Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Αστρολογική Ανάλυση με Ανθοϊάματα και άλλες Εναλλακτικές θεραπείες για τον Nicolas Cage  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 1 από 4  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας αναλύσεις με τα ανθοϊάματα  
 

Αυτή η αναφορά είναι σχεδιασμένη για όσους ενδιαφέρονται για εργαλεία με τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν τις δικές τους προσπάθειες σε σχέση με την ανάπτυξη και την ευημερία σε όλα τα επίπεδα. Χρησιμοποιώντας την αστρολογία, τα αποστάγματα των λουλουδιών, τους πολύτιμους λίθους και τα ελιξίρια αυτών, το χρώμα, τη μουσική, την αρωματοθεραπεία, την νοερή απεικόνιση, καθώς και άλλες μεθόδους, μπορεί κάποιος να μετασχηματίσει τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του και να δει περισσότερα από ένα θετικά ενδεχόμενα.

Η δική μας έμφαση δεν στηρίζεται πάνω στην αφαίρεση των ανεπιθύμητων γνωρισμάτων ή εμπειριών, όσο στο να φέρει κάποιον σε ισορροπία, έτσι ώστε η να φανερωθεί η θετική εκδήλωση μιας αστρολογικής ένδειξης. Ένα άτομο που είναι βασικά εσωστρεφές και ντροπαλό και που δυσκολεύεται να φτιάξει την δική του πορεία στη ζωή, δεν θα γίνει ένας δυναμικός, πομπώδης, πασίγνωστος κατακτητής, αλλά μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή του, προσεγγίζοντας τους άλλους ανθρώπους. Κατά αυτό τον τρόπο, μέσα από προσπάθειες να ξεφορτωθεί την ντροπαλότητά του, θα μπορούσε να εστιαστεί πάνω στην ανακάλυψη των θετικών χαρισμάτων, όπως η ευγένεια, που μπορεί να καταπραΰνει και να ισορροπήσει τις πιο ακραίες, απομονωτικές τάσεις της ντροπαλής φύσης του. Χρησιμοποιώντας αυτά τα "δονητικά" εργαλεία, καταλήγουμε ότι κάποιος που έχει ταλαιπωρηθεί έντονα, για χρόνια, μπορεί να χαλαρώσει, καθώς και να "ξυπνήσει" πολύ βαθιά καταχωνιασμένα χαρίσματα και πόθους.

Πολλά από τα εργαλεία-μεθόδους που προτείνονται σε αυτό το σημείο, συμπεριλαμβανομένης της αστρολογίας, ασχολούνται με αυτό που εννοούν οι εσωτεριστές μιλώντας για τα ενεργειακά σώματα, τα τσάκρας, ή την αύρα. Η λεπτή ενεργειακή περιοχή, που πηγάζει από κάθε ζωντανό πλάσμα, είναι το μέρος που τοποθετούνται οι ενεργειακές και συναισθηματικές συνήθειές μας, τα πρότυπα της σκέψης, τα "πιστεύω" μας. Η ενεργειακή φύση ενός λουλουδιού, φυτού, πολύτιμου λίθου, ή ορυκτού, επιδρώντας στην αύρα ενός ατόμου, επηρεάζει άμεσα το συναισθηματικό και πνευματικό πεδίο και, αφού περάσει μια χρονική περίοδος, επέρχονται μεγάλης διάρκειας αλλαγές.

Ο βασικός παράγοντας για την χρήση καθενός από αυτά τα θεραπευτικά ιάματα είναι ο σταθερός στόχος του ατόμου, η προθυμία και η επιθυμία για αρμονία και υγεία. Δεν είναι "μαγικά"! Χρησιμοποιώντας τα με συνέπεια και με συνειδητή πρόθεση, αυτά ενισχύουν και επιταχύνουν επιθυμητές αλλαγές. Στην Ελλάδα μπορείτε προς το παρόν να προμηθευτείτε μόνο τα ιάματα του Dr. Bach, τα οποία είναι ευρέως γνωστά και θα τα βρείτε σε πολλά φαρμακεία. Τα υπόλοιπα ιάματα που είναι Αμερικανικής ή Αυστραλιανής παραγωγής, καθώς και τα gems, είναι πιθανόν να μπορείτε να τα ζητήσετε από τον ανθοθεραπευτή σας, ζητώντας παράλληλα και τη γνώμη του. Στον ΕΤΗΣΙΟ ΟΔΗΓΟ "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ και ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ" που εκδίδεται από το Κέντρο Εναλλακτικής Ενημέρωσης, το οποίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία, υπάρχουν πληροφορίες και στοιχεία για επαγγελματίες που ασχολούνται με τις Εναλλακτικές Θεραπείες, καθώς και για φαρμακεία που προμηθεύουν προϊόντα ανθοθεραπείας, αρωματοθεραπείας κλπ.

Διαβάζοντας τη δική σας αναφορά, ίσως δείτε κάποιες περιοχές, με τις οποίες θα μπορούσατε να ασχοληθείτε. Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες εδώ και οι δυνατότητες μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακές! Ωστόσο, είναι συνήθως καλύτερο να δώσετε προσοχή σε κάποιο θέμα ή ένα σύνολο από παρόμοια θέματα σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Διαλέξτε ο,τιδήποτε είναι πιο σημαντικό ή ενοχλητικό για σας στο παρόν. Να θυμάστε να ΜΗΝ ασχοληθείτε με όλες τις ενεργειακές ανισορροπίες μαζί. Μερικά θέματα ίσως έχουν ήδη λυθεί και για μερικά, απλά, να μην είναι η κατάλληλη στιγμή. Αφού αποφασίσετε σε ποιο θέμα θα εστιαστείτε, ακολουθείστε τη διαίσθησή σας. Θυμηθείτε, επίσης, ότι η ήρεμη, συνεχής προσπάθεια είναι συχνά απαραίτητη στον επαναπροσδιορισμό κάποιων τμημάτων του χαρακτήρα και δημιουργεί κάθε πραγματική αλλαγή. Καλή Επιτυχία, λοιπόν!


Ήλιος και Ωροσκόπος: Γενικά Χαρακτηριστικά

Η θέση του Ήλιου στο γενέθλιο χάρτη αντιπροσωπεύει το άτομο που είστε κατά βάθος και δείχνει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε για να εκφράσετε ολοκληρωτικά τον εαυτό σας, σαν μοναδική και αυτόνομη προσωπικότητα. Επίσης δηλώνει την προσωπική σας δύναμη και ζωτικότητα, καθώς επίσης και το είδος των δραστηριοτήτων ή εμπειριών που απαιτούνται στη ζωή σας για να νιώσετε ζωντανοί και να αναπληρώσετε την ζωτική σας δύναμη. Ο 'Ήλιος αντιπροσωπεύει την προσωπική σας ταυτότητα.


Ο Ήλιος σας στον Αιγόκερο:

Βασικά θέματα : Ανωτερότητα, επιτεύγματα, υπεροχή, απασχόληση, εκπλήρωση δια μέσου προσπάθειας και θυσίας. Αποκτώντας κύρος, το άτομο επικυρώνει την αυθεντία του μέσα από τη συμμόρφωση σε εξωτερικά κριτήρια και αρχές.

Βασικές ιδιότητες: Δικαιοσύνη, αντικειμενικότητα, αμεροληψία, ήρεμη φιλοδοξία, ενδιαφέρον για αξιοπρεπή πρότυπα και κανόνες. Η πορεία σας καθορίζεται από την πειθαρχία, τον αυτοέλεγχο, χωρίς να δίνετε σημασία -για μεγάλο χρονικό διάστημα- σε ιδιαίτερες προσωπικές απολαύσεις ή την άμεση ικανοποίηση, με τελικό σκοπό να κατορθώσετε τους στόχους σας. Εφόσον μόνο εκείνοι που δουλεύουν σκληρά και έχουν την ικανότητα να υπομένουν με πείσμα επιτυγχάνουν και φτάνουν στην κορυφή, ίσως γίνετε ιδιαίτερα σκληραγωγημένοι ή και σκληρόκαρδοι. Πολλές φορές είστε πολύ πιο ώριμοι για την ηλικία σας.

Ακόμα κι εάν έχετε πνευματικές ανησυχίες, επιπλέον ενυπάρχει σε σας ένα είδος εξυπνάδας και ρεαλισμού και μιας πρακτικής, υλιστικής φυσικής κατάστασης που δεν υφίσταται έτσι απλά, χωρίς στόχο: Πρέπει να κάνετε ή να φτιάξετε κάτι αντιληπτό και πραγματικό και να φανείτε πρόθυμος να δεχθείτε τον μανδύα της ευθύνης και του κύρους. Είστε άριστοι σαν καθοδηγητές, μοιραζόμενοι τις εμπειρίες και την σοφία της ζωής με τους άλλους. Γι' αυτό το λόγο, υπάρχει η τάση, τα χρόνια της ώριμης ηλικίας να κρύβουν περισσότερες ανταμοιβές από τα νεανικά.


Δείγματα έλλειψης ισορροπίας:

Για συναισθήματα κατάπτωσης μετά από έντονη προσπάθεια, λόγω της υπερβολικής δουλειάς. Για υπερβολική αίσθηση καθήκοντος, όπως όταν αισθάνεστε επιβαρημένοι αλλά και απρόθυμοι να παραιτηθείτε ή να ξεκουραστείτε: το απόσταγμα του λουλουδιού OAK. Για κακή διάθεση, έλλειψη αυτοπεποίθησης στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής, απαισιοδοξία όσον αφορά τις ικανότητές σας ή της κοινωνικής σας θέσης: τα αποστάγματα των λουλουδιών BORAGE, SCOTCH BROOM και GENTIAN. Για υπερβολική φιλοδοξία, τάση προς τον υλισμό και επίμονη συγκέντρωση στο ατομικό ενδιαφέρον : το απόσταγμα του λουλουδιού TRILLIUM. Για υπερβολική σοβαρότητα, έλλειψη χαράς, έχοντας καταπιεσμένο το "εσωτερικό σας παιδί", όταν αισθάνεστε απαθείς ή χωμένοι σε κάποια μονότονη ρουτίνα: τα αποστάγματα των λουλουδιών ROCK WATER, ZINNIA, και WILD ROSE. Για την τάση να βλέπετε τη ζωή σαν κακότυχη ή άδικη, με έχθρα ή πικρία μέσα από τις περιστάσεις και τις δυσκολίες, νιώθοντας καταδιωγμένοι: τα αποστάγματα των λουλουδιών SAGE, WILLOW, και PENSTEMON.

O ωροσκόπος ή ανατέλλον ζώδιο περιγράφει τη σωματική σας διάπλαση, το πώς προβάλλεστε προς τα έξω, καθώς επίσης και πώς σχετίζεστε και επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας, κάτι που έχει άμεση σχέση με την σωματική σας υγεία.


Ωροσκόπος σας στον Τοξότη:

Έχετε μια μονίμως ευχάριστη συμπεριφορά και εμφανίζεστε κεφάτοι, με μια φυσική παιχνιδιάρικη διάθεση η οποία κρύβει όποιο πόνο μπορεί να έχετε. Το ενεργειακό σας επίπεδο, μολονότι είναι υψηλό, δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό ή δυναμωμένο, αλλά κινείται με ξεσπάσματα ενθουσιασμού.

Ευχαριστιέστε με τα σπορ, τα παιχνίδια, την χαρτοπαιξία ή να ποντάρετε, και διασκεδάζετε με φυσικές δραστηριότητες όπως ο χορός, η ιππασία, το σκι, ή το πατινάζ, όλα αυτά τα οποία μπορείτε να κάνετε με ρέουσα και λυγερή χάρη και που τα κάνετε να φαίνονται ότι δεν χρειάζονται προσπάθεια. Το μυστικό σας είναι ότι το κάνετε για διασκέδαση ή για χαρά και δεν το παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Παρ' όλα αυτά είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα που συμβαίνουν στα σπορ, και μέσα σε κλειστό χώρο μπορεί να είστε αδέξιοι. Έχετε την τάση να είστε πληθωρικοί ή έχετε την ανάγκη ενός πολύ φυσικού χώρου γύρω από σας με σκοπό να νιώθετε άνετα. Μικροί, ζεστοί χώροι σας φαίνονται στενάχωροι και ακόμα αφαιρούν την ζωή από σας. Το ιδανικό περιβάλλον είναι μεγάλο, ευρύχωρο με ψηλά ταβάνια και παράθυρα με πολύ φως.

Τα αποστάγματα των λουλουδιών και των κηπευτικών που μπορεί να σας ωφελήσουν περιλαμβάνουν: το SWEAT PEA (για την συνεχή αναζήτηση, περιπλάνηση, ανικανότητα να εγκατασταθείτε κάπου ή να δημιουργήσετε μια δέσμευση), το COW PARSNIP (για το σύνδρομο να πιστεύετε ότι οι άλλοι είναι σε καλύτερη μοίρα από εσάς), και το CORN (για μια ισορροπημένη σχέση ανάμεσα στη γη και στον ουρανό, στην ενόραση και την πραγματικότητα).


Σελήνη και Αφροδίτη: Συναισθήματα και Αισθήματα

Η θέση της Σελήνης στον γενέθλιο χάρτη σας, επηρεάζει την συναισθηματική σας φύση και δείχνει τι χρειάζεστε για να αισθανθείτε ασφαλείς, τι νιώθετε οικείο και άνετο. Δείχνει, επίσης, τα βαθιά, κρυμμένα "πιστεύω" που σας καθορίζουν και κυρίως τις ασυνείδητες ή ενστικτώδεις αντιδράσεις που βγάζετε εσείς οι ίδιοι προς τα έξω, στις στενότερες προσωπικές σας σχέσεις. Οι διαθέσεις, οι αναμνήσεις, τα όνειρα και τα συναισθήματα που έχετε για τον εαυτό σας είναι απεικονισμένα από την Σελήνη στον γενέθλιο χάρτη σας.


Η Σελήνη σας στον Ζυγό:


Βασικά θέματα: Ανάγκη για συνεταιρισμό, συντροφικότητα, συνεργασία, "συνύπαρξη" κάθε είδους. Ανάγκη για αρμονία στο περιβάλλον, ώστε να νιώθει κανείς ασφαλής μέσα σ' αυτό.

Βασικές ιδιότητες: Δικαιοσύνη, ευχάριστη συμπεριφορά, θέληση για συμβιβασμό, διακριτικότητα και διπλωματικότητα, φιλευσπλαχνία, ηρεμία.

Έχετε την προδιάθεση να μεταχειρίζεστε την πειθώ, την ευγένεια, την γοητεία ή μια έμμεση προσέγγιση για να αποκτάτε ό,τι σας είναι αναγκαίο και ίσως ξαφνιαστείτε ή ενοχληθείτε από την υπερβολική ευθύτητα, ιδιοτέλεια, άμεση "ειλικρίνεια" ή εντιμότητα που πιθανόν δείχνουν οι άλλοι. Είστε ενστικτωδώς ειρηνοποιοί και σας αρέσει να εναρμονίζεστε με τα άλλα άτομα, βρίσκοντας τη μέση λύση. Επειδή πάντα βλέπετε και τις δύο πλευρές ενός θέματος, και επειδή υποσυνείδητα θέλετε ο καθένας να είναι ευχαριστημένος, μπορεί να έχετε πραγματική δυσκολία να καθορίσετε σαφή όρια και να πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις. Δεν είστε μοναχικοί τύποι και χρειάζεστε τους άλλους ανθρώπους. Λειτουργείτε με επιτυχία σε επίπεδα συντροφικότητας ή συνεργασίας με άλλους και ίσως νιώσετε χαμένοι εάν δεν είστε το ένα μέρος από το "εμείς".

Είναι πολύ σημαντικό για σας να έχετε φίλους, να έχετε την έγκριση των άλλων ανθρώπων, να ταιριάζετε, να ανήκετε κάπου και να είστε κοινωνικά αποδεκτοί.

Στην καλύτερή σας φάση, είστε πραγματικά συνετοί και στοχαστικοί, φιλόξενοι, φιλεύσπλαχνοι, με μια καλλιτεχνική ευαισθησία. Για σας, όλη η ζωή πρέπει να είναι μια τέχνη, καμωμένη όμορφα.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<