Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ για την Athina Onassi-Russel
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Π. Π. Σ.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2005, 11:39.29 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η Αθηνά Ωνάση-Ρουσέλ είναι η μόνη απόγονος της οικογένειας Ωνάση, με όχι και τόσο ευοίωνο παρελθόν. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν η τραγική μοίρα που συχνά είχε χτυπήσει την οικογένεια Ωνάση, θα συνεχιστεί και στο παρόν με την Αθηνά. Η Αθηνά ήταν τριών χρονών όταν η μητέρα της απεβίωσε στο Μπουένος Αϊρες το 1988, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τι ρόλο παίζει άραγε το Κάρμα στην πορεία της ζωής της; Τι καρμικές χρεώσεις κουβαλάει και ποια θα είναι τελικά η μοίρα της σ’ αυτήν εδώ τη ζωή;

Ας γνωρίσουμε καλύτερα το κάρμα της Αθηνάς Ωνάση-Ρουσέλ, μέσα από ένα απόσπασμα της Καρμικής Ανάλυσης, γραμμένη αποκλειστικά για εκείνη από τον Ιωάννη Παναγιωτόπουλο:

Καρμική Αστρολογική Ανάλυση για την Athina Onassi-Russel,Ιανουάριος 29, 1985 2:50 AM,Neuilly sur Seine, France

Εισαγωγή στην Καρμική Αστρολογία: Οι επιδράσεις από τις εμπειρίες και τις δοκιμασίες μας, σε προηγούμενες ζωές, μας μεταφέρουν σ' αυτή την ενσάρκωση ένα μεγάλο αριθμό από ενδιαφέροντα, συνήθειες, οργανικές παθήσεις, ακόμα και φοβίες, ιδιότητες του χαρακτήρα, οι οποίες αντιστέκονται ισχυρά στις οποιεσδήποτε συμβατικές μεθόδους εξήγησης ή ερμηνείας τους. Αυτή η ανάλυση, εξετάζει τις ενδεχόμενες σχέσεις προηγούμενων ζωών σας, χρησιμοποιώντας μόνον Αστρολογικές παρατηρήσεις και μεθόδους. Δεν επιδιώκεται να γίνει πλήρης ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας, αλλά να επισημανθούν σημαντικά σημεία που σχετίζονται με τις προηγούμενες εμπειρίες σας από μια μόνο άποψη.
Κεφάλαιο 1: Οι πιο σημαντικές εμπειρίες από τις προηγούμενές σας Ζωές
η ακμή του 12ου σε Ζυγό
Κάποιες κρυφές συμμαχίες και μυστικές σχέσεις είναι πολύ πιθανό να σας καταβάλουν ψυχικά. Έχετε βαθιά την αίσθηση της δικαιοσύνης και σας αρέσει το "έντιμο παιγνίδι", έστω και αν δεν επιτυγχάνετε πάντα ό,τι θέλετε. Η δικαιοσύνη και η ενασχόλησή σας μ' αυτήν ήταν, για σημαντικό χρονικό διάστημα, αναπόσπαστο μέρος του τρόπου ζωής σας, σε προηγούμενη ενσάρκωση. Είχατε εργαστεί ως δικαστής, δικηγόρος ή, ακόμη, ως μεσολαβητής μεταξύ των ανθρώπων προκειμένου ν' αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους.
Ζυγός στην ακμή του 12ου, Ωροσκόπος στον Σκορπιό
Έχετε ισχυρή διόραση και ικανότητα να βλέπετε τις καταστάσεις σε βάθος. Έχετε αυτές τις εξαιρετικές ικανότητες από την προηγούμενη ζωή σας, τις οποίες αναπτύξατε πάρα πολύ αντιμετωπίζοντας ακραίες καταστάσεις, ζώντας μέσα στη χειρότερη αλλά και στην καλύτερη κοινωνία της εποχής.
Σ' αυτή τη ζωή, ίσως οι άλλοι σας βλέπουν υπερβολικά μυστικοπαθή ή έντονα οξύθυμη ή, ακόμη, και με παράφορη συμπεριφορά.
Ο Πλούτωνας σας στον 12th Οίκο
Σ' αυτή την ζωή, ο καρμικός φόβος, ότι μπορεί να επανεμφανιστεί και ν' αποδεσμευτεί αυτή η δύναμη, είναι τόσο έντονος ώστε επιτρέπετε στον εαυτό σας να γίνει με μεγάλη ευκολία θύμα καταστάσεων χωρίς να προβάλετε καμία αντίσταση. Γνωρίζετε όμως υποσυνείδητα την αντοχή αλλά και τις ικανότητές σας. Το καρμικό σας μάθημα είναι να διοχετεύσετε αυτή την ισχυρή ενέργεια σε δημιουργικούς δρόμους, π.χ. στην πνευματική άσκηση και θεραπεία. Η εσωτερική γαλήνη εμφανίζεται όταν βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τους φόβους σας και βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να μεταμορφώσετε την αρνητική ενέργεια σε θετικό αποτέλεσμα.

