Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΕINAI H RENNE ZELLEWEGER ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2006, 10:44.18 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η Renne Zelleweger και ο Kenny Chesney γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2005, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τη συνδρομή στα θύματα του τσουνάμι. Παντρεύτηκαν στις 9 Μαΐου του 2005, σε μια τελετή που κράτησε μόλις 15 λεπτά, στο νησί St. John στα Παρθένα Νησιά της Καραϊβικής στις ΗΠΑ, και ήταν ο πρώτος γάμος και για τους δυο τους. Δεν κατάφεραν όμως να τον κρατήσουν για πολύ, αφού μετά από τέσσερις μήνες χώρισαν. Ο γάμος τους λύθηκε και επίσημα από το ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες στις 20 Δεκέμβρη του 2005.

Η Renne, είναι κάτοχος ενός Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ταινία «Σικάγο» όπου είχε μια εξαιρετική ερμηνεία δίπλα στην Catherine Zeta-Jones.

Ο Chesney, είναι γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης της Country μουσικής και ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ.

Η διάσημη ηθοποιός Renne Zellweger και ο πρώην σύζυγός της ο διάσημος τραγουδιστής της Κάντρυ μουσικής, Kenny Chesney εθεάθησαν πρόσφατα μαζί σ’ ένα σαντουϊτσάδικο κοντά στο Neshville στις ΗΠΑ. Παρόλο που επισήμως δεν επιβεβαιώνουν πως είναι και πάλι μαζί, αλλά πως είναι απλώς φίλοι, τα μμε έχουν αντίθετη άποψη λόγω των συχνών κοινών τους εμφανίσεων.

Τι συνέβαινε στα ωροσκόπιά τους όλο το 2005 και αποδείχτηκε τόσο επεισοδιακό για την ερωτική τους ζωή; Με μια σύντομη γνωριμία μόνο πέντε μηνών, προέκυψε ένας σύντομος γάμος τεσσάρων μηνών, αλλά και με ένα ακόμα πιο σύντομο διαζύγιο, είναι να απορεί κανείς!

 

Ας δούμε πως τους επηρέασαν οι διευλεύσεις των σημαντικότερων πλανητών επάνω στα γενέθλια ωροσκόπιά τους όλο το 2005, αλλά και τι γίνεται τώρα; Είναι τελικά μαζί ή είναι απλά φίλοι – όπως ισχυρίζονται;

ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΓΙΑ Renne Zelleweger:

Πλ. Τετ. Πλ. (Δεκ. 6, 2004 έως Φεβ. 2, 2005)

Οι αλλαγές που γίνονται γύρω σας πολλές φορές θα σας δημιουργούν μια ψυχική αστάθεια ή κάποιον ιδιαίτερο φόβο τώρα. Αρκετές φορές θα νιώθετε την ανάγκη να προσαρμοστείτε ή να ξεκόψετε εντελώς από αυτή την κατάσταση. Μια περίοδος μεγάλων εξωτερικών και εσωτερικών αλλαγών.


Ου. Εξα. Ηλ. (Ιαν. 11, 2005 έως Φεβ. 18, 2005)


Ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις με τους άλλους αλλά και ευκαιρίες παράλληλα για καινούργιες γνωριμίες. Μια περίοδος που εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας ή στον τρόπο που ζείτε. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν τώρα, αλλά πολλά πράγματα θα είναι έξω από την επιρροή σας.


Κρ. Εξα. Ερ. (Απρ. 25, 2005 έως Μάϊ. 21, 2005)

Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν τώρα από τον τρόπο που θα σταθεροποιήσετε τις αποφάσεις σας. Οι επαφές και σχέσεις σας με τους άλλους θα παρουσιάσουν κάποια βελτίωση, αλλά αποφύγετε την υπερβολική μυστικότητα στις διαπραγματεύσεις σας τώρα.


Κρ. Εξα. Πλ. (Απρ. 30, 2005 έως Μάϊ. 24, 2005)

Πηγές στις οποίες δεν ελπίζατε θα αποδειχτούν πολύτιμες τώρα. Παλιά σχέδια θα τα δείτε να πραγματοποιούνται κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Η ανάγκη και η επιθυμία να βρεθείτε μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον θα είναι πολύ μεγάλη τώρα.


Πο. Αντ. Σε. (Ιούλ 22, 2005 έως Ιαν. 20, 2006)

Ο ισχυρός συναισθηματικός σας κόσμος ή ακόμα και το ίδιο το περιβάλλον σας κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωπα με μια κατάσταση σύγχυσης η οποία θα προέρχεται από τους άλλους. Μια οποιαδήποτε τάση σας για φυγή ή απομόνωση τώρα δεν φαίνεται ότι θα βοηθήσει και πολύ την κατάσταση γιατί θα σας οδηγήσει έξω από την πραγματικότητα. Επιδιώξτε το να βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους που πραγματικά σας αγαπούν, ίσως να αποδειχτεί το καλύτερο φάρμακο τώρα.


Δι. Τετ. Σε. (Ιαν. 9, 2006 έως Ιαν. 25, 2006)

Μια επιθυμία σας να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στα συναισθήματά σας απέναντι στους άλλους πολύ πιθανό να προσκρούει στις αντιρρήσεις κάποιων τώρα. Η δουλειά σας πιθανόν να καταπιέζει την οικογένειά σας ή την συναισθηματική σας ζωή τώρα. Γεγονός είναι πως κανείς δεν μπορεί να τα έχει και τα δύο, την οικονομική ευχέρεια από την μία και την ελευθερία χρόνου από την άλλη. Περιορίστε τις ανάγκες σας τώρα και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες όπως εξελίσσονται.


ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΓΙΑ Kenny Chesney

Πο. Εξα. Κρ. (Δεκ. 9, 2004 έως Φεβ. 6, 2005)

Πολλές από τις σοβαρές εμπνεύσεις σας τώρα θα τις δείτε να υλοποιούνται. Παλιά σχέδια ή ιδέες με την βοήθεια κάποιων άλλων θα βρεθούν πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Ο ιδεαλισμός η αισιοδοξία και η επιμονή σας θα γίνουν πολύτιμος οδηγός τώρα για σας. Συνδυάστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν ώστε να αποκτήσετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτές.


Κρ. Εξα. Πλ. (Φεβ. 4, 2005 έως Μάϊ. 5, 2005)

Πηγές στις οποίες δεν ελπίζατε θα αποδειχτούν πολύτιμες τώρα. Παλιά σχέδια θα τα δείτε να πραγματοποιούνται κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Η ανάγκη και η επιθυμία να βρεθείτε μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον θα είναι πολύ μεγάλη τώρα.


Ου. Συν. Σε. (Απρ. 18, 2005 έως Αυγ. 14, 2005)

Μια εποχή που θα βρίσκεστε σε κατάσταση συναισθηματικής υπερδιέγερσης και θα θέλετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να πραγματοποιήσετε τις ιδέες ή και φιλοδοξίες σας αποκλειστικά με τον δικό σας τρόπο.


Πλ. Τετ. Πλ. (Ιούλ 28, 2005 έως Οκτ. 7, 2005)

Οι αλλαγές που γίνονται γύρω σας πολλές φορές θα σας δημιουργούν μια ψυχική αστάθεια ή κάποιον ιδιαίτερο φόβο τώρα. Αρκετές φορές θα νιώθετε την ανάγκη να προσαρμοστείτε ή να ξεκόψετε εντελώς από αυτή την κατάσταση. Μια περίοδος μεγάλων εξωτερικών και εσωτερικών αλλαγών.


Δι. Τρι. Αφ (Δεκ. 28, 2005 έως Ιαν. 10, 2006)

Μια σύντομη τυχερή περίοδος για τα αισθηματικά και οικονομικά σας τώρα. Μια εσωτερική ανάγκη για να κάνετε τον εαυτό σας πιο δημοφιλή τους άλλους θα έχει θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας φαίνεται ως θα παρουσιάσουν κάποια άνοδο από πηγές που δεν υπολογίζατε. Αποφύγετε όμως τις σπατάλες. Μια τυχερή αλλά σύντομη περίοδος στη ζωή σας.

***Οι παραπάνω αστρολογικές αναλύσεις είναι ένα μέρος των Ετήσιων Προβλέψεων, γραμμένες από το ESHOP του ANEW.GR, αποκλειστικά για την Renne Zelleweger και τον Kenny Chesney σύμφωνα με τα προσωπικά τους αστρολογικά στοιχεία.***

***Αν θέλετε κι εσείς να εξηγήσετε ή να ανακαλύψετε σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας τις Ετήσιες Προβλέψεις, γραμμένες αποκλειστικά για σας από το ESHOP του ANEW.GR.
Κάντε κλικ εδώ…
 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<