Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ο Πλουτωνας στον Αιγοκερω φέρνει μια νέα εποχή με ριζικές, επίπονες ή και θετικές αλλαγές αλλά και απώλειες σε κάποιους τομείς – Αστρολογικες Προβλεψεις για τους τομείς αυτούς σε κάθε ζωδιο ξεχωριστά
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια ο Πλουτωνας στον Αιγοκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024 μεταμορφώνει τον τρόπο που βλέπουμε τη δουλεια, την καριερα, την εξουσια, αλλάζει ριζικά πολλούς από τους σημαντικότερους στόχους και τις προτεραιότητες μας. Σύμφωνα με την αστρολογια ο Πλουτωνας είναι ο πλανήτης της δύναμης, των αναταραχών, του φανατισμού, των μοιραίων γεγονότων και των επίπονων και ριζικών αλλαγών αλλά και απωλειών στη ζωή. Σε ένα τόσο δυναμικό ζωδιο όπως είναι ο Αιγοκερως, όπως μας δείχνει η αστρολογια θα προκαλέσει μεγάλες ανακατατάξεις σε όλα τα πεδία εξουσίας, μια αύξηση της απολυταρχίας, του πατριωτισμού ή και του φασισμού παγκοσμίως, καθώς και τον απόλυτο έλεγχο των μεγάλων εταιριών, μαγαζιών, χωρών, έναντι των μικρών. Η αστρολογια μας δείχνει πως το διάστημα αυτό είναι σίγουρο πως σε κάποιο τομέα κανείς δεν θα είναι πλέον ο ίδιος. Θα αναγκαστούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για θέματα επαγγελματικά, να αναθεωρήσουμε αποφάσεις και κινήσεις που φαίνεται πως δεν μας ταιριάζουν πια, και να βρούμε το κουράγιο να πετάξουμε από τη ζωή μας ότι δεν μας ταιριάζει και μας καταπιέζει, ακόμα κι αν αυτό ασκεί τεράστια εξουσία επάνω μας.

Ο Πλουτωνας στον Αιγοκερω αυξάνει τη φιλοδοξία σε άτομα που είναι έτοιμα να δώσουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν αυτά που θέλουν
και να επιτύχουν τους στόχους τους. Θα φέρει ακόμα και επικίνδυνα άτομα στην εξουσία με προσωπικά κίνητρα και φιλοδοξίες για να ικανοποιήσουν και όχι για το καλό των πολλών και της ανθρωπότητας της ίδιας. Αυτός ο Πλούτωνας θα φέρει το τέλος σε πολλές καταστάσεις που δεν άξιζαν πια να βρίσκονται στη ζωή μας. Είναι ο Πλούτωνας που φέρνει το τέλος στο παλιό και το ξεπερασμένο με τον πιο επίπονο τρόπο, για να έρθει το καινούργιο. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο δουλειάς και άσκησης εξουσίας, καθώς οι παλαιότεροι τρόποι δεν βοηθάνε πια. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να πιάσουμε πάτο σαν κοινωνία. Και αυτό θα γίνει με τον Πλούτωνα αυτό. Θα φέρει κυρίως θέματα επαγγελματικά και εξουσίας στην πλήρη τους εξαθλίωση και σε έναν αναγκαστικό συμβολικό θάνατο γιατί μόνο έτσι θα πάμε παρακάτω.


Εκείνοι που θα αναγκαστούν ακόμα και με τον πιο σκληρό τρόπο να κάνουν ριζικές αλλαγές
είναι κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο (
αν δεν γνωρίζετε ποιους άλλους πλανήτες ή στοιχεία έχετε στα ζώδια αυτά κάντε κλικ εδώ), ενώ μπορεί να αλλάξουν τα πάντα στη ζωή τους ακόμα κι αν δεν το επιδιώξουν οι ίδιοι.

Εκείνοι που θα ευνοηθούν αρκετά, θα έχουν πολλές ευκαιρίες και θα αποκτήσουν περισσότερη δύναμη ή θα πολλαπλασιάσουν τη δύναμή τους, είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ιχθείς
καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο (
αν δεν γνωρίζετε ποιους άλλους πλανήτες ή στοιχεία έχετε στα ζώδια αυτά κάντε κλικ εδώ), ενώ θα δημιουργήσουν πολλά και σημαντικά πράγματα στους τομείς που έχουν ταλέντο, είναι καλοί ή τους ενδιαφέρουν περισσότερο.Πώς όμως θα επηρεάσει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω όλα τα ζώδια ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024:

ΚΡΙΟΣ

Δυσκολίες τεράστιες και απώλειες φέρνει για σας ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024 κυρίως στον τομέα της καριέρας, αλλά και στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας. Θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε ενέργειες, που δεν θα τις κάνατε, αν κάποια μοιραία γεγονότα δεν σας εξανάγκαζαν. Προχωρήστε σε ριζικές αλλαγές, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, σίγουρα θα σας προλάβουν από μόνες τους και δεν θα σας αφήσουν και πολλά περιθώρια δράσης ή αντίδρασης. Η φήμη, η κοινωνική άνοδος καθώς και η επαγγελματική επιτυχία είναι κοντά, αρκεί να δουλέψετε σκληρά, να αλλάζετε ότι δεν σας ταιριάζει και να μην περιμένετε πολλά πράγματα από τους άλλους.


