Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ο Πλανήτης της επικοινωνίας Ερμης στον σοβαρό Αιγοκερω από 2/12-4/1 και από 12/1-7/2 (ανάδρομος από 19/12-8/1) – Αστρολογικες Προβλεψεις για την επιρροή του στην επικοινωνία για κάθε ζώδιο ξεχωριστά
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια ο Ερμης στο ζωδιο του Αιγοκερω από 2/12 έως 4/1 και από 12/1-7/2 θα προσπαθήσει να σοβαρέψει τη σκέψη μας, να μας βοηθήσει να κάνουμε έναν απολογισμό του έτους που τελειώνει και ίσως μια σκληρή αυτοκριτική, καθώς και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον με προσοχή το διάστημα όπου θα είναι ανάδρομος από 19/12-8/1.

Είναι ο πλανήτης που επηρεάζει τη σκέψη, την κρίση, αλλά και γενικότερα την επικοινωνία μας με τους άλλους. Ο Ερμής σύμφωνα με την αστρολογια είναι άλλοτε αγγελιοφόρος θετικών και άλλοτε αρνητικών μηνυμάτων για τον καθένα μας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω όπως μας δείχνει η αστρολογια θα μας βοηθήσει και φέτος να βάλουμε σωστές προτεραιότητες, ακόμα και μέσα από επίπονες διαδικασίες σκέψεων και αποφάσεων.

Μπορεί σύμφωνα με την αστρολογια ο Ερμής αυτός να μας κάνει λίγο παραπάνω μίζερους και συντηρητικούς, αλλά μας δίνει περισσότερο και καλύτερο πρόγραμμα, τάξη, οργάνωση και την κατάλληλη προετοιμασία όπου θα συμβάλουν για να τολμήσουμε να πετύχουμε σημαντικούς στόχους κυρίως στα επαγγελματικά και σε πρακτικά ζητήματα.

Μπορεί όμως να μας οδηγήσει να πάρουμε αποφάσεις στη στιγμή όπου θα οδηγήσουν σε απώλειες εξαιτίας παρορμήσεων που δεν θα έχουν υπολογιστεί σωστά. Ο Ερμής στον Αιγόκερω φέτος θα φέρει πολλές αντιδράσεις από εκείνους που θίγονται κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά. Θα αυξήσει τα προβλήματα σε θέματα υγείας, τις εντάσεις, τα ατυχήματα, τους τσακωμούς, τις διασπάσεις σημαντικών επαγγελματικών συνεργασιών και τους χωρισμούς σε σημαντικές ή μακρόχρονες σχέσεις. Σύμφωνα με την Αστρολογία το διάστημα αυτό θα είναι γεμάτο εντάσεις, επαναστατικότητα, νευρικότητα, βιασύνη και μια σειρά από αντιφατικές διαθέσεις για όλους.

Η επιθυμία να έχουμε περισσότερη ελευθερία κινήσεων μέσα σε όλων των ειδών τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, όλες αυτές τις μέρες θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Δεν θα πρέπει να υπάρξει καμιά προσπάθεια περιορισμού αυτής της ελευθερίας, γιατί τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια μικρή επανάσταση, μια απομάκρυνση ή ένας χωρισμός με εκείνους που θα θελήσουν να επιβληθούν. Πολλές μοιραίες σχέσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες έχουν γεννηθεί με παρόμοιες συνθήκες, και δεν αποκλείεται και τώρα να μπουν στη ζωή μας, εντελώς ξαφνικά και να μας αλλάξουν τελείως την ψυχολογία.

Η όποια λογική σκέψη του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω επηρεάζει περισσότερο θετικά τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθείς καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή άλλα στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, και θα τους βοηθήσει να πάρουν και λογικές αποφάσεις που θα τους είναι χρήσιμες σε πολλούς σημαντικούς τομείς.

Εκείνοι όμως που θα νιώθουν έντονο εκνευρισμό, θα είναι επιρρεπείς σε καυγάδες και θα είναι παρορμητικοί σε λανθασμένες αποφάσεις με υψηλό ρίσκο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή άλλα στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου θα είναι δύσκολο να σταματούν πολλές φορές το θυμό τους και θα πουν αλλά και θα αποφασίσουν πολλά λάθος πράγματα εν θερμό.

Γενικότερα, οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες με ανατροπές, αναγκαστικές αλλαγές και εξάρσεις θυμού που οι πιο λογικοί μπορούν να προλάβουν τις περισσότερες φορές για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.
   


Πώς όμως θα επηρεάσει το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω φέτος ξεχωριστά κάθε ζώδιο:   
#Πιστεύετε πως η μοίρα σας είναι γραμμένη στα άστρα; Θέλετε να μάθετε ένα κομμάτι από τα μηνύματα που σας στέλνουν; Διευκολύνετε τη ζωή σας μαθαίνοντας πρώτοι τι σας επιφυλάσσει η επόμενη μέρα με τις αναλυτικές γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2017 *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* Κάντε κλικ εδώ για να τις δείτε και αμέσως μετά να τις παραγγείλετε#
    

ΚΡΙΟΣ  

Βρίσκεστε σε πυρετώδεις ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα και φαίνεται πως ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω τα διαστήματα από τις 2 Δεκεμβρίου έως και τις 4 Ιανουαρίου και από τις 12 Ιανουαρίου έως και τις 7 Φεβρουαρίου δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια για κάτι άλλο. Θα σας φέρει πολλές νέες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ καλά διαβασμένοι για να αντεπεξέλθετε. Προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, όσο κι αν είναι δύσκολο τώρα. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να βγάλετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις που έχετε φορτωθεί, και κάτι τέτοιο θα μπορέσει να γίνει μόνο με περισσότερη οργάνωση. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σας και δεν θα σας βάλουν σε νέους μπελάδες αποφεύγοντας τις μέρες του ανάδρομου Ερμή από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου.     ΤΑΥΡΟΣ 

Πολλές αλλαγές στα καθημερινά σας σχέδια, τις καθημερινές επαφές και εργασίες σας θα σας φέρει ο Ερμής στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω τα διαστήματα από τις 2 Δεκεμβρίου έως και τις 4 Ιανουαρίου και από τις 12 Ιανουαρίου έως και τις 7 Φεβρουαρίου. Το φλερτ και γενικότερα το ερωτικό παιχνίδι θα αυξηθεί αρκετά και αυτό θα το διαπιστώσετε όλες τις μέρες που θα βγείτε έξω ή θα βρεθείτε γενικότερα με κόσμο κατά το διάστημα αυτό. Είναι όμως πολύ πιθανό να υπάρχουν συχνές συγκρούσεις και αψιμαχίες με άτομα του περιβάλλοντός σας επάνω σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις εντελώς ξαφνικά. Όλα μπορούν να σας συμβούν το διάστημα του ανάδρομου Ερμή από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου. Ξαφνικές συναντήσεις, να μάθετε αλήθειες που δεν γνωρίζατε, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις σας, και να αποφύγετε παρορμητισμούς που μπορούν να σας στοιχίσουν.     ΔΙΔΥΜΟΙ  

Πολλά έξοδα θα σας βγάλει
ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω τα διαστήματα από τις 2 Δεκεμβρίου έως και τις 4 Ιανουαρίου και από τις 12 Ιανουαρίου έως και τις 7 Φεβρουαρίου καθώς φαίνεται πως θα σας πιάσει για τα καλά το εορταστικό κλίμα των ημερών και θα επιδοθείτε σε μια σειρά από αγορές και δώρα για σας και τους αγαπημένους σας. Μην ξεχάσετε κανένα, ψωνίστε για όλους ακόμα και μικροπράγματα αλλά προσπαθήστε να έχετε ένα κάποιο μέτρο γιατί δεν αργεί και πολύ να αδειάσει το ταμείο σας, αν είναι δηλαδή γεμάτο... Ο ερωτικός τομέας μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες με το έτερον ήμισυ ή κεραυνοβόλους έρωτες και πιθανό να ενδώσετε σε σύντομες ερωτικές σχέσεις. Προσέξτε καλά τις μέρες του ανάδρομου Ερμή από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου, γιατί ότι θα γίνει τώρα, αργά ή γρήγορα βγαίνει στην επιφάνεια. 

 

 

 

 

 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω