Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ο Τομ Κρουζ χωρίζει με την Παραμάουντ μετά από 14 χρόνια συνεργασίας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Π. Π. Αννα   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2006, 4:43.13 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Μόλις την περασμένη βδομάδα ανακοινώθηκε από την εταιρεία Παραμάουντ το τέλος της συνεργασίας της με τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ. Η εταιρία κολοσσός των κινηματογραφικών ταινιών στο Χόλιγουντ, όπου είχε επί 14 χρόνια επαγγελματική συνεργασία με τον Τομ Κρουζ, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους μαζί του, κατηγορώντας τον διάσημο ηθοποιό για ανεπίτρεπτη συμπεριφορά. Μπορεί να τον εκτιμούν σε προσωπικό επίπεδο, όπως δήλωσαν, αλλά θα ήταν λάθος να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, γιατί η πρόσφατη συμπεριφορά του δεν είναι αποδεχτή από την Παραμάουντ.

Έτσι, μετά απ’ αυτή την τόσο δυσάρεστη ανακοίνωση και τον πικρό χωρισμό, κι ενώ ο ίδιος ο Τομ Κρουζ μέσω του αντιπροσώπου του αρνείται όλες τις κατηγορίες της Παραμάουντ, αναζήτησε καινούργια εταιρία παραγωγής για να συνεργαστεί. Ο διάσημος ηθοποιός που έχει δική του εταιρία παραγωγής, έκλεισε μια σημαντική διετή συμφωνία με μια επενδυτική ομάδα στην οποία κύριος επενδυτής μεταξύ άλλων είναι ο Ντάνιελ Σνάιντερ (Daniel M. Snyder), που είναι ιδιοκτήτης της ομάδας ποδοσφαίρου Ουάσιγκτον Ρέντσκινς (Washington Redskins), καθώς και πρόεδρος της εταιρίας Σιξ Φλαγκς (Six Flags Inc), και τη συνέταιρό του Πώλα Βάγκνερ (Paula Wagner).
Ακόμα δεν έχει κοινοποιηθεί ποια θα είναι τα μερίδια του καθενός σ’ αυτή τη συνεργασία, αλλά το σίγουρο είναι πως είναι μια καλή προοπτική για τον Τομ Κρουζ μετά από το ατυχές διαζύγιό του με την Παραμάουντ.

Τι γίνεται στο προσωπικό ωροσκόπιο του Τομ Κρουζ και αναγκάστηκε να διακόψει μια ιδιαίτερα κερδοφόρα συνεργασία με την εταιρία Παραμάουντ που πολλοί θα ζήλευαν; Τι μεσολάβησε φέτος στις Ετήσιες Προβλέψεις του και πήρε διαζύγιο από την εταιρία που τον έκανε διάσημο και πλούσιο, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια; Είναι σημαντική αυτή η νέα διετή συνεργασία που έκανε με την Βάγκνερ;

Σ’ αυτές τις ερωτήσεις θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε παραθέτοντας ένα μέρος των προσωπικών του Ετήσιων Προβλέψεων, με τις σημαντικότερες όψεις του για τη χρονιά αυτή, γραμμένες αποκλειστικά από το
ESHOP του ANEW.GR

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

(Με τη μέθοδο των Διελεύσεων)

-Από 30 Ιουλίου 2006 έως και 20 Αυγούστου 2006 έχει διελαύνων Δία Σύνοδο με γενέθλιο Ποσειδώνα:
Θα χρειαστεί να κάνει κάποιες παραχωρήσεις. Όλα θα εξαρτηθούν κατά πόσο μπορεί τώρα να συμβιβαστεί με ορισμένες καταστάσεις ή με υποδείξεις άλλων. Καινούργιοι στόχοι και όνειρα.

-Από 18 Αυγούστου 2006 έως και 2 Σεπτέμβρη 2006 έχει διελαύνων Δία Τρίγωνο με γενέθλιο Δία:
Μια καλή εποχή για να κάνει θετικές αλλαγές στη ζωή του και να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό του. Μια περίεργη τύχη και νέες ευκαιρίες.

-Από 11 Αυγούστου 2006 έως 3 Οκτώβρη 2006 έχει διελαύνων Ουρανό Σύνοδο με γενέθλιο Δία:
Ξαφνικές αλλαγές συχνά συνδεδεμένες με τις επαγγελματικές δραστηριότητες. Ξαφνικές νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται το διάσημα αυτό. Μια ξαφνική εύνοια της τύχης.