ΤΑΥΡΟΣ


Μοιραίες συναντήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες και σχέσεις
φέρνει για σας ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024. Φαίνεται πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, κι αυτό καλείστε τώρα εσείς να εξακριβώσετε, καθώς το σύμπαν σας στέλνει μηνύματα για να αναζητήσετε και να ανακαλύψετε σημαντικά κομμάτια από ένα παζλ που σας ενδιαφέρει πολύ. Μην αφήσετε καμιά γνωριμία ή συνάντηση που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον να πάει χαμένη, γιατί θα σας δώσει πληροφορίες και θα σας μάθει πράγματα, που έχετε απόλυτη ανάγκη για να συνεχίσετε. Άνθρωποι, δουλειές, ταξίδια και συνεργασίες με το εξωτερικό μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο, αρκεί να τους επιλέξετε και να μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δώσουν, από αδυναμία και μόνο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

 Μεγάλη ανησυχία, ριζικές αλλαγές και απώλειες σε θέματα οικονομικά προκαλεί ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024 καθώς τα έξοδά σας συνεχώς αυξάνονται και μάλλον δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα έσοδά σας. Ο ερωτισμός σας είναι αρκετά ανεβασμένος τις μέρες αυτές, και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε μοιραίες σχέσεις, σχέσεις που θα σας ταλαιπωρούν που δεν θα έχουν όμως διάρκεια, διάρκεια σε αυτά που θα σας δίνουν, αλλά θα ζήσετε έντονες καταστάσεις. Μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες τώρα σας ευνοούν, αλλά φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί μπορεί να φέρουν απώλειες οικονομικές ή αισθηματικές, αργά ή γρήγορα και με τους λάθος χειρισμούς. Δάνεια, φορολογικά, κληρονομικά και χρέη προς τρίτους μπορούν να αλλάξουν ριζικά στη ζωή σας μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Προσέξτε πολύ τις επιλογές σας, ιδιαίτερα σε αυτούς τους τομείς και στα οικονομικά σας ειδικότερα. 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σας ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024, φέρνει πολλές συγκρούσεις με τους άλλους, ριζικές αλλαγές γενικότερα στις σχέσεις και συνεργασίες σας, ενώ οι άλλοι είναι ιδιαίτερα εριστικοί και απότομοι μαζί σας. Δύσκολα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε την ένταση που υπάρχει στις πιο σημαντικές σας σχέσεις, και σκέψεις ριζικών αλλαγών θα περάσουν από το μυαλό σας το διάστημα αυτό. Μοιραία πάθη και έρωτες, μπορούν να σας δώσουν πρόσκαιρη χαρά, γι’ αυτό, μη ρισκάρετε σταθερές σχέσεις που σας δίνουν ασφάλεια και σταθερότητα για σχέσεις ακραίες και αμφιβόλου διάρκειας. Το διάστημα αυτό μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, αν δεν το έχετε γνωρίσει ακόμα, ή γενικότερα άτομα που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή, με διάφορους τρόπους. Ένας οριστικός χωρισμός είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της θέσης του Πλούτωνα για σας.

ΛΕΩΝ

Η εσωτερική σας ένταση και ανησυχία για θέματα που αφορούν τους τομείς της υγείας και της εργασίας σας αυξάνονται με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που θα βελτιώσουν την υγεία σας γιατί θα κινδυνέψει όλο το διάστημα αυτό. Ακόμα κι αν χρειαστεί να επιλύσετε πρακτικά προβλήματα, αποφύγετε τις απότομες κινήσεις, γιατί δεν σας συμφέρουν καθόλου. Βάλτε περισσότερη οργάνωση στη ζωή και το χρόνο σας για να νιώσετε και μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτή η θέση του Πλούτωνα μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε ριζικά διατροφικές συνήθειες, τρόπο ζωής, να κόψετε κακές συνήθειες και να βάλετε στη ζωή μας μια τάξη, έστω και μέσα από μια αρχική καταπίεση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον ερωτικό τομέα σας επηρεάζει ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024 με πολλές και έντονες καταστάσεις και συναισθήματα για πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ή αγαπάτε ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να ελέγξετε την έντονη ζήλια και κτητικότητα για να μην τρομάξετε το έτερόν σας ήμισυ το διάστημα αυτό. Ο ερωτισμός σας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος και θα αφεθείτε σε μοιραία ερωτικά πάθη και έρωτες που θα σας δώσουν τώρα μεγάλη χαρά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε για να μην ξεπεράσετε κάποια όρια και πληγωθείτε. Αυτή η θέση του Πλούτωνα πολύ πιθανό να σας απογειώσει με τον απόλυτο έρωτα, ή να σας κάνει να υποφέρετε για μεγάλο χρονικό διάστημα από ένα ανεκπλήρωτο πάθος.ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι και ότι καλύτερο για σας ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024 αφού θα αντιμετωπίζετε τεράστιες δυσκολίες κυρίως μέσα στο σπίτι, στην ακίνητη περιουσία και στην οικογένειά σας που σίγουρα έχουν αντίκτυπο και στα επαγγελματικά σας. Πολλές συγκρούσεις ή έντονος θυμός με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες ενέργειες, αν δεν φροντίσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω την κατάλληλη στιγμή. Αποφύγετε οποιαδήποτε απόφαση ή κίνηση σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, και την ακίνητή σας περιουσία. Οι απώλειες που θα έχετε τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, θα αποβούν μοιραίες για σας. Πολύ πιθανό να χάσετε και κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή πρόσωπα αγαπημένα και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, παρόλο που θα σας πέσει έτσι κι αλλιώς, ιδιαίτερα βαρύ, αλλά θα πρέπει να συνεχίσετε τη ζωή σας με τις όποιες απώλειες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειάζεται συνεχώς να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να καταφέρετε αυτά που θέλετε το διάστημα αυτό όπου ο Πλούτωνας, ο δικός σας κυβερνήτης βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024. Θα κουραστείτε αφάνταστα και σας γεμίσει με έντονη ανησυχία για το παρόν και το μέλλον. Φροντίστε να μην πιέζετε καταστάσεις που ακόμα δεν είναι ώριμες για να πετύχετε αυτά που θέλετε, και κινηθείτε όσο γίνεται πιο διακριτικά και με περισσότερη διπλωματία για να γλιτώσετε τις παράπλευρες απώλειες. Νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν μέσα από δημόσιες σχέσεις και εύστοχες κινήσεις. Αποκαλύψεις σίγουρα θα σας αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα. Η μάθηση είναι το κλειδί το διάστημα αυτό, για αυτό προσπαθήστε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας επάνω σε τομείς που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μοιραίες αλλαγές και καταστάσεις στα έσοδά σαςφέρνει ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024, τα οποία θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ανάλογα τις κινήσεις που θα κάνετε ή που έχετε ήδη κάνει, μπορείτε να έχετε μια ραγδαία άνοδο των οικονομικών σας, ή μια ραγδαία πτώση, αν ρισκάρετε κάτι παραπάνω ή σε τομείς που δεν σας ταιριάζουν. Καλύτερα όμως να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις το διάστημα αυτό, και να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, για να επωφεληθεί η οικονομική σας κατάσταση, και να αποφύγετε τις συγκρούσεις που θα σας φέρουν έξοδα αντί για κέρδη. Πολύ πιθανό να κερδίσετε χρήματα από τομείς που έχετε ταλέντο ή που ασχολείστε με πάθος, από κληρονομιές, ή μεγάλα ποσά από επενδύσεις στη δουλειά σας όπου θα μεταμορφώσουν από τη μια στιγμή στην άλλη τα οικονομικά, την ακίνητη περιουσία σας και θα αυξήσει τις κτήσεις και τα υπάρχοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο δικό σας ζώδιο ο Πλούτωνας ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024 σας παρασύρει σε μοιραίες αλλαγές που δεν έρχονται τυχαία στη ζωή σας. Μοιραίες συναντήσεις, γνωριμίες, σχέσεις θα φροντίσουν να σας μεταμορφώσουν ριζικά και να σας κάνουν άλλον άνθρωπο. Ο έντονος εκνευρισμός, η εσωτερική σας ένταση και δυσαρέσκεια δεν θα σας αφήσει σε ησυχία όλο αυτό το διάστημα, ενώ, μοιραία πάθη θα προσπαθήσουν να δώσουν μια διαφορετική νότα την ερωτική σας ζωή, και θα ζήσετε πιο έντονα. Αδιέξοδες σχέσεις δεν θα μπορέσετε τώρα να αποφύγετε, για αυτό φροντίστε τουλάχιστον να τις απολαύσετε για όσο κρατήσουν, ακόμα κι αν βάλουν σε κίνδυνο άλλες, εξίσου σημαντικές σχέσεις που έχετε στη ζωή σας. Οι τεράστιες αλλαγές που φέρνει ο Πλούτωνας μοιραία στη ζωή σας πολύ πιθανό να προέρχονται κυρίως από τα επαγγελματικά σας σχέδια και τους στόχους σας, όπου θα σας αλλάξει την καθημερινότητα και τις συνθήκες ζωής σας ακόμα και απότομα. Προσπαθήστε να αποφύγετε το σκοτάδι και δοκιμάστε να αλλάξετε και πάλι τις συνθήκες για να βγείτε έξω στο φως, όσο δύσκολο και επίπονο κι αν είναι. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε περιβάλλον για να το κάνετε αυτό, αν και είναι δύσκολο αυτό για σας που δεν είστε και τόσο ευέλικτοι με τις αλλαγές. Ίσως πρέπει να αλλάξετε σπίτι, δουλειά, ακόμα και χώρα. Κάντε ότι χρειαστεί για να γίνεται και πάλι δημιουργικοί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεγάλη προσοχή με την υγεία, την εργασία αλλά και με προβλήματα που είχατε κατά το παρελθόν σε όλους τους τομείς χρειάζεται με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2024. Από μόνος του ο Πλούτωνας αυτός φέρνει κάποια νέα προβλήματα, και δεν χρειάζεται να προσθέτετε κι άλλα παλαιότερα από μόνοι σας. Κρυολογήματα και γρίπες που μπορεί να σας καταβάλουν οργανικά προσπαθήστε να τα περάσετε όσο γίνεται πιο ανώδυνα μένοντας στο σπίτι, και αποφεύγοντας τις πολλές εξόδους. Οι απώλειες σε όλα τα επίπεδα καραδοκούν και μπορεί να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες ή ακόμα και ανθρώπους. Το διάστημα αυτό δεν θα είστε και στα καλύτερά σας, και ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε καλύτερα κάποια πράγματα και να κάνετε έναν απολογισμό ζωής, αλλάζοντας ριζικά κάποιες από τις ατυχείς επιλογές σας. Ξεκινήστε με το να αναμορφώσετε τα επαγγελματικά σας. Εκτιμήστε όσο έχετε κάποιους ανθρώπους στη ζωή σας, πριν φύγουν. Δοκιμάστε να κόψετε κακές συνήθειες και βελτιώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο ακόμα και με τη βοήθεια ενός ειδικού, πριν τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα σας γίνουν μη αναστρέψιμα.ΙΧΘΕΙΣ

