009, 10:03.45 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ανέκαθεν ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια στην Αμερικανική showbiz ήταν ο Τζον Τραβολτα (John Travolta) και η γυναίκα του Κελλυ Πρεστον (Kelly Preston), γιατί πάντα έδειχναν αγαπημένοι, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, με φοβερή αδυναμία στα δυο παιδιά τους τον Τζετ ο οποίος πήρε το όνομα του από την λατρεία του πατέρα του για τα αεροπλάνα και την μικρή τους κόρη την Ελα Μπου, αλλά κυρίως γιατί δεν έδιναν λαβές για σχόλια. Με αφορμή τον αιφνίδιο χαμό του γιου τους στις 2/1/09 ημέρα Παρασκευή, έψαξα λίγο και ανακάλυψα ότι κατά καιρούς οι δημοσιογράφοι σε διάφορα άρθρα τους είχαν αρνητικά σχόλια για την ανίατη αρρώστια του παιδιού τους σε σχέση με την Σαεντολογία, δόγμα που ασπάζεται το ζεύγος Τραβόλτα.

Η αμέσως επόμενη κίνηση μου ήταν να μελετήσω τον προσωπικό χάρτη του πατερά που υπήρχε στο αρχείο μου και που ποτέ δεν είχα μπει στον κόπο να μελετήσω σε βάθος, έτσι καθαρά ακαδημαϊκά (δυστυχώς κάποιες φορές για να ασχοληθούμε με κάτι ανάλογο θα πρέπει να συμβεί κάτι συνταρακτικό στη ζωή του ανθρώπου),  μέχρι τη στιγμή που άκουσα την είδηση του θανάτου στο δελτίο των ειδήσεων και να δω πως θα μπορούσε να φανεί ένα τόσο σημαντικό και συνάμα τραγικό γεγονός μέσα από την Αστρολογία. Φυσικά θα ήθελα να έχω και το Ωροσκόπιο του ιδίου του παιδιού, όμως το μονό που κατάφερα να βρω ήταν, η  ημερομηνία γεννήσεως και τίποτα άλλο. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να σας παρουσιάσω τον γενέθλιο χάρτη του πατερά σε σχέση με μερικές αστρολογικές μεθόδους (την ηλιακή του επιστροφή αλλά και τις διελεύσεις) την ημέρα που έχασε το παιδί του ύστερα από επιληπτική κρίση που του προκάλεσε ανακοπή καρδιάς και που δεν ήταν η πρώτη στη σύντομη ζωή του αλλά τραγικά η τελευταία
.

Να σημειωθεί ότι στον χάρτη των διελεύσεων ο Ωροσκόπος δεν ισχύει, γιατί δεν έχουμε ακριβή ώρα θανάτου αφού αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι το παιδί μπήκε το βραδύ στην τουαλέτα της σουίτας του ξενοδοχείου τους (έκαναν διακοπές όταν συνέβη το μοιραίο) και δεν το είδε κανείς μέχρι το πρωί που το βρήκε η προσωπική του baby sitter, πεσμένο στο μπάνιο
. Κατόπιν ειδοποίησε τον πατερά του ο οποίος προέβη σε τεχνητή αναπνοή, μάταια αφού το παιδί είχε ήδη "αναχωρήσει".

Η νεκροψία που έγινε δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τη στιγμή που δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε την ώρα, γι’ αυτό σαν ώρα έβαλα  την ώρα ανακοίνωσης του γεγονότος στους δημοσιογράφους.  

Στοιχεία γενέθλιου χάρτη του Τζον Τραβόλτα (John Travolta)

Ξεκινώντας από τον γενέθλιο χάρτη του Τζον Τραβόλτα (John Travolta) και τα πιο σημαντικά στοιχεία σε σχέση με το συγκεκριμένο γεγονός, να πούμε ότι ο Ήλιος που είναι το σημαντικότερο σώμα μέσα σε ένα Ωροσκόπιο βρίσκεται στην αναιρετική μοίρα της 29ης προς 30ης του Υδροχόου μέσα στον όγδοο γενέθλιο οίκο και μας δείχνει ότι το άτομο θα αντιμετώπιζε κρίσιμες καταστάσεις και ξαφνικά, απρόοπτα γεγονότα σε σχέση με θέματα που αφορούν το θάνατο και τη σεξουαλικότητά του, σε σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη στις 4 μοίρες των Ιχθύων (επάνω στον απλανή Φορμαλχούτ, σε βασιλικό αστέρα που μπορεί να αποβεί εξαιρετικά καλός η κακός μετά από μοιραία γεγονότα). Επίσης μέσα στον όγδοο οίκο (να πούμε ότι σε ηλικία 23 ετών το 1977 έχασε την κατά 18 χρόνια μεγαλύτερη του, σύντροφο, ονοματι Νταινα Χαιλαντ, επίσης ηθοποιό ), σε τετράγωνο ασύμβατο με τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη στην τέταρτη μοίρα (κρίσιμη μοίρα μεταβλητών ζωδίων) μέσα στον πέμπτο και σε αντίθεση με τον Πλουτώνια στον Λέοντα από τον δεύτερο οίκο και είναι κυβερνήτης του πέμπτου οίκου.
Ο Άρης σε ακριβείας τετραγωνο με την Αφροδιτη.
Νομίζω πως μετά από αυτά τα στοιχεία, κανείς δεν μπορεί εύκολα να αμφισβητήσει ότι αυτός ο άνθρωπος θα αντιμετώπιζε προβλήματα σε σχέση με τα παιδιά του αλλά και τους έρωτες του.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ένατος οίκος, που έχει κυβερνήτη τον Ποσειδώνα και βρίσκεται στον τέταρτο οίκο και μας πληροφορεί για την έντονη τάση του στα θρησκευτικά θέματα την ευκολία να υιοθετεί γενικότερα ουτοπικές ιδεολογίες, όπως και το γεγονός ότι ασχολούνται με τέτοιου είδους θέματα μέσα στον οικείο τους χώρο.

Το μεσουράνημα βρίσκεται στο Ζώδιο του Κριού και ο Άρης ο κυβερνήτης του πηγαίνει στον πέμπτο οίκο και πιθανόν να δείχνει ότι ξεκινούσε εργασίες τις οποίες εγκατέλειπε μέχρι να βρει τον δρόμο του. Επίσης ότι δραστηριοποιείται έντονα για την καριέρα του, είναι φιλόδοξος και ότι η φήμη του μπορεί να βάλλεται αρνητικά κάποιες φορές, ο ίδιος είχε δηλώσει σε κάποια δύσκολη στιγμή της καριέρας του ότι " την μια ημέρα είσαι το κερασάκι που όλοι ορέγονται και την επόμενη είσαι παρελθόν"


Στοιχειά με την αστρολογική μέθοδο της «ηλιακής επιστροφής» για το έτος που πέθανε το παιδί: 

Ο Ωροσκόπος βρίσκεται στις 12 μοίρες του Λέοντα πέφτει στον πρώτο γενέθλιο και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Κρόνο που βρίσκεται μέσα στον τέταρτο και σε εξάγωνο με τον Δια γενέθλιο μέσα στον 10 οίκο και δείχνει ότι σημαντικά γεγονότα προέρχονται από προβλήματα μέσα στην οικογένεια, θα υπάρξουν στιγμές απομόνωσης, θλίψης απαισιοδοξίας, μπλοκάρισμα αυτοέκφρασης, σωματική εξασθένιση αλλά και βοήθεια από φίλους και σημαίνοντα πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι οι πρώτοι που έσπευσαν να μιλήσουν στους δημοσιογράφους και να δηλώσουν συμπαράσταση ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας αλλά και ο πρώην δήμαρχος της περιοχής.
Ο Ήλιος ηλιακής βρίσκεται σε γωνιακό οίκο, στον έβδομο σε τρίγωνο με τον Άρη της ηλιακής ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο, σε εξάγωνο με Πλουτώνια ηλιακής, ενεργοποιεί την γενέθλια αντίθεση.

Ο Ήλιος ηλιακής σε αντίθεση με τον Κρόνο ηλιακής και σε συνοδό με τον Β. Δεσμό και Ποσειδώνα μέσα στο έβδομο ηλιακής, μας δείχνει κάποιο δύσκολο καρπικό γεγονός θα έφερνε τόσο σε αυτόν όσο και στην γυναίκα του, θλίψη, εξασθένηση και απογοήτευση. Ακμή τετάρτου ηλιακής σε συνοδό με Κρόνο γενέθλιο μέσα στον τέταρτο, κυβερνήτης τετάρτου οίκου ηλιακής ο Πλουτώνιας μέσα στον πέμπτο ηλιακής στις 0 μοίρες του Αιγόκερου σε κρίσιμη μοίρα παρορμητικών.

Του πέμπτου ηλιακής η ακμή στις 11 μοίρες Τοξότη (κυβερνήτης ο Δίας) επάνω στον απλανή Ρασταμπάν, που δείχνει εκτός των άλλων, ατυχήματα, πέφτει στον πέμπτο γενέθλιο και κάνει τετράγωνο με την γενέθλια Σελήνη. Είπαν πως κατά τη διάρκεια της επιληπτικής κρίσης έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, όμως το χτύπημα ήταν επιπόλαιο αφού δεν ήταν η αιτία θανάτου.

Του δεκάτου ηλιακής η ακμή στις 7 Ταύρου επάνω στον απλανή Χαμάλ που δείχνει ατυχία, δυστυχία σε αντίθεση με Κρόνο γενέθλιο και σε τετράγωνο με τη Σελήνη της ηλιακής μέσα από τον δωδέκατο ηλιακής.

Ο Κρόνος ηλιακής σε συνοδό με την γενέθλια Σελήνη ενεργοποιεί το γενέθλιο ταυ τετράγωνο με την Σελήνη, Αφροδίτη, Άρη. Ο Ποσειδώνας της ηλιακής αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα.

