Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Αστρολογική Ανάλυση Γενέθλιου Χάρτη για τη Michelle Pfeiffer  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 1 από 3  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας γενέθλιες αναλύσεις  
 

Η ερμηνεία του χάρτη σας είναι γραμμένη σε γλώσσα απλή, χωρίς δύσκολες αστρολογικές έννοιες. Αν μία έκφραση μοιάζει να αντιφάσκει σε κάποια άλλη, τότε παρουσιάζετε αυτές τις αντίθετες ιδιότητες σε διαφορετικές περιόδους της ζωής σας. Για παράδειγμα μια δήλωση ότι είστε πολύ κοινωνικός και μια δήλωση ότι προτιμάτε την μοναξιά φαινομενικά αντιφάσκουν. Αυτό σημαίνει ότι ταλαντεύεστε και έχετε ανάγκη τόσο την κοινωνικότητα όσο και την απομόνωση σε διαφορετικές στιγμές.

Ο αστρολογικός παράγων επάνω στον οποίον βασίζεται η ερμηνεία δίνεται επίσης. Ο αστρολογικός παράγων δίνεται προς όφελος των αστρολόγων και των σπουδαστών της αστρολογίας. Αν δεν είστε ένας μελετητής της αστρολογίας, τότε Όπωςδήποτε ο παράγων δεν θα ‘χει σημασία για σας και μπορείτε να τον αγνοήσετε.

Αν βρείτε την ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη σας ενδιαφέρουσα και πληροφοριακή, μπορείτε να συζητήσετε πάνω σ' αυτήν με τον αστρολόγο σας ώστε να μάθετε περισσότερα γύρω από τις αστρολογικές επιδράσεις στη ζωή σας.

Η ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη σας βασίζεται στις θέσεις των πλανητών κατά την ώρα της γέννησής σας.


Κεφάλαιο 1: Γενικά Χαρακτηριστικά. O Εσωτερικός σας εαυτός.

Οι βασικές σας ανάγκες, οι αξίες και ο προσανατολισμός σας στη ζωή συμβολίζονται από τα τέσσερα αστρολογικά στοιχεία. Κάθε άτομο έχει αυτή τη μοναδική ισορροπία (ποσότητα) και από τις τέσσερεις αυτές βασικές ενέργειες: τη Φωτιά (τη θέρμη, την έμπνευση, τον ενθουσιασμό), τη Γη (την πρακτικότητα, το ρεαλισμό, τα υλιστικά ενδιαφέροντα), τον Αέρα (τις κοινωνικές και πνευματικές ιδιότητες) και το Νερό (τις συναισθηματικές ανάγκες και τις ευαισθησίες).

Η "στοιχειώδης σας σύνθεση" περιγράφεται πιο κάτω. Να θυμάστε ότι τα περισσότερα Ωροσκόπια δεν έχουν πλήρη "ισορροπία" αυτών των στοιχείων, έτσι, αν σας λείπουν ή είστε ανεπαρκής σε κάποιο στοιχείο (ή στοιχεία), αυτό, απλά, σημαίνει ότι χρειάζεστε την συνειδητή ανάπτυξη και αναπλήρωση αυτής της όψης (έλλειψης) του εαυτού σας, ώστε να επέλθει περισσότερη ισορροπία στο σύνολο της προσωπικότητάς σας και -κατ' επέκταση- στη ζωή σας.

Μερικές φορές υπερεκτιμάμε τα στοιχεία γιατί είμαστε ήδη προικισμένοι μ' αυτά, αλλά περισσότερο συχνά τα παραβλέπουμε ή τα αγνοούμε. Τα χαρακτηριστικά που περιγράφηκαν πιο πάνω θα επαναληφθούν και θα εξηγηθούν με περισσότερες λεπτομέρειες στα επόμενα κεφάλαια:

H κοινή σας αίσθηση και η ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε, να χαίρεστε και να συναλλάσσεστε ικανοποιητικά με τον φυσικό κόσμο, είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας. Είστε προσγειωμένη και ικανή να διευθύνετε πρακτικές υποθέσεις, εργασίες και να φροντίζετε επιχειρήσεις που μέρα με τη μέρα εξελίσσονται. Έχετε την έντονη διάθεση να γίνετε χρήσιμη και παραγωγική. Για σας, η βασική γραμμή είναι η πρακτικότητα: Θα "δουλέψει"; Είναι λειτουργική; Σε τι χρησιμεύει; Για σας, οι θεωρίες και οι υποθέσεις σημαίνουν λίγα πράγματα, εκτός αν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος ή κάποιος τρόπος να τις χρησιμοποιήσετε στον πραγματικό κόσμο.

