Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
 
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
Βιβλία » Αστρολογία » Η Τεχνική Της ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Περισσότερα βιβλία |
Η Τεχνική Της ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Γουίλιαμ Λίλι (William Lilly), Μετάφραση στα ελληνικά - επιμέλεια - εκδοτικά δικαιώματα: P&P MGI
Συνολικές επισκέψεις: 906210
Αγορά Βιβλίου
 
   Σελίδα 4 από 5  
 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ


Για τους κλέφτες.

Ο 1ος οίκος, που είναι ο Ωροσκόπος, είναι του συμβουλευόμενου και ο εξουσιαστής του γι’ αυτόν που έχει χάσει τα αγαθά και σημειοδοτεί το μέρος από το οποίο αφαιρέθηκαν τα αγαθά. Ο 7ος οίκος και ο εξουσιαστής του και ο περιοδεύων πλανήτης σε κάποια γωνία και ο εξουσιαστής της ώρας, σημειοδοτούν τον κλέφτη ή το άτομο που αφαίρεσε τα αγαθά. (Πρόκειται για μια πολύ καλή κρίση και μπορούμε με ασφάλεια να την εμπιστευόμαστε).
Ο 2ος οίκος και ο εξουσιαστής του 2ου οίκου και η Σελήνη, σημειοδοτούν τα αγαθά ή το αντικείμενο που χάθηκε, που το έκλεψαν ή που παράπεσε. Ο 4ος οίκος και ο εξουσιαστής του σημειοδοτούν το μέρος στο οποίο βρίσκεται, το έχουν τοποθετήσει ή το έχουν μεταφέρει και εκεί που είναι τώρα.

Οι όψεις του Ήλιου και της Σελήνης, του εξουσιαστή του Ωροσκόπου, του εξουσιαστή του 2ου οίκου και του εξουσιαστή του οίκου της Σελήνης με τον εξουσιαστή του Ωροσκόπου και η εφαρμογή τους και οι όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους θα μας πουν και θα μας δείξουν κατά πόσο τα αγαθά θα βρεθούν και θα επανέλθουν στην κατοχή του ιδιοκτήτη τους ή όχι. Αν ο εξουσιαστής του 2ου και η Σελήνη βρίσκονται στον 7ο, στο ζώδιο, αν ο 7ος και ο εξουσιαστής του 7ου οίκου συνδέονται μαζί τους με όψη τριγώνου ή εξαγώνου (άσχετα αν είναι πολύ απομακρυσμένοι, δηλαδή αν η όψη τους πραγματοποιείται από μεγάλο διάστημα απόστασης μεταξύ τους τότε τα αγαθά αφαιρέθηκαν από κάποιον, δηλαδή δεν έχουν χαθεί απλώς. Αν η Σελήνη είναι αφέντρα του 2ου και στον οίκο του εξουσιαστή της ώρας και οδεύει προς σύνοδο με τον εξουσιαστή του 7ου οίκου, τότε ο συμβουλευόμενος έχασε το πράγμα ή τα αγαθά σε κάποιο μέρος, στο οποίο είχε βρεθεί και τα ξέχασε εκεί και ούτε έχουν χαθεί ούτε έχουν κλαπεί, αλλά από αμέλειά του παράπεσαν.

Αν η Σελήνη είναι η αφέντρα του Ωροσκόπου και βρίσκεται στον 4ο και ο εξουσιαστής του 2ου βρίσκεται στον 7ο ή στο ζώδιο του 8ου οίκου, σε αντίθεση με τον 2ο οίκο, σε εξάγωνο ή τρίγωνο με τη Σελήνη, το πράγμα δεν έχει κλαπεί, αλλά του το έχουν πάρει για να αστειευτούν.
Αν η Σελήνη είναι αφέντρα του Ωροσκόπου και στον Ωροσκόπο, δεν βρίσκεται πολύ μακριά και αν ο Ήλιος είναι εξουσιαστής του 2ου στον 10ο με τον εξουσιαστή του 7ου οίκου και ο εξουσιαστής του 7ου οίκου προσβάλλει τη Σελήνη με τετράγωνο, τότε τα αγαθά έχουν κλαπεί και τα έχουν απομακρύνει. Αν η Σελήνη βρίσκεται στον 3ο, προσβαλλόμενη από τον εξουσιαστή του 7ου οίκου με όψη τετραγώνου και αν ο εξουσιαστής του 2ου είναι επίσης και εξουσιαστής του Ωροσκόπου και βρίσκεται στον 7ο, στο ζώδιο του 7ου, τότε έχουν κλαπεί, αλλά στην αρχή τα πήραν για να αστειευτούν και θα είναι δύσκολο να επανέλθουν στην κατοχή του ιδιοκτήτη τους, εκτός κι αν ο Ήλιος και η Σελήνη συνδέονται με τον Ωροσκόπο.

Αν η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο στο ζώδιο του εξουσιαστή της ώρας και αν ο εξουσιαστής της ώρας είναι εξουσιαστής του 7ου, τότε τα αγαθά δεν έχουν κλαπεί, ούτε τα έχουν απομακρύνει, αλλά έχουν παραπέσει και έχει γίνει κάποιο λάθος. Αν η Σελήνη βρίσκεται στον 5ο οίκο και στον Αιγόκερω και είναι αφέντρα της ώρας και η Αφροδίτη είναι η αφέντρα του 2ου στον 10ο, στο ζώδιο του 10ου και η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον εξουσιαστή του 7ου, τότε ο άνθρωπος έχασε τα αγαθά του καθώς πήγαινε κάπου ή βρέθηκε κάπου και τα ξέχασε εκεί. Αν η Σελήνη είναι η αφέντρα της ώρας, στον Καρκίνο, στον 8ο και ο εξουσιαστής του 2ου στον 5ο και κανένας από αυτούς δεν συνδέεται με τον εξουσιαστή του 7ου, αλλά ο εξουσιαστής του 7ου βρίσκεται στον 7ο, τότε τα αγαθά τα πήρε για να αστειευτεί ο αφέντης του σπιτιού και θα το αρνηθεί. Αν η Σελήνη είναι η αφέντρα της ώρας στον 4ο, σε αντίθεση με τον εξουσιαστή του 7ου και ο εξουσιαστής του 2ου στον 12ο, σε εξάγωνο με τον εξουσιαστή του 7ου, τότε κάποιος απομάκρυνε τα πράγματα για να αστειευτεί.

Αν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του εξουσιαστή του 7ου και δεν συνδέεται με τον εξουσιαστή του 7ου, αλλά η Σελήνη είναι στον 12ο και ο εξουσιαστής του 2ου είναι στον 6ο, τότε τα αγαθά τα πήραν για αστείο, αν ο εξουσιαστής του 2ου τελευταία φορά αποχωρίστηκε από τον εξουσιαστή του οίκου της Σελήνης, τότε τα αγαθά τα έκλεψαν για να αστειευτούν, αλλά με φοβερή δυσκολία θα επιστραφούν στον κάτοχο τους. Αν η Σελήνη αποχωρίζεται από τον εξουσιαστή του 2ου με τετράγωνο, τα αγαθά βρίσκονται εκεί όπου βρίσκεται κι αυτή και έχουν κλαπεί. Αν ο εξουσιαστής του Ωροσκόπου αποχωρίζεται από το Δία ή από τον εξουσιαστή του 2ου οίκου, τότε ο συμβουλευόμενος τα άφησε κάπου και το ξέχασε και έτσι χάθηκαν. Αλλά, όταν ο εξουσιαστής του Ωροσκόπου και ο εξουσιαστής του 2ου αποχωρίζονται από το Δία, αυτό είναι ακόμα πιο σίγουρο. Και μερικές φορές συμβαίνει η Σελήνη να είναι αφέντρα του Ωροσκόπου και να αποχωρίζεται από το Δία και να εφαρμόζει στον εξουσιαστή του 2ου οίκου, ο οποίος επίσης τελευταία αποχωρίστηκε από το Δία και μερικές φορές ο εξουσιαστής του Ωροσκόπου, αν ο Ήλιος είναι και εξουσιαστής του 2ου και αποχωρίζεται από το Δία, και αν αυτό συμβαίνει, να τα εξηγήσετε όπως προαναφέραμε.

Αν ο εξουσιαστής του 2ου ή ο Δίας αποχωρίζεται από τον εξουσιαστή του Ωροσκόπου, τότε ο άνθρωπος έχασε τα αγαθά καθώς πήγαινε κάπου ή σε κάποιο κρυφό μέρος όπου βρέθηκε ή διαφορετικά του έπεσαν από την τσέπη του, χωρίς να το καταλάβει, σε κάποιο κρυφό μέρος και δεν του τα έχουν κλέψει ούτε τα έχουν βρει. Αλλά αν κανένας από τους αποχωρισμούς αυτούς που προαναφέραμε δεν συμβαίνει, τότε δείτε μήπως ο περιοδεύων πλανήτης ή ο εξουσιαστής του 7ου ή ο Ερμής, που είναι επίσης για τον κλέφτη, εφαρμόζουν στο Δία ή τον εξουσιαστή του 2ου. Αν το κάνουν, τότε τα αγαθά είναι απολύτως βέβαιο ότι έχουν κλαπεί και ότι ο κλέφτης πήγε με την πρόθεση να κλέψει. Αν ο εξουσιαστής του 2ου ή ο Δίας εφαρμόζουν στον περιοδεύοντα πλανήτη ή στον εξουσιαστή του 7ου ή στον Ερμή, που είναι για τον κλέφτη, τότε τα αγαθά ή το χαμένο αντικείμενο προσφέρθηκαν στον κλέφτη ή αυτός τα πήρε εύκολα, χωρίς προβλήματα, αφού αυτός που τα έκλεψε ήρθε χωρίς την πρόθεση να κλέψει, αλλά βλέποντας το αντικείμενο τοποθετημένο τόσο φανερά και τόσο απρόσεκτα το πήρε και το απομάκρυνε. Αν η Σελήνη είναι αφέντρα του Ωροσκόπου και επίσης αφέντρα του 2ου και βρίσκεται στον Ταύρο και εφαρμόζει με σύνοδο στον Ήλιο, μέσα σε διάστημα μιας μοίρας και ο Ήλιος είναι ο εξουσιαστής του 3ου οίκου και ο Αρης είναι ο περιοδεύων πλανήτης και βρίσκεται στον 10ο και ο Ερμής εφαρμόζει στον Αρη και κανένας από τους προαναφερθέντες αποχωρισμούς και καμία από τις προαναφερθείσες εφαρμογές δεν προκαλεί εμπόδια ή αν ο εξουσιαστής του 7ου είναι στον 3ο, τότε ο συμβουλευόμενος πράγματι έχασε το αντικείμενο καθώς πήγαινε κάπου και δεν του το έχουν κλέψει.

Τα αγαθά έχουν κλαπεί.

Αν κάποιος πλανήτης βρίσκεται περιοδεύων στον Ωροσκόπο, έχει κλαπεί. Ή αν ο περιοδεύων πλανήτης δίνει τη δύναμη του στη Σελήνη ή η Σελήνη σ’ αυτόν, έχει κλαπεί. Αν ο εξουσιαστής του Ωροσκόπου είναι περιοδεύων, έχει κλαπεί. Αν ο κλέφτης είναι περιοδεύων, δηλαδή αν δεν έχει κυριαρχίες εκεί όπου βρίσκεται, έχει κλαπεί. Αν ο σημειοδότης βρίσκεται με τον εξουσιαστή του Ωροσκόπου ή σχηματίζει τετράγωνο ή αντίθεση με τον εξουσιαστή του Ωροσκόπου, έχει κλαπεί.
Αν κάποιος πλανήτης αποχωρίζεται από τον εξουσιαστή του οίκου της Σελήνης, έχει κλαπεί. Αν κάποιος πλανήτης συνδέεται με τον εξουσιαστή των ορίων της Σελήνης, με σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση, έχει κλαπεί. Αν κάποιος πλανήτης αποχωρίζεται από τον εξουσιαστή του οίκου της περιουσίας, το έχουν πάρει. Αν ο κλέφτης συνδέεται με τον εξουσιαστή του οίκου της Σελήνης, με σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση, το έχουν πάρει.

Δεν έχουν κλαπεί.

Αν ούτε ο εξουσιαστής του οίκου της Σελήνης ούτε ο εξουσιαστής του 2ου δεν αποχωρίζονται ο ένας από τον άλλο ή οποιοσδήποτε άλλος πλανήτης από αυτούς, τότε αυτό που ψάχνετε βρίσκεται στη θέση του. Αν η Σελήνη δίνει δύναμη στον Κρόνο ή τον Αρη ή σε οποιονδήποτε άλλο πλανήτη σε πτωτικούς οίκους ή στον εξουσιαστή του 8ου, δεν έχει κλαπεί, αλλά έχει απλώς χαθεί ή διαφορετικά το έχουν απρόσεκτα αφήσει κατά μέρος.

Θα κλαπεί (ή σκοπεύουν να το κλέψουν).