Διελεύσεις την ημέρα που πέθανε το παιδί:  

Ο Ήλιος από διέλευση σε κρίσιμη μοίρα ενεργοποιεί τις δύσκολες όψεις του γενεθλίου Ηλίου. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ήλιο τον γενέθλιο στον 8ο οίκο. Ο Άρης στον Αιγόκερω σε έξαρση σε εξάγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο. Ο Ουρανός κυβερνήτης γενεθλίου 8ου από διέλευση  κάνει σύνοδο με γενέθλιο Ερμή, τρίγωνο με γενέθλιο Ουρανό και Ν. Δεσμό και ενεργοποιεί την γενέθλια σύνοδο μέσα στον 12ο οίκο και δείχνει ότι ο  αιφνιδιαστικός θάνατος δυστυχώς προέκυψε σαν καρμική επιταγή για την ψυχική του εξέλιξη. Ο Ποσειδώνας σε αντίθεση με γενέθλιο Πλούτωνα και σε τετράγωνο με το μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου (άξονας θανάτου κυριολεκτικού και μεταφορικού αλλά και εξαιρετικής αντοχής) στις 22 Σκορπιού, σε μοίρα δύσκολη επάνω στον απλανή Σερπέντη. B. δεσμός στον Υδροχόο σε χιαστί με τη Σελήνη τη γενέθλια και ο Χείρωνας σε σύνοδο με την ακμή του 8ου γενέθλιου.

Λίγα λόγια για την ιστορία

Ο Τζον Τραβολτα και η σύζυγος του παντρεύτηκαν το 1991 δίπλα από την αψίδα του θριάμβου στο Παρίσι, όταν ήταν ήδη τριών μηνών έγκυος στο γιο τους. Το παιδί αρρώστησε σε ηλικία δυο ετών όταν προσβλήθηκε από τη νόσο Καβασακι, ανίατη ασθένεια που προκαλεί φλεγμονές στα καρδιακά αγγεία. Η μητέρα είχε κατηγορήσει τότε τις οικιακές βοηθούς που καθάριζαν το σπίτι τους και είπε πως έφταιγαν τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούσαν.

Κάθε τέσσερις ημέρες το παιδί παθαίνε επιληπτικές κρίσεις και το φάρμακο που έπαιρνε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχε αποτελέσματα, όταν σταμάτησε να έχει αποτελέσματα, σταμάτησαν την χορηγία του φαρμάκου έπειτα από συνεννόηση με τον θεράποντα γιατρό. Αυτό που είχε βοηθήσει στην βελτίωση της υγειάς του παιδιού όπως δήλωσε ο πατέρας σε μια συνέντευξη στο CNN, ήταν ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης βασισμένο στις αρχές της Σαεντολογιας, την οποία ασκεί και μελετά το ζευγάρι.

Σε κάποια άλλη συνέντευξη η μητέρα είχε δηλώσει ότι η Σαεντολογια ήταν η κινητήριος δύναμη του άντρα της όλα τα δύσκολα χρόνια, της καριέρας του συζύγου της, επίσης για τον εαυτό της είχε δηλώσει "παίζω την ζωή στα χεριά μου με την Σαεντολογια και μπορώ να είμαι οποία θέλω". Ωστόσο στο παρελθόν ο Τζον Τραβολτα είχε υποστεί αρνητική κριτική επειδή πολλοί υποστήριζαν ότι το παιδί πάσχει από αυτισμό και ότι δεν λάμβανε την σωστή θεραπεία αφού το δόγμα των γονιών του δεν αναγνωρίζει τον αυτισμό ως ασθένεια.

Το 2007 ένας γείτονάς τους, πατέρας αυτιστικού παιδιού δήλωσε" τον ρώτησα ως πατέρας αν το παιδί ακολουθούσε κάποια φαρμακευτική αγωγή και μου απάντησε ότι προσπαθούσε να ενθαρρύνει τον γιο του στις τέχνες και προσφέρθηκε να μου στείλει ένα βιβλίο Σαεντολογιας", με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για αμέλεια μετά από εκείνη την συνέντευξη από τον κόσμο.

Το ίδιο έτος οικογένειες αυτιστικών παιδιών είχαν εκφράσει την πικρία τους γιατί ως διάσημος δεν συμμετείχε σε ενημερωτικές εκστρατείες.

Μια από τις αδελφές του είχε αναλάβει την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τον αυτισμό και πάλι είχαν κατηγορήσει τον ηθοποιό για την απουσία του.

Επίσης για χρονιά ερχόταν σε αντιπαράθεση με τον αδελφό του για το θέμα της υγειάς του Τζετ, αφού ο αδελφός του πίστευε ότι το παιδί εκτός από την νόσο Καβασάκι έπασχε και από αυτισμό. Όπως είπαν οι ειδικοί μετά τον θάνατο του παιδιού, το φαινόμενο να πεθάνει κάποιο παιδί από την νόσο αυτή είναι σπάνιο αν ακολουθηθεί σωστά η θεραπευτική αγωγή των γιατρών, κάτι που εντείνει τις υποψίες ότι όντως το παιδί έπασχε από αυτισμό.   

             **

Από την Τίνα Ζαχαριάδου
6946021102

                 **

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<