Ριζικές αλλαγές στους στόχους, τα όνειρα, στους φίλους και στις προτεραιότητες σας συνεχώς προκαλεί για σας ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 και θα συνεχίσει έως και τον Νοέμβριο του 2024. Μοιραία γεγονότα σας κάνουν να αλλάζετε συχνά γνώμη σε πολλά και θα παίρνετε διαφορετικούς δρόμους και κατευθύνσεις που δεν γνωρίζετε. Θα αλλάξουν ριζικές οι σχέσεις με κάποιους φίλους, θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε τη φιλία και θα παρουσιαστούν νέοι φίλοι στη ζωή σας που θα αλλάξουν μοιραία πολλούς από τους σημαντικότερους τομείς σας. Σε αισθηματικά ζητήματα αποφύγετε να γυρίσετε σε παλαιότερες σχέσεις το διάστημα αυτό, γιατί μπορεί το ερωτικό πάθος να σας ενώνει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε συγκρούσεις που θα έχουν μεγαλύτερη ένταση από πριν και μπορούν τελικά να αποβούν μοιραίες για σας. Αλλάξτε στόχους που δεν σας ταιριάζουν πια. Κυριαρχήστε σε θέματα επαγγελματικά επιλέγοντας μόνοι τις κινήσεις σας, αλλάζοντας κατεύθυνση. Δοκιμάστε να ασχοληθείτε με τομείς για τους οποίους έχετε μεγάλο πάθος και δημιουργικότητα, νιώθετε πως μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα και μπορούν να δώσουν άλλο νόημα στη ζωή σας. Κάντε τολμηρά βήματα κατόπιν σωστής οργάνωσης, πρόβλεψης και σκληρής δουλειάς, καθώς η θεά τύχη θα είναι με το μέρος των τολμηρών και των καλά οργανωμένων. Θυμηθείτε πως ο Πλούτωνας αυτός αλλάζει ριζικά την τύχη σας. Θα φέρει σε αυτούς που έχουν δουλέψει και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά περισσότερη τύχη και θα πάρει πίσω την τύχη σε αυτούς που δεν έχουν δουλέψει και συνεχίζουν να μην δουλεύουν καθόλου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

-
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ: ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ, ΩΡΟΣΚΟΠΟ & ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΖΩΔΙΑ στην πόλη σας, με μια γενική, οικονομική και ερωτική ανάλυση της στιγμής αυτής στο σύμπαν… ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΡΑ

-
ΖΩΔΙΑ: ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ; (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

-
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

-
ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω