Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Αλλάζουν ζωδια οι Δεσμοι της Σεληνης - Ο Βορειος Δεσμος στην Παρθένο - Ο Νοτιος Δεσμος στους Ιχθεις από 12/11/15 έως 9/5/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για το πώς θα επηρεάσουν κυρίως τις σχεσεις κάθε ζ
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια από τις 12/11/15 έως και τις 9/5/17 οι Δεσμοί της Σεληνης αλλάζουν ζωδια και έρχονται να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε σχεσεις και συνεργασιες, αυξάνοντας την ανησυχία, την αγωνία και την αρνητικότητα γενικότερα. Ο Βορειος Δεσμος στην αστρολογια περνάει στην Παρθένο και ο Νοτιος Δεσμος περνάει στους Ιχθεις φέρνοντας καρμικα μαθήματα σε όλες τις σχέσεις και συνεργασίες, τα νέα ξεκινήματα με πολλές αρνητικές και λιγότερες θετικές επιρροές. Ο Βορειος Δεσμος της Σελήνης στην αστρολογια συμβολίζει το καλό μας καρμα σε αυτή τη ζωή και τις θετικές συναναστροφές μας, και ο Νοτιος Δεσμος το δύσκολο καρμα προερχόμενο από αρνητικές σχέσεις από προηγουμενες ζωες που θα πρέπει να πληρώσουμε σε αυτή και σε άλλες ζωές ή που πρέπει να ξεπεράσουμε για να εκπληρώσουμε το καλό μας καρμα.

Σύμφωνα με την αστρολογια ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου είναι αρνητικός, καθώς δεν μπορεί να φέρει την ηρεμία, ισορροπία και γαλήνη που έχουν ανάγκη σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Όπως μας δείχνει η αστρολογια η θέση αυτού του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης θα αυξήσει την ανησυχία, την αγωνία για σχέσεις και συνεργασίες που δεν μας κάνουν να νιώθουμε καλά και είναι άρρωστες. Το διάστημα αυτό θα κάνουμε σχέσεις και συνεργασίες περισσότερο από συμφέρον παρά από αληθινά συναισθήματα.

Τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν τα δείχνει ο Νοτιος Δεσμος της Σελήνης όπου παράλληλα περνάει στους Ιχθείς και είναι κυρίως δυσκολίες από την εμμονή στην εξαπάτηση, το παρασκήνιο, τα ψέματα και τις παραπλανήσεις με δόλο και καθόλου τυχαία. Οι δυσκολίες θα προέρχονται από πρόσωπα και καταστάσεις που θα μοιάζουν σοβαρά και θα είναι ιδιαίτερα γοητευτικά αλλά τελικά δεν θα είναι αυτό που φαίνονται.

Την περίοδο αυτή εξαιτίας του Νότιου Δεσμού της Σελήνης στους Ιχθείς θα ταλαιπωρηθούν κυρίως οι Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθείς καθώς και όσοι έχουν τον γενέθλιο Βόρειο ή Νότιο Δεσμό της Σελήνης τους ή άλλους πλανήτες και στοιχεία στο προσωπικό τους ωροσκόπιο στα ζώδια αυτά κυρίως σε επίπεδο νέων σχέσεων και συνεργασιών, όπου θα έχουν αρκετές δυσκολίες να πετύχουν μόνοι τους ενώ θα έχουν και πολλά προβλήματα από παραπλανήσεις.

Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες λόγω του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στην Παρθένο για να πετύχουν πράγματα μέσα από σημαντικές σχέσεις, συνεργασίες ακόμα και μέσα στην κρίση είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, καθώς και όσοι έχουν άλλες πλανήτες ή άλλα σημεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου όταν θα βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους για ερωτικές ή επαγγελματικές σχέσεις δεν θα πρέπει να τους χάσουν και να πορευτούν μαζί τους.

Γενικότερα δεν είναι ένα καλό διάστημα για να βάλει κανείς νέους στόχους, νέες σχέσεις ή συνεργασίες και αν τις κάνει θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός γιατί σύντομα μπορεί να απογοητευτεί από αυτές.

