Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ποσειδωνας στους Ιχθεις από 4/4/11-26/1/26 - Ποια ζωδια και σε ποιους τομείς θα παραπλανήσει
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια ο Ποσειδωνας θα βρίσκεται στους Ιχθεις από 4/4/11 έως 26/1/26 και θα φέρει μια νέα αφύπνιση παγκοσμίως όπου θα αρχίσουμε να λειτουργούμε περισσότερο με το ενστικτο και τη διαισθηση μας. Σύμφωνα με την αστρολογια ο πλανητης Ποσειδωνας αφορά κυρίως τα ονειρα, τις ελπιδες, τις προσδοκιες, τη δημιουργικοτητα μας, αλλά και τις παραπλανησεις, τις εξαπατησεις, τα ψεματα και τις κλοπες. Τα αρνητικά που θα φέρει ο Ποσειδωνας στους Ιχθεις είναι μια αύξηση στις απάτες, τις κλοπές, τις κακόβουλες παραπλανήσεις, και πισώπλατες κινήσεις αφού ακόμα κι αν είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί θα είναι πολύ εύκολο να την πατήσουμε. Όλο αυτό το διάστημα θα υπάρχει μια γενικότερη θολούρα και πολλά μπερδέματα σε σχέση με τους στόχους και τα όνειρά μας καθώς δεν θα είμαστε σίγουροι για το ποιόν δρόμο πρέπει να επιλέξουμε και να ακολουθήσουμε. Η υγεία μας συχνά θα κινδυνεύει από νερό ή από ασθένειες που θα είναι δύσκολο να εντοπισθούν τι είναι ή από πού προέρχονται. Όλα τα ιδρύματα των χωρών, νοσοκομεία, φυλακές θα αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα και θα υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσουμε να ελέγξουμε. Λόγω των πολλών συσσωρευμένων προβλημάτων στο σύγχρονο τρόπο ζωής, το αυξημένο άγχος, τα οικονομικά και επαγγελματικά προβλήματα, η πίεση που θα νιώθουμε θα είναι τεράστια και θα υπάρξει μια αύξηση στο έντονο άγχος, τις φοβίες, τις καταθλίψεις και άλλες ψυχικές παθήσεις που θα αναζητούν νέες εναλλακτικές και φυσικές μορφές θεραπείας κατευθείαν στην πηγή του προβλήματος, απορρίπτοντας παλαιότερες απαρχαιωμένες μεθόδους ή φάρμακα που μόνο προσωρινή λύση μπορούν να δώσουν. Προσοχή σε λάθη την περίοδο που θα είναι ανάδρομος ο Ποσειδώνας.

Τα θετικά είναι πως θα αρχίσουμε να αναζητούμε γενικότερα πιο φυσικές μορφές πρόληψης, θεραπείας και αυτοθεραπείας, αυτογνωσίας, εκτόνωσης του άγχους, μέσω εναλλακτικών μορφών γυμναστικής, προσευχής, θεραπείες, όπως γιόγκα, πιλάτες, διαλογισμό, ψυχοθεραπεία, χρήση περισσότερων βοτάνων και βιταμινών και λιγότερων φαρμάκων. Θα έρθουμε πιο κοντά στον Θεό. Θα μάθουμε πολλά από αυτά που συνέβαιναν τόσα χρόνια στο παρασκήνιο προκειμένου να υπάρχει κέρδος εις βάρος της υγείας μας από μεγάλα και ισχυρά συμφέροντα. Μόνο εκείνοι που κινούνται στο παρασκήνιο και δεν κοινοποιούν τους στόχους, τις κινήσεις και τα σχέδιά τους μπορούν να καταφέρουν να κερδίσουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Θα έχουμε μια ραγδαία αύξηση στις φιλανθρωπίες, στις εμπνεύσεις, στα κέρδη από τη νέα τεχνολογία και στη δημιουργικότητα που θα τις συμπεριλαμβάνει. Οι καλλιτέχνες θα έχουν την τιμητική τους και μπορούν να έχουν μοναδικές δημιουργίες.

 
Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες εμπνεύσεις και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν δημιουργικά σε πολλούς τομείς θα είναι οι
Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, αλλά θα πρέπει να συνδυάζουν αυτές τις εμπνεύσεις με δόσεις οργάνωσης και ρεαλισμού για να έχουν ελπίδες επιτυχίες, αλλιώς μπορούν να καταλήξουν τελικά να γίνουν εμπόδιο. Εκείνοι που θα περάσουν τις περισσότερες δυσκολίες, θα έχουν πολλές εξαπατήσεις, παραπλανήσεις και θα είναι αρκετά μπερδεμένοι σχετικά με τις σκέψεις, τις επιλογές, τις αποφάσεις και τις κινήσεις τους θα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες
, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου εκτός του ότι παραπλανηθούν, θα παραπλανήσουν και οι ίδιοι τους άλλους. Είναι γενικότερα ένα διάστημα όπου θα πρέπει να βρούμε εναλλακτικούς και πιο φυσικούς τρόπους για να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά μας.  

