Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Αστρολογική Ανάλυση Γενέθλιου Χάρτη για τη Michelle Pfeiffer  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 3 από 3  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας γενέθλιες αναλύσεις  
 

Κεφάλαιο 8: Τομείς που σας Προκαλούν ή σας Δημιουργούν Δυσκολίες.

Έχετε μια κριτική και κυνική συμπεριφορά απέναντι σε πολλές θρησκείες και φιλοσοφίες. Χωρίς να το συνειδητοποιείτε, αποτρέπετε τον εαυτό σας από το να εκτιμά καινούργιες οπτικές γωνίες και συμπεριφορές. Είστε περισσότερο μονολιθική και δογματική από όσο νομίζετε. Η προσέγγισή σας επίσης μπορεί να είναι πολύ διανοούμενη ή ηθικολογιστική. Παίρνετε τις δικές σας πολιτικές πεποιθήσεις ή πνευματικές φιλοσοφίες πολύ σοβαρά και ανησυχείτε και εξάπτεστε εάν δεν είστε 100 % ξεκάθαρη πάνω σε μια ιδεολογία ή θεωρία.

Δεσμεύεστε με τις υποσχέσεις που δίνετε στους γύρω σας, ειδικότερα στις στενές σχέσεις. Έχετε μεγάλη αίσθηση της υπευθυνότητας απέναντι στους άλλους, πράγμα που σας κάνει έμπιστη και αφοσιωμένη σύντροφο, όμως, συχνά αισθάνεστε ότι ο γάμος ή όποια στενή δέσμευση με άλλο άτομο θα σας περιορίσει και θα είναι βάρος, με αποτέλεσμα να το αποφεύγετε ή να το καθυστερείτε. Οι στενές σχέσεις είναι περισσότερο "εργασία" παρά διασκέδαση για σας και δίνετε περισσότερη έμφαση στις υποχρεώσεις που φέρνει ο γάμος. Ο σύντροφος που σας ταιριάζει θα πρέπει να είναι καταξιωμένη και ώριμος είτε στην ηλικία, είτε συναισθηματικά.

Βαθιά διανοούμενη, έχετε μεγάλη δυνατότητα συγκέντρωσης. Σκέφτεστε όμως αργά και χρειάζεστε αρκετό χρόνο για να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες στηρίζονται σε πρακτικές και οικονομικές μεθόδους. Έχοντας λίγα να πείτε, προτιμάτε να μιλάτε για σοβαρά ή θλιβερά πράγματα.

Έχετε την ανάγκη να μάθετε και να δέχεστε τα όρια των δυνατοτήτων σας για τον έλεγχο της ζωή σας, ακόμη κι αν ενστερνίζεστε την αλλαγή και την απώλεια οικείων πραγμάτων, έτσι ώστε να οδηγηθείτε και να "καλλιεργήσετε" μια νέα ζωή. Για σας, το μέγιστο μάθημα της ζωής είναι το "άστο να πάει". Επίσης, χρειάζεται ν' αναπτύξετε μιαν ισορροπημένη στάση ως προς τα γούστα και τις επιθυμίες σας αφού έχετε την τάση να υπερικανοποιείτε και/ή ν' αρνείστε υπερβολικά τον εαυτό σας.

Η δημιουργικότητα κάθε μορφής, τα παιγνίδια, οι συναναστροφές με τα παιδιά και τα αθλήματα είναι παράγοντες θετικής κατεύθυνσης για σας. Προσπαθήστε ν' αναπτύξετε οποιεσδήποτε καλλιτεχνικές, εκφραστικές ή δημιουργικές ικανότητες νιώθετε ότι διαθέτετε και, στον ερωτικό τομέα, μάθετε να ξεχωρίζετε τη φιλία από το φλερτ.

Οι επόμενες ιδιαίτερες δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν ώστε ν' αναπτυχθείτε. Ίσως να αισθανθείτε ότι συχνά ενυπάρχει κάποια αίσθηση αντίστασης ή αρχικής αδεξιότητας σχετικά με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, αλλά είναι σημαντικά για την πορεία σας προς την εξέλιξη και την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας:

Αναπτύξτε την πίστη και την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας με μεγάλη δύναμη, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει, να σας ενθαρρύνει και να σας βοηθήσει. Έχετε την διάθεση να ονειρεύεστε και να οραματίζεστε καλύτερα πράγματα για τη ζωή. Μελετήστε τη θρησκεία, τη φιλοσοφία και άλλα θέματα που θα σας επιτρέψουν να έχετε μιαν ευρύτερη και περισσότερο περιεκτική άποψη του εαυτού σας και του κόσμου.