           

Πώς όμως θα επηρεάσει όλα τα ζωδια το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από την Παρθένο και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού από τον Ιχθύ το διάστημα αυτό:
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#   


ΚΡΙΟΣ  

Η ανάγκη σας το μοιραίο αυτό διάστημα με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ για να απομονωθείτε είναι περιέργως μεγάλη, αλλά σίγουρα αυτό θα το κάνετε για καλό σκοπό. Κάντε την καρδιά σας πέτρα, και κρατήστε όλο σας τον ενθουσιασμό για οτιδήποτε καινούργιο σας συμβαίνει, για τα πολύ δικά σας άτομα, που δεν κινδυνεύετε να σας ανταγωνιστούν ή να σας εμποδίσουν. Μυστικές σχέσεις και συνεργασίες επιφυλάσσουν οι νέες θέσεις των δεσμών για σας καθώς βλέπετε πολλά από τα όνειρά σας να υλοποιούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και με μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες.

Το καρμικό μάθημα που θα πρέπει να πάρετε το διάστημα αυτό είναι να αποφεύγετε να κοινοποιείτε τα σχέδιά σας στους άλλους για να μην προλάβουν να σας αντιγράψουν, να σας βάλουν τρικλοποδιές ή να σας τα κλέψουν με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά και για να προλάβετε να βγείτε κερδισμένοι εσείς δίχως την επιρροή της όποιας αρνητικής τους ενέργειες. 
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#ΤΑΥΡΟΣ   

Αν έχετε ήδη πάρει πολλά με την εύνοια της τύχης και δεν έχετε δουλέψει σκληρά για να τα κερδίσετε σε αυτή ή σε προηγούμενη ζωή, τότε το πιθανότερο είναι με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ, πολλά από αυτά να σας τα πάρει πίσω το κάρμα σας. Αν έχετε στεναχωρήσει ή φερθεί άσχημα σε πρόσωπα που σας έχουν προσφέρει πολλά, τότε σίγουρα θα σας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον τομέα από τον οποίο τα πήρατε και τώρα θα πρέπει να τα δώσετε πίσω. Καρμικά μαθήματα που αφορούν κυρίως τους στόχους και τα όνειρά σας έρχονται να σας φέρουν την περίοδο αυτή οι δεσμοί της Σελήνης, αφού θα είστε αρκετά μπερδεμένοι για το δρόμο που έχετε πάρει.

Το καρμικό μάθημα που θα πρέπει να πάρετε το διάστημα αυτό είναι να είστε πιο δίκαιοι με πρόσωπα που σας έχουν σταθεί στον φιλικό, αισθηματικό, οικογενειακό ή και στον επαγγελματικό τομέα και να τους το ανταποδώσετε. Αλλιώς αν τους αδικήσετε, θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σας, και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι θετικές.  
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#ΔΙΔΥΜΟΙ  

Θα νιώσετε μια τεράστια πίεση από πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας το διάστημα με το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου και του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο του Ιχθύ και θα πρέπει να επιταχύνετε τους ρυθμούς της δουλειάς για να πετύχετε σημαντικούς και ιδιαίτερα υψηλούς στόχους. Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας μπερδέψει και σας απομακρύνει τελικά από τους στόχους σας. Σχεδιάστε πολύ καλά το κάθε σας βήμα, για να μην προκύψουν εμπόδια από παραλήψεις και δικά σας λάθη. Ένα υπερβολικό αίσθημα υπευθυνότητας θα σας πλημμυρίσει καθώς φαίνεται πως δεν είχατε πάρει κάποια πράγματα πολύ στα σοβαρά σε προηγούμενες ζωές και ήρθε η ώρα τώρα να τα πάρετε.

Το καρμικό μάθημα που θα πάρετε όλο το διάστημα αυτό θα είναι να δουλέψετε σκληρά και να χάσετε ακόμα και κάποιες απολαύσεις προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε κάποια από τα όνειρά σας πραγματικότητα και να αποκτήσετε πολλά από αυτά που πραγματικά θέλετε.
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ: ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΕΣ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΑΣ – ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨH ΣΑΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΦΙΛΟΥΣ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ; ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ; ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ; ΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΒΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ANEW.GR ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ

 
 
           

           

 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω