Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ HILARY SWANK ΚΑΙ CHAD LOWE
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Π. Π. Αννα   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2006, 6:33.40 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Το λαμπρό ζευγάρι του Χόλυγουντ, η διάσημη ηθοποιός Hilary Swank και ο άντρας της, επίσης ηθοποιός, Chad Lowe, δεν είναι πια μαζί. Ύστερα από 8 χρόνια γάμου χώρισαν οριστικά μόλις πριν από λίγες ημέρες, στις 9 Ιανουαρίου 2006.

 

Στις 28 Σεπτεμβρίου το 1997, η Hilary Swank που έχει ήδη δει την καριέρα της να απογειώνεται με δύο Όσκαρ, είχε παντρευτεί τον αδελφό του Rob Lowe, τον Chad Lowe, άλλα παρά τα πολλά χρόνια γάμου, δεν απέκτησαν παιδιά. Λέγεται πως η Swank βλέποντας την καριέρα της να πηγαίνει όλο και καλύτερα, θέλησε ν’ αφιερώσει λίγα χρόνια ακόμα για να πετύχει ακόμα καλύτερα πράγματα.  

 

Το 2000 που κέρδισε η Hilary Swank το πρώτο της Όσκαρ, έγινε σάλος αφού ξέχασε να ευχαριστήσει τον άντρα της τη βραδιά της απονομής καθώς αποδεχόταν το Όσκαρ της καλύτερης ηθοποιού. Ευτυχώς, τη δεύτερη φορά που κέρδισε το αγαλματίδιο, το 2005, θυμήθηκε να τον ευχαριστήσει.

 

Θα αναρωτιέστε τι μπορεί να κράτησε για τόσα χρόνια μαζί τη Hilary και τον Chad; Και γιατί τελικά δεν ήταν τόσο πολύ δυνατό ώστε τελικά να τελειώσει τόσο άδοξα αυτή η υπέροχη σχέση μεταξύ τους;

 

Ας γνωρίσουμε καλύτερα το ζευγάρι αυτό, μέσα από ένα απόσπασμα της Ερωτικής Συναστρίας, γραμμένη αποκλειστικά για τη Hilary Swank και τον Chad Lowe:

 

Hilary's Ήλιος Λέοντα και Chad's Ήλιος Αιγόκερο:

   

Η περισσότερο ανεπηρέαστη συναισθηματικά, σίγουρη και κάπως κυνική ή σκεπτικιστική στάση εκείνου έρχεται σε αντίθεση με την ζεστή, ενθουσιαστική και βασικά εύθυμη ιδιοσυγκρασία εκείνης. O Chad είναι πιο προσεκτικος, πιο ψυχρος, τείνει λιγότερο να ριψοκινδυνεύει και επιζητά την σιγουριά. H Hilary είναι περισσότερο εκφραστικη, ανοιχτη και ζεστη, κι έχει ανάγκη από μια αφθονία εκτίμησης και αφοσίωσης - μεγαλύτερη απ'αυτή που είναι σε θέση να της δώσει o Chad, μερικές φορές.

 

Hilary's Σελήνη Τοξότη και Chad's Σελήνη Καρκίνο:Οι συναισθηματικές σας ανάγκες και ιδιοσυγκρασίες είναι αρκετά διαφορετικές, κι αυτό δημιουργεί και στους δυο σας προβλήματα ή τουλάχιστον άβολες καταστάσεις κατά καιρούς. O Chad είναι πιο ήπιος χαρακτήρας, τρυφερος κι έχει έναν μεγάλο πόθο για ενδόμυχες σχέσεις και για μια αίσθηση εξάρτησης και εξασφάλισης. Ενα πολύ ευαίσθητο και συναισθηματικό πρόσωπο, η Hilary όμως μπορεί νάναι αρκετά ιδιότροπη. Συναισθήματα νοσταλγίας, λαχτάρας, μελαγχολίας, κακοκεφιάς και ανησυχίας είναι μέρος της συναισθηματικής φύσης εκείνου. H Hilary από την άλλη πλευρά, είναι χαρωπη και καλοδιάθετη τον περισσότερο καιρό και συχνά ανυπόμονη με τις διαθέσεις και τις ανασφάλειες εκείνου.

Αμφότεροι έχετε Ηλιος Τρίγωνο ή Εξάγωνο Ποσειδώνας:Είστε και οι δύο συντονισμένοι - από την ποσειδώνια φύση σας - με την πνευματική διάσταση της ζωής. Αυτό μπορεί να αποτελέσει σημαντικό άξονα της σχέσης σας ή μπορεί να μην του δώσετε ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο θα μοιράζεστε αυτήν την κοινή γνώση ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα στη ζωή απ' αυτά που αντιλαμβάνεστε με τη νόηση ή με τις πέντε σας αισθήσεις.

 


Αμφότεροι έχετε Ηλιος Τρίγωνο ή Εξάγωνο Πλούτωνας: Είστε και οι δύο άνθρωποι γεμάτοι πάθος και ένταση κι όταν κάνετε κάτι αφιερώνεστε σ' αυτό μ' όλη σας την καρδιά. Ωστόσο δεν σπαταλάτε τον χρόνο και την ενέργεια σας σε επιφανειακά πράγματα, τα οποία δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου. Οταν βάζετε ένα στόχο συγκεντρώνεστε απόλυτα σ' αυτόν, όλα τα υπόλοιπα χάνονται απ' τον ορίζοντα σας και επιδιώκετε την επίτευξη του με ψυχωτική σχεδόν εμμονή απαγορεύοντας σε οποιονδήποτε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας ή να σας αποπροσανατολίσει. Χαίρεστε ο ένας την ένταση του άλλου, την κατανοείτε και τη σέβεστε.

Σελήνη Σε αμοιβαία όψη με Ουρανός: Υπάρχουν πολλά ανεβοκατεβάσματα σ'αυτή την σχέση και τα αισθήματα μεταξύ σας φτάνουν στα άκρα. Περνάτε περιόδους έντονης συναισθηματικής έντασης και σεξουαλικής έλξης, άλλες όμως φορές εκνευρίζετε ο ένας τον άλλον και θέλετε να υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσά σας. Μετά από περιόδους θυμού και απογοητεύσεων, η αγάπη και η έλξη ανάμεσά σας ανανεώνονται και προσφέρουν την εξασφάλιση ότι η συμβίωσή σας ποτέ δεν θα πέσει στην ανία.

Hilary's Σελήνη Τετράγωνο Chad's Ουρανός, Chad's Σελήνη Τετράγωνο Hilary's Ουρανός: Παρόλο που υπάρχει μεγάλη γοητεία, περιέργεια και έλξη ανάμεσά σας, υπάρχει όμως και έλλειψη σταθερότητας και γαλήνης. Αντιδράτε μεταξύ σας πολύ παρορμητικά. Τα αισθήματα του ενός προς τον άλλον είναι πότε θερμά και πότε ψυχρά. Μοιάζει σαν να είστε τη μια φορά ερωτευμένοι και την άλλη να φιλονικείτε, πηδώντας από το ένα άκρο στο άλλο. Αυτή η σχέση θα μπορούσε εύκολα να στραφεί σε μία σχέση έρωτα/μίσους, όπου νιώθετε μια αμοιβαία έλξη ο ένας με τον άλλον, αλλά επίσης εκνευρίζεστε μεταξύ σας και κάνετε ο ένας τον άλλον να αισθάνεται άσχημα.

Hilary's Άρης Σύνοδος Chad's Δίας: Αντανακλάτε ο ένας τις φιλοδοξίες και το πνεύμα του άλλου και σας αρέσει να κάνετε σχέδια για περιπέτειες. Είστε ικανοί να φθάνετε μαζί στην επιτυχή εκπλήρωση των στόχων σας. Εκείνη δίνει σ'εκείνον εμπιστοσύνη και θάρρος για να προχωρήσει μπροστά, ενώ εκείνος ωθεί εκείνη να παίρνει αποφάσεις και να πραγματοποιεί τα

όνειρά της.

Chad's Ήλιος Τετράγωνο Hilary's Ουρανός: Η σχέση σας είναι συναρπαστική, απρόβλεπτη και κατά κάποιο τρόπο διεγερτική. Ωστόσο, τείνει νάχει και έναν εκρηκτικό χαρακτήρα και υπάρχει πιθανότητα να κάνετε έναν δεσμό απροσδόκητα ξαφνικά ή να χωρίσετε το ίδιο ξαφνικά.

Hilary's Ήλιος Τρίγωνο Chad's Κρόνος: O Chad είναι πολύ αφοσιωμένος και πιστος σε εκείνη, με μια ισχυρή επιθυμία να εκπληρώσει τις απαιτήσεις και ευθύνες αυτής της σχέσης. O Chad είναι πρόθυμος να κάνει θυσίες χωρίς κανένα παράπονο, προς όφελος, εκείνης και της σχέσης. H Hilary ενθαρρύνεται και βοηθάτε από εκείνον, και αισθάνεται σιγουριά. Αν και οι δυο σας ασχολείστε με επιχειρηματικές δραστηριότητες ή είστε παντρεμένοι, θα δείτε ότι δουλεύετε πολύ καλά μαζί πάνω στα προβλήματα που προκύπτουν και ότι μπορείτε να βασίζεστε στην υπευθυνότητα και αξιοπιστία του άλλου. Υπάρχει μια βαθιά αίσθηση αμοιβαίας δέσμευσης και αφοσίωσης μέσα στην σχέση σας, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

(Σύνθετος) Σελήνη Τρίγωνο Δίας: Τα πράγματα εδώ είναι πολύ απλά - είστε μαζί για να είστε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. Το παιχνίδι, τα αστεία και αυτό το υπέροχο συναίσθημα ευτυχίας που σας κατακλύζει, όταν βλέπετε ο ένας τον άλλο, αποτελούν τον πυρήνα της σχέσης σας. Η διάθεση σας φτιάχνει αμέσως απλά και μόνο με την παρουσία του άλλου. Μαζί, αποτελείτε ένα χαρισματικό ζευγάρι και, είναι γεγονός, ότι η καλή τύχη θα σας δίνει πάντα την ευλογία της, θα σας συμβαίνουν τόσο ευνοϊκές συμπτώσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν θαύματα.

(Σύνθετος) Σελήνη Σύνοδος Ουρανός: Πρόκειται να ζήσετε μια απρόβλεπτη, αντισυμβατική και ασταθή συναισθηματικά σχέση. Η ένωση σας μπορεί να ξαφνιάσει αρκετούς ανθρώπους - ακόμα κι εσάς τους ίδιους. Σαν ζευγάρι θα φαίνεται ότι παραβαίνετε όλους τους κανόνες, ότι σπάτε όλα τα στερεότυπα μιας σχέσης. Μπορεί να συζείτε άτυπα, να βρείτε παράξενους τρόπους συμβίωσης ή μπορεί να αλλάζετε συνεχώς πορεία πλεύσης, να "ξεριζώνεστε" ή να μην τεθούν ποτέ σε εφαρμογή τα σχέδια σας για μια ήρεμη, βολεμένη, "φυσιολογική" ζωή.

(Σύνθετος) Άρης Αντίθεση Ποσειδώνας: Στη σχέση σας θα εμφανιστεί με κάποιο τρόπο η σύγκρουση ανάμεσα σ' αυτό που θέλετε πραγματικά σαν ζευγάρι και σ' αυτό που πιστεύετε ότι θα έπρεπε να θέλετε ή που πιστεύετε ότι είστε σε θέση να πετύχετε.

(Σύνθετος) Ερμής Χιαστί Αφροδίτη: Ενας από τους βασικούς άξονες της σχέσης σας είναι η ταύτιση των απόψεων που έχετε για την αισθητική, την κομψότητα, το στυλ. Θα συζητάτε πολύ για την τέχνη, τον έρωτα, τα μυστικά του φλερτ, θα προσπαθείτε να δώσετε τον ορισμό του "ωραίου".

Είστε σε θέση να μιλήσετε ο ένας στον άλλο για την αγάπη σας, να εκφράσετε προφορικά ή γραπτά τα αισθήματα που τρέφετε.

Hilary's Αφροδίτη Τετράγωνο Chad's Κρόνος: Αυτή η σχέση μπορεί πολύ καλά να οδηγήσει σε γάμο αλλά υπάρχουν μερικές ισχυρές αρνητικές τάσεις που και οι δυο σας πρέπει να προσπαθήσετε ν'αποφύγετε. Η ροπή για γάμο προέρχεται από την ισχυρή αίσθηση του δεσμού της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης και την σταθερότητας που προσφέρει αυτή η σχέση. Νιώθετε και οι δύο ότι μπορείτε να υπολογίζετε στον σύντροφό σας και ν'αφιερώσετε την ζωή σας ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, αυτή η σταθερή, σίγουρη σχέση μπορεί εύκολα να γίνει πληκτική και ειλικρινά ψυχρή με τον καιρό. H Hilary, ιδιαίτερα, μπορεί να αισθάνεται καταπνιγμένη από την σχέση.

 

Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε την αλήθεια για τη σχέση σας, μέσα από τα μονοπάτια της Αστρολογίας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας την Ερωτική Συναστρία, γραμμένη αποκλειστικά για σας του δυο, από το ESHOP του ANEW.GR

*** Κάντε κλικ εδώ… ***

 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<