Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Αστρολογική Ανάλυση με Ανθοϊάματα και άλλες Εναλλακτικές θεραπείες για τον Nicolas Cage  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 2 από 4  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας αναλύσεις με τα ανθοϊάματα  
 

Δείγματα έλλειψης ισορροπίας :

Αποστάγματα λουλουδιών που ίσως είναι κατάλληλα για σας όταν δεν βρίσκεστε σε ισορροπία περιλαμβάνουν : Επειδή επηρεάζεστε εύκολα από τους άλλους και χρειάζεστε συνεχή επιβεβαίωση και κουράγιο για να ακολουθήσετε την δική σας πορεία: τα αποστάγματα των λουλουδιών WALNUT, MOUNTAIN PRIDE, και GOLDENROD. Για την ανικανότητα να λέτε "όχι" και το υπερβολικό ενδιαφέρον: τα αποστάγματα των λουλουδιών CENTARY και BRIGHT STAR. Για να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα αισθήματα που ίσως έχουν καταπιεστεί επειδή δεν θα ήταν ..."καλά" : τα αποστάγματα των λουλουδιών AGRIMONY, BLACK-EYED SUSAN και SCARLET MONKEY FLOWER.

Πολύτιμοι λίθοι οι οποίοι ίσως είναι ευεργετικοί για σας να φοράτε, να μεταφέρετε, ή να παίρνετε σαν ελιξίριο περιλαμβάνουν : WATERMELON TOURMALINE, που ισορροπεί την εσωτερική πολικότητα αρσενικού-θηλυκού και ανακουφίζει κάθε "στρίμωγμα" στα συναισθήματα. ROSE QUARTZ, KUNZITE, RHODOCHROSITE, MORGANITE, ή RUBELLITE TOURMALINE: όλες ροζ πέτρες όπου ανοίγουν την καρδιά και ανακουφίζουν κάθε ταραχή στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος.


Σελήνη Τετράγωνο Άρης:

Συναισθηματικά είστε "θερμοί": ευερέθιστοι, καβγατζήδες, ανταγωνιστικοί, ενώ όταν εξοργίζεστε υπερβολικά από κάποιες αδικίες ή διακρίνετε απειλές στην ασφάλειά σας, αποθαρρύνεστε εύκολα και είστε ανυπόμονοι. Σαν ένας πολεμιστής από ένστικτο, θα υπερασπίσετε τον εαυτό σας ρωμαλέα όταν είναι απαραίτητο, κάτι που μπορεί να είναι πλεονέκτημα για τον απρόσβλητο οργανισμό σας. Είναι βασικό το ότι παραδέχεστε τις επιθετικές σας αυθόρμητες διαθέσεις και τον θυμό, που, αν παρεμποδιστεί, θα εγκλωβιστεί μέσα σας σαν έχθρα που θα δηλητηριάζει ολόκληρο τον οργανισμό σας. Όταν δεν βρίσκεστε σε ισορροπία, έχετε προδιάθεση για πυρετούς, εξανθήματα, φλεγμονώδεις καταστάσεις, έλκη, ερεθισμούς, ατυχήματα, ή εγκαύματα. Ακόμη και αν έχετε την τάση να ενεργείτε και να προσεγγίζεστε επιθετικά ένα πρόβλημα, χρειάζεται -επιπλέον- να δεχθείτε βοήθεια και υποστήριξη, και να λάβετε υπόψη την ξεκούραση και την αδράνεια (τις οποίες τείνετε να τις συνδέετε με την αδυναμία). Το να βασίζεστε υπερβολικά πάνω στη θέληση ή στην προσωπική προσπάθεια μπορεί να είναι αντιπαραγωγικό κάποιες φορές.

Αρώματα που ηρεμούν και/ή ισορροπούν τα τσάκρας του ιερού οστού και του ηλιακού πλέγματος, περιλαμβάνουν το LAVENDER, το PATCHOULI, και το VIOLET.

Αποστάγματα λουλουδιών που ίσως είναι πολύ χρήσιμα σε σας περιλαμβάνουν : BLUE ELF VIOLA, το οποίο βοηθάει να διασκορπιστεί η ενέργεια που συγκεντρώνεται μέσα από τον θυμό ή την απογοήτευση, και καθιστά το άτομο ικανό να καταλαβαίνει την ουσία από αυτές τις συναισθηματικές συνήθειες. DANDELION, το οποίο απελευθερώνει τις συναισθηματικές εντάσεις που κρατούνται στο σώμα, ειδικότερα στους μυς του σώματος, και είναι χρήσιμο για την υπερβολική αντιπαλότητα και τη μεγάλη φόρα. TIGER LILY, για επιθετικότητα σε μεγάλο βαθμό, εχθρικές διαθέσεις, υπερβολικές "yang" δυνάμεις. ALOE VERA, όταν αισθάνεστε εξαντλημένοι: ένα καταπραϋντικό, ηρεμιστικό τονωτικό απόσταγμα. IMPATIENS, για ανυπομονησία.

Η μουσική που περιλαμβάνει καμπανίσματα και αρμονικές κωδωνοκρουσίες θα ήταν περίφημη, επίσης.


Σελήνη Ημιτετράγωνο Ουρανός:


H παρόρμησή σας για απελευθέρωση από τις επιρροές του παρελθόντος, καταστάσεις και συναισθηματικές επιβαρύνσεις είναι αποφασιστική. Αυτό ίσως σας αναγκάσει να κάνετε ουσιαστικές ρήξεις κατά καιρούς, από κάθε τι που σας δεσμεύει με το παρελθόν και από τον ίδιο σας τον εαυτό (το άτομο που "ήσασταν κάποτε"), όπως, π.χ., αλλάζοντας το όνομά σας, έχοντας πολύ μικρή ή σποραδική επικοινωνία με την οικογένειά σας, ή ασπαζόμενοι, πλέον, πολύ ασυνήθιστες και "ανορθόδοξες" συνήθειες και ρυθμούς ζωής. Ίσως αισθάνεστε ότι είστε σε μια συνεχή ροή, σε μια μόνιμη μετάβαση, έτοιμοι να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο. Για να νιώσετε περισσότερο ικανοποιημένοι (μια λέξη που, μάλλον, δεν θα μπορούσε να σας περιγράψει!), χρειάζεται να έχετε τη δυνατότητα να ανταποκρίνεστε άμεσα στους δικούς σας εσωτερικούς ρυθμούς και εμπνεύσεις. Έχετε ανάγκη τη συνεχή διέγερση και την ανανέωση. Όμως, παράλληλα, θα πρέπει να συμπεριλάβετε και κάποιους σταθερότερους ρυθμούς ή δομές, στη συναισθηματική ή οικογενειακή σας ζωή, αλλά και στις εσωτερικές σας διεργασίες. Οι συνεχείς αλλαγές και οι συναισθηματικές ακρότητες μπορεί να κουράσουν πολύ το νευρικό σας σύστημα, καθοδηγώντας το σε καταστάσεις ανησυχίας και φόβου. Απλές συνήθειες που περιλαμβάνουν μερικές πεζές, κοινότυπες δραστηριότητες (οι οποίες σας "γειώνουν" στο παρόν) είναι, τελικά, χρήσιμες, όπως π.χ. τα γεύματα σε τακτά διαστήματα, ο ύπνος σε καθορισμένο χρόνο κλπ.

Μερικά αποστάγματα λουλουδιών που ίσως είναι κατάλληλα για σας κατά καιρούς περιλαμβάνουν : SHOOTING STAR, όταν δεν αισθάνεστε άνετα πάνω στη γη, και ούτε καν μέλη της ανθρώπινης οικογένειας ή αντικοινωνικοί.

COW PARSNIP, για να παίρνετε ευχαρίστηση από τις παρούσες περιστάσεις και για τη γαλήνη του πνεύματος κατά την διάρκεια αλλαγών ή μεταβολών.

CORN, για μια "γήινη" γαλήνη, και ALMOND, για να ηρεμεί το πνεύμα και τα νεύρα.

Ίσως επίσης χρειαστεί να διαλύσετε αρκετή ένταση που δημιουργείται από διλήμματα μεταξύ της ανάγκης για προσέγγιση και οικειότητα από τη μια, και της συναισθηματικής σας λαχτάρας για ελευθερία, διέγερση και τάση για αλλαγή, από την άλλη. Για να διευκολυνθείτε στην επίλυση αυτών των ζητημάτων, αυτά τα αποστάγματα μπορούν να βοηθήσουν: το STICKY MONKEY FLOWER (για το φόβο της οικειότητας και τον πόνο κατά τη διάρκεια πρώιμων χωρισμών) και το BASIL (για εξισορρόπηση της πνευματικότητας με την σεξουαλικότητα).