Πώς θα επηρεάσει όμως ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς από 4/4/11-26/1/26 όλα τα ζώδια:

     

 

 Πολλά θα γίνονται πίσω από την πλάτη σας το διάστημα από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026 με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων να σας μπερδεύει και να σας φοβίζει ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει όμως να καταλάβετε πως οι φόβοι σας δεν είναι πραγματικοί, και δεν είναι και ότι καλύτερο να τους αφήνετε να σας διακατέχουν. Προσπαθήστε να σκεφτείτε θετικά και να κάνετε όλα τα σχέδια και τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε στο παρασκήνιο όμως και δίχως να τα κοινοποιήσετε στους άλλους. Είναι ο μόνος τρόπος για να έχετε έστω και την παραμικρή ελπίδα επιτυχίας. Οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή για τις απώλειες που έρχονται και προσέξτε πολύ σε θέματα υγείας και εργασίας που μπορεί να υπάρχουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις που δύσκολα θα ξεκαθαρίσετε. Επιλέξτε πιο εναλλακτικές και φυσικές μεθόδους πρόληψης και θεραπείας.

 


 

 Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026 θα σας φέρει κάποια προβλήματα με τους φίλους, τους στόχους και τα όνειρά σας, αλλά δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχετε, είναι να μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν σας έχουν δείξει και τα καλύτερα δείγματα κατά το παρελθόν, σας έχουν εξαπατήσει και παραπλανήσει με διάφορους τρόπους παλαιότερα. Μη βάλετε καινούργιους στόχους και αποφύγετε να κάνετε καινούργιους φίλους γιατί θα σας απογοητεύσουν. Η επιστροφή σε ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος μπορεί αυτή τη φορά να σας αποτελειώσουν γι’ αυτό καλύτερα να το αποφύγετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Μία έντονη ανησυχία θα φέρει για σας ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026 κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, καθώς και στους σημαντικότερους στόχους σας. Θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα αλλά φοβάστε πως μπορεί να κάνετε λάθος, κι αυτό πιθανόν τελικά να σας στοιχίσει μια σημαντική επιτυχία. Το διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να αλλάξετε γνώμη και να πάρετε καινούργιες αποφάσεις σχετικά με τη δουλειά και τους στόχους που έχετε θέσει, αλλιώς θα απογοητευτείτε και θα το μετανιώσετε μέσα από τις απώλειες που θα προκύψουν μελλοντικά. Σταματήστε να φοβάστε και φροντίστε να είστε συνεπείς και να μην κάνετε πισωγυρίσματα που θα σας στοιχίσουν. Εξαπατήσεις πιθανό να υπάρξουν και μην μπορέσετε να τις αποφύγετε μέσα στη δουλειά, τη δική σας ή του συντρόφου σας και μέσα σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικογένειας.

 


 Αυξημένη έμπνευση, δημιουργικότητα και φαντασία θα σας φέρει ο Ποσειδώνας στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026, ενώ θα μπορείτε πολύ καλύτερα να κρατήσετε για σας όλα αυτά που δεν θέλετε να μάθουν οι άλλοι. Είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα πίσω από κλειστές πόρτες, μυστικά προκειμένου να φτάσετε πρώτοι, και πριν από τους άλλους, στον επιθυμητό στόχο. Βέβαια, όσο εύκολο είναι να παραπλανήσετε εσείς τους άλλους, άλλο τόσο είναι εύκολο και να παραπλανηθείτε από αυτούς αφού το διάστημα αυτό δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε εύκολα το σωστό από το λάθος και τις αλήθειες από τα ψέματα. Φροντίστε μόνο να είστε δίκαιοι για να μην έχετε απώλειες που θα μετρήσουν πολύ για σας. Μεγάλη προσοχή κατά τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας γιατί εκεί παραμονεύουν οι παραπλανήσεις και οι απώλειες.

   ΛΕΩΝ 

 Πολύ πιθανό ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026 να βγάλει στην επιφάνεια όλους τους κρυφούς φόβους και τις ανασφάλειες για πρόσωπα και πράγματα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας. Τόσο ο ερωτικός, όσο και ο οικονομικός τομέας θα θέλετε να πηγαίνουν πολύ καλύτερα καθώς έχετε τόσα πολλά σχέδια, που δεν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν το διάστημα αυτό, αν αφήσετε τον εαυτό σας συνεχώς να ονειρεύεται, είστε ρομαντικοί, δημιουργικοί και συλλάβετε μια φοβερά εμπνευσμένη ιδέα. Μυστικές σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στη ζωή σας όπου και θα περάσετε καλά αλλά και θα ανακαλύψετε πως αν δεν κοινοποιείτε τα σχέδιά σας έχετε πολύ περισσότερα να κερδίσετε αποφεύγοντας οποιαδήποτε αντιγραφή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το μυστήριο στην ερωτική σας ζωή για να μείνει ζωντανή μια σχέση που σας ενδιαφέρει πολύ.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Θα σας προβληματίσει ιδιαίτερα ο Ποσειδώνας απέναντί σας, στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026 όσον αφορά τις σταθερές και μόνιμες σχέσεις και συνεργασίες σας αφού θα είστε αρκετά μπερδεμένοι και πιθανό να κάνετε και πολλά λάθη με τους άλλους. Είναι πολύ πιθανό να παραπλανηθείτε ή και να απογοητευτείτε από κοντινά σας πρόσωπα, καθώς άλλα περιμένατε από αυτούς και άλλα βλέπετε τώρα να αποφασίζουν, να σκέφτονται και να πράττουν. Το διάστημα αυτό καλό θα ήταν καλό να αποφύγετε αυθόρμητες νέες σχέσεις και συνεργασίες με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά γιατί δεν θα έχετε και τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν τελικά προχωρήσετε σε μια νέα ερωτική ή επαγγελματική σχέση με ανθρώπους που δεν είχατε τα χρονιά περιθώρια να γνωρίσετε καλύτερα τότε είναι πολύ πιο πιθανό να δίνετε εσείς συνέχεια και να μην πάρετε ποτέ σχεδόν τίποτα. Μόνο μυστικές σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται, και θα σας φέρουν και τις μεγαλύτερες χαρές και επιτυχίες, έστω και πρόσκαιρα, πριν την απογοήτευση και την εξαπάτηση. Μην εξιδανικεύσετε τους άλλους γιατί μπορούν να σας τη «φέρουν» από κει που δεν το περιμένετε. 

  ΖΥΓΟΣ

 Στον τομέα της υγείας και της εργασίας θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι και ανήσυχοι το διάστημα όπου ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026 καθώς θα φέρει πολλές απώλειες, λάθη και παραλήψεις εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως πολλά πράγματα να μην εξαρτώνται πλέον από σας και αυτό θα σας κάνει να νιώθετε αμήχανα, αλλά σίγουρα μπορείτε να μην πιέζετε καταστάσεις και να προσπαθήσετε μόνο έμμεσα να περάσετε κάποια πράγματα. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στην υγεία σας για να μην εξαντληθείτε, και να κόψετε κακές συνήθειες καθώς πιθανό να προκύψουν προβλήματα δικά σας ή των κοντινών σας προσώπων και να χρειαστεί να τους συμπαρασταθείτε. Έχετε σίγουρα ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη, αλλά μην το αφήσετε στην τύχη αυτή τη φορά, αλλά επισκεφτείτε έναν ειδικό ή ξεκινήστε εναλλακτικές μορφές θεραπείας για να σας βοηθήσουν να διώξετε το άγχος και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. 

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το έτερον ήμισυ θα φέρει ο Ποσειδώνας στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026, ενώ δεν αποκλείεται όσοι είναι μόνοι να ερωτευτούν εκεί που δεν το περιμένουν. Εκείνο όμως που θα πρέπει να προσέχετε είναι να μην εξιδανικεύσετε ή να μην κάνετε λάθος κινήσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, γιατί οι καταστάσεις θα είναι ιδιαίτερα μπερδεμένες και παραπλανητικές και μπορούν να σας απογοητεύσουν. Περάστε όμορφα μαζί τους, αλλά κρατήστε και κάτι για σας ως ασπίδα προστασίας. Ριψοκίνδυνες συναισθηματικές ή υλικές επενδύσεις δεν επιτρέπονται το διάστημα αυτό, τουλάχιστον αν ελπίζετε για σταθερότητα ή μακροπρόθεσμα κέρδη. Προσπαθήστε να μείνετε σταθεροί σε μια μόνιμη σχέση και να μην δημιουργήσετε παράλληλες σχέσεις αν νιώσετε πιεσμένοι, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.

  ΤΟΞΟΤΗΣ

 Στον βαθύτερο ψυχισμό σας, σας «χτυπά» ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026 καθώς θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι συναισθηματικά όλο αυτό το διάστημα. Θα ανακαλύπτετε συνεχώς λάθη που έχετε κάνει σε κινήσεις και αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε πλέον σίγουροι και αφορούν κυρίως θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, οικογένειας αλλά και επαγγελματικά. Προσέξτε πολύ το σπίτι και τα επαγγελματικά γιατί πολύ πιθανό να κάνετε εκ νέου λάθη που θα σας εκθέσουν ή θα σας βάλουν σε κίνδυνο. Μην πληγώσετε το διάστημα αυτό άτομα αγαπημένα ή φιλικά που είναι πολύ κοντινά σας ή από τον οικογενειακό σας χώρο, γιατί θα τα χρειαστείτε να σας στηρίξουν στα δύσκολα. Όλο το διάστημα αυτό αποφύγετε να κάνετε αγορές γης ή γενικότερα ακινήτου γιατί δεν θα βγείτε κερδισμένοι από αυτό και ίσως τελικά να έχετε και απώλειες που δεν μπορείτε τώρα να υπολογίσετε. 

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς, πιθανό να είστε από τους πιο κερδισμένους του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων κατά την περίοδο από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026. Ιδιαίτερα αν κρατήσετε μυστικές όλες τις συμφωνίες, τις συζητήσεις, τα σχέδια και τις κινήσεις σας μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε από όλα τα νέα σας σχέδια, τις επαφές και κινήσεις σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μέσα σας όλο αυτό το κύμα ενθουσιασμού που σας πιάνει, και γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί, αποφεύγονται να πείτε στους άλλους, το γιατί νιώθετε τόσο σίγουροι για κάποια πράγματα. Το πιθανότερο είναι τώρα να λειτουργεί καλύτερο το ένστικτό σας. Εκείνο που θα πρέπει λίγο να προσέχετε είναι να μη διαρρεύσουν οι κινήσεις σας από άτομα που εμπιστεύεστε. Φλερτ, ερωτικό παιχνίδι, σπουδές, ταξίδια και πολλές μετακινήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Προσέξτε μόνο να μην παραπλανηθείτε από τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Τολμήστε να μάθετε καινούργια πράγματα αφού το διάστημα αυτό θα έχετε φοβερή έμπνευση που μπορείτε να τη διοχετεύσετε σε δημιουργικά μονοπάτια.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Οι περισσότερες δυσκολίες που θα σας φέρει ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026 θα είναι κυρίως παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με στόχο να πλήξουν τα οικονομικά σας. Αν δεν φροντίσετε να κινηθείτε πρώτοι εσείς παρασκηνιακά για να κερδίσετε χρόνο και να βγείτε εσείς κερδισμένοι σε θέματα οικονομικά, σίγουρα θα σας προλάβουν άλλοι. Είστε από εκείνους που πιθανό να βιώσουν μία ή περισσότερες κλοπές το διάστημα αυτό, να χάσουν πολύτιμα αντικείμενα, πρόσωπα και πράγματα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα σε θέματα οικονομικής, συναισθηματικής φύσεως ή επενδύσεων. Γιατί ακόμα κι εσείς μπορείτε να κάνετε ανεπανόρθωτα λάθη που θα σας φέρουν απώλειες.

 ΙΧΘΕΙΣ

Στο δικό σας ζώδιο ο Ποσειδώνας κατά την περίοδο από τις 4 Απριλίου 2011 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2026 θα σας κάνει αρκετά πιο συναισθηματικούς, αλλά θα αυξήσει κατακόρυφα τη διαίσθηση και το ένστικτό σας. Θα φέρει την έμπνευση στη ζωή σας όπου μπορείτε να τη διοχετεύσετε σε δημιουργικά μονοπάτια για να βγει θετικά, σε τομείς όπως η τέχνη, το γράψιμο, εναλλακτικές μορφές θεραπείας, γιόγκα, διαλογισμό, ψυχοθεραπεία για καλύτερη αυτογνωσία και πρόληψη σε θέματα υγείας. Θα νιώθετε πως είναι δύσκολο να προσδιορίσετε μέσα σας κάποια πράγματα, και θα είστε αρκετά μπερδεμένοι στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Το διάστημα αυτό ότι κι αν ξεκινήσετε θα σας φαίνεται λάθος και δεν θα είστε σίγουροι για κανέναν και τίποτα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να μάθετε από τα λάθη σας, να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, να μειώσετε το άγχος με δημιουργικές ασχολίες, αποφεύγοντας οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης που μπορεί να σας γυρίσει πίσω αντί να σας πάει μπροστά. Να εμπιστεύεστε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας που μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε πολλές κακοτοπιές. 

 - ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ - ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ TΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;

 

 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω