Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΜΠΡΑΤ ΠΙΤ - ΑΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ: Στις 27 Μαΐου 2006 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2006, 6:30.06 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Το παιδί των δύο διάσημων πρωταγωνιστών είναι κορίτσι, γεννήθηκε 3,18 κιλά, Σάββατο βράδυ στις 27 Μαΐου στη Ναμίμπια, στη Νότιο Αφρική, μακριά από τα χιλιάδες φλας των φωτογράφων και παπαράτσι. Το ζευγάρι μένει εκεί ήδη από τον Απρίλιο σ’ ένα ειδυλλιακό υπερπολυτελείας θέρετρο, μαζί με τα δύο υιοθετημένα παιδιά τους, τον Μάντοξ που είναι τεσσάρων ετών, και τη Ζαχάρα που είναι ενός έτους, και επιθυμούσε να γίνει η γέννηση της κόρης τους εκεί στη Ναμίμπια. Το παιδί το ονόμασαν Σίλοου Νουβέλ (Shiloh Nouvel Jolie-Pitt). Το Σίλοου σημαίνει «ειρηνοποιός» στην εβραϊκή γλώσσα, και Νουβέλ, σημαίνει «καινούργιο» στη γαλλική γλώσσα. Μητέρα και παιδί είναι πολύ καλά στην υγεία τους, αν και η οικογένεια δεν έχει κάνει ακόμα δημόσια εμφάνιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζολί ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό του νοσοκομείου Βελβίτσια Κλίνικ (Welwitschia Clinic) στο Βάλβις Μπαίη (Walvis Bay) και τον μαιευτήρα της από το Λος Άντζελες, Τζάισον Ρόθμπαρτ, που ήταν παρόν στη γέννα, για την προσοχή και την φροντίδα που της έδειξαν προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιτυχή γέννηση της κόρης της. Ο γιατρός της δήλωσε πως αν και η γέννα έγινε με καισαρική, γιατί το παιδί ερχόταν ανάποδα, όλα πήγαν άψογα. Ο ίδιος ο Μπρατ Πιτ ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της γέννας στο χειρουργείο και έκοψε τον ομφάλιο λώρο της κόρης του.

ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ:
       


Δυο μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού, ο Μπρατ Πιτ και η Ατζελίνα Τζολί ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν 300 χιλιάδες δολάρια (235 χιλιάδες σε ευρώ) σε δυο κρατικά νοσοκομεία της Ναμίμπια, στο Βάλβις Μπαίη και στο Σβακοπμούντ, προκειμένου να αγοραστεί εξοπλισμός για τους μητρικούς θαλάμους των μαιευτηρίων. Ακόμα, δώρισαν και το ποσό των 15 χιλιάδων δολαρίων (11750 σε ευρώ) για ένα σχολείο στο Σβακοπμούντ το οποίο είχαν επισκεφτεί κατά την παραμονή τους εκεί. Οι ίδιοι δήλωσαν πως θέλουν να συνεισφέρουν στη Ναμίμπια και τους ανθρώπους που ήταν τόσο γενναιόδωροι μαζί τους. Η δήλωση αυτή δόθηκε τη Δευτέρα 29 Μαίου στον τοπικό υπουργό περιβάλλοντος και τουρισμού από τον ίδιο τον Μπρατ Πιτ. Βέβαια η υπηκοότητα του παιδιού είναι ένα ζήτημα, αν και ο πρωθυπουργός Νάσας Ανγκούλα είπε πως το παιδί δικαιούται να είναι πολίτης της Ναμίμπια, και ελπίζουν όταν θα μεγαλώσει να την έχει σαν πατρίδα του.

Η οικογένεια του μωρού, ο Πιτ και η Τζολί, από τη μέρα που πάτησαν το πόδι τους στη Ναμίμπια, αισθάνθηκαν την υποστήριξη του κράτους και της επίσημης κυβέρνησης προκειμένου να απολαύσουν και να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας των φωτογράφων, των δημοσιογράφων και των παπαράτσι. Η τοπική αστυνομία συνέλαβε τους φωτορεπόρτερ που κατέφθασαν στη χώρα, και οι αρμόδιοι αρνήθηκαν να χορηγήσουν βίζα σε οποιοδήποτε φωτορεπόρτερ ή δημοσιογράφο δίχως γραπτή άδεια από το διάσημο ζευγάρι. Έτσι, η διάσημη οικογένεια έχει σκοπό τώρα και μετά τη γέννηση του νέου της μέλους να μείνει για λίγο ακόμα στη Ναμίμπια έτσι ώστε να απολαύσει την ησυχία της οικογενειακής γαλήνης μακριά από τα αδιάκριτα φλας των φωτορεπόρτερ.


Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα το παιδί που έχει κάνει τόσο χαρούμενο το διάσημο ζευγάρι, τον Μπρατ Πιτ και την Ατζελίνα Τζολί, μέσα από τα σημαντικότερα στοιχεία της Παιδικής Ανάλυσης, γραμμένη αποκλειστικά με τα δικά της στοιχεία γέννησης, από το ESHOP του ANEW.GR.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ για τη Σίλοου Τζολί-Πιτ

Ήλιος στους Διδύμους: Το κορίτσι Δίδυμος είναι πάρα πολύ περίεργο. Γοητεύεται από όλες τις πλευρές της ζωής και του αρέσει να εξερευνά τη φύση. Μαθαίνει γρήγορα πώς να μιλά και να περπατά. Οι γονείς της θα πρέπει να την επιβλέπουν προσεκτικά γιατί συχνά διαφεύγει από την προσοχή. Έχει την ανάγκη να περιπλανάται, να περπατά, να γνωρίζει, να επικοινωνεί. Είναι το είδος του ανθρώπου που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα το ίδιο χρονικό διάστημα. Η παιδική της ηλικία επηρεάζεται από τον Ερμή και η επιρροή αυτή είναι έντονη ως προς την ευφυΐα της. Θα είναι πολύ καλή στις γλώσσες και θα πρέπει να ενθαρρύνεται ώστε να μελετήσει μια απ' αυτές από πολύ νεαρή ηλικία. Οι σχέσεις με τα αδέλφια της θα είναι σημαντικότατες γιατί θ' αναζητά τη συντροφιά τους.

Σελήνη στους Διδύμους: Τα συναισθήματά της θ' αλλάζουν πολύ γρήγορα και θα είναι κάπως ασταθή. Η υγιής περιέργειά της θα την κάνει να επαγρυπνεί για νέες εμπειρίες. Θα της αρέσει να μιλά και, μερικές φορές, θα συζητά σχετικά με το συναισθηματικό της κόσμο τόσο ανοικτά ώστε τίποτε δεν θα μένει κρυφό. Η θαυμάσια διανοητική της ικανότητα θα της επιτρέπει να μαθαίνει πολύ γρήγορα και να έχει συχνά πολλές δραστηριότητες, στο ίδιο χρονικό διάστημα. Πολύ εύκολα θα νιώθει ότι πλήττει και το πνεύμα της θα χρειάζεται συνεχή παρακίνηση. Από τη μητέρα της θα μάθει να ελέγχει τα συναισθήματα με τη λογική της και να δίνει αυτά τα συναισθήματα με λόγια και όχι με φυσικές πράξεις. Η μητέρα της θα είναι πρωτότυπη και ίσως πολύ νευρική. Είναι πολύ πιθανόν ότι θ' αλλάζει συχνότατα τον τόπο διαμονής της και αυτό θα μπορούσε να την κάνει συναισθηματικά ασταθή.

Ερμής στους Διδύμους: Το μυαλό της θα είναι δραστήριο, ανήσυχο και πάντα θ' αναζητά τις αλλαγές. Η φαντασία και το πνεύμα της θα υποκινούνται με σκοπό την πλήρη ανάπτυξη της ευφυΐας της. Το πολυμήχανο μυαλό της θα την κάνει να ενδιαφερθεί για διάφορα πράγματα, το ίδιο χρονικό διάστημα. Πιθανότατα θ' ασχολείται, συγχρόνως, με δύο ή τρία πράγματα αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει πάντοτε καλά αποτελέσματα. Πρέπει να μάθει να πειθαρχεί και να επιμένει. Η Σίλοου μπορεί να διακριθεί στο σχολείο χωρίς μεγάλο κόπο, χάρις στο γρήγορο και λογικό μυαλό της. Είναι πολύ πιθανό να πλήττει σχεδόν με κάθε τι και γι' αυτό πάντα θ' αναζητά νέα πράγματα. Η επικοινωνία της θα είναι άνετη και χωρίς εμπόδια. Θα έχει μεγάλη ανάγκη να εκφράσει τις ιδέες της και να γνωρίσει τις απόψεις των άλλων. Γι' αυτό θα είναι ομιλητική και πάντα θα κάνει ερωτήσεις.

Αφροδίτη στον Κριό: Η Σίλοου θα είναι εγκάρδια και θα εκφράζει ανοικτά τα συναισθήματά της. Πιθανόν, να δείχνει τα συναισθήματά της με άγριο και εγωιστικό τρόπο. Αυτή η αστρολογική θέση μπορεί να την κάνει ανυπόμονη ή εκρηκτική και συχνά δεν εκτιμά την αγάπη που νιώθει. Είναι σημαντικότατο γι' αυτήν να γνωρίζει καλύτερα τα συναισθήματα των άλλων. Τα συναισθήματά της θα είναι έντονα και θα φανούν με φλογερό τρόπο. Μπορεί πολύ εύκολα να φτάσει από την αγάπη στο μίσος και αντίστροφα. Θα ξεκινήσει επιτυγχάνοντας από πολύ νωρίς στις σχέσεις της και με δραματικό τρόπο θ' αποκτήσει εμπειρίες σ' αυτόν τον τομέα.

Άρης στον Καρκίνο: Οι ενέργειες και οι αντιδράσεις της θα εξαρτώνται πάντα από τους τρόπους της. Όποτε νιώθει θετικά και χαρούμενα θα ενεργεί με εμπιστοσύνη και οξυδέρκεια, όταν όμως αισθάνεται αδύναμα και είναι θλιμμένη τότε γίνεται οξύθυμη και ανυπόμονη. Πιθανότατα, δεν θα δείχνει επιθετικότητα και όταν την προσβάλλει κάποιος ίσως το κρατήσει μέσα της και κατόπιν γίνει μνησίκακη. Μερικές φορές, η μητέρα της είναι πάρα πολύ κυριαρχική και μάχεται, με τον τρόπο της, να γίνει συνηθισμένη. Παρ' όλη τη δυσαρμονία, η Σίλοου θα είναι πάρα πολύ πιστή στην οικογένειά της. Σε δύσκολες καταστάσεις θα δείχνει ηρεμία και δύναμη. Πρέπει να μάθει να χειρίζεται την ενεργητικότητά της με πειθαρχία και συνέπεια, να γίνει περισσότερο επιεικής όσον αφορά τα κριτήριά της και να συγκρατεί την επιθετικότητά της, ό,τι κι αν συμβαίνει.

Δίας στο Σκορπιό: Θ' αγαπά τα μυστήρια και τις ιστορίες αγωνίας. Θα είναι μια αιώνια ερευνήτρια, πάντα γεμάτη ερωτηματικά που θ' αναζητά τη γνώση. Επίσης, θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το υπερφυσικό και, ως ενήλικη, θα έχει τάσεις τον πνευματισμό και τον μυστικισμό. Θα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και θα είναι πάρα πολύ επίμονη όταν εργάζεται για τα πράγματα που θέλει. Πρέπει να γνωρίζει τα όριά της και να κατευθύνει την ενεργητικότητά της με περισσότερο οργανωμένους τρόπους. Πρέπει πάντα να δέχεται την αγάπη και τη στοργή που χρειάζεται και οι γονείς της πρέπει να συγκρατούνται και να μη τη συγκρίνουν με τα αδέλφια και τους φίλους της. Θα έχει θαυμάσια δημιουργική δύναμη. Θα είναι αποφασιστική, πρακτική και θα εμπλουτίζει κάθε στόχο για τον οποίον εργάζεται.


Κρόνος στον Λέοντα:
Η Σίλοου θα έχει μεγάλη ανάγκη για προσωπική αναγνώριση και πάντα θα προσπαθεί να είναι η αρχηγός, αδιάφορα από το τίμημα. Πρέπει να μάθει να έχει καλύτερη στάση σχετικά με την αγάπη, με τα άλλα παιδιά και με τη δημιουργική της έκφραση. Πιθανότατα, θα είναι ένα σοβαρό παιδί με μικρή αίσθηση του χιούμορ και πάρα πολύ επιφυλακτική και συγκρατημένη. Οι γονείς της πρέπει να της δείξουν πώς να χαίρεται τη ζωή και να έχει περισσότερη διάθεση για χαλάρωση σχετικά με τις ευθύνες που έχει. Η πνευματική της ζωντάνια θα είναι εξαιρετική και θα διακριθεί σε τομείς όπως π.χ. η εκπαίδευση και η διαχείριση. Πρέπει να μάθει να μοιράζεται τα πράγματά της με τους άλλους και να μην απομονώνεται.

Ουρανός στους Ιχθύες: Η Σίλοου ανήκει σε μια δημιουργική γενιά, με μεγάλη καλλιτεχνική έμπνευση, που θα προωθήσει και θα προσφέρει στη μουσική, στο θέατρο, στη λογοτεχνία και στη φιλοσοφία. Τα άτομα αυτά θα δημιουργήσουν νέο στυλ που θα εκφράζεται με πολύ εκλεπτυσμένο τρόπο και θα επηρεάσουν για πολλά χρόνια τις επόμενες γενεές. Επίσης, θα ενδιαφερθούν για τα μυστικά θέματα των μη δυτικών φιλοσοφιών. Ως μέλος αυτής της γενιάς θα έχει καλές προθέσεις, θα είναι διαισθητική, ιδεαλίστρια και θα διαθέτει μεγάλη φαντασία.

Ποσειδώνας στον Υδροχόο: Όσοι ανήκουν σ' αυτή τη γενιά θα είναι προοδευτικοί και ανοιχτόμυαλοι σχετικά με την αποδοχή νέων φιλοσοφικών και θρησκευτικών ιδεών. Θα έχουν μεγάλη διαίσθηση και την έμπνευση να δημιουργήσουν νέα πράγματα σε πολλούς τομείς. Ως μέλος αυτής της γενιάς, η Σίλοου θα είναι συναισθηματική, θα έχει την ικανότητα να κατανοεί τις αφηρημένες έννοιες. Έχει μεγάλη δημιουργικότητα, η οποία θα εφαρμόζεται με πρακτικούς και λαμπρούς τρόπους, καθώς ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για όλα τα ανθρωπιστικά θέματα.

Πλούτωνας στον Τοξότη: Τα άτομα της γενιάς της θα είναι πολύ ενθουσιώδη και θα επιδιώκουν το ενδιαφέρον των άλλων, με μεγάλη επιθυμία. Ως μέλος αυτής της ομάδας, θα έχει μεγάλη επιθυμία για προσωπική ελευθερία ώστε να κινείται με τον τρόπο που θέλει. Θα είναι εξωστρεφής, θετική και πάντα έτοιμη να εργασθεί. Θα ενδιαφερθεί για πολλά πράγματα αλλά θα κλίνει περισσότερο προς τους πνευματικούς και ανθρωπιστικούς τομείς.

**Η παραπάνω Συμβουλευτική Αστρολογική Ανάλυση είναι ένα μέρος της Παιδικής Ανάλυσης για τη Σίλοου, γραμμένη από το ESHOP του ANEW.GR**

**Είναι η σχέση με τα παιδιά σας ότι πιο σημαντικό έχετε στη ζωή σας;
Μήπως νιώθετε πως κάτι σας διαφεύγει; Μήπως άλλα νιώθουν και άλλα δείχνουν για κάποιο λόγο; Θέλετε να μάθετε τί πραγματικά κρύβεται στην ψυχή και στο μυαλό τους για να φερθείτε ανάλογα; Οι εποχές είναι δύσκολες...
Ανακαλύψτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα παιδιά σας μέσα από μια Παιδική Ανάλυση (σελίδες 10-20) γραμμένη αποκλειστικά από το
ESHOP του ANEW.GR δίνοντας τα δικά τους στοιχεία γέννησης **Κάντε κλικ εδώ**

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<