Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Ανάλυση Επανατοποθεσίας για την Madonna  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 1 από 3  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας αναλύσεις επανατοποθεσίας  
 

Η Ανάλυση "Πόλεις και Κωμοπόλεις" στηρίζεται στις θέσεις των πλανητών και λοιπών αστρολογικών σημείων κατα την χρονική στιγμή της ώρας γέννησης του ατόμου που εξετάζουμε. Μετά το όνομα κάθε μέρους, αναφέρονται το γεωγραφικό μήκος και πλάτος.

Εδώ σας δίνουμε κάποιες προτάσεις, για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο εποικοδομητικά αυτή την ανάλυση: οποτεδήποτε σχεδιάζετε διακοπές ή πρόκειται να επισκεφτείτε φίλους ή να πάτε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή σκοπεύετε να μετακομίσετε κάπου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ανάλυση.

Να θυμηθείτε βέβαια να αναπτύξετε όλες τις πληροφορίες που έχετε διαθέσιμες, όταν αναλύετε έναν δεδομένο τόπο. Για παράδειγμα, εάν μισείτε το κρύο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σας αρέσει να ζήσετε σε μια πόλη πολύ βόρεια ή κοντά στην αρκτική. Πάντως, θα βρείτε ότι αν οι αστρολογικές επιδράσεις είναι θετικές, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τους κρύους χειμώνες! Επιπρόσθετα με τον καιρό, θα πρέπει να λάβετε υπ όψη την κουλτούρα, το είδος των ανθρώπων και άλλα θέματα που μπορεί να είναι σοβαρά για σας στον τόπο που πρόκειται να πάτε.

Τα περισσότερα μέρη, προσφέρουν μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, δύο άτομα (τους οποίους θα ονομάσουμε Μιχάλη και Πηνελόπη), μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά ο Μιχάλης μπορεί να αγαπά την Αθήνα και να έχει πολλές καλές ευκαιρίες. Η Πηνελόπη μπορεί να έχει ακριβώς την αντίθετη εμπειρία.

Επίσης να θυμάστε ότι μια σωστή στάση και η επιδέξια χρήση των ενεργειών που σας είναι διαθέσιμες, σας καθιστούν ικανούς να μεταμορφώσετε τις πιο δύσκολες προκλήσεις σ’ ένα δημιουργικό αποτέλεσμα αντί να σας δημιουργήσουν μια περιοριστική και ενοχλητική κατάσταση. Από σας εξαρτάται να βρείτε δημιουργικές λύσεις στις προκλήσεις που δέχεστε. Σημειώστε ότι για την αποτελεσματικότητα της ανάλυσης αυτής, χρειάζεται ο ακριβής χρόνος γέννησης.

Επίσης μπορεί να αναρωτιέστε αν μια αστρολογική επίδραση θα ισχύει ακόμα κι αν είστε μακριά 15 ή 30 χιλιόμετρα απο τον δεδομένο τόπο. Η απάντηση είναι καταφατική, διότι οι επιδράσεις που περιγράφονται σ' αυτή την ανάλυση, επεκτείνονται σε μια περιοχή που κυμαίνεται από 15 έως 60 χιλιόμετρα, οπότε μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η επίδραση θα επεκταθεί σε 60 χιλιόμετρα περιμετρικά του τόπου αναφοράς. Ο Αστρολόγος σας μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε περιοχές με την ισχυρότερη επίδραση, και επίσης να αναλύσετε επιπρόσθετους παράγοντες που επιδρούν σε ένα δεδομένο τόπo.

Η αστρολογική τεχνική που περιέχεται σ' αυτή την αναφορά, είναι παραδοσιακή και έχει χρησιμοποιηθεί απο εκατοντάδες αστρολόγους σ' όλο τον κόσμο για πάμπολλες αναλύσεις, και υπάρχουν ισχυρά στοιχεία ότι αυτή η τεχνική είναι αποτελεσματική.


1: BAY CITY, MICHIGAN

Ωροσκ. Σύνοδος Mercury

Οι γραμμές επικοινωνίας εδώ, μεταξύ εσάς και των άλλων είναι ανοικτές, σε κάθε προσπάθεια που αφορά ομιλία, γραφή, μεταβίβαση μηνυμάτων, ταξίδια, εκπαίδευση, ή διάδοση ιδεών και πληροφοριών.

Κινείστε πολύ σ' αυτό το περιβάλλον, συναντώντας ανθρώπους, κάνοντας επαφές, μαθαίνοντας καινούργια πράγματα. Μπορεί επίσης να διαχέεστε και να είστε ανήσυχοι, ξοδεύοντας πολύ χρόνο σε ασήμαντα θέματα.

Mεσουρ. Τετράγωνο Mercury

Η εξυπνάδα, το χιούμορ και οι πνευματικές σας ικανότητες θα είναι τονισμένες εδώ, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην μιλάτε σε ακατάλληλες στιγμές, να μην διαδίδετε φήμες, να μην κουράζετε τα νεύρα σας και να μην είστε αφηρημένοι.

Ωροσκ.=Moon/Mercury

Η συναισθηματική σύμπνοια και οι συνομιλίες για προσωπικά θέματα, θα είναι εύκολα για σας εδώ. Η επικοινωνία με τις γυναίκες και με άτομα νεότερα απο σας, ευνοείται.

Ωροσκ.=Moon/Pluto

Ισχυρές συναισθηματικές δυνάμεις, ενεργοποιούνται μέσα σας εδώ. Τα βαθύτερά σας συναισθήματα, έρχονται στη επιφάνεια, κι είναι πιθανό να δράσετε παρορμητικά ή αλόγιστα ορισμένες φορές. Εδώ θα σας συμβούν βαθιές, προσωπικές αλλαγές.


2: NEW YORK CITY, NEW YORK

Ωροσκ. Τρίγωνο Mars

Τα επίπεδα ενέργειας σας είναι υψηλά και αισθάνεστε δύναμη και υγεία. Επιδιώκετε αυτά που θέλετε να πετύχετε με τρόπο θετικό και ευθύ, και βρίσκετε ικανοποίηση στα σπορ η άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες εδώ.

Ωροσκ. Ημιτετράγωνο Venus

Η αναψυχή χωρίς κούραση, η διασκέδαση, η χαρά η κοινωνικότητα και ο έρωτας προβάλλονται εδώ. Νιώθετε άνετα, αρμονικά και ευχάριστα, χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες σ' αυτό τον τόπo.

Μεσουρ. Εξάγωνο Uranus

Εδώ είστε ανοιχτοί σε κάθε τι καινούργιο και έχετε νεωτεριστικές τάσεις, και αυτό θα σας φέρει ασυνήθιστες ευκαιρίες. Στον τόπο αυτό τονίζεται η επιθυμία σας να είστε πιο ελεύθεροι και να πειραματιστείτε.

Mεσουρ. Τετράγωνο Moon

Στον τόπο αυτό, αποφάσεις και οι πράξεις σας επηρεάζονται έντονα από τα συναισθήματα, τις διαθέσεις και τις ψυχολογικές ανάγκες και επιθυμίες σας. Οι γύρω σας μπορεί να σας θεωρούν ως ευμετάβλητους η ανώριμους. Η εργασία πιθανόν να δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σας ζωή, και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο.

Ωροσκ.=Venus/Neptune

Εδώ είστε πάρα πολύ ρομαντικοί, και έχετε την τάση να πέφτετε σε μια ονειροπόλα ερωτική κατάσταση. Μαγικές και ρομαντικές στιγμές. Ποιητική φαντασία ή απλά φαντασιώσεις για την ιδανική αγάπη -όλα μπορεί να εμφανιστούν εδώ.


3: LONDON, ENGLAND

Mεσουρ. Σύνοδος Sun

Στον τόπο αυτό, ενεργοποιούνται οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και η εσωτερική σας ώθηση για επιτυχία και αναγνώριση. Είναι πιθανόν να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας καθοδηγήσει, θα σας προστατεύσει, θα σας καθοδηγήσει και θα επιδράσει έντονα στην κατεύθυνση της ζωής σας. Και εσείς όμως, μπορείτε να παίξετε τον ρόλο αυτό για κάποιον άλλο. Η φήμη σας, η κοινωνική σας θέση και η υπόληψη σας θα ανέβουν και μπορείτε να αναλάβετε θέσεις υψηλές, που εμπεριέχουν σεβασμό, τιμές και ισχύ. Θα γίνετε ευρέως γνωστοί εδώ.

Από την αρνητική πλευρά, μπορεί να γίνετε αλαζονικοί και υπερήφανοι, να θυσιάσετε τις αξίες σας για να αποκτήσετε πλούτο και να ασχοληθείτε υπερβολικά με την καριέρα σας σε βάρος άλλων πλευρών του εαυτού σας.

MC=Mercury/Uranus

Εδώ θα συναντήσετε καινούργιες, ανορθόδοξες και επαναστατικές ιδέες και ανακαλύψεις. Θα μπορέσετε επίσης εύκολα να αναπτύξετε καινούργιες τεχνικές ή τεχνογνωσία. Ο ρυθμός της ζωής σας, θα είναι πιθανότατα γρήγoρος.

MC=Uranus/Pluto

Απρόσμενα και αναπόφευκτα γεγονότα εκτός του δικού σας ελέγχου, είναι πιθανά να συμβούν εδώ. Αναμενόμενα είναι η αλλαγή, η αστάθεια και οι συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες.


4: PARIS, FRANCE

Ωροσκ. Εξάγωνο Moon

Επηρεάζεστε εύκολα από τα συναισθήματα σας εδώ, και από τις υποσυνείδητες ανάγκες και επιθυμίες σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκεται στην επιφάνεια.

Δημιουργείτε στενές σχέσεις με άτομα κυρίως του γυναικείου φύλου, τα οποία θα σας υποστηρίξουν και θα κάνουν το περιβάλλον σας πιο ευχάριστο.

Ωροσκ. Τετράγωνο Uranus

Ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης, απρόβλεπτες και ρευστές συνθήκες, απρόσμενες συναντήσεις και ένας επιταχυμένος ρυθμός ζωής, μπορεί να γίνουν είτε μια θετική πρόκληση, είτε ένα έντονο Stress. Τουλάχιστον εδώ δεν θα βαρεθείτε!

Mεσουρ. Σύνοδος Sun

Στον τόπο αυτό, ενεργοποιούνται οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και η εσωτερική σας ώθηση για επιτυχία και αναγνώριση. Είναι πιθανόν να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας καθοδηγήσει, θα σας προστατεύσει, θα σας καθοδηγήσει και θα επιδράσει έντονα στην κατεύθυνση της ζωής σας. Και εσείς όμως, μπορείτε να παίξετε τον ρόλο αυτό για κάποιον άλλο. Η φήμη σας, η κοινωνική σας θέση και η υπόληψη σας θα ανέβουν και μπορείτε να αναλάβετε θέσεις υψηλές, που εμπεριέχουν σεβασμό, τιμές και ισχύ. Θα γίνετε ευρέως γνωστοί εδώ.

Από την αρνητική πλευρά, μπορεί να γίνετε αλαζονικοί και υπερήφανοι, να θυσιάσετε τις αξίες σας για να αποκτήσετε πλούτο και να ασχοληθείτε υπερβολικά με την καριέρα σας σε βάρος άλλων πλευρών του εαυτού σας.

Μεσουρ. Εξάγωνο Jupiter

Εδώ θα βρείτε ευκαιρίες, ανοίγματα και κέρδη μέσω φίλων και κοινωνικών επαφών. Θα έχετε βοήθεια στην προσπάθεια σας για επίτευξη επαγγελματικών, η άλλων σημαντικών, στόχων.

MC=Sun/Pluto

Εδώ θα συναντήσετε ισχυρά άτομα, και πρόσωπα σε αρχηγικές θέσεις. Οι μάχες για τη επικράτηση είναι πιθανές. Ίσως να έχετε μια πολύ ισχυρή αντίδραση, θετική ή αρνητική προς τον τόπo αυτόν.

MC=Moon/Uranus

Η συναισθηματική διέγερση, η ανησυχία και η παρόρμηση, είναι ισχυρά εδώ. Σας αρέσει να πειραματίζεστε, και δεν θέλετε να πέσετε μέσα στη καθημερινή ρουτίνα. Αναστατώσεις κι αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού σας, είναι πιθανές.

MC=Mercury/Uranus

Εδώ θα συναντήσετε καινούργιες, ανορθόδοξες και επαναστατικές ιδέες και ανακαλύψεις. Θα μπορέσετε επίσης εύκολα να αναπτύξετε καινούργιες τεχνικές ή τεχνογνωσία. Ο ρυθμός της ζωής σας, θα είναι πιθανότατα γρήγoρος.


5: MANHATTAN BEACH, CALIF.

Mεσουρ. Αντίθεση Jupiter

Αν ζήσετε εδώ, θα βρείτε την ευημερία στην οικογενειακή σας ζωή, και θα είστε γεμάτοι ευτυχία, ανέσεις και ικανοποίηση. Θα αισθανθείτε γεμάτοι, ασφαλείς και γενικά σε καλή κατάσταση -επίσης, θα έχετε την αίσθηση ότι ανήκετε στο περιβάλλον αυτό και λαμβάνετε μέρος σε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ακόμα και αν βρίσκεστε στον τόπο αυτό σαν απλοί επισκέπτες, θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στο στοιχείο σας. Εδώ ευνοούνται και οι επενδύσεις σε ακίνητα.

Mεσουρ. Τετράγωνο Venus

Εδώ, η ελαφρότητα, η τεμπελιά και η έλλειψη φιλοδοξίας σας εμποδίζουν πολλές φορές στην επίτευξη των σοβαρών στόχων σας. Θα σας παρουσιάζεται το δίλημμα να διαλέξετε μεταξύ της εργασίας και της διασκέδασης και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να τα συμβιβάσετε. Ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές και οι γνωριμίες.

Ωροσκ.=Venus/Uranus

Γρήγορες - ηλεκτρισμένες συναντήσεις, επιτάχυνση των ρομαντικών αισθημάτων και ο ξαφνικός έρωτας - όλα είναι πιθανά εδώ.

Αλλαγές σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, μπορεί να την αναζωογονήσουν, και να ξεκινήσουν τον έρωτα ανάμεσά σας.

Ωροσκ.=Mars/Jupiter

Η τόλμη, η περιπέτεια, η σίγουρη δράση και η επίτευξη, τονίζονται εδώ. Ο τόπος αυτός είναι εξαιρετικός για να ξεκινήσετε κάποια καινούργια πράγματα. Ευνοούνται επίσης τα σπορ και ο αθλητισμός.

Ωροσκ.=Mars/Neptune

Η υγεία σας είναι πιθανό να είναι ευαίσθητη εδώ, καθώς τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα έχουν την τάση να αυξομειώνονται. Το περιβάλλον αυτό ενεργοποιεί την δημιουργική σας φαντασία, τα όνειρα και τις φαντασιώσεις και θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε κάποιες από αυτές τις παρορμήσεις, κάνοντας πράγματα που υπήρχαν μόνο στην φαντασία σας.

MC=Moon/Saturn

Εδώ θα έχετε την τάση να είστε μάλλον σοβαροί, ελεγχόμενοι και δεν μεταδίδετε τα αισθήματά σας στους γύρω σας, ούτε θα τους αφήνετε να σας πλησιάσουν. Πάντως εάν ψάχνετε τη μοναξιά και την απλότητα, ο τόπoς αυτός είναι ο κατάλληλος.

MC=Mercury/Saturn

Η επικεντρωμένη πνευματική εργασία, η ήρεμη πνευματική δραστηριότητα, οι μελέτες, η σοβαρή θεώρηση των πραγμάτων και η μοναξιά, παίρνουν έμφαση εδώ.

MC=Jupiter/Neptune

Εδώ θα έχετε μεγαλόπνοα οράματα, υπέροχα ιδανικά, αλλά και υπερβολικές φαντασιώσεις. Ο τόπoς αυτός θα είναι μαγικός για σας, αν και δεν θα είστε ιδιαίτερα προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<