Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Αστρολογική Ανάλυση με Ανθοϊάματα και άλλες Εναλλακτικές θεραπείες για τον Nicolas Cage  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 4 από 4  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας αναλύσεις με τα ανθοϊάματα  
 

ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ και ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ:


Οι ακόλουθες πληροφορίες θα σας δώσουν την δυνατότητα να κατασκευάσετε τα δικά σας ιάματα από αποστάγματα λουλουδιών. Παρόλα αυτά, αν επιθυμείτε να τα δοκιμάσετε αλλά δεν ενδιαφέρεστε να τα κάνετε μόνοι σας, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν ειδικό αποσταγμάτων ή φαρμακεία που ασχολούνται με το αντικείμενο (υπενθυμίζουμε ξανά ότι, προς το παρόν, τα φαρμακεία στην Ελλάδα εισάγουν τα ιάματα του Dr. Bach). Πολλοί σύμβουλοι αστρολογίας και άλλοι θεραπευτές, χρησιμοποιούν αποστάγματα λουλουδιών και ελιξίρια από πολύτιμους λίθους (gems) στην δουλειά τους.

1. Διαλέγοντας τα αποστάγματα: Γενικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι πέντε αποστάγματα κάθε φορά. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι πέντε ουσίες αποσταγμάτων είναι ιδανικός αριθμός, καθώς ο αριθμός πέντε σχετίζεται στους μύθους και στις λαϊκές ρήσεις με την θεραπευτική διαδικασία. Άλλοι βρίσκουν ότι είναι πιο αποτελεσματικό να χρησιμοποιούν ένα μόνο ίαμα κάθε φορά. Ακολουθείστε την δική σας διαίσθηση και το ένστικτό σας αλλά μην προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με πάρα πολλά ζητήματα αμέσως. Τα ελιξίρια των πολύτιμων λίθων (gems) μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα αποστάγματα των λουλουδιών.

2. Φτιάχνοντας το ίαμα: Αφού έχετε διαλέξει το απόσταγμα ή τα αποστάγματα που επιθυμείτε να πάρετε (θα τα αγοράσετε από έναν προμηθευτή ή φαρμακοποιό σε συμπυκνωμένη μορφή), θα χρησιμοποιήσετε ένα μπουκαλάκι με σταγονόμετρο όπως οι φαρμακοποιοί χρησιμοποιούν για τις σταγόνες των ματιών που μπορείτε και να το βρείτε από τις εταιρίες που πουλάνε τα αποστάγματα λουλουδιών. Τα συνηθισμένα μεγέθη είναι από 10 έως 30 ml. Πρέπει να αποστειρωθεί με το να το βράσετε για λίγα λεπτά και μετά να το αφήσετε να στραγγίξει καλά. Μετά βάλτε τέσσερις σταγόνες από κάθε συμπυκνωμένο απόσταγμα μέσα στο μπουκάλι, κλείστε το και ανακινείστε το για ένα περίπου λεπτό. Για να διατηρήσετε το μείγμα προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μπράντι ή ξύδι μηλίτη (δουλεύουν εξίσου καλά - είναι ζήτημα προσωπικού γούστου και προτίμησης. Για ένα περισσότερο ισχυρό ίαμα μπορεί να θελήσετε να χρησιμοποιήσετε χρωματισμένο ηλιακό νερό όπως περιγράφεται στο τμήμα της χρωματοθεραπείας).

3. Πώς να χρησιμοποιείτε τα αποστάγματα: Η στάνταρ δόση είναι τέσσερις σταγόνες τη φορά για τέσσερις φορές την μέρα, που τις παίρνουμε κάτω από την γλώσσα. Το να πάρετε πάνω από τέσσερις σταγόνες του ιάματος δεν θα αυξήσει την αποτελεσματικότητά του και το να πάρετε (το ίαμα) περισσότερες από τέσσερις φορές την ημέρα δεν είναι συνήθως απαραίτητο, εκτός από τις περιπτώσεις που βρίσκεστε σε κρίση. Πάντως αν αισθάνεστε την τάση να τα χρησιμοποιείτε πάνω από τέσσερις φορές την ημέρα, αυτά τα ιάματα δεν είναι επιβλαβή. Που σημαίνει ότι απλά δεν θα απορροφήσετε περισσότερο από όσο πραγματικά χρειάζεστε.

Για να ενεργοποιήσετε περισσότερο το αποτέλεσμα των ιαμάτων μπορείτε, αν θέλετε, να χρησιμοποιείτε παράλληλα φράσεις-επιβεβαιώσεις που ανταποκρίνονται στις προθέσεις σας και στην φύση του ιάματος. Για παράδειγμα, αν παίρνετε ένα ίαμα για να αυξήσετε την δεκτικότητά σας στην αγάπη μπορείτε να πείτε "τώρα αφήνω την αγάπη και την εκτίμηση να μπουν στη ζωή μου". Χρησιμοποιήστε λέξεις απλές, θετικές και στον ενεστώτα. 'Η, μπορείτε, αν θέλετε, να βάλετε ένα αυτοκόλλητο στο μπουκάλι σας με μια λίστα από τα αποστάγματα που περιέχει και με μια σύντομη φράση όπως "δεκτικότητα στην αγάπη" ή "το άνοιγμα της καρδιάς" το οποίο θα βλέπετε κάθε φορά που παίρνετε το φάρμακο.