Κεφάλαιο 2: Κρόνος (Ο Μεγάλος Δάσκαλος)
Ο Κρόνος σας στον 1st Οίκο
Η σοβαρότητα και η αίσθηση υπευθυνότητας κυριαρχούν στον τρόπο ζωής σας. Είναι πιθανό, σαν παιδί ή σε νεαρή ηλικία, να είχατε αναλάβει μεγάλες υποχρεώσεις ή να σας είχε συμβεί κάτι ασυνήθιστο. Σαν παιδί υπήρξατε ώριμη, σχεδόν αυστηρή, συγκριτικά με τα άλλα παιδιά. Σαν ενήλικη τείνετε να αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες απ' όσες μπορείτε ν' αντεπεξέλθετε. Είστε μια "παλιά" ψυχή, κάποια που σε προηγούμενες ζωές είχε την κύρια ευθύνη για την ευημερία πολλών ατόμων. Διάμεσου των πράξεων άλλων, είδατε πολλούς να υποφέρουν χωρίς να είστε σε θέση να κάνετε τίποτα γι' αυτούς. Σ' αυτή την ζωή υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας, που επιρρίπτουν κυρίως σε σας τις ευθύνες για οποιαδήποτε κακοτυχία ή ταλαιπωρία, τους συμβαίνει. Σε μερικές περιπτώσεις, φαίνεται, ότι έχετε την ατυχία να ξαναγεννηθείτε μαζί μ' αυτά τα άτομα με τα οποία είχατε συναντηθεί σε προηγούμενη ενσάρκωση. Από την θετική πλευρά, φαίνεται, ότι είστε αρκετά αυτάρκης. Από την αρνητική, γίνεστε υπερβολική σε σχέση με την ευημερία των άλλων και φοβάστε ν' αναλάβετε οποιαδήποτε δράση ή ενέργεια προκειμένου να βελτιώσετε τη θέση σας ή να βοηθήσετε κάποιους άλλους.

ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Κρόνος Τρίγωνο Αφροδίτη:
Οι συναισθηματικές και πρακτικές σας ανάγκες είχαν ισορροπία σε κάποια προηγούμενη ενσάρκωσή σας. Σ' αυτή τη ζωή είστε, δικαιωματικά, αξιόπιστο άτομο. Επιλέγετε προσεκτικά τις συναναστροφές σας, από τις οποίες σπάνια θ' απογοητευτείτε. Είστε όμως ακόμη συντηρητική ή πολύ προσεκτική όταν χρειάζεται να δείξετε τη στοργή σας στους άλλους.
Κρόνος Εξάγωνο Ερμής:
Η νοητική πειθαρχία που είχατε σε προηγούμενη ζωή, σας έφερε την πνευματική αναγνώριση και την ικανοποίηση. Αυτό είναι ένα αποδεικτικό στοιχείο τώρα που διαθέτετε αναλυτικές και οργανωτικές ικανότητες, καθώς και τη δυνατότητα να μαθαίνετε πολύ γρήγορα. Είστε πρακτική, τίμια και υπομονετική, ιδιότητες που σας κάνουν από τη φύση σας δασκάλα.
Κρόνος Εξάγωνο Δίας:
Αν και διαθέτετε αισιοδοξία, παράλληλα υπάρχει και ένα κλίμα σύνεσης και επιφυλακτικότητας. Σε προηγούμενη ζωή είχατε αναλάβει πολλές ευθύνες και καθήκοντα χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.

Κεφάλαιο 3: Δίας (Τα Καρμικά σας χαρίσματα)

Δίας σε Αιγόκερω
Oι παραδοσιακές ηθικές αξίες που μεταφέρετε από κάποια προηγούμενη ζωή σας, εκφράζονται τώρα με το να είστε τίμια σύντροφος ή συνεργάτης σε επαγγελματικές υποθέσεις. Πιστεύατε και πιστεύετε στη Θεία Δικαιοσύνη, κάτι που σας βοηθά να μην επιβαρύνετε το κάρμα σας.
Ο Δίας στον 3rd οίκο
Διαθέτετε αισιοδοξία, είστε έξυπνη και εξωστρεφής. Τα πνευματικά σας χαρίσματα, η ευφράδειά σας και ο υψηλός δείκτης νοημοσύνης προέρχονται από κάποια προηγούμενη ζωή σας όπου η διδασκαλία σε θέματα ιδιαίτερα δημιουργικά ήταν η κύρια απασχόλησή σας. Σ' αυτή τη ζωή, ο προορισμός σας είναι να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας ώστε να επεκτείνουν τον ορίζοντα των γνώσεών τους. Οι αδελφοί και οι φίλοι σας, πιθανότατα, είχαν υπάρξει μαθητές σας, σε προηγούμενη ενσάρκωση.
Δίας Σύνοδος Ερμής:
Ο πλούτος των γνώσεων που είχατε σε προηγούμενη ζωή, σας έχει δώσει το χάρισμα της εύκολης επικοινωνίας με τους συνανθρώπους σας. Έχετε την ικανότητα να μεταδίδετε, πολύ εύκολα, ό,τι θέλετε να πείτε στους άλλους και μπορείτε εξίσου εύκολα να επηρεάσετε θετικά τον τρόπο σκέψης όσων βρίσκονται γύρω σας.
Δίας Εξάγωνο Αφροδίτη:
Σε προηγούμενη ζωή, η γενναιοδωρία σας, οι φίλοι ή και ο σύντροφος σας, σας έδωσαν τη δυνατότητα με τη συμπεριφορά τους ν' αναπτύξετε μια πολύ καλή διάθεση και στάση όσον αφορά τις σχέσεις της παρούσας ενσάρκωσης.
Δίας Εξάγωνο Αρης:
Σε προηγούμενες ζωές σας, είχατε αξιοσημείωτη φυσική δύναμη και αντοχή. Οι υποσυνείδητες μνήμες αυτής της δύναμης, σας εμπνέουν και, παράλληλα, σας δίνουν αυτοπεποίθηση η οποία σας κάνει ν' αντέχετε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες. Τώρα, είστε έτοιμη να δεχτείτε μια νέα συνειδητοποίηση, η οποία θα εξαρτάται από τη διανοητική σας δύναμη και όχι από το φυσικό σας θάρρος.

Κεφάλαιο 4: Δεσμοί της Σελήνης (Οι Καρμικές σας πόρτες)
Ο Βόρειος Δεσμός στον 7th οίκο
Στην παρούσα ζωή έχετε πολλά να μάθετε σε θέματα συνεργασίας, γάμου και συμβίωσης. Σε άλλες ζωές, μετρούσατε μόνο τον εαυτό σας και τις απόψεις σας. Τώρα, η συνείδησή σας, απλά θυμάται όλη αυτή την αυτονομία που απολάμβανε, έτσι σπάνια ακούτε τις συμβουλές των άλλων επάνω σε αυτά τα θέματα, αν και προσποιείστε πως το κάνετε. Βασίζετε την ασφάλειά σας πάνω στον έλεγχο που ασκείτε στους άλλους. Αν και είστε ικανή για μεγάλα πράγματα, ο εγωισμός πολλές φορές δεν σας αφήνει να τα καταφέρετε. Πρέπει vα μάθετε την αυτοκριτική και την άλλη όψη του νομίσματος. Τώρα είναι, που συναντάτε τα πρόσωπα που σας έχουν μεγάλη ανάγκη και η ζωή σας παίρνει την μορφή αποστολής. Το κάρμα διδάσκει την ευγένεια και την κατανόηση.
Βόρειος Δεσμός Σελήνης σε Ταύρο
Το αποτέλεσμα της παράβλεψης του εαυτού σας, είναι να μη μπορείτε, τώρα vα δείτε ποια πραγματικά είστε. Αυτή η τοποθέτηση των Δεσμών υποδεικνύει περασμένες ενσαρκώσεις στις οποίες, παρεμποδίσατε την προσωπική σας ταυτότητα για χάρη των άλλων. Ο γάμος και οι συνεταιρισμοί είναι τόσο βαθιά ριζωμένοι στον τρόπο που λειτουργείτε ώστε οι απαιτήσεις σας για τον ίδιο τον εαυτό σας γίνονται, ουσιαστικά, αντιληπτές μέσα από τα μάτια των άλλων ανθρώπων. Γι' αυτό και επιτρέπετε στις σκέψεις και τις απόψεις τους να επηρεάζουν την δική σας ταυτότητα. Τώρα, η κυριότερη προοπτική προόδου σας, είναι vα σταθεροποιήσετε την αίσθηση του Εγώ σας, χωρίς vα αποκλείσετε τελείως τα οφέλη του γάμου και της συνεργασίας. Με μια ενστικτώδη γνώση ξέρετε πως η Αχiλλειος πτέρνα σας είναι η τάση vα αφήνετε vα σας εκμεταλλεύονται στον γάμο και πασχίζετε σκληρά vα επαναφέρετε όλα αυτά που έχετε χάσει. Για vα βρείτε την ευτυχία στην τωρινή ζωή, πρέπει vα μάθετε vα εξισορροπείτε τις δικές σας ανάγκες με αυτές των άλλων.

Η παραπάνω αστρολογική ανάλυση είναι ένα μέρος της Καρμικής Ανάλυσης, γραμμένη από το ESHOP, ANEW.GR.
Αν θέλετε κι εσείς να εξηγήσετε κάποια πράγματα που συμβαίνουν τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό σας κόσμο, για μεγαλύτερη αυτογνωσία, παραγγείλτε σήμερα κιόλας τη Γενέθλια Ανάλυση, γραμμένη αποκλειστικά για σας από το ESHOP, ANEW.GR. Κάντε κλικ εδώ…

 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<