-Από 20 Αυγούστου 2006 έως και 20 Σεπτέμβρη 2006 έχει διελαύνων Κρόνο Σύνοδο με γενέθλιο Αφροδίτη:
Μια όχι και τόσο καλή περίοδος για θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Πολύ πιθανό το τέλος μιας σχέσης ή συνεργασίας. Οικονομικά προβλήματα. Μεγάλη πίεση από σχέσεις και συνεργασίες. Μεγάλη λύπη και στεναχώρια εξαιτίας θεμάτων σχέσεων, συνεργασιών και οικονομικών ζητημάτων.

(Με τη μέθοδο της Ηλιακής Επιστροφής)

Τη φετινή χρονιά (από 3 Ιουλίου 2006 έως και 3 Ιουλίου 2007) έχει:

-Ετήσιο Μεσουράνημα στον Υδροχόο:
Μια χρονιά με πολλές αλλαγές και ανανέωση στην επαγγελματική του ζωή. Ανάπτυξη και πραγματοποίηση νέων σχεδίων, αλλαγή θέσης, άμεση εφαρμογή νέων ιδεών. Στόχοι προοδευτικοί και ασυνήθιστοι. Οι δραστηριότητές του θα έχουν σχέση με ομάδες ατόμων, οργανισμούς ή συνεταιρισμούς. Θα λάβει βοήθεια από ισχυρά άτομα. Θα αυξήσει το κύρος και τη δημοτικότητά του.

-Ετήσιο Μεσουράνημα Σύνοδο με γενέθλιο Κρόνο:
Η δυσαρέσκεια από κάποιες συνεργασίες στον χώρο των επαγγελματικών και της καριέρας, μπορεί να φέρει την οριστική διακοπή κάποιων σχέσεων. Υπάρχει απόσταση και απομάκρυνση με κάποιους συνεργάτες λόγω σοβαρών διαφωνιών. Αυτή η επιρροή μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας μακρόχρονης συνεργασίας, σημαντική για την ενασχόλησή του, καθώς και την ανάληψη καινούργιων, ακόμα πιο δύσκολων ευθυνών.

-Ουρανός στο δέκατο Οίκο:
Απρόβλεπτες τροποποιήσεις και ξαφνικές ή αναπάντεχες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο. Αν εργάζεται για άλλους θα δυσκολευτεί να συμμορφωθεί με τους κανόνες των ανωτέρων του και θα αυξηθεί η επιθυμία του για ελευθερία και ανεξαρτησία. Μπορεί όμως πολλές αλλαγές να μη βασίζονται στη δική του θέληση ή να μη μπορεί να τις ελέγξει ο ίδιος.

-Ήλιος στο δεύτερο Οίκο:
Ευνοούνται όλη τη χρονιά οι επιχειρήσεις και οι οικονομικές υποθέσεις. Οικονομική άνοδο και ευμάρεια. Ευνοούνται οι επενδύσεις, οι αγορές, οι διαπραγματεύσεις, καθώς θα φέρουν μια γενικότερη άνοδο των οικονομικών του.

-Ετήσιος Ωροσκόπος Σύνοδο με γενέθλιο Άρη:
Θα βγάζει φέτος μια έντονη επιθετικότητα και έναν έντονο εκνευρισμό, τα οποία καλό θα ήταν να τα ελέγχει. Από την άλλη όμως θα είναι πιο ενεργητικός και πιο δραστήριος από ποτέ. Θα δραστηριοποιηθεί περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα.

-Ήλιος Τετράγωνο Σελήνη:
Έντονος εκνευρισμός και διαφωνίες στο χώρο του σπιτιού ή των επαγγελματικών. Πιθανό να χάσει την υπομονή του πολλές φορές και να γίνει περισσότερο αδιάλλακτος. Συχνές εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες.

-Ήλιος Τρίγωνο Δία:
Ένας πολύ ευνοϊκός χρόνος. Η παρουσία της τύχης θα είναι έντονη και θα βοηθήσει να τακτοποιήσει όλα τα ζητήματά του. Ένας χρόνος γεμάτος ενθουσιασμό, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και θετική σκέψη. Πρόθυμος για δουλειά, και για δράση. Πολλά καινούργια σχέδια και έντονη κοινωνική ζωή.

-Πλούτωνας στον έβδομο Οίκο:
Μπορεί να σημαίνει πως αυτή τη χρονιά θα υπάρξει ένα τέλος σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Μεγάλος πόνος και βαθιές αλλαγές που αφορούν το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Θα πρέπει να αποφεύγει τις συγκρούσεις μαζί τους γιατί το τέλος θα έρθει αναπόφευκτα.

(Με τη μέθοδο των Προόδων)

-Από 20 Αυγούστου 2006 έως και 10 Οκτωβρίου 2006 έχει προοδευτική Σελήνη Αντίθεση με γενέθλιο Πλούτωνα:
Ένας βίαιος χωρισμός. Μια προσωρινή διάλυση σχέσεων ή συνεργασιών. Εσωτερικές συγκρούσεις και αυξημένη εσωτερική δυσαρέσκεια μπορεί να οδηγήσουν στο τέλος κάποιων σημαντικών καταστάσεων στη ζωή του.

-Από 14 Μαρτίου 2006 έως και 11 Απριλίου 2008 έχει προοδευτικό Δία Εξάγωνο με γενέθλιο Μεσουράνημα:
Θετικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Μια καλή συνεργασία και μια σημαντική υποστήριξη έρχεται στα επαγγελματικά του. Νέες προτάσεις και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Αν εκμεταλλευτεί σωστά τις ευκαιρίες, θα ανοίξει σημαντικούς δρόμους για την ενασχόλησή του.

(Με τη μέθοδο των Σεληνιακών Επιστροφών)
Στο μηνιαίο του ωροσκόπιο από 21 Αυγούστου 2006 έως και 17 Σεπτέμβρη 2006 (όπου τελείωσε η συνεργασία του με την Παραμάουντ, αλλά ανακοίνωσε μέσα στον ίδιο μήνα και τη νέα συνεργασία του με τη Βάγκνερ) έχει:

-Άρη στο δεύτερο Οίκο:
Ανάγκη για να δανειστεί χρήματα για την πραγματοποίηση των στόχων του. Η επιθυμία για να του επιστρέψουν χρήματα που του χρωστούν.

-Ποσειδώνα στον έβδομο Οίκο:
Δυσάρεστα περιστατικά, μπερδεμένες καταστάσεις, παρεξηγήσεις, απογοήτευση και εξαπάτηση από το σύντροφο ή τους συνεργάτες του.

-Μηνιαίο Μεσουράνημα στον όγδοο γενέθλιο Οίκο:
Πολλές επαγγελματικές αλλαγές θα σημειωθούν αυτόν τον μήνα, και πολύ πιθανό να τελειώσει μια μακρόχρονη συνεργασία. Εντάσεις και διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανή λήψη δανείου.

-Μηνιαίος Ήλιος σε Σύνολο με γενέθλιο Ουρανό:
Επαναστατική διάθεση. Ανάγκη για να ελευθερωθεί από δεσμούς και συνεργασίες που τον καταπιέζουν. Απότομες αντιδράσεις. Μια οριστική απομάκρυνση ή ένας χωρισμός και διάλυση σχέσεων και συνεργασιών.

-Μηνιαίος Κρόνος σε Σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη:
Ψυχρότητα, απομάκρυνση ή ένας χωρισμός και μια διάλυση σχέσεων ή συνεργασιών ιδιαίτερα σημαντικών για τη ζωή του. Δεν θα έχει το μήνα αυτό την υποστήριξη, τη στοργή ή την ανταπόκριση που χρειάζεται από κοντινούς συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Το τέλος σχέσεων ή συνεργασιών, μοιάζει τώρα η μόνη λύση.
                                       **                                       **
*Αν θέλετε κι εσείς να εξηγήσετε ή να ανακαλύψετε σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας τις Ετήσιες Προβλέψεις γραμμένες αποκλειστικά για σας από το ESHOP του ANEW.GR για τη φετινή ή για μια προηγούμενη ή επόμενη χρονιά που σας ενδιαφέρει. 
                                                   **                                       **
**Για παραγγελίες (πρέπει να δώσετε ημ/νία, ώρα και τόπο γέννησης)
Κάντε κλικ εδώ… 
για να δώσετε τα στοιχεία σας ή δείτε τις πρώτα στο ESHOP του ANEW.GR

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<