Άλλοι πολύ αποτελεσματικοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε το ίαμά σας είναι να προσθέσετε εφτά σταγόνες στο μπάνιο σας ή αρκετές σταγόνες σε ένα μπουκάλι με σπρέι, να το γεμίσετε με νερό και να ψεκάσετε με αυτό τα δωμάτια του σπιτιού σας ή το χώρο της δουλειάς σας.

4. Τι να περιμένετε: Παρακαλούμε κατανοήστε ότι τα αποστάγματα των λουλουδιών δεν εξαφανίζουν τα ενοχλητικά συναισθήματα ή τάσεις. Μερικοί άνθρωποι βιώνουν μια προσωρινή επιδείνωση των ζητημάτων που το ίαμα έχει σχεδιαστεί να επιλύσει, κάτι που αναφέρεται σαν "θεραπευτική κρίση", καθώς συναισθήματα ή άλλες αντιδράσεις αρχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια. Φυσικά, μπορείτε προσωρινά να σταματήσετε να παίρνετε το ίαμα εάν αισθάνεστε άβολα. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε στήριξη από κάποιο θεραπευτή ή από άτομα της εμπιστοσύνης σας όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά θυμηθείτε ότι η προθυμία να βιώσετε και να αισθανθείτε αυτό που πραγματικά υπάρχει είναι ένα ουσιαστικό μέρος της θεραπείας. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν ότι αυτά τα ιάματα είναι αρκετά ήπια. Ενοράσεις όσον αφορά την φύση του προβλήματος (π.χ. πώς συνεισφέρετε στην επίλυσή του ή πώς το διατηρείτε) μπορούν να αναλυθούν ή μπορεί απλά να παρατηρήσετε μια ενεργειακή αλλαγή στις συναισθηματικές σας στάσεις και περισσότερη αρμονία σε αυτή τη πλευρά της ζωής σας. Μερικοί πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι αισθάνονται τα αποτελέσματα στα τσάκρα τους (ιδιαίτερα στην καρδιά και στο ηλιακό πλέγμα) αμέσως μόλις πάρουν τα ιάματα.

Εάν το πρόβλημα με το οποίο δουλεύετε είναι χρόνιο, όπως αυτά που σχετίζονται με θέματα από το γενέθλιο χάρτη σας και έχουν την τάση να παραμένουν, μπορεί να χρειαστείτε πάνω από ένα μπουκάλι θεραπείας ή μετά από ένα μπουκάλι μπορεί να θελήσετε να το αφήσετε για λίγο και να επιστρέψετε σε αυτό το ίαμα αργότερα. Εάν συχνά ξεχνάτε να πάρετε το ίαμα, ή απλά χάσετε το ενδιαφέρον σας, αυτό μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι δεν είναι ο χρόνος για αυτό το συγκεκριμένο ίαμα.


ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Tο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ηρεμήσει ή να ενεργοποιήσει, να καθαρίσει ή να αφυπνίσει κάθε ενεργειακό κέντρο στο σώμα ή να προάγει την ισορροπία και την γενική αίσθηση της ευημερίας. Επιπροσθέτως, δώστε την προσοχή σας στο πώς το χρώμα σας επηρεάζει και χρησιμοποιήστε το, έχοντάς το κατά νου στις επιλογές σας όσον αφορά το ντύσιμο, το σπίτι ή την διακόσμηση του γραφείου και του χώρου εργασίας σας. Παρακάτω αναφέρονται δύο μέθοδοι του πώς να χρησιμοποιήσετε το χρώμα:
1. Μέσω της ηλιακής φόρτισης του νερού: Αυτή είναι μια πολύ εύκολη μέθοδος. Οι προμήθειες που χρειάζονται είναι ένα καθαρό γυάλινο μπουκάλι ή κανάτα, χρωματιστό σελοφάν (το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από ένα μαγαζί που προμηθεύει είδη περιτυλίγματος), πόσιμο νερό, λιακάδα και ένα καθαρό κρύσταλλο χαλαζία (προαιρετικά). Αποστειρώστε το μπουκάλι, γεμίστε το με νερό και αν επιθυμείτε προσθέστε και το καθαρό κρύσταλλο από χαλαζία (αυτό θα μεγιστοποιήσει την επίδραση του χρώματος). Μετά, κλείστε το μπουκάλι, τυλίξτε το με το χρωματιστό σελοφάν και ασφαλίστε το σελοφάν με ένα λάστιχο στην κορυφή. Τοποθετήστε το μπουκάλι σε ένα ηλιόλουστο μέρος για 2 με 6 ώρες περίπου, κατά προτίμηση στο ύπαιθρο. Αφού αφαιρέσετε το κρύσταλλο, μπορείτε να πιείτε ελεύθερα και/ή να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα δικά σας ιάματα από λουλούδια.

2. Αναπνέοντας το χρώμα (χρωματική αναπνοή): Αυτή η άσκηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει το ενεργειακό σας σύστημα από τα "ψυχολογικά σκουπίδια", διεγείροντας τις τάσεις για νωθρότητα ή τα μπλοκαρισμένα τσάκρας, βοηθώντας έτσι τη θεραπεία. Διαλέξτε ένα μέρος που θα είναι καλά εξαερισμένο. Μπορείτε να σταθείτε ή να καθίσετε όπως προτιμάτε, κρατώντας όμως την σπονδυλική σας στήλη όρθια. Ξεκινήστε παίρνοντας 2 ή 3 βαθιές, ήπιες αναπνοές, εισπνεύσετε αργά μέσα από την μύτη και εκπνεύστε μέσα από το στόμα. Μετά καθώς αναπνέετε, δείτε και αισθανθείτε το χρώμα να γεμίζει ολόκληρο το σώμα σας. Καθώς συνεχίζετε να αναπνέετε, φανταστείτε το χρώμα να μπαίνει στο σώμα σας, να εκτείνεται προς τα έξω, μέχρι ενάμιση μέτρο τριγύρω σας και δημιουργήστε νοερά μια χρωματισμένη φούσκα σε σχήμα αυγού, η οποία να σας περιβάλλει. Απλά εισπνέετε από το αυτό το χρώμα για 5 έως 10 λεπτά.

Για να δουλέψετε σε ένα συγκεκριμένο τσάκρα, μπορείτε να ξεκινήσετε αναπνέοντας καθαρά με άσπρο ή χρυσό φως (όπως αναφέρθηκε παραπάνω). Μετά συγκεντρώστε την προσοχή σας στα μέρη που έχετε ανάγκη να καθαρίσετε ή να ισορροπήσετε. Για το κατώτερο τσάκρα, φανταστείτε μια λαμπρή σφαίρα φωτός, κόκκινη σαν μήλο, στην βάση της σπονδυλικής σας στήλης. Καθώς αναπνέετε φανταστείτε το φως να γίνεται δυνατότερο και φωτεινότερο: Για το κέντρο του ιερού οστού, (εντοπίστε περίπου 2 ίντσες παραπάνω από το ηβικό κόκαλο) το χρώμα είναι το πορτοκαλί. Για το ηλιακό πλέγμα (ανάμεσα στον αφαλό και στο στέρνο), το χρώμα είναι το φωτεινό κίτρινο. Για την καρδιά το πράσινο ή το ροζ. Για το λαιμό, το ανοιχτό γαλάζιο. Για το κέντρο του μετώπου (τοποθετείστε ανάμεσα στα φρύδια και πάνω περίπου 1 ίντσα) το λουλακί. Για την κορυφή του κεφαλιού το βιολετί (Κάποιοι χρησιμοποιούν , επίσης, το βυσσινί ή το άσπρο. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε απ' αυτά σας έλκει περισσότερο).

Εάν δεν μπορείτε να "δείτε" το χρώμα με τα μάτια της φαντασίας σας, απλά προσποιηθείτε ότι υπάρχει. Μια αδυναμία να φανταστείτε το συγκεκριμένο χρώμα συχνά σας υποδεικνύει μια συγκεκριμένη ανάγκη, που αφορά αυτό το χρώμα.

Για να αντλήσετε θεραπευτικά οφέλη από το τον οραματισμό και για να αναπνέετε το χρώμα, δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε άφθονη ώρα. Πέντε έως δέκα λεπτά, μια ή δυο φορές την μέρα είναι αρκετές. Και μετά αποφασίστε πότε "χρειάζεστε περισσότερο" από το δεδομένο χρώμα. Μια συναισθηματική αλλαγή σχετικά με το δεδομένο χρώμα (ή να είναι λιγότερο ελκυστικό ή αντιθέτως να αισθάνεστε μια λαχτάρα γι' αυτό ή λιγότερο αποστροφή προς αυτό, για παράδειγμα) μπορεί να είναι μια ένδειξη.


ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Η αρωματοθεραπεία περιλαμβάνει τα οφέλη των αιθέριων ελαίων από τα φυτά και τα λουλούδια. Είναι πολύ διαφορετικά από τα θεραπευτικά αποστάγματα των λουλουδιών : σε αυτά, πρωταρχικό στοιχείο είναι η "θεραπευτική ευωδία" η οποία επιδρά στο σώμα και στα συναισθήματα διαμέσου της μυρωδιάς (Τα αποστάγματα των λουλουδιών είναι άοσμα).

Η αρωματοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν άρωμα (ειδικότερα εφαρμόζεται στα τσάκρας), στο νερό του μπάνιου, σε λάδι για μασάζ, ή διαχέεται στον αέρα, μέσω των ατμών.

Διαβάστε τις ετικέτες προσεκτικά και χρησιμοποιήστε κατάλληλα αυτά τα δραστικά λάδια.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<