Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Αστρολογική Ανάλυση με Ανθοϊάματα και άλλες Εναλλακτικές θεραπείες για τον Nicolas Cage  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 3 από 4  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας αναλύσεις με τα ανθοϊάματα  
 

Ερμής: Τρόπος Σκέψης και Ιδέες

Η θέση του Ερμή στο γενέθλιο χάρτη περιγράφει τις πνευματικές σας ιδιότητες, το πώς επικοινωνείτε ή εκφράζετε τον εαυτό σας και γενικώς το πώς χειρίζεστε τις μορφές της σκέψης σας.


Ο Ερμής σας στον Αιγόκερο:

Διανοητικά είστε πρακτικοί, μη συναισθηματικοί και σας ενδιαφέρει αυτό που αποδίδει στην πράξη. Η θεωρία χωρίς πρακτική εφαρμογή ή χρησιμότητα δεν σας ενδιαφέρει και πολύ. Έχετε πολύ καλές οργανωτικές ικανότητες αλλά όταν βρίσκεστε εκτός ισορροπίας έχετε την τάση να σκέπτεστε με ακαμψία, πράγμα που περιορίζει την κατανόησή σας. Το απόσταγμα του λουλουδιού SHASTA DAISY μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια περισσότερο ολιστική κατανόηση. Επίσης χρήσιμο είναι το απόσταγμα του λουλουδιού SCOTCH BROOM για να ανακουφίσετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και να βιώσετε τις δικές σας σχέσεις περισσότερο αποστασιοποιημένα.


Ερμής Τετράγωνο Δίας:

Ο τρόπος σκέψης σας είναι φιλοσοφικός, ευρύς, επικοινωνιακός, μονίμως επεκτεινόμενος και εξευρενητικός. Το τσάκρα του μετώπου είναι ενεργό και ανοιχτό, με αποτέλεσμα την δυνατότητα να οραματίζεστε το μέλλον, να αισθάνεστε μελλοντικές γραμμές ανάπτυξης και επέκτασης και να βλέπετε, να διαισθάνεστε και να καταλαβαίνετε τα συμπαντικά πρότυπα ή κανόνες που λειτουργούν στην ζωή. 'Έχετε μεγάλη ικανότητα για δημιουργικό οραματισμό, απεικονίζοντας στη φαντασία σας καθαρά αυτό που επιθυμείτε να δημιουργήσετε, ενεργοποιώντας το, έως ότου αυτό πάρει μια μορφή. Επίσης έχετε το χάρισμα να διδάσκετε, να αγορεύετε και να μεταδίδετε σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων πολύπλευρες αρχές και σοφία. (Πολύτιμοι λίθοι οι οποίοι ενισχύουν αυτή τη διδακτική ικανότητα περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας SODALITE, TANZANITE, LAPIS LAZULI, και SAPPHIRE.)

Τα αποστάγματα των λουλουδιών που μπορεί να βοηθήσουν να καταπραΰνουν μερικές από αυτές τις ανισορροπίες : το COSMOS (για απροσεξία στις λεπτομέρειες, έλλειψη πνευματικής εστίασης ή οργάνωσης, το μπέρδεμα μέσα από τόσες πολλές ιδέες), το CORN (όταν κάνετε πολλούς μακροπρόθεσμους προγραμματισμούς και έχετε ανάγκη να προσγειωθείτε), και το COW PARSNIP (για να παίρνετε ευχαρίστηση από το παρόν και τις άμεσες περιστάσεις).


Άρης: Φιλοδοξία και Παρορμητική Διάθεση

Η θέση του Άρη στον γενέθλιο χάρτη σας υποδεικνύει την δύναμη της θέλησής σας, τη φυσική ζωτικότητα και τις σεξουαλικές σας τάσεις, καθώς και την ικανότητά σας να ενεργείτε αποφασιστικά και αυταρχικά. Επίσης, ο Άρης κυβερνά τους μυς του σώματος και τα επινεφρίδια στο φυσικό σας σώμα.


Ο Άρης σας στον Αιγόκερο:

Η φυσική και σεξουαλική σας ενέργεια, ενώ δεν είναι υπεράφθονη, έχει την τάση να είναι δυνατή και σταθερή. Φιλόδοξοι, ικανοί και αποφασιστικοί, ενστικτωδώς διαφυλάσσετε τις δυνάμεις σας για... τη "μεγάλη μπάζα"! Έχετε την ικανότητα "να σχεδιάζετε την δουλειά σας, και να δουλεύετε τα σχέδιά σας", το οποίο κάνετε με υπομονή και πειθαρχία. Ωστόσο, μπορεί να είστε υπερβολικά ευσυνείδητοι, υπεύθυνοι, ή σοβαροί με τον εαυτό σας και τις προσπάθειες σας ή τις επιχειρήσεις σας. Για να ενσωματώσετε και τη χαρά στις προσπάθειές σας, σκεφτείτε να πάρετε τα αποστάγματα των λουλουδιών ZINNIA ή ORANGE BLOSSOM. Επίσης προτείνονται: το FIG BLOSSOM, για την αύξηση της ευελιξίας της θέλησης και της ευγένειας προς τον εαυτό σας και το DANDELION, όταν είστε υπερβολικά μαχητικοί ή όταν πιέζετε τον εαυτό σας πολύ σκληρά, και για να βοηθήσει να απελευθερώσετε την ένταση που συσσωρεύεται στους μυς τους σώματός σας.


Άρης Ενάμιση-Τετράγωνο Ουρανός:

Ανυπόμονοι, παρορμητικοί, ιδιόρρυθμοι και παντελώς ανεξάρτητοι, επιβάλλεστε με τέτοιο τρόπο που φαίνεται τολμηρός στους άλλους ανθρώπους. 'Έχετε ισχυρογνωμοσύνη και την τάση να είστε ανυπότακτοι, να αντιστέκεστε στην εξουσία, στους συμβατικούς κανόνες. Όντας ριψοκίνδυνοι, έχετε έντονη ανάγκη για δράση, διέγερση, "ανατριχίλα", αλλαγή, πειραματισμό, ή καταστάσεις "υψηλής ενέργειας"! Αν κάτι έχει μείνει αδοκίμαστο, εσείς θέλετε να το δοκιμάσετε και να το προσπαθήσετε "ΕΔΩ και ΤΩΡΑ"!. Είστε νεωτεριστές. Μολονότι είστε βασικά δυνατοί και ενεργητικοί, διακινδυνεύετε να κατασπαταλήσετε τις δημιουργικές, σεξουαλικές, ζωτικές σας ενέργειες διαμέσου της υπερβολής, της έλλειψης μετριοπάθειας, ή της κατάχρησης.

Εκτός από τις διεξόδους που χρειάζεται να έχετε για αποδεσμεύετε ενέργεια συστηματικά (οτιδήποτε, από γρήγορο χορό μέχρι αθλητικές δραστηριότητες), υπάρχει κι ένας αριθμός από αποστάγματα λουλουδιών τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν: το ALOE VERA (για τον τύπο που "καίει" την ενέργειά του όπως περιγράψαμε παραπάνω), το IMPATIENS (για τον εκνευρισμό, την μη-ανεκτικότητα, την ανυπομονησία), το TIGER LILY (για την μη ισορροπημένη υπερβολική ή επιθετική ενέργεια "yang"), το SHOOTING STAR (για το συναίσθημα που προέρχεται από την τάση να προηγείστε της εποχής σας), το WILD OAT (για την νευρική δυσαρέσκεια, για την τάση σας να αναπτύσσετε πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα, αλλά να υπάρχει χρόνια ανησυχία λόγω της ανικανότητά σας να ξεχωρίσετε κάποια απ' αυτές και να δεσμευτείτε στην ολοκλήρωσή της), το CHERRY PLUM (για τα διαστήματα που φαίνεται να είστε εκτός ελέγχου και φοβάστε ότι θα κάνετε κάτι καταστροφικό). Το MULLEIN (εάν αυτό που αναζητάτε να κάνετε είναι μη-συμβατό και όχι κοινωνικά έγκυρο) και το CLIFF ROSE (για να σταθεροποιήσετε και να δώσετε συνέχεια στις πράξεις σας μέχρι να επιτύχετε το σκοπό σας). Επίσης χρήσιμο για σας είναι το DOGWOOD, για περισσότερη γοητεία, τακτ και ευκολία να σχετίζεστε με τους άλλους.

Πολύτιμοι λίθοι οι οποίοι ηρεμούν, προσγειώνουν, και εναρμονίζουν τις ενέργειές σας περιλαμβάνουν: το BLUE LACE AGATE (το οποίο ηρεμεί τον αυθορμητισμό, ενθαρρύνει την ευγένεια και την οξυδέρκεια), το GREEN ή το BLUE CALCITE (το οποίο ηρεμεί, ξεκουράζει και γαληνεύει το ηλιακό πλέγμα και τα νεύρα), το CHRYSOPRASE (το οποίο ανακουφίζει τους φόβους σας καθώς κινείστε προς το άγνωστο, και ενθαρρύνει την συναισθηματική ηρεμία και σταθερότητα), και το GALENA (ένα ορυκτό που "γειώνει"). Όλα αυτά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όταν βρίσκεστε εκτός ισορροπίας. Το LARIMAR έχει επίσης εξαιρετική επίδραση, καθώς βοηθά στο να αποκτήσετε εμπιστοσύνη όταν ανακατευτείτε με μοναδικά ή νεωτεριστικά σχέδια.


Δίας και Κρόνος: Ευκαιρίες, Προκλήσεις και Εμπόδια

Η θέση του Δία στο γενέθλιο χάρτη σας συμβολίζει την αρχή της ανάπτυξης, της βελτίωσης, της επέκτασης, της πίστης και της αναζήτησης για ένα τελικό νόημα ή την κατανόηση της ζωής.


Ο Δίας σας στον Κριό:

Πιστεύετε στην αυτοδυναμία, στις προσωπικές προσπάθειες και στο θάρρος, και στην πίεση του εαυτού σας. "Ο Θεός βοηθά αυτούς που βοηθάνε τον εαυτό τους". Οι φιλόσοφοι δίνουν έμφαση στη θετική σκέψη και στην θετική δράση απευθυνόμενοι σε σας (σε αντίθεση με περισσότερο στοχαστικές παθητικές ,"yin" προσεγγίσεις). Έχετε σωστά αναπτυγμένες τις ικανότητες για ανεξάρτητα εγχειρήματα και/ή την ηγεσία.


Δίας Χιαστή Ουρανός:

Έχετε μια έμφυτη αίσθηση της αλληλοσύνδεσης που υπάρχει μεταξύ ζωής και παγκοσμίων αρχών, αλλά πολύ μικρό ενδιαφέρον για την επίσημη θρησκεία ή δόγμα. Στην πραγματικότητα ίσως συχνά βρείτε τον εαυτό σας να διαφωνεί με την θρησκεία, την εξουσία ή τους κανόνες συμπεριφοράς, πιθανόν δε, να χρειαστεί να ξεκόψετε από κάθε "πιστεύω" που είχατε καλλιεργήσει για να βρείτε τον δικό σας δρόμο. Εμπνευσμένοι και υποκινούμενοι από ανθρωπιστικά ιδανικά, είστε ουτοπιστές και έχετε φιλελεύθερες απόψεις. Εξετάζετε την αλλαγή, ακόμα και την επανάσταση, σαν ένα θετικό πράγμα και "αγκαλιάζετε" με ενθουσιασμό κάθε τι το καινούργιο, τουλάχιστον από τη φιλοσοφική του πλευρά. Έχετε μεγάλη ανάγκη για ελευθερία για να ακολουθήσετε τις εμπνεύσεις σας, τα διαισθητικά σας κίνητρα, καθώς και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται ξαφνικά.

Θα βιώσετε απροσδόκητα "γυρίσματα" της μοίρας και αστραπιαία κέρδη ή απώλειες δια μέσου θεωρητικών εγχειρημάτων. Επειδή έχετε την τάση να κυνηγάτε τις ευκαιρίες και να ρισκάρετε (αυτό είναι και το ζητούμενο, πολλές φορές), θα έχετε περιόδους αβεβαιότητας στην ζωή σας, κατά την διάρκεια των οποίων τα ακόλουθα αποστάγματα λουλουδιών και των πολύτιμων λίθων μπορεί να είναι χρήσιμα : το BIG ROOT JATROPHIA (ενθαρρύνει το αίσθημα της ασφάλειας κατά την διάρκεια φάσεων επέκτασης και αλλαγών), το COW PARSNHIP (για εσωτερική γαλήνη κατά την χρονική διάρκεια μιας μετάβασης, όπως επίσης και για την βίωση της ευχαρίστησης στο παρόν), το AVENTURINE (δίνει υποστήριξη κατά την διάρκεια μεταβατικών περιόδων, ή όταν χρειάζεται να κάνετε μια ξαφνική αλλαγή πορείας), και το PERIDOT (το οποίο σταθεροποιεί κάποιον κατά την χρονική διάρκεια νέων εκκινήσεων).


Δίας Χιαστή Πλούτωνας:

Οι λαχτάρες και οι φιλοδοξίες σας, είτε υλικές είτε απολύτως διανοητικές ή πνευματικές, είναι έντονες και τις επιδιώκετε με ζήλο. Σε ψυχολογικό ή πνευματικό επίπεδο, παρασύρεστε σε τεχνικές ή μεθόδους οι οποίες εστιάζονται στον εξαγνισμό και/ή σε βαθύτερα επίπεδα της ψυχής, όπως υπνοθεραπεία, μαγεία, μετεμψύχωση, ή οποιασδήποτε άλλης τεχνικής η οποία προϋποθέτει ένα... "ταξίδι στα βάθη".

Χρώματα όπως το πορφυρό, βιολέ ή magenta (ανοιχτό πορφυρό) και οι πολύτιμοι λίθοι AMETHYST, SYGALITE, και AZURITE δίνουν έμφαση σε αυτή την όψη της ζωή σας.

Εάν ενυπάρχει η έχθρα σε σχέση με "το σύστημα" ή προς αυτούς που έχουν εξουσία, τα αποστάγματα των λουλουδιών SAGUARO είναι χρήσιμα. Το TRILLIUM μπορεί να βοηθήσει ώστε να χαλαρώσει η υπερβολική φιλοδοξία ή λανθασμένη κατεύθυνση της φιλοδοξίας.

Η θέση του Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη αντιπροσωπεύει τα κόκαλα, το σκελετό και τις ιδιότητες της σκληρότητας, της βαρύτητας, της δομής, της σταθερότητας, των τύπων και των ορίων. Σας δείχνει τι είναι δύσκολο για σας, τι είναι αυτό με το οποίο παλεύετε, πού και πώς οι μορφές τις αυστηρότητας ή του φόβου σας εμποδίζουν, τι είναι βαρύ για σας, πώς αναπτύσσετε το χαρακτήρα και αποκτάτε ωριμότητα διαμέσου των δοκιμασιών.


Ο Κρόνος σας στον Υδροχόο:

Μολονότι νιώθετε ότι είστε μέρος του μεγάλου κοινωνικού παζλ, έχετε την τάση να παλεύετε με την αίσθηση της κοινωνικής απομόνωσης και της αποξένωσης ή της απογοήτευσης όσον αφορά την κοινωνία. Μπορεί να παλεύετε για να προσαρμοστείτε στο σύνολο ή να γίνετε μοναχικοί, σχεδόν εκτός της κοινωνικής ζωής και των τύπων. Έχετε την τάση να είστε αυστηροί, κοινωνικά κριτικοί, βλέπετε ως επί το πλείστον την σκοτεινή πλευρά του κόσμου, της πολιτικής, κλπ. και τείνετε επίσης να έχετε μάλλον, σκληρή κοινωνική συνείδηση. Η ενοχή ότι ... "δεν κάνετε αρκετά για τον κόσμο" ίσως σας βασανίσει. Έχετε την τάση να αμφιταλαντεύεστε μεταξύ ιδεαλισμού και κυνικότητας. Η θεραπεία μπορεί να έρθει με το να δεσμεύσετε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε μια κοινότητα ανθρώπων, να γίνετε υπεύθυνοι σε μια ομάδα από μερικά αφοσιωμένα άτομα και με το να είστε πρόθυμοι να είστε μέρος αυτών, παρά την ανεπάρκεια, την ατέλεια και τα εμπόδια του συστήματος.

Τα αποστάγματα των λουλουδιών που αφορούν αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν: το MALLOW (για την τάση να δημιουργείτε αμυντικά φράγματα, την κοινωνική ανασφάλεια) και το QUAKING GRASS (για την ενίσχυση των θετικών συναισθημάτων όσον αφορά το κόσμο και το μέρος που ζείτε).


Κρόνος Τετράγωνο Ποσειδώνας:

Το να αναμειγνύετε το πνευματικό και το γήινο είναι η δική σας πρόκληση, όπως και το να χτίσετε ένα δυνατό πνευματικό θεμέλιο για την ζωή σας, να δώσετε μορφή στις ιδέες σας, φροντίζοντας την εσωτερική σας ζωή και τις ανάγκες τις ψυχής σας καθώς επίσης και τις πρακτικές σας ευθύνες.

Μπορεί να νιώθετε μια βαθιά διάσπαση ανάμεσα στην πνευματικότητα και τον υλισμό, και είστε μάλλον επιρρεπείς στις φιλοσοφίες που κηρύσσουν την απάρνηση, τον ασκητισμό, την αυτοθυσία, το να είστε στον κόσμο αλλά όχι μέρος από αυτόν. Έως ότου αυτή η διάσπαση θεραπευτεί, έχετε την τάση να κρατήσετε τον εαυτό σας πίσω από κάθε ουσιαστική συμμετοχή στην ζωή, με το να κουβαλάτε ακαθόριστους φόβους, κατάθλιψη, ανασφάλειες και υποσυνείδητη ενοχή, οι οποίες μπορούν να σας παρεμποδίσουν σε πολλά και για πολύ. Απόψεις όπως ότι η σάρκα πρέπει να υποβιβάζεται έναντι της πνευματικότητας, μπορεί να συντελέσει στην φτωχή φυσική σας ζωτικότητα. Ίσως έχετε αδύναμες ή φτωχές λειτουργίες στο βασικό τσάρκα, που φανερώνεται ως αδύναμη θέληση για να ζήσετε στην πραγματική ζωή και χαμηλό επίπεδο ενέργειας.

Το πιο βασικό για σας είναι να αναπτύξετε μια πορεία ζωής με πνευματική αισιοδοξία. Ο ενεργητικός διαλογισμός που περιλαμβάνει θετικές επιβεβαιώσεις-φράσεις, με σκοπό να αντικαταστήσετε αβάσιμες αρνητικές πεποιθήσεις, θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμος. Για να στηρίξετε αυτή τη διαδικασία θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τα ακόλουθα αποστάγματα των λουλουδιών: το LADY'S SLIPPER (για να ολοκληρώσετε την αίσθηση της πνευματικής σας επιδίωξης στην καθημερινότητά σας, φέρνοντας πνευματική δύναμη στο βασικό τσάκρα), το MUGWORT (για να εναρμονίσετε τις ψυχικές δυνάμεις και να φέρετε την ισορροπία στην καθημερινή σας ζωή). Το ΝASTURIUM (για να ενεργοποιήσετε το βασικό τσάκρα, αυξάνοντας τη "γείωσή" σας και την ζωτικότητα). Το SCOTCH BROOM (για την ενίσχυση θετικών και αισιόδοξων συναισθημάτων σχετικά με τον κόσμο και τη θέση σας μέσα σε αυτόν). Το FAWN LILY (για την τάση να απομακρύνεστε, να απομονώνεστε και να προστατεύετε τον εαυτό σας από τον κόσμο).

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<