Γίνετε γενναιόδωρη με το χρόνο σας, ξοδεύοντας ενεργητικότητα για να βοηθήσετε τους άλλους να επιτύχουν μια καλύτερη ζωή κι αυτοί, με τη σειρά τους, θα σας ευνοήσουν.

Γνωρίστε περισσότερο την πνευματική όψη της ζωής, το βασικό υπόβαθρο, θέτοντας τον εαυτό σας στις υπηρεσίες των άλλων και διευρύνοντας τα ψυχικά σας κανάλια. Ο διαλογισμός ή η προσευχή αναπτύσσουν τη διαισθητική σας ικανότητα. Μαθαίνοντας σχετικά με τις αθέατες πλευρές της ζωής μέσω των εμπειριών των ονείρων σας ή αναλύοντας υποσυνείδητες καταστάσεις, κάνετε σημαντικά βήματα για την πορεία σας και την εξέλιξή σας.

Επίσης, είναι σημαντικές για σας οι καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές προσπάθειες.

Είστε πολύ κοινωνική και είναι εύκολο για σας να δείχνετε την αγάπη σας. Η οικογένεια ή το περιβάλλον σας πιθανότατα σας εφοδίασαν με μεγάλες ικανότητες ώστε να προοδεύσετε. Ίσως σας αρέσει να επιδεικνύεστε λιγάκι και ευδοκιμείτε όταν ενώνεστε με άλλους για την ανάληψη ευχάριστης ομαδικής δράσης.

Είστε ευχάριστη και ζωντανή στις συντροφιές σας με τους άλλους και δείχνετε ευτυχής που είστε μαζί τους. Σας αρέσει να λέτε αστεία και να διασκεδάζετε τον κόσμο. Οι συναντήσεις σας με τους ανθρώπους τείνουν να αποβλέπουν σε έναν κοινό σκοπό.

Αστρολογικοί παράγοντες που εξετάζονται στο Κεφάλαιο 8:

Κρόνος στον Τοξότη
Κρόνος στον 7o οίκο
Κρόνος σε Τετράγωνο Ερμής/Άρης
Κρόνος σε Αντίθεση Ερμής/Πλούτωνας
Κρόνος σε Σύνοδο Δίας/Μεσουράνημα
Β. Δεσμός στον Σκορπιό
Β. Δεσμός στον 5o οίκο
Β. Δεσμός Σύνοδος Δίας
Β. Δεσμός Σύνοδος Ποσειδώνας
Β. Δεσμός σε Τετράγωνο Ήλιος/Δίας
Β. Δεσμός σε Ημι-Τετράγωνο Δίας/Ουρανός


Κεφάλαιο 9: Αυθεντικότητα και Φαντασία. Τομείς που είστε Δημιουργικοί, Μοναδικοί, Ασταθείς.


"Πιάνετε" εύκολα τις νέες ιδέες και δείχνετε ενδιαφέρον σε νέες τεχνολογίες, ανακαλύψεις και καινοτομίες. Σας ενδιαφέρουν, επίσης, οι πρωτοποριακές ιδέες και οι δημιουργικές και πρωτότυπες απόψεις σε προβλήματα. Βαριέστε εύκολα και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε για πολύ σε μια ιδέα ή ένα στόχο. Έχετε πολύ εφευρετικό μυαλό.

Η δημιουργικότητά σας δίνει ποιότητα στην φαντασία και έχετε κλίση προς το δράμα, το θέατρο, τον κινηματογράφο και άλλα καλλιτεχνικά μέσα όπου η δημιουργική φαντασία παίζει μεγάλο ρόλο. Στον έρωτα έχετε, επίσης, συχνά φαντασιώσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα ή δυσκολεύεστε να βγάλετε συμπεράσματα, λόγω της ασάφειας των καταστάσεων.

Υπήρχαν πολλά κρυφά ή κρυμμένα θέματα στο σπιτικό σας κατά την παιδική σας ηλικία, πράγμα που σας έχει δώσει την εντύπωση ότι πρέπει να ντρέπεστε ή την αίσθηση ότι πρέπει να κρύβεστε για να μπορέσετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τους άλλους. Με τον ένα από τους γονείς σας είχατε δυνατό σύνδεσμο και ίσως να σας κυριαρχεί και να σας ελέγχει, ακόμη και τώρα, έμμεσα. Ανακαλύπτοντας τα μυστικά του παρελθόντος και μαθαίνοντας να είστε προσιτή χωρίς να ελέγχετε ή να ελέγχεστε είναι βασικοί στόχοι για σας.

