Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Παντρευτηκε η Αθηνα Ωναση - Ρουσελ τον βραζιλιάνο ολυμπιονικη ιππεα Αλβαρο Αλφονσο Ντε Μιραντα ή Ντοντα - Οι ετησιες προβλεψεις της
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Π. Π. Αννα   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2005, 11:14.53 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η εγγονή του μεγάλου Αριστοτέλη Ωνάση, η Αθηνά Ωνάση-Ρουσέλ, το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου 2005 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον βραζιλιάνο ολυμπιονίκη ιππέα, Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα, ή αλλιώς Ντόντα. Η τελετή έγινε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας με δρακόντια μέτρα προστασίας αφού ακόμα και οι 700 προσκεκλημένοι είχαν ψηφιακές ταυτότητες για να περάσουν την είσοδο. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους γύρω στις 22:00 τοπική ώρα και το πάρτι κράτησε μέχρι τις 4:00 το πρωί της Κυριακής. Οι παρευρισκόμενοι είπαν αργότερα πως το ζευγάρι έμοιαζε ιδιαίτερα ευτυχισμένο και αγαπημένο, σ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Τι συμβαίνει όμως αστρολογικά στο ωροσκόπιο της Αθηνάς;
Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα μέρος από τις Ετήσιες Προβλέψεις 2005 για την Αθηνά Ωνάση-Ρουσέλ, τη χρονιά που έκανε τεράστιες αλλαγές στη ζωή της, που είχε συγκρούσεις με τον πατέρα της και δικαστικές διαφορές, που έκανε ένα γάμο, αλλά ο πατέρας της απουσίαζε απ’ αυτόν. Οι Ετήσιες Προβλέψεις είναι γραμμένες από τον Ι.Κ.Παναγιωτόπουλο αποκλειστικά για εκείνη.

Αστρολογική Ετήσια Ανάλυση για την: Athina Onassi-Russel,Ιανουάριος 29, 1985 2:50 AM,Neuilly sur Seine, France
Αστρολογική Ετήσια Ανάλυση για Ιανουάριος 28, 2005 8:21:35 PM, Sao Paulo, Brazil

 

 

Εισαγωγή
Η Ηλιακή επιστροφή είναι ένα νέο ωροσκόπιο, που σας υπολογίζω για την ώρα κατά την οποία ο Ήλιος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του. Αυτό συμβαίνει ακριβώς ή πολύ κοντά στην ημέρα των γενεθλίων σας, αλλά σε εντελώς διαφορετική ώρα από εκείνη της γέννησής σας. Τον χάρτη αυτό, υπολογίζω για την ακριβή χρονική στιγμή της Ηλιακής Επιστροφής και δίνω ενδείξεις για τα κυριότερα γεγονότα της ζωής σας, από γενέθλια σε γενέθλια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

***** ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ *****
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: Γενικά χαρακτηριστικά της χρονιάς. Οι εξωτερικές συνθήκες

Ετήσιος Ωροσκόπος Λέων:Σε γενικές γραμμές, θα είναι ευχάριστη χρονική περίοδος. Η ερωτική σας ζωή θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα. Η μαχητικότητά σας, καθώς και η έλλειψη υπομονής θα βγουν στην επιφάνεια. Αυτή η εποχή θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην προσωπικότητά σας και θα αγωνιστείτε προκειμένου να επιτύχετε τη θέση στη ζωή που πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε. Θα πρέπει όμως να θέσετε υπό έλεγχο τον εαυτό σας και να αποφεύγετε την υπεροψία.
Ετήσιο Μεσουράνημα Ταύρος:Αυτή η περίοδος είναι καλή για να επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους, επωφελείς υποθέσεις, κυρίως πράγματα που είχατε σχεδιάσει από πριν. Θα βρείτε τρόπους να οργανώσετε τους στόχους σας καλύτερα, να τους κάνετε περισσότερο ρεαλιστικούς ώστε να έχετε μια καλή ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας.
Κεφάλαιο 2: Αστρολογικές επιρροές της προσωπικότητας
Ήλιος στον 6ο οίκο: Αυτή την εποχή, θα εργαστείτε πολύ και θα συγκεντρώσετε την ενέργειά σας, αναζητώντας περισσότερο αποτελεσματικούς και επιτυχημένους τρόπους. Θα ξεχωρίσετε για την εξαιρετική σας δουλειά και απόδοση. Θα υπάρξει μια τάση να τοποθετείτε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας, εφόσον το να εξυπηρετείτε τους άλλους σας θα απασχολεί περισσότερο τώρα.
Ηλιος Σύνοδο Ποσειδώνα:Η ευαισθησία και η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένες αυτό το διάστημα, ενώ η πρώτη σας εντύπωση σχετικά με τα άτομα που συναντάτε θα είναι θετική. Έχετε όμως υπ' όψη ότι, λόγω της καλοπροαίρετης διάθεσής σας, ίσως κάποιοι σας εκμεταλλευτούν (ηθελημένα ή άθελά τους).
Ηλιος Ημι-Τετράγωνο Αρη:Ζητήματα τα οποία είχατε παραβλέψει κατά το παρελθόν, είναι δυνατόν να επανεμφανιστούν. Είναι απαραίτητο να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη, ώστε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Θα έχετε ωστόσο μια τάση να χάνετε γρήγορα την υπομονή σας.
Ηλιος Ημι-Τετράγωνο Πλούτωνα: Είναι δυνατόν να αποκτήσετε μια νοοτροπία να αντιδράτε περισσότερο άκαμπτα, στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αποφύγετε να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί ένταση από κάποιον άλλον, ή να θελήσετε να κυριαρχήσετε εσείς πάνω στους άλλους.

Κεφάλαιο 3: Ο συναισθηματικός σας κόσμος
Η Σελήνη της επιστροφής σε Παρθένος:Θα γίνετε περισσότερο συνεργάσιμη, συγκαταβατική, εξυπηρετική και χρήσιμη με τους ανθρώπους που θα καταφεύγουν σε σας για βοήθεια. Αυτή η επιρροή προϋποθέτει μια στάση αποδοχής των άλλων από την μεριά σας. Ίσως γίνετε ευαίσθητη στην κριτική των άλλων, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν περιοδικά αισθήματα ενοχής.
Η Σελήνη της επιστροφής στον 1ο οίκο: Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα έλκει την προσοχή των άλλων, με αποτέλεσμα μερικές φορές να σας επαινούν και κάποιες άλλες να σας κριτικάρουν. Ίσως, επίσης, κάνετε μερικές μετακινήσεις ή ταξίδια, κατά τη διάρκεια αυτή.
Σελήνη Τετράγωνο Πλούτωνα:Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα γίνει πολύ έντονος και βαθύς. Οι αντιδράσεις σας μπορεί να είναι βίαιες ή υποσυνείδητες πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε άγχος. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και είναι σημαντικό για σας, να βρείτε λύσεις σε αυτές κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.
Σελήνη Εξάγωνο Κρόνο:Αυτή θα είναι μια περίοδος μεγάλης συναισθηματικής σταθερότητας. Θα είστε σε θέση να βλέπετε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά, πράγμα που θα σας επιτρέψει να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Θα έχετε περισσότερη υπομονή και καρτερικότητα.
Σελήνη Χιαστί Ποσειδώνα: Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένη σε παραπλάνηση. Είναι σημαντικό για σας να ενεργείτε με προσοχή και να μην εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις. Θα είναι πολύ εύκολο για τους άλλους να σας πείσουν ή να σας παρασύρουν, κάτι που θα πρέπει να αποφευχθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
Σελήνη Ημι-Εξάγωνο Δία: Θα είστε καλοπροαίρετη, αισιόδοξη και ευχάριστη τώρα με αποτέλεσμα να αυξηθεί η δημοτικότητά σας και να ευνοηθείτε ιδιαίτερα από τους ανθρώπους και ειδικά από τις γυναίκες είτε εντός είτε εκτός του περιβάλλοντός σας.
Σελήνη Ημι-Εξάγωνο Ωροσκόπος:Οι σχέσεις και οι επαφές με τις γυναίκες θα αποδειχτούν πολύ θετικές για σας, αυτή την περίοδο. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για τις φιλικές σας σχέσεις. Θα γίνετε περισσότερο ελκυστική και θα ευνοηθείτε στις επαφές σας με τον κόσμο.

***** ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ *****
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 12 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Πρώτος Οίκος: Προσωπικότητα, το πρωταρχικό σημείο του κύκλου
Ωροσκόπος στον 9ο γενέθλιο οίκο:
Πρωταρχικό σας ενδιαφέρον θα είναι να ταξιδέψετε σε μια μακρινή χώρα προκειμένου να διευρύνετε τις γνώσεις σας.

2ος ΟΙΚΟΣ: Οικονομική κατάσταση
Ηλιακής επιστροφής 2ος οίκος στον 10ο γενέθλιο οίκο:
Αυτό το διάστημα, σας ευνοεί να κερδίσετε χρήματα ασκώντας το δικό σας επάγγελμα. Η παρούσα απασχόλησή σας, θα σας φέρει οικονομική βελτίωση και θα νιώσετε ικανοποιημένη από τα κέρδη που θα αποκτήσετε.
Δίας στον 2ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής:
Θα επεκτείνετε περισσότερο τις οικονομικές σας δυνατότητες και θα κερδίσετε περισσότερα στη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Η ανάγκη της αύξησης και του να γίνετε οικονομικά ισχυρή, θα είναι πολύ δυνατή. Αυτό το διάστημα δεν θα σας λείψουν τα χρήματα, αλλά δεν θα πρέπει να τα σκορπάτε ασύστολα προκειμένου να βελτιώσετε το γόητρο ή την κοινωνική σας θέση.

3ος ΟΙΚΟΣ: Επικοινωνία και νοητικές λειτουργίες - Σπουδές και σύντομα ταξίδια
Ηλιακής Επιστροφής 3ος οίκος στον 12ο γενέθλιο οίκο:
Αυτή η χρονιά πιθανότατα να φέρει δυσκολίες, εχθρότητα ή σύγκρουση με τους συγγενείς ή τους γείτονες. Το άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να γίνει εχθρικό προς εσάς και αυτό ίσως σας κάνει να απομονωθείτε.

4ος ΟΙΚΟΣ: Το σπίτι και η οικογένεια
Ηλιακής Επιστροφής 4ος οίκος στον 1ο γενέθλιο οίκο:
Πιθανόν να κατευθύνετε την προσοχή σας σε κάποιου είδους πραγματικής περιουσιακής επένδυσης, ψάχνοντας για σταθερότητα.
Ηλιακής Επιστροφής 4ος οίκος σε σύνοδο με γενέθλιο Κρόνο:
Τα προβλήματα στο σπίτι σας θα μπορούσαν να περιορίσουν την ελευθερία σας και να σας υποχρεώσουν να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Θα γίνετε περισσότερο ώριμη, σοβαρή και κρυψίνους σχετικά με τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

5ος Οίκος: Αισθηματικές υποθέσεις και διασκέδαση – Η δημιουργικότητα και οι σχέσεις με τα παιδιά
Ηλιακής Επιστροφής 5ος οίκος στον 2ο γενέθλιο οίκο:
Θα απολαμβάνετε τα χρήματα που θα κερδίζετε, δεν θα υπολογίζετε τα έξοδα (ειδικά αν είστε ερωτευμένη!), γι αυτό, αν θέλετε να αποφύγετε μελλοντικά οικονομικά προβλήματα, γίνετε προσεκτική τώρα.
Ηλιακής Επιστροφής 5ος οίκος Σε σύνοδο με γενέθλιο Ουρανό:
Δεν θα αισθάνεστε ικανοποιημένη με τα συνηθισμένα πράγματα και θα έχετε την επιθυμία να ανανεώσετε τον τρόπο της ζωής σας ή να αποκτήσετε κάποιες καινούριες εμπειρίες.

Η παραπάνω αστρολογική ανάλυση είναι ένα μέρος των Ετήσιων Προβλέψεων, γραμμένες από το Eshop, ANEW.GR.
Αν θέλετε κι εσείς να εξηγήσετε ή να ανακαλύψετε σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας τις Ετήσιες Προβλέψεις, γραμμένες αποκλειστικά για σας από το Eshop, ANEW.GR.
Κάντε κλικ εδώ…

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<