Η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη αποκαλύπτει την ικανότητά σας για αγάπη, οικειότητα, ευχαρίστηση, τον τρόπο που δίνετε και παίρνετε αγάπη και τις ίδιες τις σχέσεις. Αντιπροσωπεύοντας, επίσης, το γούστο σας στην ομορφιά και τις αξίες σας, είναι ένα κλειδί για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε εσωτερική αρμονία.


Η Αφροδίτη σας στον Υδροχόο:


Έχετε προοδευτικές ή αντισυμβατικές ιδέες για τις σχέσεις και μπορεί να πειραματιστείτε με απώτερο σκοπό να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές ανάγκες που πιθανόν να μην μπορούσαν να ικανοποιηθούν με περισσότερο παραδοσιακούς τρόπους σχέσεων. Το ιδεώδες της αληθινής φιλίας, της ισότητας και του σεβασμού για την ελευθερία του κάθε ατόμου επηρεάζουν την προσέγγιση σας στον έρωτα και στην πραγματικότητα η φιλία μπορεί να είναι περισσότερο φυσική σε σας από την παθιασμένη προσκόλληση σε ένα άλλο άτομο. Στην πραγματικότητα μπορεί να είστε παράξενα απόμακροι κατά καιρούς. Δεν θέλετε να παραδεχθείτε κανένα είδος κτητικότητας, ή ζήλιας, και δεν σας αρέσει να είναι οι άλλοι κυριαρχικοί απέναντί σας.

Τα γούστα σας είναι ασυνήθιστα και εκτιμάτε την ασυμμετρία, την καινοτομία, και όλες τις παρεκκλίσεις από τον κλασικό τύπο. Μπορείτε να προάγετε την αρμονία με το να δημιουργήσετε γύρω σας μια μικρή κοινότητα από φίλους.


Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος:

Κατά πολλούς τρόπους, η αγάπη, η οικειότητα, και οι σχέσεις δεν είναι εύκολες για σας και ίσως αγωνιστείτε έντονα με τη μοναξιά, τη ντροπαλότητα, την κοινωνική απομόνωση, ίσως αισθανθείτε μη αγαπητοί, ανιαροί, ή ανεπιθύμητοι. 'Η, πάλι, μπορεί να έχετε υποφέρει τόσες απώλειες ή πόνο στην αγάπη που φοβάστε να εμπιστευτείτε ή να ανοίξετε την καρδιά σας. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η ψυχρότητα και η φαινομενική αδιαφορία σας ίσως δικαιολογημένα δυναμώνουν την μοναξιά σας. Ανασφάλειες γύρω από την ικανότητα σας να κρατήσετε την αφοσίωση και την πίστη ενός συντρόφου ίσως σας αναγκάσει να δώσετε υπερβολική αξία στην υπόσχεση και στην "εγγύηση" σε μια σχέση, πιθανόν υποστηρίζοντας μια -ουσιαστικά- δυστυχή ή ακόμα και διεφθαρμένη κατάσταση, για χάρη της "ασφάλειας". Ωστόσο, περίοδοι απομόνωσης, ακόμα και στέρησης και μοναξιάς, ίσως σας ωφελήσουν γιατί έχουν σκοπό να σας διδάξουν γύρω από τη δική σας καρδιά, τις βαθύτερες αξίες και το πώς ν' αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας, τα οποία μπορεί να τοποθετήσουν τα θεμέλια για ειλικρινείς, βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με άλλους. Γι' αυτό το λόγο τα ώριμα σας χρόνια θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, περισσότερο ευχάριστα από τα χρόνια της νεότητάς σας.