Οι ρομαντικές σας σχέσεις ενδέχεται να είναι πηγή απογοητεύσεων. Τείνετε να ερωτεύεστε για λάθος λόγους και θα πρέπει να αποφύγετε τις ανήθικες επαφές. Αγαπάτε την εφήμερη λάμψη του κόσμου των ψευδαισθήσεων και δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε τον πραγματικό κόσμο.

Είστε πολύ φλογερή και οι ερωτικές σας σχέσεις πιθανότατα χαρακτηρίζονται από μεγάλη ένταση. Υπερβολική και θερμόαιμη, έχετε την τάση να αναζητάτε συχνά νέους συντρόφους. Οι δεσμεύσεις σας τείνουν να είναι αντισυμβατικές και καταναγκαστικές.

Υπόκεισθε σε αρνητικές διαθέσεις και τείνετε να βλέπετε την σκοτεινή πλευρά της ζωής. Οι στόχοι σας πιθανότατα είναι συγκεχυμένοι και κατά καιρούς ενδεχομένως νιώθετε ανίκανη να αντιμετωπίσετε τα απλά πράγματα της ζωής, με αποτέλεσμα την αποθάρρυνση και αθυμία σας.

Αστρολογικοί παράγοντες που εξετάζονται στο Κεφάλαιο 9:

Ουρανός στον 3o οίκο
Ποσειδώνας στον 5o οίκο
Πλούτωνας στον 4o οίκο
Ουρανός σε Eνάμιση-Τετράγωνο Ερμής/Μεσουράνημα
Ποσειδώνας σε Eνάμιση-Τετράγωνο Σελήνη/Αφροδίτη
Ποσειδώνας σε Αντίθεση Αφροδίτη/Ωροσκόπος
Πλούτωνας σε Τετράγωνο Αφροδίτη/Ουρανός
Πλούτωνας σε Τετράγωνο Κρόνος/Ποσειδώνας


Κεφάλαιο 10: Γενεαλογικές Επιρροές. Η "Ομάδα" της Ηλικίας σας:

Σ'αυτό το κεφάλαιο θα μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά της γενιάς σας. Βέβαια, ίσως να μην μοιράζεστε όλα τα χαρακτηριστικά της γενιάς σας, όμως επηρεάζεστε πολύ από τον γενικό τόνο.

Το πρώτο θέμα είναι "Το Υποσυνείδητο και η Συναισθηματική Κίνηση της Ομάδας-Ηλικίας σας". Σ'αυτό το μέρος περιγράφουμε έναν βαθύ πόθο, ακόμη και καταναγκασμό της ομάδας σας. Αυτός έρχεται στην επιφάνεια με μεγάλη δύναμη και ορμή και συνεπώς επιφέρει μεγάλη αναστάτωση και αλλαγή.

Το δεύτερο θέμα είναι "Τα Ιδανικά και οι Αυταπάτες της Ομάδας-Ηλικίας σας" που περιγράφει τα όνειρα, τις φαντασιώσεις και τις πνευματικές φιλοδοξίες της ομάδας σας. Το τρίτο και τελευταίο θέμα είναι "Τι είναι Νέο και διαφορετικό στην Ομάδα-Ηλικία σας" περιγράφει περιοχές μέσα στις οποίες η ομάδα σας τείνει να είναι επινοητική και πρωτότυπη ή μπορεί επίσης να είναι ασταθής και αναξιόπιστη.

Τα γενεαλογικά χαρακτηριστικά που περιγράφονται πιο κάτω μπορούν να επηρεάζουν μια ομάδα ανθρώπων, μέχρι και για διάστημα 30 χρόνων. Υπάρχει ένας ή περισσότεροι αστρολογικοί παράγοντες που περιγράφονται μέσα σε καθένα από τα τρία τμήματα.

Οι Υποσυνείδητες και Συγκινησιακές Ωθήσεις της Γενιάς σας:

Γεννηθήκατε στη διάρκεια μιας 20χρονης περιόδου που συχνά αναφέρεται σαν η γενιά "ΕΓΩ", μια γενιά που έχει μια στάση πολύ υπερήφανη και αυτάρκη. Είστε μια γενιά που ασχολείται πολύ με την αυτοανάπτυξη και την προσωπική πρόοδο. Τα δικαιώματα των γυναικών και των μειονοτήτων είναι θέματα που απασχολούν την γενιά σας και αντανακλούν το ενδιαφέρον σας για τον ατομικό σεβασμό, την τιμή και την υπόληψη. Η ομάδα ηλικίας σας έχει ένα βαθύ αίσθημα ότι κάθε πρόσωπο έχει ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες για ν'αναπτύξει πλήρως τις εσωτερικές του δυνατότητες.

Η ομάδα σας έχει εξαπλώσει την ιδέα της αυτοανάπτυξης και έχει συμβάλλει πολύ στην ανάπτυξη των ατομικών δυνατοτήτων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια τάση εγωκεντρισμού. Οι άλλοι μπορεί ν'απορούν για το πώς μπορείτε να ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο για τον εαυτό σας και τόσο λίγο για την οικογένειά σας!

Το ενδιαφέρον για την προσωπική ανάπτυξη εκδηλώνεται επίσης μερικές φορές σαν μια έλξη και λατρεία των ηρώων. Κάθε γενιά, βέβαια, έχει πλήθος από είδωλα, αλλά η γενιά σας είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στο να έχει ανάγκη από ένα ιδιαίτερο άτομο που ν'αντιπροσωπεύει και να ενσωματώνει μια ιδέα ή ένα εστιακό σημείο ενδιαφέροντος. Ίσως το πιο ακραίο παράδειγμα σ'αυτό είναι η αντίληψη γύρω από τους γκουρού, η οποία έχει εκλαϊκευτεί από την δική σας ομάδα.

Τα Ιδανικά και οι Ψευδαισθήσεις της Γενιά σας:

Γεννηθήκατε στη διάρκεια μιας 14χρονης περιόδου ανθρώπων που έχουν πολύ έντονη ψυχική ευαισθησία και φαντασία. Η ομάδα ηλικίας σας έλκεται από το παράξενο, το υπερφυσικό και το ασυνήθιστο. Η αίσθηση του μακάβριου και του εκκεντρικού είναι ισχυρή και αυτό αντανακλάται σε πολλά θέματα της μουσικής, της τέχνης και της μόδας στη γενιά σας. Νουβέλες και κινηματογραφικά έργα μυστηρίου και τρόμου είναι επίσης δημοφιλή στην ομάδα σας. Η συναισθηματική καταπίεση, η χρήση ναρκωτικών και η αυτοκτονία είναι πιθανόν να υπάρχουν σε σχετικά υψηλό βαθμό στη γενιά σας. Υπάρχει επίσης ένα βαθύ μυστικό αίσθημα και οι Ανατολικές θρησκείες και ο διαλογισμός έλκουν πολύ την ομάδα σας.

Γεννηθήκατε στην διάρκεια μιας περιόδου που είχε διάρκεια 5 χρόνια και είστε μέρος μιας ομάδας ανθρώπων που είναι πολύ εμπνευσμένοι, ευαίσθητοι αλλά και ασταθείς. Το παράξενο και το αλλόκοτο επικρατούν μέσα στην ομάδα ηλικίας σας. Η γενιά σας επίσης δίνει έμπνευση σε έντονες πολιτικές κινήσεις που συχνά είναι φανατικές και παράλογες στους σκοπούς τους. Ολόκληρη η γενιά στην οποία ανήκετε έχει υπερβολικές ευκαιρίες για πνευματική αναγέννηση και αφύπνιση. Αυτό δεν μπορεί να σημειωθεί στα υπέρ σας ή να καταχωρηθεί ως αναπόφευκτο γεγονός, αλλά μάλλον συμβαίνει λόγω μιας εσωτερικής νοσταλγίας και μιας φυσικής ροπής της ψυχής.

Τι είναι Νέο και Διαφορετικό στη Γενιά σας:

Είστε μέρος μιας 7χρονης ομάδας ανθρώπων που έχουν ασυνήθιστη αυτοπεποίθηση, υπερηφάνεια και εγωισμό. Είστε μια ομάδα που αψηφά τις αυθεντίες και επιμένει να προχωρήσει στους δικούς της δρόμους. Οι γονείς και οι σχολικοί δάσκαλοι βρήκαν ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πειθαρχήσουν την ομάδα σας. Κυβερνήσεις καταπιεστικές προς την ατομική έκφραση και ελευθερία συναντούν μια μεγάλη αντίσταση από την ομάδα σας και τείνετε να εξεγείρεστε ενάντια σε κάθε μορφή τυραννίας και καταπίεσης.

Αστρολογικοί παράγοντες που εξετάζονται στο Κεφάλαιο 10:

Πλούτωνας στον Λέοντα
Ποσειδώνας στον Σκορπιό
Ουρανός Τετράγωνο Ποσειδώνας
Ποσειδώνας Εξάγωνο Πλούτωνας
Ουρανός στον Λέοντα

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<