Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ για Athina Onassi-Russel και Doda Alvaro De Miranda Neto
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2005, 11:54.17 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η Αθηνά Ωνάση-Ρουσέλ γνώρισε τον πρώτο της έρωτα, τον κατά 12 μεγαλύτερο βραζιλιάνο επαγγελματία ιππέα όταν ήταν 17 ετών και από τότε είναι αχώριστοι. Τον Μάρτιο του 2003 η Αθηνά μετακόμισε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας για να μείνει μαζί με τον Ντόντα και από τότε το ζευγάρι ζει μαζί.

Πως είναι η μεταξύ τους σχέση, αναρωτιούνται πολλοί; Τι έχει ο Ντόντα και η σχέση τους που έκανε την Αθηνά να παραμερίσει ακόμα και τον πατέρα της και να παντρευτεί σε τόσο μικρή ηλικία;


ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ:Ας γνωρίσουμε καλύτερα το ζευγάρι αυτό, μέσα από ένα απόσπασμα της Ερωτικής Συναστρίας, γραμμένη αποκλειστικά από τον Ι.Κ.
Παναγιωτόπουλο, για το Ντόντα και την Αθηνά:

Συναστρία για Athina Onassi-Russel
και
Doda Alvaro De Miranda Neto

Ημερομηνία γέννησης για Athina:
Athina Onassi-Russel
                                                                           
Ιανουάριος 29, 1985
Neuilly sur Seine, France


Ημερομηνία γέννησης για Doda:
Doda Alvaro De Miranda
Neto
Φεβρουάριος 5, 1973
Sao Paulo, Brazil

Αυτή η Ερωτική ανάλυση μοιράζεται σε μια έκθεση 4 κεφαλαίων. Το κεφάλαιο Ι συγκρίνει τα βασικά σας χαρακτηριστικά, ενώ τα υπόλοιπα 3 κεφάλαια περιγράφουν τα θέματα που προκύπτουν μέσα σ' αυτήν την σχέση. Τα σημεία που θίγει το Κεφάλαιο Ι γίνονται ιδιαίτερα ισχυρά αν είστε παντρεμένοι ή ζείτε μαζί. Οι ιδιοσυγκρασίες ή ιδιορρυθμίες στην προσωπικότητα ενός άλλου ατόμου δεν μας ενοχλούν όσο η σχέση μας είναι μια σχέση τυχαία. Για παράδειγμα, αν ο ένας είναι απλός και τακτικός και ο άλλος είναι απρόσεχτος, αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα μάλλον αν είστε παντρεμένοι παρά αν βλέπετε ο ένας τον άλλον περιστασιακά.

Προσέξτε πάρα πολύ τα θέματα που αναφέρονται στο Κεφάλαιο 2 επειδή έχουν μεγάλη σημασία μέσα στην σχέση σας. Για παράδειγμα, αν δίνεται έμφαση σε θέματα ειδυλλίου και στην σεξουαλική έλξη, τότε μπορείτε να υπολογίζετε ότι αυτή η σχέση θα έχει πάθος. Αν το ειδύλλιο και η σεξουαλικότητα δεν αναφέρονται συχνά, τότε η σχέση δεν θα έχει πάθος.
Σημειώστε επίσης ότι το υλικό στο Κεφάλαιο 2 παρουσιάζεται με την σειρά σπουδαιότητάς του, γι' αυτό το υλικό που προσφέρεται στην αρχή του Κεφαλαίου 2 έχει την μεγαλύτερη σημασία. Το Κεφάλαιο 3 είναι εξίσου σημαντικό με το Κεφάλαιο 2 διότι αναφέρεται σε αστρολογικές όψεις οι οποίες θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο πεπρωμένο και στο τελικό αποτέλεσμα αυτής της σχέσης. Το Κεφάλαιο 4 περιγράφει ζητήματα που αφορούν την σχέση σας, μικρότερης σπουδαιότητας απ' αυτά που αναφέρονται στο Κεφάλαιο 2.

Αν μια δήλωση φαίνεται να αντιφάσκει σε μια άλλη δήλωση, τότε οι ρόλοι σας είναι πιθανόν να εναλλάσσονται.


Κεφάλαιο 1
Η Σύγκριση της Ιδιοσυγκρασίας σας και του Τόπου Ζωής σας που Επηρεάζει την Δυνατότητά σας για να Εναρμονιστείτε


Athina's Ήλιος Υδροχόο και Doda's Ήλιος Υδροχόο:

Είστε και οι δύο ενεργητικά, εκδηλωτικά άτομα. Ζείτε ίσως σε μια αστική περιοχή, ή σε κάποιο προάστιο, και κανείς σας δεν νοιάζεται να βρίσκεται στο σπίτι τις περισσότερες ώρες. Έχετε μια υπέροχη νοητική επικοινωνία και μοιράζεστε διανοητικά ενδιαφέροντα και ιδανικά που είναι πολύ σημαντικά για σας.