Τα αποστάγματα των λουλουδιών τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στο άνοιγμα και στη θεραπεία της καρδιάς σας, ή να επιλύσουν "αγκαθωτά ζητήματα" στη σχέση, περιλαμβάνουν : το CROWN OF THORNS (που βοηθάει στο να αφήσετε τον εαυτό σας να φύγει από το "πιστεύω" εκείνο που λέει ότι η αγάπη και ο πόνος πρέπει να πηγαίνουν μαζί), το BLEEDING HEART (για να σας απελευθερώσει από λύπες του παρελθόντος), το HOLLY (ένα "κύριο απόσταγμα" για θεραπεία των διαστροφών που προξενήθηκαν από την έλλειψη της αγάπης: φθόνος, ζήλια, μίσος, ή αυτο-μίσος), το STICKY MONKEY FLOWER και το POISON OAK (για το φόβο της οικειότητας, την προθυμία να φανείτε ευάλωτος), το MALLOW (για να χαλαρώσετε τα όρια της κοντινότητας και της εμπιστοσύνης), το PEONY και το ALPINE AZALEA (για το άνοιγμα της καρδιάς στο πνεύμα της αγάπης), το COLUMBINE (για αυτοεκτίμηση και φροντίδα προς τον εαυτό σας, θεραπεύει αισθήματα όπως το να ζείτε αποξενωμένος και ανεπιθύμητος).

Οι πολύτιμοι λίθοι τους οποίους μπορείτε να φοράτε ή να παίρνετε σαν ελιξίριο (συνδυασμένα με κάθε ένα από τα παραπάνω αποστάγματα των λουλουδιών ή μόνα τους) περιλαμβάνουν: το ROSE QUARTZ, το PINK TOURMALINE, και το RHODOCHROSITE.

H ενεργειακή δουλειά πάνω στην καρδιά και στο κέντρο του ιερού οστού μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη επίσης.


Αφροδίτη Τετράγωνο Ποσειδώνας:


Ποθείτε την "τέλεια" αγάπη, είστε ερωτευμένοι με την ίδια την αγάπη, γίνεστε κορόιδα για την αγάπη. Ίσως έχετε περισσότερη αγάπη για τον Θεό ή τα θεϊκά πρότυπα, ή πιθανόν να σας συνεπαίρνουν περισσότερο τα ρομαντικά ή τα ερωτικά ιδανικά, τα όνειρα, οι φαντασιώσεις, παρά τα πραγματικά ανθρώπινα όντα. Για σας η αγάπη μοιάζει με ωκεανό, χωρίς σύνορα, κάτι στο οποίο θέλετε να βυθιστείτε, να συγχωνευτείτε και να χάσετε τον εαυτό σας μέσα σ' αυτό!... Συντονίζεστε με την φράση του Tolsty, το "η αγάπη είναι τα πάντα!" Ωστόσο αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην προσωπική σας ζωή, για παράδειγμα να μην καταλαβαίνετε ή να μην εκτιμάτε τα όρια στις δικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις των άλλων, ή να πιστεύετε ότι η αγάπη σας μπορεί να (διορθώσει, θεραπεύσει, μεταμορφώσει) κάνει τα πάντα! 'Ίσως γίνετε "μάρτυρες" ή θύματα για την αγάπη, να νομίσετε ότι πρέπει να συμπεριφέρεστε σαν ... άγιοι, ή να αποφύγετε τις πραγματικές σχέσεις (με σάρκα και οστά) επειδή ένα "ατελές" άτομο δεν θα μπορούσε να εκπληρώσει τις μεγάλες σας επιθυμίες. Φίλοι και ερωτικοί σύντροφοι σας απογοητεύουν όταν στηρίζετε τους πόθους και τα όνειρά σας πάνω τους. Εύκολα ξελογιάζεστε και γοητεύεστε από την ομορφιά.

Τα απόσταγμα των λουλουδιών που απευθύνονται σε πιθανές ανισορροπίες αυτής της μορφής, περιλαμβάνουν: το BASIL (για να επιφέρει ισορροπία μεταξύ της πνευματικότητας και της σεξουαλικότητας, που μπορεί να οδηγήσουν σε κρυφή συμπεριφορά ή άγχος στον γάμο), το PINK YARROW και το BLEEDING HEART (για λανθασμένη συγχώνευση με άλλους, έλλειψη συναισθηματικής διαύγειας γύρω από τα όρια) και το CALLA LILY (για ταυτόχρονη αμφιταλάντευση ή σύγχυση γύρω από το φύλο ή τη σεξουαλική ταυτότητα).

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<