Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η τραγουδίστρια ΚYLIE MINOGUE και ο ηθοποιός OLIVIER MARTINEZ χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Π. Π. Σ.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2007, 5:54.53 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης όπου όλα έδειχναν πως θα κατέληγε σε γάμο, η διάσημη τραγουδίστρια Κάιλη Μινόγκ και ο ηθοποιός Ολιβιέρ Μαρτίνεζ αποφάσισαν να χωρίσουν. Παρόλο που οι φήμες τόσο καιρό οργίαζαν, για τρίτα πρόσωπα στη ζωή του γάλλου ηθοποιού, η Κάιλη δεν αποφάσιζε να δώσει ένα τέλος, αφού ήταν τόσο καλός μαζί της και της συμπαραστάθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την περιπέτεια υγείας που είχε, όταν διαπίστωσε πως είχε καρκίνο του μαστού.

Και οι δυο διέψευσαν τις φήμες πως ο χωρισμός τους οφείλεται σε τρίτα πρόσωπα, ως ψευδείς. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η διάσημη τραγουδίστρια το πήρε αρκετά στραβά, καθώς είχε ελπίδες πως με αυτόν το δεσμό θα ξεκινούσε τη δημιουργία οικογένειας, κάτι που το ήθελε πολύ, σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλων και άλλων κοντινών της προσώπων. Τα προβλήματα στη σχέση τους και οι διάφορες φήμες πως το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά, ξεκίνησαν με την απουσία του Ολιβιέρ από την πρώτη συναυλία που έδωσε στο Σύδνεϋ στις 11 Νοεμβρίου του 2006, μετά την περιπέτεια και τις θεραπείες που έκανε για τον καρκίνο του μαστού.ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ:Ο Μαρτίνεζ πριν από το 2003 όπου ξεκίνησε τη σχέση του με την Κάιλη Μινόγκ, έβγαινε με την ηθοποιό Μίρα Σορβίνο, και ακόμα πιο παλιά συζούσε με την Ζιλιέτ Μπινός όπου είχαν συμπρωταγωνιστήσει και σε μια ταινία. Πρόσφατα εθεάθη με την μεξικάνα ηθοποιό Σάλμα Χάγιεκ, την ηθοποιό Μισέλ Ροντρίγκεζ και το ισραηλινό μοντέλο Σαράι Γκιβάτη. Μπορεί ο Ολιβιέρ, όπου στη Γαλλία τον φωνάζουν ο γάλλος Μπρατ Πιτ, με την Κάιλη να έμοιαζαν τόσο καιρό πολύ δεμένοι και ευτυχισμένοι, αλλά η σχέση τους δεν είχε και τόσο γερές βάσεις για να προχωρήσουν σ’ ένα γάμο ή στη δημιουργία οικογένειας.

Παρακάτω, θα δούμε μέσα από ένα μέρος της Γενέθλιας Ερωτικής Συναστρίας και της Ετήσιας Ερωτικής Πρόβλεψης για την Κάιλη και τον Ολιβιέρ από το ESHOP του ANEW.GR. Τί λένε τα άστρα για το ζευγάρι αυτό και κατά πόσο η αστρολογική τους χημεία ήταν δυνατή ή όχι για να τους κρατήσει για καιρό μαζί.

Γενέθλια Ερωτική Συναστρία για Κylie Minogue και Olivier Martinez
* Στον διπλό χάρτη, το μέσα ωροσκόπιο είναι της Κάιλη και το έξω του Ολιβιέρ.

- Η Κάιλη γεννήθηκε με τον Ήλιο της στους Διδύμους και ο Ολιβιέρ γεννήθηκε με τον Ήλιου του στον Αιγόκερω:
Αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά δύσκολος, αφού έχουν μάθει να προσεγγίζουν τα πράγματα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο.

- Η Κάιλη γεννήθηκε με πέντε πλανήτες στους Διδύμους, και ο Ολιβιέρ έχει εκεί τον Δία του:
Αυτός είναι ένας από τους κυριότερους συνδυασμούς που τους έφερε κοντά και βοήθησε να γεννηθεί αυτή η σχέση. Η Κάιλη νιώθει πολύ όμορφα όταν είναι μαζί του και σίγουρα ο Ολιβιέρ της έχει προσφέρει πολλά κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

- Η Κάιλη γεννήθηκε με τη Σελήνη στους Διδύμους και ο Ολιβιέρ κάνει δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Κρόνου του στους Ιχθύες:
Η ψυχρότητα, η απόσταση και η ανάγκη του Ολιβιέρ να είναι μακριά της, παγώνουν τη μεταξύ τους σχέση. Αυτός είναι ένας γενέθλιος συνδυασμός συναστρίας που μπορεί να σηματοδοτήσει και το χωρισμό τους κάποια στιγμή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Κάιλη είναι αυτή που θα πληγωθεί περισσότερο από έναν χωρισμό.

- Ο Ολιβιέρ γεννήθηκε με τη Σελήνη του στον Ζυγό, σε αρμονική όψη τριγώνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στους Διδύμους της Κάιλη:
Αυτό μας δείχνει πως η σχέση αυτή μπορεί να είναι αρκετά αρμονική για ένα μεγάλο διάστημα, αφού και οι δυο μπορούν να συνεννοηθούν πολύ καλά, ζητούν τα ίδια πράγματα και ξέρουν πώς να διατηρούν αυτή τη σχέση σε εγρήγορση.

-
Η Αφροδίτη και ο Άρης του Ολιβιέρ στον Υδροχόο, σε απόλυτη αρμονία με την Αφροδίτη και τον Άρη της Κάιλη στους Διδύμους:
Έχουν τα ίδια γούστα και τις ίδιες προτιμήσεις σχεδόν στα πάντα. Η εγκεφαλική επικοινωνία είναι πολύ σημαντική γι’ αυτούς και περνούν πολύ καλά μαζί, όπου κι αν βρίσκονται. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σημαίνει και μια μοναδική φιλία μέσα σ’ αυτή τη σχέση.

-
Η Κάιλη γεννήθηκε με τον Κρόνο στον Κριό, και ο Ολιβιέρ έχει το γενέθλιο Ήλιο του στον Αιγόκερω:
Αυτό δείχνει μια πιθανή σταθερότητα της σχέσης αυτής, μια μακροχρόνια σχέση. Αυτή η σχέση, αν δεν καταπιέσει πολύ τον Ολιβιέρ, μπορεί να οδηγήσει και σε ένα γάμο ή σε δημιουργία οικογένειας. Αν όμως νιώσει έντονα την καταπίεση –κάτι που είναι πολύ πιθανό με την τόσο ανεξάρτητη Αφροδίτη και Άρη στον Υδροχόο- πολύ πιθανό να αποχωρήσει εκείνος από τη σχέση αυτή, σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται.


Η γραφική παράσταση της Γενέθλιας Ερωτικής Συναστρίας είναι:
Αστρολογική Θετική αξιολόγηση (�) Αστρολογική αρνητική αξιολόγηση (©)

+10 ����������
+10 ����������
+10 ����������
+10 ����������
+10 ����������
+08 ��������
+08 ��������
+08 ��������
+08 ��������
+08 ��������
+08 ��������
+08 ��������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
-12 ©©©©©©©©©©©©
-12 ©©©©©©©©©©©©
-12 ©©©©©©©©©©©©
-10 ©©©©©©©©©©
-10 ©©©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-06 ©©©©©©
-04 ©©©©

ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ
ΣΥΝΟΛΑ:
ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ= + 130 ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ= - 130
(Ισχύει καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης)

Η γραφική παράσταση έχει βγει μετά από βαθμολόγηση των σημαντικότερων συνδυασμών των αστρολογικών θέσεων των πλανητών τους, καθώς και των όψεων που έχουν μεταξύ τους. Αυτό μας δείχνει πως αφού τα θετικά είναι ίσα με τα αρνητικά, τότε η σχέση αυτή είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητη και ευάλωτη σε αρνητικές αστρολογικές επιρροές. Μπορεί κάποιες χρονιές όταν τα θετικά θα είναι περισσότερα να είναι μαζί, όπως όταν πρωτογνωρίστηκαν το 2003, αλλά όταν κάποιες χρονιές όπως το 2007 τα αρνητικά θα είναι περισσότερα, αυτό μπορεί να διαλύσει αυτή τη σχέση, όπως και έγινε.


Μερικές από τις αρνητικές επιρροές, όπου μας δείχνει ένα μόνο μέρος από την Ετήσια Ερωτική τους Πρόβλεψη, από τον Νοέμβρη του 2006 είναι:

- Έντονη σεξουαλική έλξη. Συχνές εντάσεις, εκνευρισμοί, αυθόρμητες ή βιαστικές ενέργειες και των δυο. Ο θυμός εναλλάσσεται με την ερωτική έλξη. Προβλήματα λόγω οξυθυμίας.

- Δυσαρμονίες μέσα στη σχέση. Ερωτικές συγκρούσεις. Κακοκεφιά, δειλία, ντροπαλότητα, αδυναμία ή επιφυλακτικότητα του ενός από τους δυο. Λανθασμένες εκτιμήσεις. Εγκατάλειψη - χωρισμός.

- Έντονη ερωτική ζωή. Αυξημένη νευρικότητα. Αμοιβαίες αναστατώσεις, λογομαχίες και φιλονικίες. Προκλητικές συμπεριφορές και συνεχείς συγκρούσεις. Έντονος θυμός ανάμεσά τους.

- Διαφορές στις συναισθηματικές διαθέσεις. Καθημερινές εντάσεις και διαφωνίες για μικροπράγματα. Υπάρχουν πολλές διαφωνίες που δύσκολα ξεπερνιόνται.

- Έντονες συγκινήσεις, αναστατώσεις, διαφωνίες και προκλήσεις. Αμοιβαία έλξη, αλλά και εντάσεις. Αυξημένος συναισθηματικός εκνευρισμός. Μια ελεύθερη σχέση ή απομάκρυνση.

- Αμφιβολίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μια ευμετάβλητη σχέση. Συχνές αλλαγές απόψεων, σχεδίων και σκοπών. Διάθεση να κρύβει ο ένας απ' τους δυο την αλήθεια. Εγκατάλειψη - χωρισμός.

- Δυσπιστία, υποψίες, επιφυλακτικότητα, έλλειψη εμπιστοσύνης στο ζευγάρι. Περιορισμένη επικοινωνία. Απόσταση, απομάκρυνση ή χωρισμός λόγω άλλων υποχρεώσεων ή ταξιδιών.

- Συγκρούσεις ιδεολογικές. Διάθεση και των δυο για υπερβολές. Συχνές αναβολές και ασυμφωνία. Απαιτητική συμπεριφορά ενός εκ των συντρόφων. Παράνομη ή κρυφή σχέση.

- Αυθορμητισμός. Παρορμητικές κινήσεις και απ' τους δυο σας. Αγάπη για ελευθερία και συνεχείς αλλαγές. Πρωτοτυπία και συχνές μικρές επαναστάσεις ανάμεσά σας. Εντάσεις και ανατροπές. Ξαφνικά

γεγονότα που αλλάζουν τα πάντα. Εγκατάλειψη - χωρισμός.

- Έλλειψη σταθερότητας, αδυναμία να στηρίξουν αυτή τη σχέση. Συναισθηματική εξαπάτηση, λάθη- παραλήψεις και απογοητεύσεις. Όνειρα δίχως δυνατότητα πραγματοποίησης. Εγκατάλειψη - χωρισμός.

- Δεν κάνουν εύκολα υποχωρήσεις μέσα σ' αυτή τη σχέση. Αισθήματα καταπίεσης, περιορισμού και αναστολών. Υπάρχει έλλειψη προσαρμοστικότητας. Εγκατάλειψη - χωρισμός.

 

Απ’ ότι φαίνεται, το ζευγάρι αυτό είχε πολλές αρνητικές αστρολογικές επιρροές για φέτος. Και σε συνδυασμό με την καθόλου σταθερή Γενέθλια Συναστρία τους, μπορούμε να αιτιολογήσουμε τον χωρισμό τους, τουλάχιστον αστρολογικά. Ευχόμαστε καλή τύχη και στους δύο!
                                                                                 
**
**Θέλετε να μάθετε πως θα πάει φέτος η δική σας σχέση;
Έχει γερές βάσεις για να μπορεί να αντέξει στις πιέσεις που φέρει η κάθε χρονιά, ή θα διαλυθεί με την πρώτη δυσκολία;
Παραγγείλτε σήμερα κιόλας τη Γενέθλια Ερωτική Συναστρία και την Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη για σας και το ταίρι σας, για να μάθετε ποιο είναι ο μέλλον της σχέσης σας, και ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας βάση των αστρολογικών σας συνδυασμών.
Θα πρέπει να δώσετε τόσο τα δικά σας, όσο και τα στοιχεία του συντρόφου σας (ημ/ία, ώρα και πόλη γέννησης).
Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες κάντε κλικ εδώ ή δείτε τις πρώτα στο
ESHOP του ANEW.GR
** Κάντε τις αγορές σας πιο εύκολα και γρήγορα, τώρα και μέσω PayPal**

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<