Athina's Σελήνη Ταύρο και Doda's Σελήνη Ιχθύες:

Παρόλο του έχετε πολύ διαφορετικές συναισθηματικές φύσεις, μπορείτε να εναρμονίζεστε μεταξύ σας και να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον πολύ καλά.
O Doda είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός, συχνά κάπως ανασφαλής και μη-πρακτικός. H Athina είναι επίσης ένα συμπαθητικό πρόσωπο, αλλά και πολύ προσγειωμένο και σταθερό - ένας βράχος για ν' ακουμπά o Doda μερικές φορές. Έχετε κι οι δυο σας μια πολύ ήρεμη, γαλήνια, κάπως παθητική πλευρά, κι αναζητάτε και οι δύο μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο σπίτι, απαλλαγμένη από ανταγωνισμούς και προστριβές.

Αμφότεροι έχετε Ερμής Σύνοδος, Τρίγωνο, ή Εξάγωνο Αρης:

Έχετε και οι δύο κοφτερή γλώσσα και το μυαλό σας παίρνει πολύ γρήγορες στροφές, έτσι απολαμβάνετε πραγματικά τις πνευματώδεις ανταλλαγές επιχειρημάτων ή τους λεκτικούς διαξιφισμούς. Λατρεύετε, επίσης, κάθε ανταγωνιστικό παιχνίδι με δύο παίκτες, όπως το τένις ή τις ρακέτες. Βρίσκετε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έναν ισάξιο αντίπαλο!

Αμφότεροι έχετε Αφροδίτη Σύνοδος, Τρίγωνο, ή Εξάγωνο Δίας:

Είστε και οι δύο γενναιόδωροι και μεγαλόψυχοι για τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Προσπαθείτε να υποστηρίζετε ο ένας κάθε προσπάθεια που κάνει ο άλλος για να αναπτυχθεί και να επεκταθεί ενισχύοντας του, παράλληλα, το αίσθημα ότι είναι ελεύθερος - η έννοια κτητικότητα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σας. Έχετε πολύ ακριβά γούστα, σας αρέσει η χλιδή, η αφθονία, η άνεση. Έχετε μια τάση να τεμπελιάζετε - ίσως επειδή ο πλούτος και τα ωραία πράγματα της ζωής έρχονται στα χέρια σας χωρίς μεγάλο κόπο.


Κεφάλαιο 2
Κύρια θέματα στην Σχέση σας: Τι σας Έφερε και Ένωσε μαζί

Athina's Ερμής Σύνοδος Doda's Δίας:

Οι συζητήσεις σας γενικά, στρέφονται σε φιλοσοφικές, θρησκευτικές, ή πολιτικές απόψεις. Συχνά μιλάτε περισσότερο για το δάσος παρά για τα δέντρα. Βοηθάτε ο ένας τον άλλον σε μια πλατύτερη αντίληψη της κατάστασής σας και ίσως ταξιδεύετε, εξερευνάτε και με πολλούς τρόπους διευρύνετε τον ορίζοντά σας

Doda's Ήλιος Εξάγωνο Athina's Ουρανός:

Υπάρχει μια φωτεινή και αισιόδοξη ποιότητα στη σχέση σας που κάνει πραγματικά να χαίρεστε την συντροφιά μεταξύ σας. Προσεγγίζετε ο καθένας τα δημιουργικά ενδιαφέροντα του άλλου και ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον σε δημιουργικές επιδιώξεις. O Doda, ιδιαίτερα, αισθάνεται περισσότερο ελεύθερος και λιγότερο εμποδισμένος στην συμβίωσή του με εκείνη.

Athina's Ερμής Τετράγωνο Doda's Ουρανός:

Συχνά λέτε πράγματα που σοκάρουν τον σύντροφό σας, και μπορεί να υπάρχει πολλή ένταση μεταξύ σας όταν είστε μαζί. Τείνετε να βαδίζετε πολύ γρήγορα. Αυτό προκαλεί μεγάλη διέγερση στην ζωή σας και θ' ανακαλύψετε ότι περιοδικά ακολουθείτε ένα νέο ρεύμα, πειραματίζεστε με μια νέα ιδέα, ή εξερευνάτε νέες δυνατότητες. Ωστόσο, η ανυπομονησία ανάμεσά σας ίσως προκαλέσει ξαφνικές λογομαχίες και ξεσπάσματα θυμού.

Athina's Αφροδίτη Τετράγωνο Doda's Άρης:

Αυτή μοιάζει να είναι μια θυελλώδης και θερμή σχέση. Η ρομαντική έλξη ανάμεσά σας είναι πολύ ισχυρή, αλλά τα συναισθήματά σας συχνά δεν είναι εναρμονισμένα. Ο ένας σας (συνήθως o Doda, αλλά μερικές φορές και η Athina) ίσως νιώθει να ξυπνά σεξουαλικά από τον άλλον και να είναι έτσι επιθετικός, ενώ το άλλο πρόσωπο αισθάνεται μεγάλη αγάπη και αφοσίωση, αλλά δεν νιώθει να έλκεται σεξουαλικά. Ζήλια και κτητικότητα υπάρχουν επίσης.

Athina's Αφροδίτη Εξάγωνο Doda's Δίας:

Η σχέση σας κινείται σ'ένα υψηλό επίπεδο αρμονίας, καλής θέλησης και ενθουσιασμού. Και οι δύο σας περνάτε ευχάριστες ώρες μαζί, έχετε πολλούς φίλους και σας αρέσουν οι συναναστροφές και η κοινωνικότητα. Οικονομικά και υλικά οφέλη μπορεί να προκύψουν για σας μέσα από αυτή την σχέση.

Athina's Άρης Τετράγωνο Doda's Άρης:

Περιοδικά θα βρείτε ότι εμποδίζετε ο ένας τον άλλον όταν δοκιμάζετε να δουλέψετε μαζί επάνω σ'ένα σχέδιο. Το πρόβλημα παρουσιάζεται επειδή η προσέγγισή σας στην εργασία είναι πολύ διαφορετική. Συχνά θα δείτε ότι πρέπει να δουλεύετε ο καθένας ξεχωριστά, επειδή η επιτυχημένη συνενωμένη προσπάθεια είναι αδύνατη.

Athina's Άρης Εξάγωνο Doda's Δίας:

Εργάζεστε μαζί πολύ αρμονικά κι έχετε την ικανότητα να βοηθάτε ο ένας τον άλλον στην ανακάλυψη νέων διεξόδων σε προβλήματα και νέων στρατηγικών για την επίτευξη των στόχων. Συνδυάζετε ίσως τις ενέργειές σας σε επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες ή σε δημιουργικές ασχολίες.


Κεφάλαιο 3 Πεπρωμένο και Τελικό αποτέλεσμα αυτής της Σχέσης

(Σύνθετος) Ήλιος Σύνοδος Άρης:

Χωρίς αμφιβολία, προκαλείτε ισχυρές εντάσεις ο ένας στον άλλο και θα πρέπει να βρείτε κάποιον τρόπο να διοχετεύετε δημιουργικά το πάθος, το θυμό και τον εκνευρισμό που νοιώθετε.
Το πεπρωμένο δεν σας επιφυλάσσει μια ήσυχη και ειρηνική συμβίωση! Παρόλα αυτά, μαζί μπορείτε να σχεδιάσετε και να θέσετε σε εφαρμογή προγράμματα, να διεκπεραιώσετε τόνους δουλειάς -αρκεί βέβαια να τιθασεύσετε τις ορμές σας και να τις χρησιμοποιήσετε σε κάτι παραγωγικό.

(Σύνθετος) Σελήνη Εξάγωνο Άρης:

Η σχέση σας είναι δυναμική, σας γεμίζει ενέργεια, σας επιτρέπει να εκφράζετε τα συναισθήματά σας με μεγάλη αμεσότητα. Τα προβλήματα που έχετε, σίγουρα δεν οφείλονται σε ανία ή συναισθηματικό τέλμα. Αναπόφευκτα θα υπάρξουν εκρήξεις και τσακωμοί, όπου ο καθένας θα φέρνει στην επιφάνεια με ειλικρίνεια αυτό που αισθάνεται.

(Σύνθετος) Ερμής Σύνοδος Άρης:

Οι ζωηρές αψιμαχίες και διανοητικοί διαξιφισμοί θα παίξουν αναπόφευκτα ένα ρόλο-κλειδί στη σχέση σας. Αυτό που μπορεί να διατυπώνατε ήρεμα και διακριτικά σε κάποια άλλη περίσταση, θα το πετάτε ορθά-κοφτά ο ένας στον άλλο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αμέτρητους καυγάδες και αντιπαραθέσεις επιχειρημάτων, όχι τόσο εξαιτίας κάποιας βαθύτερης διαφωνίας αλλά επειδή, απλούστατα, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε.

(Σύνθετος) Ήλιος Εξάγωνο Σελήνη:

Οπως κι αν έχει διαμορφωθεί η σχέση σας, αυτό που την χαρακτηρίζει στο σύνολο της είναι ένα αίσθημα ισότητας και αληθινής φιλίας. Πάνω και πέρα απ' όλα είστε φίλοι. Θα πάρετε και θα δώσετε, θα εξαρτηθείτε από τον άλλο κι αυτός με τη σειρά του θα εξαρτηθεί από σας, θα διδάξετε και θα διδαχτείτε εναλλάσσοντας διαρκώς και ισότιμα ρόλους. Κάποια εξαιρετική τύχη ή κάποιες εκπληκτικές συμπτώσεις, στην αρχή της σχέσης σας, θα σηματοδοτήσουν το καλό της ξεκίνημα.

Η παραπάνω αστρολογική ανάλυση είναι ένα μέρος της Ερωτικής Συναστρίας, γραμμένη από το ESHOP του ANEW.GR.
Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε την αλήθεια για τη σχέση σας, μέσα από τα μονοπάτια της Αστρολογίας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας την Ερωτική Συναστρία, γραμμένη αποκλειστικά για σας τους δυο από το
ESHOP του ANEW.GR. Κάντε κλικ εδώ…

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<