Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Ετήσια ερωτική πρόβλεψη για Τζένιφερ Άνιστον και Μπρατ Πιτ  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 3 από 3  
   
 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ


Σεπ. 2, 2005 (
Αυγ. 3, 2005 έως Οκτ. 2, 2005)

Τα αντανακλαστικά σας δεν δουλεύουν και τόσο καλά την περίοδο αυτή. Η σχέση σας έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει και τα βλέπετε τώρα "βουνό". Η ψυχική σας ένωση μπορεί να είναι ακόμα αρκετά δυνατή, αλλά αν δεν βρείτε λύσεις στις αντικειμενικές δυσκολίες, σύντομα θα αντιμετωπίσετε σοβαρό πρόβλημα ανάμεσά σας.

Τίποτε δεν είναι σίγουρο τώρα, και μπορεί το μυστήριο να είναι κάποιες φορές συναρπαστικό, αλλά η ανασφάλεια που θα σας προκαλεί συχνά, δεν θα σας αρέσει καθόλου.


Σεπ. 15, 2005 (Ιουλ. 23, 2005 έως Δεκ. 22, 2005)

Υπάρχει τώρα μία σύγκρουση ανάμεσα στις επιθυμίες σας, τις φαντασιώσεις σας και τη λογική, που δεν μοιάζει να συμφωνεί με κανένα απ' τα δύο. Άλλα θα θέλετε να κάνετε τώρα και άλλα θα σας προκύπτουν, λόγω κάποιων εξωτερικών επιδράσεων που δεν είστε σε θέση και να ελέγξετε και τόσο πολύ.

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα τώρα ανάμεσά σας που σας εμποδίζουν να είστε καλά μαζί. Ο ένας απ' τους δυο κάνει όνειρα γι' αυτή τη σχέση, όνειρα που ίσως δεν έχουν και μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα, ενώ ο άλλος, προσπαθεί να οργανώσει τα πράγματα, με πολλούς περιορισμούς και καταπίεση.

Τώρα, συγκρούεται η λογική του ενός με τη φαντασία του άλλου, ενώ η παραπλάνηση και ένα σύννεφο μυστηρίου υπάρχουν διάχυτα ανάμεσά σας. Βρίσκεστε μάλλον στα τυφλά αφού δεν γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ σας. Ίσως τελικά, αλλιώς περιμένατε κάποια πράγματα σ' αυτή τη σχέση, και αλλιώς σας φαίνονται να είναι τώρα.


Σεπ. 25, 2005 (Ιουλ. 4, 2005
έως Δεκ. 15, 2005)

Στη σχέση σας επικρατεί μια ασάφεια και σύγχυση την περίοδο αυτή. Μπερδέματα τα οποία δεν είναι εύκολο να δείτε από πού προέρχονται θα κάνουν δύσκολα τα πράγματα τώρα.

Ένας εκ των δύο ή και οι δύο είστε μπερδεμένοι ή λίγο απόμακροι απ' αυτή τη σχέση το διάστημα αυτό. Ένα σύννεφο ομίχλης ή η έντονη φαντασία σας, σας εμποδίζουν να καταλάβετε τι ακριβώς γίνεται στη σχέση σας.

Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να στηριχτείτε ή να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον τυφλά. Κακόβουλα σχόλια από ανθρώπους που για κάποιο λόγο θέλουν να μπουν ανάμεσά σας μπορούν να πλήξουν τη σχέση σας τώρα.

Ο κίνδυνος της εξαπάτησης είναι τώρα πολύ ορατός, γι' αυτό θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.


Σεπ. 27, 2005 (Ιουν. 11, 2005
έως Ιαν. 3, 2006)

Ένας απ' τους δυο σας έχει σοβαρές αμφιβολίες ή δυσαρέσκεια γι' αυτό τη σχέση. Τα συναισθήματα μεταξύ σας δεν είναι τώρα και τόσο θερμά, αφού νιώθετε μια ψυχρότητα και μια απομάκρυνση. Το πάγωμα αυτής της σχέσης είναι τώρα πολύ πιθανό καθώς υπάρχουν κάποια εμπόδια ανάμεσά σας που μοιάζουν αξεπέραστα.

Αυτή είναι μια περίοδος δοκιμασίας που θα δείξει αν αξίζει αυτή η σχέση να παραμείνει στη ζωή σας. Τώρα μπορεί να παρθεί η απόφαση να χωρίσετε.


Οκτ. 1, 2005 (Ιουλ. 16, 2005 έως Ιαν. 10, 2006)

Το διάστημα αυτό το μεγάλο ζήτημα μέσα στη σχέση σας είναι τα παιχνίδια εξουσίας και δύναμης που παίζετε μεταξύ σας, για να δείτε ποιος θα μπορέσει να υπερισχύσει και να επιβληθεί μέσα σ' αυτή τη σχέση.

Οι δυναμικές προσωπικότητές σας συγκρούονται αφού είναι δύσκολο να συνηθίσετε να βρίσκεστε μαζί με ένα άτομο τόσο δυνατό όπως εσείς. Ζητήματα όπως ποιανού οι φιλοδοξίες, οι στόχοι, τα θέλω και οι θυσίες αξίζουν περισσότερο ίσως προκύψουν τώρα και σας γεμίσουν με ερωτηματικά και διαμάχες. Τώρα μπορεί να παρθεί η απόφαση να χωρίσετε.


Οκτ. 2, 2005 (Αυγ. 14, 2005
έως Δεκ. 31, 2005)

Η ερωτική σας σχέση μάλλον θα σας κάνει να υποφέρετε αυτό το διάστημα και όχι να περνάτε καλά. Τα συναισθήματά σας και ο μεταξύ σας δεσμός, δοκιμάζονται καθώς όλοι σας οι φόβοι, οι αβεβαιότητες και οι αμφιβολίες βγαίνουν στην επιφάνεια.

Θα είναι δύσκολο να δώσετε και να πάρετε αγάπη αφού τα προβλήματα και η μεταξύ σας απόσταση, σας εμποδίζουν να εκδηλωθείτε έτσι όπως ίσως θα θέλατε. Οι δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσετε τώρα μοιάζουν βουνό και ίσως η έλλειψη διάθεσης του ενός εκ των δυο σας να σας αποθαρρύνει.

Το πιθανότερο είναι τώρα να βγουν όλα σας τα παράπονα και η δυσαρέσκεια στην επιφάνεια και να σας πνίγουν. Τώρα, θα αισθανθείτε τις κοινές σας υποχρεώσεις σαν θηλιά στο λαιμό έτοιμη να σας πνίξει. Καλύτερα να μείνετε γι' αυτό το διάστημα μακριά ο ένας απ' τον άλλον για να δείτε αν μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε μέσα σ' αυτή τη σχέση. Είναι πολύ πιθανό να μην αντέξετε όλο αυτό το βάρος και να αποφασίσετε να χωρίσετε.


Οκτ. 11, 2005 (Ιουν 12, 2005 έως Νοε. 16, 2005)

Η σχέση σας τώρα είναι αρκετά μπερδεμένη και συμπαρασέρνει στο δρόμο της και σας. Τώρα, θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα ανάμεσά σας και ίσως δεν πρέπει ούτε και να το τολμήσετε. Βλέπετε πως διαφέρετε σε πολλά και είναι τώρα δύσκολο να το αποδεχτείτε.


Νοε. 2, 2005 (Οκτ. 1, 2005 έως Δεκ. 31, 2005)

Η ερωτική σας σχέση μάλλον θα σας κάνει να υποφέρετε αυτό το διάστημα και όχι να περνάτε καλά. Τα συναισθήματά σας και ο μεταξύ σας δεσμός, δοκιμάζονται καθώς όλοι σας οι φόβοι, οι αβεβαιότητες και οι αμφιβολίες βγαίνουν στην επιφάνεια.

Θα είναι δύσκολο να δώσετε και να πάρετε αγάπη αφού τα προβλήματα και η μεταξύ σας απόσταση, σας εμποδίζουν να εκδηλωθείτε έτσι όπως ίσως θα θέλατε. Οι δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσετε τώρα μοιάζουν βουνό και ίσως η έλλειψη διάθεσης του ενός εκ των δυο σας να σας αποθαρρύνει.

Η καταπίεση και ο περιορισμός της προσωπικότητάς σας ή όλων εκείνων που θέλετε να κάνετε και νιώθετε πως δεν μπορείτε βρισκόμενοι μέσα σ' αυτή τη σχέση, σας κάνουν ακόμα περισσότερο δυσαρεστημένους. Είναι πολύ πιθανό να μην αντέξετε όλο αυτό το βάρος και να αποφασίσετε να χωρίσετε.

 

Συμβουλευτικές Αστρολογικές Αναλύσεις
από τον Ιωάννη Παναγιωτόπουλο,
τις εκδόσεις Cosmic Patterns & το www.anew.gr
Τ.Θ.: 70827, Βούλα 166 10, Αθήνα
Τηλ.: 210 8959266 - 8959268

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<