Αν η Σελήνη είναι η αφέντρα του 7ου και δίνει τη δύναμη της σε κάποιον πλανήτη στο 2ο ή στον 11ο ή τον 5ο, ενώ η ίδια δεν σχηματίζει ούτε εξάγωνο, ούτε τρίγωνο με τις ακμές των οίκων ή αν κάποιος πλανήτης στον 7ο δίνει τη δύναμη του σε κάποιον πλανήτη στο 2ο, τον 5ο ή τον 11ο και δε σχηματίζει εξάγωνο ή τρίγωνο με τον πλανήτη στον 7ο, θα κλαπεί ή αν ο εξουσιαστής του 10ου βρίσκεται σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με τον κλέφτη, πρόκειται να κλαπεί.

Η ηλικία του κλέφτη.

Αν η Σελήνη είναι αύξουσα, είναι νέος, αν είναι φθίνουσα, είναι γέρος. Αν ο σημειοδότης βρίσκεται στον οίκο του Κρόνου ή σχηματίζει όψη μαζί του ή βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου, σημαίνει τη μεγάλη ηλικία. Ο Κρόνος το ίδιο. Ο Αρης, ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Ερμής από τον Ωροσκόπο μέχρι τον 10ο σημαίνουν τα άγουρα χρόνια, ειδικά αν βρίσκονται στην αρχή των ζωδίων. Από τον 10ο μέχρι τον 7ο, τη μέση ηλικία. Αν ο σημειοδότης είναι κάποιος ανώτερος πλανήτης και ορθόδρομος, τότε έχει αρκετά χρόνια, αν είναι ανάδρομος είναι μεγαλύτερος ή πολύ ηλικιωμένος και με τον ίδιο τρόπο να κρίνετε και για τους κατώτερους πλανήτες, αφού αν αυτοί είναι ανάδρομοι ή ενώνονται με πλανήτες που είναι ανάδρομοι, αυτό αυξάνει την ηλικία. Έτσι, αν αναμείξετε τη σημειοδοσία, θα μπορέσετε να κρίνετε καλύτερα. Ο Ήλιος ανάμεσα στον Ωροσκόπο και το Μεσουράνημα αποτελεί ένδειξη ότι πρόκειται για παιδί, ανάμεσα στο Μεσημβρινό και τη Δύση δείχνει άτομο νεαρής ηλικίας, ανάμεσα στη Δύση και τη γωνία του Βορά, ώριμη ηλικία και από το Βορά στην Ανατολή δείχνει έναν πολύ γερασμένο άνθρωπο. Εξουσιαστής του Ωροσκόπου στο ανατολικό τεταρτημόριο ή Σελήνη στον Ωροσκόπο, νεαρό. Ο Ερμής πάντα σημαίνει παιδί ή νεαρό, ειδικά όταν βρίσκεται στον Ωροσκόπο και είναι ανατολικός. Κάθε πλανήτης, εκτός από τον Κρόνο, σημαίνει άτομο μικρής ηλικίας ή αν ο σημειοδότης ενώνεται με την Αφροδίτη, η Σελήνη είναι αύξουσα ή στις πρώτες δέκα μοίρες ή στο μέσο του ζωδίου ή ο σημειοδότης είναι στην αρχή του ανατολικού τεταρτημορίου, σημαίνει παιδί ή νεαρό άτομο ή μια γυναίκα κ.λπ.

Αν ο κλέφτης είναι άντρας ή γυναίκα.

Προσέξτε το ζώδιο του 7ου και τον εξουσιαστή του 7ου.
Προσέξτε το ζώδιο που ανατέλλει και τον εξουσιαστή της ώρας. Αν και οι δύο είναι αρσενικοί, ο κλέφτης είναι άντρας και, αν ο εξουσιαστής της ώρας και ο Ωροσκόπος είναι και οι δύο θηλυκοί, ο κλέφτης είναι γυναίκα. Αν το ζώδιο που ανατέλλει είναι αρσενικό και ο εξουσιαστής της ώρας είναι θηλυκός, έχουμε και άντρα και γυναίκα, δηλαδή υπήρχαν δύο κλέφτες, ένας άντρας και μια γυναίκα. Ακόμα, αν ο σημειοδότης είναι αρσενικός και η Σελήνη βρίσκεται σε αρσενικό ζώδιο, σημαίνει άντρα και το αντίθετο. Αν ο εξουσιαστής του Ωροσκόπου και ο εξουσιαστής της ώρας βρίσκονται και οι δύο στον Ωροσκόπο σε αρσενικά ζώδια, είναι άντρας, σε θηλυκά ζώδια, γυναίκα.

Αν ο εξουσιαστής του Ωροσκόπου και ο εξουσιαστής της ώρας είναι ο ένας σε αρσενικό και ο άλλος σε θηλυκό ζώδιο, ένας άντρας και μια γυναίκα ανακατεύτηκαν στην κλοπή. Οι γωνίες του σχήματος αρσενικές, άντρας. Θηλυκές, γυναίκα. Η Αφροδίτη σημειοδότρια, όταν σχηματίζει με τον Αρη όψη τετραγώνου, σημαίνει προβλήματα ακοής, κυρίως στο αριστερό αυτί.
Η Αφροδίτη, ο Ερμής, η Σελήνη δείχνουν γυναίκα, ο Κρόνος, ο Δίας, ο Αρης και ο Ήλιος άντρα, παίρνοντας υπόψη το ζώδιο και το τεταρτημόριο στο οποίο βρίσκονται.

Αν ο κλέφτης ήταν ένας ή περισσότεροι.

Προσέξτε το σημειοδότη του κλέφτη. Αν βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο και ορθής αναφοράς ή σε ζώδιο λίγων παιδιών ή λίγων σχημάτων και μορφών, σημαίνει ότι είναι ένας κι όχι περισσότεροι. Αν το ζώδιο είναι δύο σωμάτων, δηλαδή μεταβλητό ή διπλό, σημαίνει περισσότερους από ένα και υπάρχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες γι’ αυτό, αν βρίσκονται στο ζώδιο πολλοί περιοδεύοντες πλανήτες. Ακόμα, όταν ο Ήλιος και η Σελήνη συνδέονται μεταξύ τους με τετράγωνο στις γωνίες, αυτό σημαίνει περισσότερους από έναν. Τα ζώδια που προμηνύουν πολλά παιδιά είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες, λίγα παιδιά ο Κριός, ο Ταύρος, ο Ζυγός, ο Τοξότης, ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος. Διάφορα σχήματα ή μορφές έχουν οι Δίδυμοι, ο Καρκίνος, ο Τοξότης, ο Υδροχόος. Στείρα ζώδια είναι οι Δίδυμοι, ο Λέοντας και η Παρθένος. Ζώδια ορθής αναφοράς είναι ο Καρκίνος, ο Λέοντας, η Παρθένος, ο Ζυγός, ο Σκορπιός και ο Τοξότης. Ζώδια λοξής ανόδου είναι ο Αιγόκερως, ο Υδροχόος, οι Ιχθύες, ο Κριός, ο Ταύρος, οι Δίδυμοι. Αν η Σελήνη την ώρα της ερώτησης βρίσκεται στη γωνία της Γης, σε μεταβλητό ζώδιο, το έχουν κλέψει περισσότεροι από έναν. Αν βρίσκεται σε κάποια άλλη γωνία, σε σταθερό ζώδιο, υπάρχει μόνο ένας κλέφτης. Δείτε πόσοι πλανήτες βρίσκονται μαζί με το σημειοδότη του κλέφτη, τόσοι θα είναι και οι κλέφτες. Η Σελήνη σε μεταβλητό ζώδιο, περισσότεροι από ένας. Ο εξουσιαστής του Ωροσκόπου σε αρσενικό ζώδιο και ο εξουσιαστής της ώρας σε θηλυκό, άντρας και γυναίκα (όπως προαναφέραμε). Κοιτάξτε με ποιον συμφωνεί η Σελήνη, δηλαδή σε ποιον εφαρμόζει. Αυτό το άτομο είναι ο βασικός δράστης. Οι γωνίες σε παρορμητικά, ειδικά ο 1ος και ο 7ος ή ο σημειοδότης στον Καρκίνο, το Σκορπιό ή τους Ιχθύς, περισσότεροι από ένας. Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο σημειοδότης του κλέφτη, αν είναι μεταβλητό ή είναι διπλό, περισσότεροι από ένας. Αν και τα δύο Φώτα συνδέονται το ένα με το άλλο από τις γωνίες, περισσότεροι από ένας. Σελήνη στον Ωροσκόπο και σε διπλό ζώδιο, δείχνει ότι οι κλέφτες είναι περισσότεροι από ένας.

 
Αγορά Βιβλίου
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Όσα θέλατε να μάθετε, και δεν τολμούσατε να ρωτήσετε...
Το Νο1 Βιβλίο Αστρολογίας στον κόσμο σε πωλήσεις. Το κλασικό βιβλίο του Reinhold Ebertin.