Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η γνωστή τραγουδίστρια Γουίτνεϋ Χιούστον (Whitney Houston) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 14 χρόνια γάμου
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2006, 10:22.37 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η γνωστή τραγουδίστρια Γουίτνεϋ Χιούστον (Whitney Houston) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 14 χρόνια γάμου με τον τραγουδιστή Μπόμπυ Μπράουν (Bobby Brown). Τις φήμες επιβεβαίωσε στα μμε η εκπρόσωπος της γνωστής τραγουδίστριας, ενώ εκπρόσωπος του Μπόμπυ Μπράουν που ρωτήθηκε σχετικά, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Ιουλίου του 1992 και έχει μία κόρη, την Μπόμπυ Κριστίνα (Bobbi Kristina) η οποία είναι γεννημένη στις 4 Μαρτίου του 1993. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία της κόρης τους, ενώ η εκπρόσωπος της γνωστής τραγουδίστριας δεν έκανε κάποια άλλη διευκρίνιση ή σχόλιο.

Η Γουίτνεϋ Χιούστον έχει κερδίσει τα περισσότερα μουσικά βραβεία, 26 στο σύνολο. Είναι η μόνη τραγουδίστρια που έχει τρία άλμπουμ τα οποία πούλησαν πάνω από 9 εκατομμύρια αντίτυπα το καθένα. Αυτά είναι, το άλμπουμ "Whitney Houston" το 1985 όπου πούλησε πάνω από 24 εκατομμύρια αντίτυπα, το "Whitney" το 1987, και το "The Bodyguard" το 1992 όπου έχει και το ρεκόρ των μεγαλύτερων πωλήσεων για γυναικείο άλμπουμ όπου πούλησε 37 εκατομμύρια αντίτυπα. Έχει 14 χρυσά τραγούδια στις Ηνωμένες Πολιτείες, και βρίσκεται μόνο πίσω από την Μαντόνα από τις γυναίκες τραγουδίστριες.


ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ:Ο γάμος της με τον τραγουδιστή Μπόμπυ Μπράουν ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακός, καθώς συχνά από τα πρώτα ακόμα χρόνια του που παντρεύτηκαν απασχόλησαν με πρωτοσέλιδα τις εφημερίδες και τον τύπο για τα κοινά τους μπλεξίματα με τα ναρκωτικά και με το νόμο. Μάλιστα το 2000 τους είχαν πιάσει στη Χαβάϊ με μια μικροποσότητα μαριχουάνα στις αποσκευές τους, αλλά τους άφησαν τελικά να φύγουν. Αμέσως δύο χρόνια μετά, η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πως έχει κάνει χρήση ναρκωτικών παλαιότερα και ότι δύο φορές έχει νοσηλευτεί για να ξεπεράσει τον εθισμό της.

Ο Μπόμπυ Μπράουν εκτός από τη συμμετοχή του σ’ ένα ποπ γκρουπ R&B, τελευταία έχει το δικό του ριάλιτι σόου, όπου ονομάζεται «Being Bobby Brown», όπου παίζεται στην καλωδιακή τηλεόραση και στο οποίο έχει εμφανιστεί και η Γουίτνεϋ Χιούστον. Στο ριάλιτι αυτό η Μπόμπυ Μπράουν ανέφερε πόσο πολύ έχει στηρίξει σε δύσκολες στιγμές τη Γουίτνεϋ Χιούστον και το σόου τους έδειξε σε κάποιες βόλτες τους μαζί και σε επισκέψεις σε καλά εστιατόρια. Ο ίδιος αν και δεν έχει παραδεχτεί δημόσια τον εθισμό του σε ναρκωτικά και αλκοόλ, έχει συλληφθεί αρκετές φορές για κατοχή ναρκωτικών, επιθέσεις και για οδήγηση υπό την επιρροή αλκοόλ. Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η πτώση της Γουίτνεϋ Χιούστον στο καλλιτεχνικό στερέωμα, άρχισε αμέσως μόλις γνώρισε και παντρεύτηκε τον Μπόμπι Μπράουν και πως εκείνος είναι η αιτία και την παρέσυρε σε όλες αυτές τις καταχρήσεις, με τα εμφανή δυσάρεστα αποτελέσματα. Φαίνεται πως αυτή είναι μια μοιραία σχέση!


Τι γίνεται όμως στο ωροσκόπιο της Γουίτνεϋ Χιούστον και αποφάσισε μετά από 14 ολόκληρα χρόνια να τελειώσει ένα καταστροφικό γάμο γι’ αυτήν, όπως το μεγαλύτερο μέρος του τύπου είχε ήδη επισημάνει από τα πρώτα χρόνια του γάμου τους. Γιατί δεν το έκανε νωρίτερα; Είναι βάση των ωροσκοπίων τους αυτή η σχέση πραγματικά καταστροφική; Σ’ αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε μέσα από αποσπάσματα από τη Γενέθλια Ερωτική Συναστρία, και την Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη αποκλειστικά γραμμένη για το ζευγάρι από το
ESHOP του ANEW.GR

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
για Whitney Houston (το εσωτερικό ωροσκόπιο στον κύκλο)
και Bobby Brown (το εξωτερικό ωροσκόπιο στον κύκλο)

Αστρολογική Θετική αξιολόγηση (�) Αστρολογική αρνητική αξιολόγηση (©)

+12 ������������
+10 ����������
+10 ����������
+08 ��������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
+04 ����
+04 ����
+04 ����
-12 ©©©©©©©©©©©©
-12 ©©©©©©©©©©©©
-10 ©©©©©©©©©©
-10 ©©©©©©©©©©
-10 ©©©©©©©©©©
-10 ©©©©©©©©©©
-10 ©©©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-08 ©©©©©©©©
-06 ©©©©©©
-06 ©©©©©©
-06 ©©©©©©
-06 ©©©©©©
-04 ©©©©
-04 ©©©©

ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

ΣΥΝΟΛΑ:
ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ= + 82 ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ= - 138
(Ισχύει καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Θα πρέπει να τονίσουμε, πως όπως αναφέρεται και στην εισαγωγή, από χρονιά σε χρονιά η θετικότητα και αρνητικότητα της σχέσης μεταβάλλεται, κι αυτό είναι κάτι που το δείχνει η Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη και το δικό της διάγραμμα θετικότητας και αρνητικότητας για κάθε χρονιά ξεχωριστά.

Βέβαια, το διάγραμμα της Γενέθλιας Ερωτικής Συναστρίας είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση καθώς είναι η βάση της σχέσης με το συγκεκριμένο άτομο, είτε είστε μαζί, είτε όχι.

Εδώ βλέπουμε αν η σχέση με το άτομο αυτό είναι κατά βάση θετική ή κατά βάση αρνητική:
1) Αν τα θετικά (+) είναι περισσότερα
, τότε η σχέση αυτή είναι κατά βάση θετική και για τους δυο.
2) Αν τα αρνητικά (-) είναι περισσότερα, τότε η σχέση αυτή είναι κατά βάση αρνητική και για τους δυο.
3) Αν τα θετικά (+) είναι πολύ κοντά με τα αρνητικά (-) με 1-20 βαθμούς διαφορά, ασχέτως ποια είναι περισσότερα ή ισοβαθμούν, τότε αυτή η σχέση θα έχει καθ’ όλη τη διάρκειά της πολλές θετικές αλλά και πολλές αρνητικές στιγμές και επιρροές και για τους δύο συντρόφους. Η σχέση αυτή είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητη και δεν είναι σταθερά θετική ή σταθερά αρνητική και για τους δυο σας.
* Το ίδιο ισχύει και για τις συναστρίες στις οποίες δεν υπάρχει ακριβή ώρα γέννησης τουλάχιστον για τον έναν απ’ τους δυο συντρόφους.
Σ’ αυτήν την τρίτη περίπτωση, η Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη είναι εκείνη που θα δείχνει κάθε χρονιά πώς πάνε τα πράγματα σ’ αυτή τη σχέση, αν είναι θετική ή αρνητική, ξεχωριστά για κάθε χρονιά. Η Γραφική Παράσταση της Ετήσιας Ερωτικής Πρόβλεψης θα βαραίνει περισσότερο, από τη Γραφική Παράσταση της Γενέθλιας Ερωτικής Συναστρίας, αφού πολλά θα μεταβάλλονται από χρονιά σε χρονιά μέσα σ’ αυτή τη σχέση, όπου τα θετικά της είναι τόσο κοντά με τα αρνητικά της ή ισοψηφούν. Παρόλα αυτά, σας τονίζουμε πως είτε αυτή η σχέση είναι κατά βάση θετική είτε κατά βάση αρνητική, κάτι που το δείχνει η Γενέθλια Ερωτική Συναστρία, μπορεί να περάσει και τις εύκολες και τις δύσκολες χρονιές της, που είναι πιθανό να τη διαλύσουν ή να την οδηγήσουν σε σταθεροποίηση, έναν επικείμενο γάμο ή μια συγκατοίκηση, γεγονός που μόνο μια Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη μπορεί να δείξει και να επισημάνει μια θετική ή μια αρνητική χρονιά. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντική αυτή εδώ η ανάλυση που έχετε, η Γενέθλια Ερωτική Συναστρία, καθώς μια θετική αξιολόγηση σ’ αυτή την ανάλυση βοηθά να αντέξει η σχέση σας τις αρνητικές επιρροές από χρονιά σε χρονιά, αλλά και μια αρνητική αξιολόγηση σ’ αυτή την ανάλυση, μπορεί να τη βοηθήσει να διαλυθεί πιο εύκολα όταν υπάρχει και μια αντίστοιχη αρνητική αξιολόγηση σε μια συγκεκριμένη χρονιά, οπότε και θα ξέρετε τι να περιμένετε και τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στις σχέσεις σας.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

Τα αντίθετα έλκονται!
Παρόλο που και οι δυο έχουν βασικές διαφορές στις προσωπικότητές τους, ωστόσο υπάρχει τεράστια έλξη ανάμεσά τους. Σίγουρα, δεν πρόκειται για μία χλιαρή σχέση! Μπορεί εύκολα να αποβεί μία σχέση έρωτα-μίσους. Αγαπά και σέβεται ο ένας τον άλλον όταν είναι σε θέση να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Και θα μισεί ο ένας τον άλλον όταν δεν μπορούν να δείξουν κατανόηση στις σοβαρές τους διαφορές. Από εκείνους εξαρτάται το εάν θα αναπτύξουν μία αμοιβαία εκτίμηση των διαφορών τους, έτσι ώστε να πάψει να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους. H Whitney έλκεται από την ιδιορρυθμία, την υψηλή αντίληψη και εξυπνάδα εκείνου. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους, ωστόσο. O Bobby είναι προσεκτικος και θέλει να αναλύει ολοκληρωτικά μια κατάσταση πριν προχωρήσει. H Whitney, από την άλλη πλευρά, είναι παρορμητική, άμεση και συχνά απότομη. H Whitney πρώτα ενεργεί και μετά σκέφτεται για τις συνέπειες και είναι επιρρεπής στα συναισθηματικά ξεσπάσματα και στις σύντομες, αλλά συχνές, εκρήξεις οργής. O Bobby είναι μάλλον ευαίσθητος και γίνεται ευέξαπτος, νευρικός και ανήσυχος από τη στάση της. Έλκεται ο ένας από τον άλλον εξαιτίας της ενστικτώδους κατανόησης που υπάρχει ανάμεσά τους. Υπάρχουν ισχυρά συναισθήματα μεταξύ τους.

Ταιριάζουν πολύ εύκολα και μια ισχυρή αλληλεξάρτηση μοιάζει ν' αναπτύσσεται πολύ γρήγορα.
Βαθύτατες και μακροχρόνιες αλλαγές θα συμβούν ως αποτέλεσμα της σχέσης αυτής. Αναπόφευκτα θα γνωρίσουν ο ένας τον άλλο σε βαθύτερο επίπεδο και θα αποκαλύψουν πλευρές του εαυτού τους που σε ελάχιστους ανθρώπους έχουν φανερώσει. Το πάθος και η συναισθηματική ένταση που νοιώθουν όταν είναι μαζί, τους ενώνουν ακόμα πιο στενά. Ξυπνούν ο ένας στον άλλο την φαντασία, τον ιδεαλισμό, τα καλλιτεχνικά ταλέντα, κι όταν είναι μαζί μπορεί να αδιαφορούν τελείως για τις πρακτικές, τετριμμένες πλευρές της ζωής, μακριά από κάθε είδος λογικής. Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω τους μπορεί να πιστεύουν ότι ζουν σε κάποιον ονειρικό κόσμο ή ότι βλέπουν τα πάντα ρόδινα γύρω τους. Πρέπει, πάντως, να είναι ειλικρινείς και όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται μεταξύ τους, διαφορετικά κινδυνεύουν να παρασυρθούν από τις φαντασιώσεις τους ή από εξαρτήσεις σε ναρκωτικά και αλκοόλ.

