Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Αστρολογική Ανάλυση Γενέθλιου Χάρτη για τη Michelle Pfeiffer  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 2 από 3  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας γενέθλιες αναλύσεις  
 

Κεφάλαιο 5: Συγκινήσεις: Διαθέσεις, Συναισθήματα, Ρομαντισμός

Είστε πολύ ευαίσθητη, επιφυλακτική και διστακτική στο να δείχνετε στους άλλους τα αισθήματά σας. Παρ' όλο που μπορεί να αγαπάτε κάποιον και να φροντίζετε πολύ γι' αυτόν, σπάνια εκφράζετε αυτά τα συναισθήματα ανοικτά και ελεύθερα. Συχνά η αγάπη σας για κάποιον εκφράζεται μέσα από την προσπάθειά σας να τον βοηθήσετε, κάνοντας κάτι συγκεκριμένο προς όφελός του.

Είναι επίσης δύσκολο για σας να δεχτείτε ζεστασιά, στοργή ή εκτίμηση, αφού συχνά νιώθετε ότι δεν αξίζετε ή ότι "δεν την εννοούν πραγματικά". Μπορεί συνεπώς να φαίνεστε ψυχρή και αδιάφορη, πολύ περισσότερο απ' όσο νιώθετε.

Μια βαθιά ριζωμένη στάση κριτικής συχνά σας δημιουργεί δυσκολίες. Πρέπει να μάθετε να είστε πιο ήρεμη και να περιορίσετε την τάση σας για τελειότητα σχετικά με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σας.

Διατηρείτε αναμνήσεις από το παρελθόν σας, τον τόπο που μεγαλώσατε, την κληρονομιά σας και την οικογενειακή παράδοση. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγετε από τις συνήθειές σας και τους τρόπους που μάθατε μικρή, ενώ αποζητάτε ένα χώρο που να τον νιώθετε δικό σας. Ο δεσμός με την μητέρα σας είναι πολύ στενός, θετικά ή αρνητικά. Επίσης, ζητάτε τρυφερή μεταχείριση και ασφάλεια από το σύντροφό σας και τα άλλα μέλη της οικογένειάς σας.

Η ενασχόληση με την ομορφιά, την τέχνη ή την διασκέδαση είναι κάτι που σας κάνει ευτυχισμένη. Θέλετε να συνεισφέρετε θετικά και με αγάπη στον κόσμο, αλλά και να αξιολογηθείτε θετικά μέσω της ευχάριστης προσωπικότητά σας και της γενναιοδωρίας σας. Η εργασία σας και η καριέρα σας θα σας καλύψουν περισσότερο από όσο η ιδιωτική σας ζωή. Είστε γεννημένη οικοδέσποινα ή διπλωμάτισσα.

Οι προτιμήσεις και οι φυσικές σας κλίσεις ρέπουν προς την υπερβολή και τη φιληδονία. Είτε κατέχετε είτε όχι τον τρόπο να ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας, θέλετε μια πληθωρική ζωή, εύκολη και άνετη. Μπορεί να βρείτε προβλήματα στην ερωτική σας ζωή επικεντρώνοντας τόσο πολύ την προσοχή σας στα χρήματα ή στον "τρόπο ζωής" περισσότερο από το πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε. Επίσης, μπορεί να έλκετε "χρυσοθήρες" ή παράσιτα, που θα εκμεταλλευτούν την εμπιστοσύνη σας περισσότερο απ' όσο τους επιτρέπετε. Η αδιακρισία και ως προς την καρδιά και ως προς το πορτοφόλι μπορεί, επίσης, να είναι ένα πρόβλημα.

Η υπερβολικά ευαίσθητη φύση και η συναισθηματική ή υλική σας γενναιοδωρία που συζητήθηκαν παραπάνω αντισταθμίζονται από κάποια σύνεση ή συγκράτηση στην έκφραση των συναισθημάτων σας και από το φόβο του ψυχικού πόνου. Μερικές φορές ίσως γίνεστε διαχυτικό, φιλικό, περισσότερο επιδεικτικό άτομο όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ενώ άλλες φορές, όπως αναφέρεται εδώ, είστε υπερβολικά συντηρητική. Επειδή είστε ανέμελη και παίρνετε επιπόλαια τον έρωτα προφανώς δεν υποψιάζεστε πόσο ευαίσθητη μπορείτε να γίνετε έναντι των άλλων ή πόσο σοβαρά να σας επηρεάσουν οι σχέσεις σας.

Είστε σοβαρή και βρίσκετε δύσκολο το να επικοινωνείτε με τους άλλους μ'έναν τρόπο ανάλαφρο, ελεύθερο και εύθυμο. Ίσως εξαιτίας οδυνηρών χωρισμών του παρελθόντος (ή και της..."προηγούμενης ζωής" σας!), είστε πολύ επιφυλακτική στις επαφές σας με τους άλλους και στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Παρ' όλο που ποθείτε τον έρωτα και τη στοργή, το να δεθείτε στενά με κάποιον είναι πολύ δύσκολο για σας. Μπορεί να βλέπετε με τρόπο ρομαντικό ανθρώπους που δεν σας εκτιμούν ή δεν σας συμπεριφέρονται καλά ή και το αντίστροφο. Χρειάζεται να μάθετε ν' αγαπάτε και να εκτιμάτε τον εαυτό σας πριν βρείτε την ευτυχία στον έρωτα.

Μάλλον έχετε πολλές ρομαντικές και ασυνήθιστες εμπειρίες στον έρωτα. Τείνετε να ερωτεύεστε γρήγορα , απολαμβάνετε την κατάκτηση, κουράζεστε όμως αργότερα από το τρόπαιό σας. Αν δεν ελέγξετε αυτή σας την τάση, θα καταλήξετε σε έναν βιαστικό γάμο και ένα γρήγορο διαζύγιο.

Έχετε την τάση να σκέφτεστε πολύ την τέχνη και την ομορφιά όπως και θέματα αγάπης και είστε ικανοποιημένη με την ζωή σας. Νιώθετε άνετα να εκφράζετε τα συναισθήματα σας σε κάποιον. Επίσης σας ικανοποιεί πολύ να ασχολείστε με την τέχνη.

Αστρολογικοί παράγοντες που εξετάζονται στο Κεφάλαιο 5:

Σελήνη στην Παρθένο
Σελήνη στον 4o οίκο
Σελήνη σε Eνάμιση-Τετράγωνο Ήλιος/Ερμής
Σελήνη σε Τετράγωνο Ερμής/Ουρανός
Σελήνη σε Ημι-Τετράγωνο Δίας/Ποσειδώνας
Αφροδίτη στους Ιχθείς
Αφροδίτη στον 10o οίκο
Αφροδίτη Χιαστή Δίας
Αφροδίτη σε όψη με Δία και Κρόνο
Αφροδίτη Τετράγωνο Κρόνος
Αφροδίτη σε Τετράγωνο Ήλιος/Ουρανός
Αφροδίτη σε Σύνοδο Ερμής/Μεσουράνημα


Κεφάλαιο 6: Οι Ωθήσεις oι Φιλοδοξίες σας Και Πώς Πραγματοποιείτε τους Στόχους σας.

Αντιπαθείτε τον ανταγωνισμό, την σύγκρουση και αγαπάτε την ειρήνη. Προτιμάτε να εγκαταλείψετε κάτι παρά να πολεμήσετε γι' αυτό. Μπορεί να μοιάζετε αδύναμη, καθώς δεν έχετε ένα ισχυρό Εγώ για προσωπική επίτευξη και υλική υπεροχή, ή για να ξεπεράσετε κάποιον άλλον. Το να είστε πρώτη, το να είστε η καλύτερη, το να βρίσκεστε στην κορυφή δεν σημαίνουν πολλά για σας και μπορεί να μένετε ευχαριστημένη μ'έναν δευτερεύοντα ρόλο, εργαζόμενη για όφελος των άλλων ή για ένα σκοπό στον οποίο πιστεύετε.

Είστε ευγενική και ευαίσθητη και υποκινείστε στις ενέργειές σας από πράγματα λιγότερο κοσμικά και χειροπιαστά απ' ό,τι ο περισσότερος κόσμος. Μπορεί να δυσκολεύεστε στο να διατυπώσετε σαφείς και καθορισμένους στόχους για τον εαυτό σας και να βρείτε τον δρόμο σας μέσα στη ζωή. Έχετε πολλά όνειρα, υψηλά ιδανικά και μια ισχυρή μυστικιστική ή θρησκευτική τάση. Επίσης, διαθέτετε δημιουργική φαντασία και μπορείτε με επιτυχία να ασχοληθείτε με την τέχνη ή την μουσική. Είστε ευαίσθητη από φυσικής πλευράς και χρειάζεται να τηρείτε καλές συνήθειες υγιεινής για να αυξήσετε τη ζωτικότητά σας.

Είστε γνωστή για την ενεργητικότητα, την φιλοδοξία και το πνεύμα ανταγωνιστικότητάς σας. Ίσως, έχετε μια επιτυχημένη καριέρα που είναι βασισμένη στην ικανότητά σας να παίρνετε πρωτοβουλίες, να είστε η αρχηγός, ή να διαπρέπετε κοινωνικά. Σίγουρα θέλετε να είστε η νικήτρια και θα εργαστείτε σκληρά για να το πετύχετε. Συνήθως, ξεχωρίζετε δυναμικά.

Ονειροπολείτε πάνω σε δημιουργικές λύσεις των προβλημάτων σας και έχετε μια ασυνήθιστη, γεμάτη φαντασία, προσέγγιση προς την εργασία. Όταν παρουσιάζονται δυσκολίες, προτιμάτε ν' αποφεύγετε την αντιμετώπιση και τη σύγκρουση για χάρη περισσότερο λεπτών και ήρεμων μεθόδων επίλυσης των προβλημάτων. Το να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους άλλους ή το να εργάζεστε για ένα σκοπό, που ξεπερνά τα στενά, προσωπικά σας ενδιαφέροντα είναι κάτι που σας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Έχετε μία καλλιτεχνική ροπή και εκτιμάτε το εκκεντρικό ή το παράξενο.

Έχετε την υπομονή και τη δύναμη να πραγματοποιήσετε τα οράματά σας, διατηρώντας μια λεπτή ισορροπία μεταξύ σκληρής εργασίας, ρεαλισμού και θετικού, αισιόδοξου πνεύματος. Εξελίσσεστε ακολουθώντας συστήματα και προγράμματα και κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά. Η ξαφνική επιτυχία ή η στιγμιαία λάμψη δεν είναι μέσα στους σκοπούς σας. Η υπομονετική και συνετή προσέγγιση, σας δίνει αξιοπιστία με πολλούς διαφορετικούς τύπους ατόμων και μπορείτε να κερδίσετε μια θαυμάσια φήμη προκειμένου να κάνετε μεγάλα πράγματα χωρίς υπερβολικές επιδιώξεις ή χωρίς να γίνετε επιδεικτική.

Αφοσιώνεστε ολόψυχα σε μια υπόθεση, θυσιάζετε πολλά και απομακρύνετε κάθε επιπόλαιη δραστηριότητα και ενδιαφέρον. Οι άλλοι βρίσκουν την προσέγγισή σας πολύ αυστηρή και είναι απρόθυμοι να προχωρήσουν μακριά μαζί σας μέσα στις δύσκολες περιστάσεις, τις οποίες εσείς είστε πρόθυμη να υπομείνετε. Η ικανότητά σας για αυταπάρνηση συχνά σας βοηθά να ξεπερνάτε τις κακοτοπιές στον δρόμο σας για τον στόχο για τον οποίον αγωνίζεστε.

Μπορεί να φαίνεται ότι έχετε έναν απίστευτα εύκολο δρόμο προς την επιτυχία και την δημόσια αναγνώριση. Οι πόρτες είναι ανοικτές για σας και οι ευκαιρίες αφθονούν. Ίσως έχετε περισσότερες προσφορές απ' όσες μπορείτε ν' ανταποκριθείτε. Πολύ περισσότερο, απαιτείται θετική και γενναιόδωρη διάθεση, από μέρους σας. Οι φιλοδοξίες της ζωής σας ίσως έχουν πνευματικό υπόβαθρο -βασισμένες σε ό,τι αφορά την κοινωνική εξέλιξη ή τα ανθρωπιστικά ιδεώδη.

Επιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και τις μακρόπνοες φιλοδοξίες σας μέσω της αυτοπειθαρχίας, της συγκέντρωσης και της αναρρίχησης βήμα-βήμα. Είστε σε θέση να κάνετε "ανοίγματα", έχετε να διατυπώσετε ένα ρεαλιστικό σχέδιο και να το ακολουθήσετε επιμελώς με σκοπό την επιτυχία. Πληρώνετε τις οφειλές σας και να υπομένετε πιθανές αποτυχίες. Η υπομονή είναι ο σύμμαχός σας.

Είστε καλλιεργημένη και ευαίσθητη και πιθανότατα έχετε υποσυνείδητη επίγνωση ή προαισθήματα. Πολύ διαισθητική, τα συναισθήματα που σας δημιουργεί το κάθε τι πιθανότατα είναι ακριβή. Είστε επίσης πολύ δημιουργική, εμπνευσμένη και θα διακρινόσαστε στον καλλιτεχνικό τομέα.

Είστε πολύ γενναιόδωρη και ο τρόπος ζωής σας μάλλον είναι πομπώδης. Πολύ ευγενική οικοδέσποινα, φανερώνετε τη ζεστή καρδιά και τη χαρά σας όταν συναντάτε άλλους ανθρώπους. Έχετε την ικανότητα να ακτινοβολείτε από εσωτερική ευτυχία και να δείχνετε τη στοργή σας στους άλλους.

Εμφανίζεστε σαν άτομο κύρους και δίνετε την εντύπωση ότι είστε απλησίαστη. Επιθυμείτε θερμά να προοδεύσετε. Θέλετε να αποκτήσετε περιουσία, χρήμα και να αποτελείτε σύμβολο στάτους.

Οι αντιστάσεις και οι αντοχές σας είναι μάλλον περιορισμένες κι εσείς είστε ευπαθής στις επιρροές των γύρω σας. Ίσως επιτρέπετε στους άλλους να σας διαφθείρουν. Θα πρέπει να προσέξετε την ανάμιξη σας σε καταστάσεις που αργότερα θα σας απογοητεύσουν.

Αστρολογικοί παράγοντες που εξετάζονται στο Κεφάλαιο 6:

Άρης στους Ιχθείς
Άρης στον 10o οίκο
Άρης Τρίγωνο Ποσειδώνας
Άρης Αντίθεση Πλούτωνας
Άρης σε Ημι-Τετράγωνο Ήλιος/Αφροδίτη
Άρης σε Σύνοδο Ήλιος/Κρόνος
Άρης σε Eνάμιση-Τετράγωνο Κρόνος/Ουρανός
Δίας Εξάγωνο Κρόνος
Κρόνος Τρίγωνο Πλούτωνας
Δίας Τρίγωνο Μεσουράνημα
Κρόνος Εξάγωνο Μεσουράνημα
Μεσουράνημα σε Eνάμιση-Τετράγωνο Σελήνη/Ποσειδώνας
Μεσουράνημα σε Ημι-Τετράγωνο Αφροδίτη/Δίας
Μεσουράνημα σε Τετράγωνο Δίας/Κρόνος
Μεσουράνημα σε Αντίθεση Ποσειδώνας/Ωροσκόπος


Κεφάλαιο 7: Ανάπτυξη και Επέκταση. Τομείς Ικανοποίησης.

Τα δυνατά σας σημεία είναι η δυνατότητα να συνεργάζεστε, να είστε διπλωματική και να ξέρετε επακριβώς ποια συμπεριφορά είναι η κατάλληλη σε οποιαδήποτε κοινωνική περίπτωση βρεθείτε. Επίσης, διαθέτετε μια δυνατή αίσθηση δικαιοσύνης, έχετε τη διάθεση να ακούτε διαφορετικές απόψεις και γνώμες και την ικανότητα να είστε (ή τουλάχιστον να φαίνεστε ότι είστε) αντικειμενική και συνεργάσιμη.

Σας αρέσουν τα παιχνίδια και οι "πλάκες" και διασκεδάζετε πάρα πολύ. Εγκαταλείπεστε σε οτιδήποτε σας αρέσει ή σας ενθουσιάζει. Διασκεδάζετε με τα αθλήματα, την δημιουργία ή με τον τζόγο αλλά πολλές φορές εξαρτάστε από αυτά. Τα παιδιά σας ή τα δημιουργήματά σας, σας δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση και πληρότητα.

Πιθανότατα επικοινωνείτε θαυμάσια με τους άλλους ανθρώπους και καλλιεργείτε ευρείες κοινωνικές επαφές. Συνδυάζετε, επίσης, την κοινωνική δραστηριότητα με την εργασία και είναι πιθανόν να κάνετε μία επωφελή επαγγελματική συνεργασία.

Έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά και πάντα ελπίζετε για το μέλλον. Αγαπάτε την απλότητα, είστε συνετή και σας ικανοποιεί να ζείτε μία ανεπιτήδευτη και συνηθισμένη ζωή. Έχοντας αίσθηση της παράδοσης, ενδιαφέρεστε για την ιστορία και την θρησκεία.

Αστρολογικοί παράγοντες που εξετάζονται στο Κεφάλαιο 7:

Δίας στον Ζυγό
Δίας στον 5o οίκο
Δίας σε Τετράγωνο Ερμής/Β. Δεσμός
Δίας σε Τετράγωνο Κρόνος/Μεσουράνημα

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<