Επίσης, έχετε βαθιά επαφή με το φυσικό κόσμο και έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε πολύ κοντά στη γη (κηπουρική, κάμπινγκ ή χειρωνακτική εργασία χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά) προκειμένου να νιώσετε καλύτερα.

Αν και, ουσιαστικά, είστε ρεαλίστρια με καθορισμένες συντηρητικές τάσεις, παρουσιάζεστε μάλλον ως φιλελεύθερη και με ανοικτό μυαλό, όπως θα διαβάσετε στο επόμενο κεφάλαιο. Παρ' όλ' αυτά, η ανοχή που δείχνετε σε διαφορετικές απόψεις περιορίζεται σε όσες φαίνονται ότι σας εξυπηρετούν και είναι και βάσιμες.

Αστρολογικοί παράγοντες που εξετάζονται στο Κεφάλαιο 1:

Το στοιχείο Γης είναι Ισχυρό (Φ,Γ,A,Ν βαθμοί = 8,22,10,9)
Γη είναι Ισχυρό και ο Ωροσκόπος είναι σε ζώδιο του Αέρα


Κεφάλαιο 2: Πώς προσεγγίζεται την Ζωή και Πώς σας βλέπουν οι άλλοι:

Τα παρακάτω είναι μια περιγραφή της βασικής σας θέσης προς την ζωή, ο τρόπος με τον οποίον σας βλέπουν οι άλλοι, το πρόσωπο που δείχνετε στον κόσμο. Στο Κεφάλαιο 3 θα διαβάσετε για "Τον Εσωτερικό Σας Εαυτό: Τα Αληθινά Σας Κίνητρα" το οποίο περιγράφει το είδος του προσώπου που είστε κατά βάθος και το πού βρίσκονται οι αληθινές σας προτεραιότητες.

Έξυπνη, ευφυής και συχνά εύθυμη, είστε πάντοτε μία ευχάριστη και ενδιαφέρουσα συνομιλήτρια. Σας αρέσει να συναντάτε και να συναναστρέφεστε με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Είστε φιλική, γοητευτική και ευχάριστη μ'έναν φωτεινό τρόπο και αδιάφορο πόσο άσχημα μπορεί να νιώθετε, ποτέ δεν φαίνεστε βαριά ή σκυθρωπή. Ίσως δείχνετε κάπως αλαφρόμυαλη σε άλλες, πιο σοβαρές ψυχές. Έχετε μια αίσθηση χιούμορ και μια αίσθηση προοπτικής που σας αποτρέπει από το να παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά. Πράγματι, μπορεί να δείχνετε επιπόλαιη ή αδιάφορη γύρω από πράγματα που οι άλλοι θεωρούν πολύ σημαντικά.

Γενικά, ανταποκρίνεστε στην ζωή διανοητικά και αντικειμενικά μάλλον παρά συναισθηματικά και ίσως να μην επικοινωνείτε με τον κόσμο πάρα πολύ. Δεν σας αρέσει να είστε φορτωμένη με πάρα πολλές ευθύνες ή με τα συναισθηματικά βάρη των άλλων. Επιπλέον, αν δεν μπορείτε να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ κάποια θέματα λογικά, τότε πολύ συχνά θα προτιμούσατε να τα αγνοείτε, συμπεριλαμβανόμενων και των συναισθημάτων, επιθυμιών και αναγκών των άλλων ατόμων.

Η σταθερότητα και η αξιοπιστία δεν ανήκουν στις μεγάλες αρετές σας και η ζωή σας μπορεί να είναι γεμάτη αλλαγές και κίνηση που οφείλονται στην ανησυχία σας. Γίνεστε νευρική και ταράζεστε αν τα πράγματα δεν προχωρούν αρκετά γρήγορα. Ενδιαφέρεστε για τα επίκαιρα θέματα, για τις τελευταίες τάσεις στα ρεύματα της σκέψης ή του ύφους.

Τα προσόντα σας είναι ένας εύστροφος νους, ευκολία στον λόγο, διορατικότητα σχετικά με τους κοινωνικούς ελιγμούς κι η ικανότητα να επικοινωνείτε εύκολα με τους ανθρώπους έχοντας ανοχή στις ιδέες τους. Τείνετε να φλυαρείτε ή να γίνετε κουτσομπόλα, αν δεν υπάρχει εργασία ή άλλες ασχολίες στις οποίες να διοχετεύονται οι νοητικές, προφορικές ή κοινωνικές σας ικανότητες.

Οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις, τα συναισθήματα και οι προκαταλήψεις συνδέονται με τους άλλους εντελώς και θα μπορούσατε να φανείτε μάλλον κυκλοθυμική ή αντιφατική. Από το άλλο μέρος, δεν είστε απρόσωπη ή απομονωμένη και έτσι τα άτομα δεν παύουν να σας εμπιστεύονται. Μερικές φορές, θα θέλατε να μην ήταν τόσο εύκολο να σας κατανοήσουν.

Η στάση σας είναι εκείνη του ικανού και έμπειρου ανθρώπου και έχετε την ικανότητα να εκφράζεστε καλά. Σας αρέσει να κρατάτε επαφή με τους ανθρώπους και είστε πρόθυμη να μοιράζεστε τις απόψεις σας μαζί τους. Η ικανότητα σας να δίνετε και να παίρνετε νοητικά ερεθίσματα, ενθαρρύνει πολλές καρποφόρες συζητήσεις.

Έχετε δυναμική προσωπικότητα και μεγάλη ικανότητα αυτοσχεδιασμού, είναι όμως πιθανόν να εκπλήσσετε, να περιπλέκετε και να συγχύζετε διαρκώς τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Οι κάπως εκκεντρικές, παρορμητικές και βιαστικές σας πράξεις ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε ατυχήματα, αν δεν φανείτε προσεκτική.

Τείνετε να βλέπετε την δουλειά σαν μία σκληρή και αναγκαία αγγαρεία και μάλλον πιστεύετε ότι έχετε μικρή ελευθερία κινήσεων εξαιτίας της πίεσης που σας ασκεί το περιβάλλον σας. Είναι πιθανόν να νιώθετε περιορισμένη και να θεωρείτε τις δοσοληψίες σας με τους άλλους πολύ επιβαρυντικές.

Έχετε την τάση να ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, έναν κόσμο που μάλλον απέχει πολύ απ την πραγματικότητα. Θέλετε να προκαλείτε μεγάλη εντύπωση και με την εκθαμβωτική σας προσωπικότητα ξέρετε πως να προσφέρετε ένα λαμπρό θέαμα.

Αστρολογικοί παράγοντες που εξετάζονται στο Κεφάλαιο 2:

στους Δίδυμους ο Ωροσκόπος
Σελήνη Τετράγωνο Ωροσκόπος
Ωροσκόπος σε Ημι-Τετράγωνο Ήλιος/Ερμής
Ωροσκόπος σε Σύνοδο Ερμής/Ουρανός
Ωροσκόπος σε Eνάμιση-Τετράγωνο Άρης/Κρόνος
Ωροσκόπος σε Eνάμιση-Τετράγωνο Δίας/Ποσειδώνας


Κεφάλαιο 3: Ο Πραγματικός Εσωτερικός σας Εαυτός: και τα Αληθινά σας Κίνητρα:

Αν και προσεγγίζετε τη ζωή με περιέργεια και με μια προθυμία να μάθετε και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα (όπως αναφέρθηκε στο προηγούμενο κεφάλαιο), κατά βάθος είστε πολύ πιο σταθερή, συνετή και αξιόπιστη απ' ό,τι φαίνεσαι. Είστε, στην πραγματικότητα, αρκετά σταθερή αν και μπορεί να δίνετε την εντύπωση ότι είστε αρκετά μεταβλητή. Επίσης δεν είστε τόσο ευέλικτη και προσαρμοστική όσο δείχνετε με την πρώτη εντύπωση. Μπορεί να φέρεστε παιδιάστικα ή να πειραματίζεστε με πολλά διαφορετικά πράγματα, όμως δεν χάνετε την προοπτική και την ισορροπία σας.

Είστε ένα άτομο αποφασιστικό και υπομονετικό, ικανό για μεγάλη αφοσίωση, πίστη και σταθερότητα. Η ικανότητα να επιδιώκετε και να επιμένετε στα πράγματα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας. Μόλις ο στόχος τεθεί, ακολουθείτε το δρόμο που οδηγεί σ' αυτόν επίμονα μέχρις ότου τον φθάσετε, αντιστεκόμενη σκληρά σε κάθε απόπειρα εκτροπής από την πορεία σας.

Έχετε τρία μεγάλα ελαττώματα: το ένα είναι η πολύ μεγάλη ισχυρογνωμοσύνη σας. Το δεύτερο είναι η απροθυμία σας να παρεκκλίνετε από την ασφαλή, τη γνωστή σας ρουτίνα. Και το τρίτο είναι η τάση σας να επιμένετε πάντοτε στον ρεαλισμό και να υποτιμάτε το στοιχείο του φανταστικού και του παράξενου, με άλλα λόγια, σας λείπει η ικανότητα να παίζετε με τις ιδέες και τις δυνατότητες, ν' ανοίγετε τον νου σας στο καινούργιο.

Εκφράζεστε και διοχετεύετε την ενέργειά σας με το να είστε η αρχηγός σε ομάδες και να ασχολείστε με τα κοινά σε ομαδικές δραστηριότητες, πράγματα που σας κάνουν να ακτινοβολείτε. Η ενημέρωση για κοινωνικά ή πολιτικά γεγονότα και η συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες είναι φυσική για σας.

Είστε παρορμητική, ανήσυχη και αυθόρμητη και γι' αυτό η ζωή σας μπορεί να είναι ασταθής και γεμάτη ξαφνικές αλλαγές. Είστε υπερβολικά ανεξάρτητη και ποθείτε την διέγερση, την περιπέτεια, την ελευθερία και τις καινοτομίες. Έχετε μια επαναστατική ιδιοσυγκρασία και συχνά νιώθετε ότι είστε παράξενη και διαφορετική από τους άλλους. Το ανορθόδοξο και το ασυνήθιστο σας ελκύουν.

Σας είναι απόλυτα απαραίτητο να νιώθετε ασφαλείς και αυτό ψάχνετε σε έναν σύντροφο, που ίσως είναι μεγαλύτερος από σας και είχε ξαναπαντρευτεί. Πιθανότατα δυσκολεύεστε να εκφράσετε τη στοργή σας, δίνοντας την εντύπωση της ψυχρής και αδιάφορης προς όσους αγαπάτε.

Αστρολογικοί παράγοντες που εξετάζονται στο Κεφάλαιο 3:

Ωροσκόπος στους Διδύμους και ο Ήλιος στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
Ήλιος στον 11o οίκο
Ήλιος Τετράγωνο Ουρανός
Ήλιος σε Τετράγωνο Αφροδίτη/Κρόνος


Κεφάλαιο 4: Διανοητικές Ικανότητες και Ενδιαφέροντα.

Με ειλικρινή και ευθύ τρόπο έκφρασης, είστε πάντοτε ανυπόμονη να εκφράσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και δεν νοιάζεστε για την συναίνεση των άλλων ή για το αν αυτές προκαλέσουν έναν ενθουσιασμό για οτιδήποτε νέο και αδοκίμαστο, αλλά μόλις η καινοτομία παλιώσει, στρέφετε το ενδιαφέρον σας προς κάποια άλλη νέα ιδέα ή σχέδιο. Ποτέ δεν φαίνεται να έχετε αρκετό χρόνο για να πραγματοποιήσετε όλα όσα θέλετε. Είστε πολύ έντιμη, μιλάτε αποφασιστικά και πειστικά γύρω από τα πράγματα που πιστεύετε και είστε ανίκανη να συμβιβαστείτε με κάποιον αν πραγματικά αυτό δεν γίνεται. Μπορεί να έχετε μια κάποια έλλειψη τακτ.

Ενδιαφέρεστε για ό,τι έχει σχέση με ομάδες, τις τάσεις που ακολουθούν, τα πολιτικά, την ψυχολογία της μάζας και τα προβλήματα της κοινωνίας. Ανταλλάσσετε απόψεις και ιδέες με ομάδες και πολλές φορές εμπλέκεστε με αυτές. Ξέρετε να διαπραγματεύεστε για ομαδικές προσπάθειες και αυτό σας οδηγεί στην επιτυχία μέσω μιας μικρής ομάδος ή και ενός μεγάλου οργανισμού.

Έχετε την ικανότητα να προσαρμόζεστε νοητικά και συναισθηματικά σε οποιαδήποτε κατάσταση ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Είστε στοργική, συμπονετική και ευαίσθητη στις ανάγκες των άλλων. Οι άνθρωποι έχουν εμπιστοσύνη στην κρίση σας και είναι εύκολο για σας να επιτύχετε.

Εμφανίζεστε σαν διανοούμενη και η σκέψη σας, περισσότερη ή λιγότερο συνδέεται με λέξεις. Έχετε κλίση στις γλώσσες και θα τα πηγαίνατε καλά σαν συγγραφέας ή σε μία θέση που αφορά σε περισσότερες από μία γλώσσες. Σας αρέσει επίσης να δίνετε διαλέξεις.

Αστρολογικοί παράγοντες που εξετάζονται στο Κεφάλαιο 4:

Ερμής στον Κριό
Ερμής στον 11o οίκο
Ερμής σε Eνάμιση-Τετράγωνο Σελήνη/Μεσουράνημα
Ερμής σε Σύνοδο Ωροσκόπος/Μεσουράνημα

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<