Η σχέση αυτή θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή και των δυο. Υπάρχει τόσο έντονο το στοιχείο της φαντασίας, της ελπίδας, των ονείρων και της εξιδανίκευσης, που μπορεί να χάσουν την αίσθηση της πραγματικότητας. Τους είναι εύκολο να πιστεύουν ο ένας τον άλλο ή να υποστηρίζουν κάποια κοινά σχέδια που είναι απλώς ανέφικτα και υπάρχει έντονη η πιθανότητα να καλλιεργούν ψευδαισθήσεις και να εξαπατούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Μαζί θα αντιμετωπίσουν κάποιες από τις σοβαρότερες δυσκολίες της ζωής τους. Μια οδυνηρή απώλεια ή κάποιες εξαιρετικά αγχώδεις και καταπιεστικές συνθήκες θα δοκιμάσουν τα όρια τους. Κατά διαστήματα και όσο διαρκεί η σχέση αυτή, θα νομίζουν αρκετές φορές ότι όλα έχουν χαθεί, ότι δεν υπάρχει πια τίποτα να τους συνδέει. Η αντοχή τους στη διάρκεια αυτών των περιόδων θα τους δείξει άλλες πλευρές του εαυτού τους και, αν τα βγάλουν πέρα, θα έχουν αποκτήσει κάτι ανεκτίμητο. Πάντως, δεν θα είναι εύκολο, σε κανένα επίπεδο. Η ένταση μεταξύ τους θα είναι αφόρητη κι αν δεν λυθούν οι διαφορές, η απογοήτευση θα συσσωρεύεται και κάποια στιγμή ο ένας απ' τους δύο θα φύγει ξαφνικά και απροσδόκητα.


ΕΤΗΣΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
για Whitney Houston και Bobby Brown

ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ:
(Ισχύει συγκεκριμένα για τη φετινή χρονιά)

Αστρολογική Θετική αξιολόγηση (�) Αστρολογική Αρνητική αξιολόγηση (©)

+10 ����������
+10 ����������
+10 ����������
+10 ����������
+10 ����������
+10 ����������
+08 ��������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
+06 ������
-12 @@@@@@@@@@@@
-12 @@@@@@@@@@@@
-12 @@@@@@@@@@@@
-12 @@@@@@@@@@@@
-12 @@@@@@@@@@@@
-12 @@@@@@@@@@@@
-10 @@@@@@@@@@
-10 @@@@@@@@@@
-08 @@@@@@@@
-08 @@@@@@@@
-08 @@@@@@@@
-08 @@@@@@@@
-06 @@@@@@
-05 @@@@@
-05 @@@@@
-05 @@@@@
-04 @@@@
-04 @@@@
-04 @@@@
-04 @@@@
-04 @@@@
-04 @@@@
-04 @@@@

ΣΥΝΟΛΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ: ΘΕΤΙΚΑ = +122 ΑΡΝΗΤΙΚΑ = -173

Όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα, αυτή είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά αστρολογικά για το ζευγάρι και ο Κρόνος που «πιάνει» δύσκολα και τους δυο μπορεί να φέρει την αλήθεια στη σχέση τους και να τους χωρίσει μια και για πάντα. Αλλά και το διάγραμμα της Γενέθλιας Ερωτικής Συναστρίας δείχνει πως αυτή η σχέση θα είναι πάντα αρνητική γι’ αυτούς τους δυο, και μοιραία για τη ζωή τους
                                                                     **
**Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε όλη την αλήθεια για τη σχέση σας, μέσα από τα μονοπάτια της Αστρολογίας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας τη Γενέθλια Ερωτική Συναστρία (σελίδες 10-20), ή/και μαζί μια Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη για τη σχέση αυτή (σελίδες 60-100) για να δείτε πώς πάνε τα πράγματα την τρέχουσα χρονιά. Χρειάζεται να δώσετε τα στοιχεία γέννησης, τόσο τα δικά σας όσο και του/της συντρόφου σας.
**
Κάντε κλικ εδώ…
για να κάνετε την παραγγελία σας ή δείτε τις πρώτα στο ESHOP του ANEW.GR

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<