Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Ετήσια ερωτική πρόβλεψη για Τζένιφερ Άνιστον και Μπρατ Πιτ  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 1 από 3  
   
 

Από Σεπτέμβριο 2005 έως και Αύγουστο 2006
(Παντρεμένοι από τις 29/7/2000,  στις 2/10/2005 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους)

 

 Συμβουλευτικές Αστρολογικές Αναλύσεις
από τον Ιωάννη Παναγιωτόπουλο,
τις εκδόσεις Cosmic Patterns & το www.anew.gr
Τ.Θ.: 70827, Βούλα 166 10, Αθήνα
Τηλ.: 210 8959266 - 8959268


ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη είναι ένας πολύτιμος οδηγός για όλη τη χρονιά για την ερωτική σας σχέση. Προσδιορίζει με ακρίβεια την εξέλιξη της σχέσης σας, αναλύοντας τις σημαντικότερες επιρροές που δέχεται με το πέρασμα του χρόνου. Δείχνει τις συχνές μεταβολές διαθέσεων και συναισθημάτων που μπορεί να υπάρξουν από χρονιά σε χρονιά. Έτσι, μπορείτε να ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση αυτή, ώστε να προγραμματίσετε ένα γάμο, να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση, να δείτε αν αυτή η σχέση είναι αυτό που θέλετε, αν είναι ασταθής ή σταθερή, και να προσέχετε για έναν επικείμενο χωρισμό.

Μπορείτε να την παραγγείλετε όλη τη χρονιά –ακόμα και στα μέσα της χρονιάς- αφού ξεκινάει από την ημερομηνία της παραγγελίας και διαρκεί ένα χρόνο. Μπορείτε να παραγγείλετε προβλέψεις και για προηγούμενες ή για επόμενες χρονιές, για να δείτε πώς θα πάει η σχέση σας ή τι συνέβη μια προηγούμενη χρονιά όπου τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρα, και να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.

Η Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει μια Σύντομη Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη, και το δεύτερο μια Αναλυτική Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη.

Η Σύντομη Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη, βοηθάει να διαπιστώσετε με μια πρώτη ματιά όλα τα θετικά και αρνητικά στοιχεία που υπάρχουν μέσα στη σχέση σας τη συγκεκριμένη χρονιά. Αποτελείται από σύντομες λέξεις και φράσεις-κλειδιά που τονίζουν τα εύκολα και δύσκολα σημεία της σχέσης, καθώς και από μια γραφική παράσταση με βαθμολόγηση των παραπάνω θετικών και αρνητικών σημείων. Αν προσθέσετε τα θετικά και αρνητικά στοιχεία θα βγάλετε ένα γενικό συμπέρασμα για τη χρονιά αυτή. Όλα αυτά, για να έχετε πολύ γρήγορα μια πλήρη εικόνα της σχέσης έτσι όπως είναι στην παρούσα φάση.

Όσο πιο συχνά επαναλαμβάνονται κάποιες φράσεις-κλειδιά, τόσο πιο έντονη είναι και η συγκεκριμένη επιρροή και πολύ πιο πιθανό να συμβεί μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Αυτές οι φράσεις-κλειδιά θα πρέπει να συνδυάζονται και να συγκρίνονται και με τις αντίστοιχες φράσεις της Σύντομης Γενέθλιας Ερωτικής Συναστρίας, όπου είναι η βάση της σχέσης και έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα αν παρουσιάζονται εκεί.

Αν θέλετε να δείτε ποια είναι η περίοδος και οι ημερομηνίες που θα έχετε μια συγκεκριμένη επιρροή για παράδειγμα «Γάμος», θα πρέπει να πάτε στο δεύτερο μέρος, στην Αναλυτική Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη όπου περιγράφει αναλυτικά τις επιρροές που δέχεται η σχέση σας με συγκεκριμένες περιόδους και ημερομηνίες, για να δείτε που επαναλαμβάνεται η συγκεκριμένη επιρροή που σας ενδιαφέρει.

Αν η θετικότητα της σχέσης για μια συγκεκριμένη χρονιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμα κι ένας γάμος, παρόλο που η γραφική παράσταση και οι φράσεις-κλειδιά στη Γενέθλια Ερωτική Συναστρία μπορεί να είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Βέβαια, τα προβλήματα που προκύπτουν από τις αρνητικές φράσεις-κλειδιά καθώς και τη γραφική παράσταση της Σύντομης Γενέθλιας Ερωτικής Συναστρίας, θα υπάρχουν πάντα στη σχέση και θα πρέπει να τα προσέχετε ιδιαίτερα. Το ίδιο θα συμβεί και αντιθέτως.

Αν, δηλαδή, υπάρχει μεγάλη θετικότητα ανάμεσά σας στη Σύντομη Γενέθλια Ερωτική Συναστρία, ενώ μια συγκεκριμένη χρονιά μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερα μεγάλη αρνητικότητα στη Σύντομη Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη, χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην προκύψει ένας χωρισμός, και θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα θετικά σας στοιχεία, που αναλύονται στη Γενέθλια Ερωτική Συναστρία, προκειμένου να τον αποφύγετε. Καθώς και να αποφύγετε να πιέσετε τα πράγματα τις συγκεκριμένες περιόδους που υπάρχουν αρνητικές επιρροές έτσι όπως αναφέρονται στην Αναλυτική Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη.

Η Αναλυτική Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη σας δίνει μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για τη σχέση σας, τη χρονιά αυτή. Περιγράφει αναλυτικά με συγκεκριμένες περιόδους και ημερομηνίες που δέχεστε συγκεκριμένες επιρροές, αρνητικές ή θετικές, δίνοντας παράλληλα και έναν τρόπο που μπορείτε να ξεπεράσετε τα αρνητικά σημεία ή με ποιο τρόπο μπορούν να βγουν κάποια πολύ θετικά σημεία που υπάρχουν ανάμεσά σας. Αυτό σας βοηθάει να προγραμματίζετε όλα όσα θέλετε να κάνετε μέσα σ’ αυτή τη σχέση, για παράδειγμα μια συγκατοίκηση, προσδιορίζοντας τα καλά διαστήματα για να έχετε επιτυχή έκβαση και να μην υπάρχουν από την αρχή αξεπέραστες δυσκολίες κατά τη διάρκεια μιας αρνητικής περιόδου.

Η πρώτη ημερομηνία είναι η κορύφωση της συγκεκριμένης επιρροής, όπου τα πράγματα είναι πιο έντονα και πιο πιθανό να γίνουν, και οι ημερομηνίες που βρίσκονται μέσα στην παρένθεση είναι το διάστημα που θα σας επηρεάζει η συγκεκριμένη επιρροή που αναλύεται στο αντίστοιχο κείμενο κάτω από τις ημερομηνίες. Το διάστημα από την πρώτη ημερομηνία που βρίσκεται μέσα στη παρένθεση μέχρι και την κορύφωση, δηλ. την πρώτη ημερομηνία που βρίσκεται έξω από την παρένθεση, είναι και πολύ πιο δυνατή η επιρροή που περιγράφουμε. Από την ημερομηνία κορύφωσης, δηλ. την ημερομηνία έξω απ’ την παρένθεση, μέχρι και τη δεύτερη ημερομηνία που βρίσκεται μέσα στην παρένθεση, η επιρροή θετική ή αρνητική, θα αρχίσει να εξασθενεί.

Αν παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα έχετε μαζί θετικές και αρνητικές επιρροές, θα πρέπει να περιμένετε να συμβούν και τα δύο, αλλά η μία επιρροή πιθανό να μειώσει τη θετική ή αρνητική ένταση της άλλης. Έτσι, αν για παράδειγμα τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα και γράφεται «Ένας πιθανός χωρισμός», ενώ παράλληλα υπάρχει και η θετική επιρροή «Ένας πιθανός γάμος», μπορεί και να μη συμβεί τίποτα από τα δύο, και η θετική επιρροή να μειώσει την αρνητική και να «γλιτώσετε» το χωρισμό ή το αντίθετο. Υπό αυτή την έννοια, είναι εύκολο να αντιληφθείτε τι θα γίνει αν υπάρχουν μόνο θετικές ή μόνο αρνητικές επιρροές μια συγκεκριμένη περίοδο.

Αυτές οι επιρροές είναι σημαντικό να τις συγκρίνετε με τις αντίστοιχες που υπάρχουν στην Αναλυτική Ερωτική Συναστρία. Γιατί είναι πιθανό να περιγράφει κάποια στιγμή πως θα υπάρξει για παράδειγμα «Ένας χωρισμός», και το ίδιο να περιγράφεται και μια συγκεκριμένη περίοδο στην Ετήσια Πρόβλεψη, αλλά να συμπίπτουν την ίδια περίοδο κάποιες θετικές επιρροές, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας προσωρινός ή σύντομος χωρισμός, ή μια προσωρινή απομάκρυνση που δεν θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για το ζευγάρι.

Για να σας είναι χρήσιμη αυτή εδώ η Ερωτική Πρόβλεψη σας συμβουλεύουμε να έχετε και τη Γενέθλια Ερωτική Συναστρία όπου είναι η βάση της σχέσης. Η Ερωτική Συναστρία αναλύει, βαθμολογεί και συγκρίνει τις διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες σας, τις σκέψεις και τα συναισθήματα που υπάρχουν από την αρχή της σχέσης και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανεξάρτητα από τις ετήσιες επιρροές κάθε χρονιάς ξεχωριστά. Δείχνει τους τομείς στους οποίος στηρίζεται μια σχέση, και σ’ αυτούς θα πρέπει να ανατρέχετε και να ενισχύετε κάθε φορά που θα εμφανίζονται προβλήματα μια συγκεκριμένη περίοδο.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<