Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Αλλάζουν ζωδια οι Δεσμοι της Σεληνης - Ο Βορειος Δεσμος στην Παρθένο - Ο Νοτιος Δεσμος στους Ιχθεις από 12/11/15 έως 9/5/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για το πώς θα επηρεάσουν κυρίως τις σχεσεις κάθε ζ
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 2 από 2  
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις παρέες σας και τα καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας το διάστημα με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν καρμικές χρεώσεις από προηγούμενες ζωές ανάμεσά σας και ήρθε η ώρα τώρα για να τις «πληρώσετε». Μην ακούτε υποσχέσεις και όμορφα λόγια που μπορεί να μοιάζουν αληθινά, αλλά το πιθανότερο είναι να κρύβουν παγίδες, τις οποίες ακόμα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε. Προσέξτε πολύ κατά τις μετακινήσεις ή τα ταξίδια σας, και φροντίστε να μάθετε περισσότερα πράγματα για τομείς ή ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Γεμάτη θα είναι η κοινωνική σας ζωή. Όλο συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, νέες γνωριμίες, προτάσεις και ταξίδια.

Το καρμικό μάθημα που θα πρέπει να πάρετε τώρα είναι να μην ξανοίγεστε συναισθηματικά ή υλικά με εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά για να μην απογοητευτείτε από την εξέλιξη των πραγμάτων αργότερα.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#
           

ΛΕΩΝ  

Το διάστημα με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ δείχνει πως τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί ενώ πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα και στον ερωτικό τομέα. Σχέσεις ευκαιριακές και σύντομες θα δημιουργήσουν ρήξεις σε όσους έχουν ήδη ή θέλουν να έχουν μια σταθερή σχέση. Αποφύγετε τις αδιέξοδες σχέσεις το διάστημα αυτό γιατί τα άτομα που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας θα σας αναγκάσουν αν πληρώσετε πολύ ακριβά τις όμορφες στιγμές που θα ζήσετε, εξαιτίας καρμικών χρεώσεων από προηγούμενες ζωές. Η νέα θέση του Βόρειου αλλά και Νότιου Δεσμού θα προκαλέσουν για σας πολλά έξοδα στον οικονομικό τομέα και προβλήματα που αφορούν τα μέρη ή τους ανθρώπους από τους οποίους εισπράττετε τα χρήματά σας. Δεν θα είναι και τόσο εύκολο να πάρετε χρήματα για τα οποία δεν έχετε δουλέψει σκληρά, αρκετά ή εντελώς παραγωγικά για να τα δικαιούστε.

Το καρμικό μάθημα για σας την περίοδο αυτή θα είναι να δίνετε δίχως να ζητάτε να πάρετε οτιδήποτε πίσω για αυτά που δίνετε, αλλά να τα δίνετε μέσα από την ψυχή σας και όχι με μισή καρδιά, ενώ πρέπει να μάθετε να κάνετε πολλά πράγματα που σας τα έκαναν οι άλλοι μέχρι τώρα.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Αυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε το διάστημα αυτό με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ είναι να μην αναπτύξετε καινούργιες σχέσεις καθώς τα άτομα που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας θα πάρουν περισσότερα πράγματα από αυτά που θα σας δώσουν. Φαίνεται πως τους «χρωστάτε» από προηγούμενες ζωές και μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Φροντίστε τα άτομα που είναι δίπλα σας και που σας έχουν ήδη δώσει πολλά, γιατί αν φανείτε αχάριστοι και δεν τους ανταποδώσετε την αγάπη και τη φροντίδα τους, θα χρειαστεί να το πληρώσετε και το τίμημα θα είναι πολύ μεγάλο. Πρέπει να μάθετε να συνεργαζόσαστε με τους άλλους αφήνοντας τις διαφωνίες στην άκρη. Τελειώστε ή απομακρυνθείτε από σχέσεις που μόνο παίρνουν από σας δίχως να δίνουν τίποτα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με όλες σας τις σχέσεις είτε πρόκειται για φιλικές, οικογενειακές, αισθηματικές ή επαγγελματικές αφού έχετε μάλλον σταθεί πολύ τυχεροί σε προηγούμενες ζωές και ήρθε τώρα η ώρα να ταλαιπωρηθείτε.

Το καρμικό μάθημα που θα πρέπει να πάρετε την περίοδο αυτή είναι να μάθετε να συνεργαζόσαστε και να συνυπάρχετε με τους άλλους, να υποχωρείτε εκεί που δεν σας παίρνει και να προσαρμόζεστε στις δύσκολες καταστάσεις που έχουν κάτι να σας δώσουν ή κυρίως να σας μάθουν.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#ΖΥΓΟΣ  

Παρασκηνιακά θα προσπαθήσουν πολλοί να σας υποσκάψουν σε όλους τους τομείς και κυρίως στον εργασιακό σας χώρο και στις σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε το διάστημα με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ. Μην τους δώσετε μεγάλη σημασία γιατί πιθανό να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο ή να σας κουράσουν αρκετά μέχρι να τα επιλύσετε. Οι δεσμοί της Σελήνης σας επηρεάζουν αρνητικά γενικότερα στον τομέα της υγείας και της εργασίας όπου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε κάθε βήμα για να μην πέσετε σε παγίδες. Πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα υγείας, δικά σας ή κάποιων αγαπημένων σας προσώπων. Θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο το βάρος, τη διατροφή σας και να γυμνάζεστε περισσότερο. Τρέξτε να προλάβετε προβλήματα με γενικές προληπτικές ιατρικές εξετάσεις ή να βοηθήσετε γενικότερα εκείνους που σας έχουν ανάγκη.

Το καρμικό μάθημα της περιόδου αυτής είναι να δουλέψετε περισσότερο εσωτερικά για να έρθετε πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σας, να μάθετε περισσότερα για σας, για την πραγματική εσωτερική δύναμη και τα κίνητρα που σας ωθούν κάθε στιγμή, μέσω της ψυχολογίας, του διαλογισμού, της γιόγκα, μέσα από ομάδες, σεμινάρια, μαθήματα με τον ίδιο σκοπό και με διάβασμα διαφόρων βιβλίων που θα βοηθήσουν αρκετά. 
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Ζητήματα ερωτικά, παιδιών ή γενικότερα ανθρώπων που αγαπάτε θα σας πληγώσουν και θα σας δημιουργούν σημαντικά προβλήματα το διάστημα αυτό με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ καθώς σε μια προηγούμενη ζωή τα είχατε παραμελήσει όλα αυτά. Τώρα, όσο κι αν προσπαθείτε, μόνο εμπόδια θα βρίσκονται μπροστά σας. Θα θέλετε να βάλετε πολλούς νέους στόχους, να βγαίνετε πιο συχνά έξω, να χαρείτε, να διασκεδάσετε, καθώς ο έρωτας, οι ερωτικές και τα παιδιά σας είναι πολύ πιο σημαντικά για σας από οτιδήποτε άλλο, αλλά συχνά θα παρουσιάζονται και κάποια προβλήματα που πρέπει να επιλύσετε λόγω ανταγωνισμών και ζήλιας των άλλων και όχι δικής σας. Ίσως όμως παραμελήσετε άλλους σημαντικούς τομείς για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής και με αυτόν τον τρόπο να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που τώρα σας δίνονται απλόχερα.

Το καρμικό μάθημα της περιόδου αυτής είναι πως πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία στην ερωτική και αισθηματική σας ζωή και σε θέματα δημιουργικά και διασκέδασης που έχετε παραμελήσει σε μια προηγούμενη ζωή και ήρθε τώρα η ώρα να πληρώσετε. Πρέπει να σταματήσετε να καταπιέζετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, να τα αφήσετε να έρθουν στην επιφάνεια και να τα αναπτύξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από ομάδες και συνεργασίες που θα δρουν θετικά και για σας και για την ανθρωπότητα. 
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#ΤΟΞΟΤΗΣ   

Φαίνεται πως κάποια λάθη που έχετε κάνει σε αυτή ή σε προηγούμενη ζωή ήρθε η ώρα να τα πληρώσετε το διάστημα με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ. Αφού θα νιώθετε πως δεν παίρνετε τίποτα από τους άλλους και συνεχώς ζητούν όλο και περισσότερα από εσάς. Μπορεί να σας είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε κάποιες αποστάσεις, αλλά θα πρέπει να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να το τολμήσετε για να ξεπεράσετε κάποια πράγματα και να γίνετε πιο δυνατοί. Αποφύγετε επενδύσεις σε σπίτια ή οικόπεδα γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό. Επίσης καλύτερα να αποφύγετε και μια αλλαγή σπιτιού ή μια πιθανή μετακόμιση. Το κάρμα σας θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο χώρο του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, της οικογένειας και με τα άτομα που ανήκουν στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον καθώς θα νιώθετε συνεχώς πως πρέπει να σας δίνουν περισσότερα. Αναρωτηθείτε αν αξίζετε αυτά που θέλετε να σας δίνουν ή μήπως είναι η έλλειψη που σας έχει δημιουργηθεί από προηγούμενες ζωές. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τα βαθύτερα συναισθήματα, τους βαθύτερους φόβους και ανασφάλειές σας και να περάσετε από βαθιά αυτοκριτική και εσωτερική αναζήτηση για να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

Το καρμικό μάθημα που θα πάρετε στην παρούσα φάση είναι να σταματήσετε να ζητάτε τόσα πολλά από τα κοντινά σας πρόσωπα, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να εκτιμήσετε  τώρα ότι έχουν κάνει ή συνεχίζουν να κάνουν για εσάς, και θα πρέπει να κοιτάξετε περισσότερο την καριέρα σας, με περισσότερη σκληρή δουλειά ώστε να γίνετε πιο ανεξάρτητοι.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Πολλά προβλήματα θα προκύψουν και θα δυσκολευτείτε αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας, σε σπουδές, μάθηση, σε διαπραγματεύσεις, συμβόλαια, επαφές και σχέσεις με συγγενείς το διάστημα με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ. Δεν θα μπορείτε να βρείτε αυτούς που θέλετε όταν θέλετε και να επικοινωνήσετε σωστά. Δεν θα μπορείτε να συναντήσετε πρόσωπα αγαπημένα, θα είστε ψυχροί κατά τις επαφές σας, ή θα νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν. Θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπόλαιες σχέσεις σε όλους τους τομείς, στα αισθηματικά, στις φιλίες ή στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα πληρώσετε το κάρμα σας από προηγούμενες ζωές με πολλούς τρόπους στον κάθε τομέα αντίστοιχα. Αν υπάρχει μια ακαταμάχητη έλξη για αδιέξοδες και σύντομες ερωτικές περιπέτειες, καλύτερα να προσπαθήσετε όσο μπορείτε να μείνετε μακριά τους και να τις αποφύγετε γιατί θα σας δημιουργήσουν πολλούς μπελάδες. Εκεί που θα έχετε εύνοια είναι σε οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό, σε σχέσεις, συνεργασίες, επιχειρήσεις, ταξίδια και άτομα από το εξωτερικό όπου κρύβονται οι περισσότερες ευκαιρίες για σας σε όλους τους τομείς. Μην τις χάσετε.

Το καρμικό μάθημα που θα πάρετε το διάστημα αυτό είναι να προσπαθήσετε να κάνετε πιο ουσιαστικές και ποιοτικές σχέσεις όπου η εγκεφαλική επικοινωνία θα είναι πρωταρχική, αλλιώς είστε καταδικασμένοι να μείνετε για μεγάλο διάστημα σε σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν και δεν θα πρέπει να έχετε παράπονο με αυτά που παίρνετε από αυτές που ήδη έχετε επιλέξει και ήδη υπάρχει πρόβλημα στη μεταξύ σας επικοινωνία.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Το διάστημα με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ καλό θα ήταν να προσέχετε περισσότερο σε θέματα οικονομικά. Παγώσετε ασήμαντες αγορές, έξοδα, επενδύσεις, μεγάλες ή μικρές, καθώς φαίνεται πως δεν θα αποδώσουν αυτά που επιθυμείτε. Μειώστε τα χρήματα που ξοδεύετε για να διορθώσετε λάθη που έχουν γίνει και τώρα πια δεν διορθώνονται. Μη προσπαθήσετε να βάλετε τώρα τις βάσεις για να χτίσετε κάτι καινούργιο σε συναισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο, γιατί μάλλον θα χάσετε τελικά αντί για να έχετε τα κέρδη που θέλετε. Συνεχίστε με το να διορθώσετε ότι διορθώνεται από τις παλαιότερες προσπάθειες ή σε παλαιότερους τομείς που έχετε ήδη ξαναδοκιμάσει. Πολλά τα προβλήματα και τα καρμικά μαθήματα σε θέματα οικονομικά που θα έχετε το διάστημα αυτό. Είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν τα έξοδά σας ή να χαλάτε περισσότερα χρήματα για λάθη που έχουν κάνει οι άλλοι, και τώρα καλείστε εσείς να τα διορθώσετε. Φροντίστε το διάστημα αυτό ότι κάνετε και ότι σχεδιάζετε να μην το ανακοινώνετε πουθενά και να κινείστε στο παρασκήνιο για να πετύχει οτιδήποτε. Μπορείτε να βελτιώσετε ερωτικά θέματα που είχαν πρόβλημα και υποφέρατε. Δοκιμάστε να μπείτε σε ομάδες όπου θα αναπτύξετε τομείς που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα εσωτερικά όπως αυτές του διαλογισμού, της γιόγκα και γενικότερα κινήματα όπου σας βελτιώνουν ως άτομα.

Το καρμικό μάθημα που θα πρέπει να εισπράξετε τώρα είναι πως η υπερβολική οικονομία μπορεί να φέρνει τα υλικά αγαθά, τον τρόπο ζωής και την ασφάλεια που αναζητάτε, αλλά παράλληλα θα σας κάνει να δείτε πιο ξεκάθαρα ποιοι είναι μαζί σας και κοντά σας για σας επειδή κάτι θέλουν ή για σας και μόνο. Διώξτε όλους εκείνους που πολλαπλασιάζουν την αρνητικότητα στη ζωή σας και δοκιμάστε να κρατήσετε μόνο εκείνους που πολλαπλασιάζουν τη θετική ενέργεια και μόνο.  
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#ΙΧΘΕΙΣ   

Αποφύγετε καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ καθώς κάτι θα κάνετε λάθος. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά, όσο ίσως φαίνονται, αλλά πιθανό να έρχονται από προηγούμενες ζωές για να σας ταλαιπωρήσουν και να σας κάνουν να πληρώσετε αυτά που τους κάνατε εκεί. Μην αφήσετε κανέναν να καθορίσει τις παρέες, τις σχέσεις σας και τον τρόπο που κινήστε. Καρμικές σχέσεις, καρμικοί δεσμοί έρχονται να σας επιβαρύνουν. Θα σας κάνουν να νιώσετε πως δεν μπορείτε δίχως κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να σας δώσουν μόνο χαρές, αλλά και πολλές καρμικές ταλαιπωρίες. Πολύ πιθανό το περιβάλλον σας να μην εγκρίνει τις πράξεις και επιλογές σας και θα πρέπει να απομακρυνθείτε από αυτό, αν θέλετε να μην σας επηρεάζει αρνητικά ψυχικά. Το διάστημα αυτό πολλά θα είναι αυτά που δεν θα γνωρίζετε, θα σας κρύβουν πολλά, θα έχετε μια γενικότερη λανθασμένη εικόνα για πρόσωπα και πράγματα που δεν θα σα επιτρέπει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Οι παραπλανήσεις θα είναι πολλές και δεν θα μπορείτε είστε σίγουροι αν σας λένε την αλήθεια ή όχι οι σχέσεις και συνεργασίες σας. Οι απογοητεύσεις είναι αναπόφευκτες ιδιαίτερα αν έχετε υψηλές προσδοκίες από τους άλλους.

Το καρμικό μάθημα είναι να σταματήσετε να αναζητάτε την τελειότητα σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες σας και να απολαύσετε ότι καλό υπάρχει δίχως να το ψάχνετε και πολύ. 
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#           

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω