Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Γενέθλια Ερωτική Συναστρία για Jennifer Aniston και Brad Pitt  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 1 από 2  
   
 

Ημερομηνία γέννησης για Jennifer:
Jennifer Aniston
Φεβρουάριος
11, 1969
Sherman Oaks, California

Ημερομηνία Γέννησης για Brad:
Brad Pitt
Δεκέμβριος 18, 1963
Shawnee, Oklahoma


Συμβουλευτικές Αστρολογικές Αναλύσεις
από τον Ιωάννη Παναγιωτόπουλο,
τις εκδόσεις Cosmic Patterns & το
www.anew.gr
Τ.Θ.: 70827, Βούλα 16610, Αθήνα
Τηλ.: 210 8959266 - 8959268


ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Γενέθλια Ερωτική Συναστρία, αναλύει, βαθμολογεί και συγκρίνει τις διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες σας, τις σκέψεις και τα συναισθήματα που υπάρχουν από την αρχή της σχέσης και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανεξάρτητα από τις ετήσιες επιρροές κάθε χρονιάς. Η ανάλυση αυτή είναι η βάση της σχέσης σας. Για να διαπιστώσετε τις συχνές μεταβολές διαθέσεων και συναισθημάτων που υπάρχουν ανάμεσά σας από χρονιά σε χρονιά, θα πρέπει να πάρετε μαζί και μια Ερωτική Πρόβλεψη με αναλυτικές ημερομηνίες και προβλέψεις για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει ή και για παραπάνω από μία χρονιές.

Η Γενέθλια Ερωτική Συναστρία χωρίζεται σε 2 μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει μια Σύντομη Γενέθλια Ερωτική Συναστρία, και το δεύτερο την Αναλυτική Γενέθλια Ερωτική Συναστρία.

Η Σύντομη Γενέθλια Ερωτική Συναστρία, βοηθάει να διαπιστώσετε με μια πρώτη ματιά όλα τα θετικά και αρνητικά στοιχεία αυτής της σχέσης. Αποτελείται από σύντομες λέξεις και φράσεις-κλειδιά που τονίζουν τα εύκολα και δύσκολα σημεία της σχέσης, καθώς και από μια γραφική παράσταση με βαθμολόγηση των παραπάνω θετικών και αρνητικών σημείων για να έχετε πολύ γρήγορα μια πλήρη εικόνα της σχέσης. Όσο πιο συχνά επαναλαμβάνονται κάποιες θετικές ή αρνητικές φράσεις, τόσο πιο έντονη είναι η συγκεκριμένη επιρροή. Αν για παράδειγμα έχετε πολύ συχνά τις λέξεις «Σταθερότητα» ή «Γάμος», τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η σχέση να έχει διάρκεια και να προκύψει κάποια στιγμή κι ένας γάμος. Το πότε θα γίνει αυτό, μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνο με μια Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη.

Η Γενέθλια Ερωτική Συναστρία αποτελεί τη βάση της σχέσης. Το πως μετακινείται αυτή η θετικότητα ή αρνητικότητα της σχέσης από χρονιά σε χρονιά, μπορεί να διαπιστωθεί μόνο με την Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη που περιλαμβάνει μια σύγχρονη γραφική παράσταση με λέξεις και φράσεις-κλειδιά, για κάθε χρονιά ξεχωριστά. Έτσι αν για παράδειγμα η θετικότητα της σχέσης για μια συγκεκριμένη χρονιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμα κι ένας γάμος, παρόλο που η γραφική παράσταση στη Γενέθλια Ερωτική Συναστρία μπορεί να είναι αρνητική. Τα προβλήματα όμως και οι αρνητικές φράσεις-κλειδιά που υπάρχουν στη γενέθλια συναστρία που είναι και η βάση της σχέσης πάντα θα υπάρχουν ανάμεσά σας, και θα πρέπει να τα προσέχετε ιδιαίτερα.

Η Aναλυτική Γενέθλια Ερωτική Συναστρία αποτελείται από 4 κεφάλαια. Το Κεφάλαιο 1 συγκρίνει τα βασικά σας χαρακτηριστικά, ενώ τα υπόλοιπα 3 κεφάλαια περιγράφουν τα θέματα που προκύπτουν μέσα σ’ αυτήν τη σχέση. Τα στοιχεία του Κεφαλαίου 1 γίνονται ιδιαίτερα ισχυρά αν είστε παντρεμένοι ή ζείτε μαζί. Οι ιδιοσυγκρασίες ή ιδιορρυθμίες στην προσωπικότητα ενός άλλου ατόμου δεν μας ενοχλούν και τόσο, όταν δεν μένουμε μαζί.

Προσέξτε πολύ τα θέματα που αναφέρονται στο Κεφάλαιο 2 επειδή έχουν μεγάλη σημασία μέσα στη σχέση σας. Για παράδειγμα, αν δίνεται έμφαση στη σεξουαλική έλξη, τότε θα υπάρχει ανάμεσά σας έντονο πάθος. Αν η σεξουαλικότητα δεν αναφέρεται συχνά, τότε η σχέση αυτή θα είναι κυρίως σε εγκεφαλικό επίπεδο δεν θα έχει και τόσο πάθος. Στο Κεφάλαιο 2 τα κείμενα παρουσιάζονται με σειρά σπουδαιότητας, γι’ αυτό και όλα αυτά που αναφέρονται στην αρχή έχουν και μεγαλύτερη σημασία. Το Κεφάλαιο 3 είναι εξίσου σημαντικό με το Κεφάλαιο 2, διότι αναφέρεται σε σημεία που θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο πεπρωμένο και στο τελικό αποτέλεσμα της σχέσης. Το Κεφάλαιο 4 περιγράφει ζητήματα μικρότερης σπουδαιότητας απ’ αυτά που αναφέρονται στο Κεφάλαιο 2.

Αν μια δήλωση φαίνεται να είναι εντελώς διαφορετική από μια άλλη δήλωση, τότε οι ρόλοι σας είναι πιθανόν να εναλλάσσονται, ή να έχετε πολλές ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές μέσα στη σχέση σας.

Για να επωφεληθείτε περισσότερο από αυτήν την ανάλυση, θα πρέπει να τη συνδυάστε με μία Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη, για να προγραμματίσετε με ακρίβεια τις καλύτερες περιόδους με συγκεκριμένες ημερομηνίες για ένα γάμο, μια συγκατοίκηση, τη δημιουργία οικογένειας ή να προσέχετε για έναν επικείμενο χωρισμό, που πιθανό να συμβούν μια συγκεκριμένη χρονιά.

Ακόμα, σας είναι απαραίτητες οι 2 ατομικές Γενέθλιες Αναλύσεις σας, αν θέλετε να γνωρίζετε καλά ο ένας τον άλλον. Για παράδειγμα, η φυσική έλξη, η μόρφωση, η οικογένεια, οι φίλοι, η ανατροφή, οι προτιμήσεις, οι σκέψεις και αντιλήψεις του καθενός σας, επηρεάζουν διαφορετικά τη σχέση σας. Η Γενέθλια Ανάλυση περιγράφει τα ατομικά σας χαρακτηριστικά όπου είναι απαραίτητο να τα γνωρίζετε για να δείτε κατά πόσο ο χαρακτήρας του ενός ταιριάζει με τον χαρακτήρα του άλλου. Η παρούσα ανάλυση στα Κεφάλαια 2 και 3 περιγράφει τον μαγνητισμό και τη χημεία που υπάρχει ανάμεσά σας, αλλά δεν αναφέρεται στην ατομική φύση σας, όπως η Γενέθλια Ανάλυση. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι το Κεφάλαιο 2 κάνει πολύ μικρή αναφορά στο πάθος που υπάρχει ανάμεσά σας, αλλά οι Γενέθλιες Αναλύσεις δείχνουν ότι καθένας σας έχει ισχυρές σεξουαλικές επιθυμίες, τότε φαίνεται πως η σχέση αυτή δύσκολα θα έχει επιτυχία! Ωστόσο, αν η σεξουαλική ζωή δεν είναι τόσο σημαντική και για τους δυο, όσο ίσως η εγκεφαλική επικοινωνία, τότε η έλλειψη πάθους δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τη σχέση αυτή.


Σύντομες λέξεις και φράσεις-κλειδιά με θετική επιρροή

+ Συναισθήματα αγάπης, έρωτα, μεγάλης χαράς και ευτυχίας στο ζευγάρι. Περνάτε υπέροχα, διασκεδάζετε πολύ και δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε ο ένας τον άλλον. Ανάγκη για σταθεροποίηση, συγκατοίκηση, νομιμοποίηση, γάμο, παιδιά.

+ Πολύ έντονα και ιδιαίτερα βαθιά συναισθήματα υπάρχουν ανάμεσά σας. Μια σχέση που είναι μοιραία για τη ζωή και των δυο. Αυξημένη ερωτική επιθυμία. Κοινές επιδιώξεις.

+ Αυτή είναι μια σταθερή και ιδιαίτερα σοβαρή σχέση. Συγκεντρώνεστε και οι δυο μαζί στην υλοποίηση των κοινών σας στόχων. Ασφάλεια. Αμοιβαία εκτίμηση και υποστήριξη.

+ Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά. Μια υπερβολική ερωτική επιθυμία, ένας έντονος ενθουσιασμός, πάθος και γοητεία που μπορεί να οδηγήσουν σε ακρότητες. Οξυθυμία-εντάσεις.

+ Αμοιβαία έλξη και ερωτική ευχαρίστηση. Βάθος συναισθημάτων. Ένα μεγάλο πάθος. Ένας μοιραίος έρωτας. Έντονη ερωτική ζωή. Η ανάγκη να κάνετε πολλά πράγματα μαζί.

+ Όμοιες διαθέσεις, κοινοί στόχοι και σκοποί. Ισχυρή φυσική έλξη και έντονη επιρροή ο ένας στον άλλον. Σταθεροποίηση-νομιμοποίηση της σχέσης.

+ Αισθήματα αληθινά, σταθερά και με διάρκεια. Σωστή αίσθηση καθήκοντος, φροντίδας και υποστήριξης του ενός προς τον άλλον.
Σταθερότητα-νομιμοποίηση αυτής της σχέσης.

+ Ισχυρό πάθος, μοιραία σεξουαλική έλξη. Κοινές επιθυμίες, τιμιότητα και ειλικρίνεια. Ισχυρή θέληση δύναμη και ενέργεια για να φροντίζετε και να ενισχύετε ο ένας τον άλλον.

+ Αμοιβαία γοητεία. Ένας παράφορος έρωτας - ένα μεγάλο πάθος. Κοινές ερωτικές διαθέσεις και αρμονική σεξουαλική ζωή. Κοινές επιδιώξεις και προτιμήσεις. Αγάπη.

+ Συναισθηματική αρμονία στο ζευγάρι. Κοινά ενδιαφέροντα, κοινές αντιλήψεις, διαθέσεις. Χαρά και διασκέδαση μαζί.

+ Αμοιβαία έλξη, ισχυρός δεσμός- ισχυρή χημεία. Αρμονία, έρωτας, αγάπη, δημιουργία και υπέροχη σεξουαλική ζωή. Σταθεροποίηση-νομιμοποίηση της σχέσης. Έντονη κοινωνικότητα.

+ Μια σχέση γεμάτη ευαισθησία και βαθιά συναισθήματα. Μια σχεδόν διαισθητική κατανόηση μεταξύ σας. Κοινά όνειρα και φαντασιώσεις. Δεκτικότητα και υποχωρητικότητα.


Σύντομες λέξεις και φράσεις-κλειδιά με αρνητική επιρροή

- Μια σχέση γεμάτη ασφάλεια, σταθερότητα μέχρι τα όρια της ρουτίνας. Αδυναμία για αλλαγές που χρειάζεστε. Καταπίεση, δυσκολίες, αναστολές. Απομάκρυνση, χωρισμός ή αποδοχή νέων ευθυνών. Γάμος ή δημιουργία παιδιών.

- Μια αίσθηση απομόνωσης, καταπίεσης και έντονου περιορισμού ανάμεσά σας. Εμπόδια που προέρχονται και από τις δυο πλευρές. Ανησυχία, φόβος, αγωνία, ανασφάλεια και ακεφιά.

- Υπερβολικές απαιτήσεις, ζήλιες και ταλαιπωρίες τουλάχιστον του ενός εκ των δυο μέσα σ’ αυτή τη σχέση. Ισχυρή σεξουαλική έλξη. Σκληρές δοκιμασίες και μάχες για να κρατηθείτε μαζί.

- Συχνές συναισθηματικές εκρήξεις που μπορούν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Αιφνίδιες αλλαγές. Μια σχέση γεμάτη σκαμπανεβάσματα και έντονες συγκρούσεις. Απομάκρυνση- χωρισμός.

- Ερωτική ψυχρότητα ή συναισθηματικές αναστολές. Εμπόδια που αναστέλλουν την ερωτική επιθυμία. Μια σχέση που σας βασανίζει. Ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα.

- Μια δυνατή χημεία. Έντονη ερωτική έλξη. Βιασύνη και αυθορμητισμός μπορούν να προκαλέσουν ενοχλήσεις-διαφωνίες. Συχνές ασυμφωνίες που καταλήγουν σε σοβαρές διαμάχες.

- Μια μοιραία έλξη. Εγωισμός, σκληρότητα, βία. Τεράστια προβλήματα. Θα πρέπει να δώσετε δύσκολες μάχες και να είστε ενωμένοι για να νικήσετε. Απομάκρυνση - χωρισμός.

- Νιώθετε περίεργα γι’ αυτή τη σχέση. Μπερδεμένες καταστάσεις, ασάφεια, κι ένα πέπλο μυστηρίου υπάρχει ανάμεσά σας. Δόλος, ψέματα, παραπλανήσεις. Αμοιβαίες απογοητεύσεις.

- Έλλειψη προσαρμοστικότητας ή συμβιβαστικότητας ανάμεσά σας που σας δημιουργεί πολλά προβλήματα και διαφωνίες. Αμοιβαία έλξη, αλλά δυσκολίες στην ερωτική ζωή.
Γραφική παράσταση με βαθμολόγηση των λέξεων και φράσεων-κλειδιά

Αστρολογική Θετική αξιολόγηση (#)

Αστρολογική αρνητική αξιολόγηση (©)

+12 ############
+10 ##########
+10 ##########
+08 ########
+08 ########
+06 ######
+06 ######
+06 ######
+06 ######
+04 ####
+04 ####
+04 ####

- 12 ©©©©©©©©©©©©
-
12 ©©©©©©©©©©©©
-
10 ©©©©©©©©©©
-
10 ©©©©©©©©©©
-
10 ©©©©©©©©©©
-
08 ©©©©©©©©
-
08 ©©©©©©©©
-
08 ©©©©©©©©
-
06 ©©©©©©

 ΣΥΝΟΛΑ: ΘΕΤΙΚΑ=+84 ΑΡΝΗΤΙΚΑ=-84

 
Αγορά
| 1 | 2 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<