Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Οδηγός Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τον Ευάγγελο Βενιζέλο  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 2 από 2  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας αναλύσεις επαγγελματικού προσανατολισμού  
 

Κεφάλαιο 4

Οικονομικά, πηγές των εσόδων. Ενασχόληση, δουλειά ή επάγγελμα και απόδοση.

Παρακάτω περιγράφονται μερικές πιθανές πηγές εισοδήματος. Ίσως να συμπίπτουν ή να μην έχουν καμία σχέση με την επαγγελματική σας απασχόληση.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ :

στον Σκορπιό η ακμή του 2ου οίκου

Κατά τη διάρκεια της ζωής σας, ενδέχεται να βιώσετε ακραίες καταστάσεις στα οικονομικά σας. Από την μία, είναι πιθανό να σημειώσετε μεγάλη άνοδο χάρη σε κληροδοτήματα και κληρονομιές ή στον γάμο σας με κάποια πλούσια, από την άλλη όμως, μπορεί να περάσετε περιόδους κρίσης και περιορισμών. Σε κάθε περίπτωση, ο παράγοντας που τα καθορίζει όλα αυτά τείνει να είναι πέρα απ τον έλεγχο σας. Θα ήταν συνετό να μαθαίνατε στην αποταμίευση και να βρίσκατε ένα σημείο ισορροπίας.

Θα μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα μέσα απ τη διαχείριση των χρημάτων και των αγαθών άλλων ανθρώπων, επενδύσεις, κατέχοντας θέσεις επιρροής ή εξασκώντας ένα επάγγελμα, που να συνδέεται με την ιατρική.

Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο:

Έχετε την ικανότητα να κερδίζετε χρήμα, είστε πιθανότατα αποδοτική και πολύ τυχερή. Η κοινωνική θέση και η πολυτέλεια έχουν μεγάλη σημασία για σας και πιθανότατα σπαταλάτε πολλά στις απολαύσεις της ζωής. Χάρη στην ικανότητα σας να γοητεύετε τους άλλους, εργάζεστε αποδοτικά με το κοινό, σε πολιτισμικές δραστηριότητες, σε τομείς της τέχνης και σε κάθε επάγγελμα που έχει να κάνει με τις γυναίκες και την ομορφιά.

Ο Κρόνος στον 2ο οίκο:

Μάλλον μεγαλώσατε σε μία οικογένεια που την απασχολούσε ιδιαίτερα το χρήμα, που ενδεχομένως είχε οικονομικές δυσκολίες και συνεπώς τώρα ανησυχείτε για την εξασφάλιση σας στον οικονομικό τομέα. Είστε προσεκτικός και προνοητικός, εξαιτίας του φόβου στέρησης χρημάτων. Αυτή η αστρολογική θέση δεν αρνείται την πιθανότητα οικονομικού κέρδους, το φέρνει όμως σταδιακά. Θα πρέπει να εργαστείτε μεθοδικά και επίμονα για να επιτύχετε και να ελέγξετε επίσης την ανησυχία σας. θα τα πάτε καλά στις αγοραπωλησίες, στις επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία, αν αποδεχτείτε θέσεις εξουσίας και οργάνωσης ή αν εργαστείτε σε οργανισμούς που παρέχουν υπηρεσίες σε ηλικιωμένους ανθρώπους.

Εξουσιαστής του 2ου οίκου στον 11ο οίκο:

Το εισόδημα σας είναι στενά συνδεδεμένο με εκείνο των φίλων σας, των ανθρώπων που γενικά συνδέεστε ή με κάποιες δραστηριότητες που αναπτύσσετε μέσα σε ορισμένες κοινωνικές ομάδες. Υπάρχει η πιθανότητα απόκτησης χρήματος μέσω της πολιτικής ή διοικητικής θέσης σας σε κοινωνικούς οργανισμούς.

Η απόκτηση χρημάτων βρίσκεται σε άμεση συνάφεια με την αυτοεκτίμηση μας. Αν θεωρούμε τον εαυτό μας πολύτιμο, το χρήμα ρέει και έρχεται στη ζωή μας. Η δουλειά που εκτελούμε με αγάπη και χαρά δε μας καταβάλει και μας προσφέρει μεγαλύτερο κέρδος.


ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΑΣ:

στους Ιχθύες η ακμή του 6ου οίκου

Η επαγγελματική σας επιτυχία είναι αποτέλεσμα της ευαισθησίας, της κοινωνικότητας και της καλαισθησίας σας. Τείνετε να είστε πολύ εξυπηρετικός και γλυκομίλητος, χαρακτηριστικά που σας κάνουν πολύ καλό υπάλληλο. Είναι πιθανόν να διαψευσθείτε από το αφεντικό και τους συναδέλφους σας, καθώς τους εξιδανικεύετε ή περιμένετε απ αυτούς κάτι που αδυνατούν να σας προσφέρουν. Αυτή η θέση προκαλεί ίντριγκες, ζήλια ή ψέματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Νιώθετε πιο άνετα όταν εργάζεστε σε κάποιο τομέα που σας φέρνει σε επαφή με έμβια όντα (ανθρώπους, ζώα ή φυτά) και σας επιτρέπει να αξιοποιείτε την θεραπευτική σας ικανότητα.

Ο Άρης στον 6ο οίκο:

Διαθέτετε μεγάλες ποσότητες ενέργειας, ενθουσιασμού, φιλοδοξίας και την ικανότητα να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Σας είναι απαραίτητο να εργάζεστε σε κάποια δυναμική δραστηριότητα που να σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την φυσική σας δύναμη. Δεν νιώθετε ευτυχής σε ένα γραφείο ή σε μία δουλειά ρουτίνας. Αυτή η θέση σας ενθαρρύνει να επιλέγετε επαγγέλματα που συνεπάγονται βέβαια ρίσκα ή φυσική προσπάθεια. Εξαιτίας της έλλειψης σας σε υπομονή και της επιθετικότητας σας, ίσως να δημιουργηθούν διαμάχες ή εντάσεις με τους ανώτερους ή τους συναδέλφους σας. Μάλλον σας ευχαριστεί περισσότερο να δουλεύετε για τον εαυτό σας, παρά για κάποιον άλλο.


Κεφάλαιο 5

Οι δημιουργικές και αναπλαστικές σας δραστηριότητες. Άλλες ικανότητες και χόμπι.

Τα χόμπι αποτελούν επίσης μέρος της προσωπικότητας μας και μέσα απ αυτά εκφράζουμε σε μεγάλο βαθμό την δημιουργική μας ικανότητα. Είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου μας και να τις συνδυάζουμε με την εργασία ή το επάγγελμα μας, για να επιτύχουμε μεγαλύτερη ισορροπία. Στον πολιτισμό που ζούμε, τείνουμε να δίνουμε σημασία μόνο σε εκείνα που μας παρέχουν χρήμα και ως εκ τούτου να παραμελούμε την έκφραση σημαντικών πτυχών του χαρακτήρα μας.


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ:

στον Υδροχόο η ακμή του 5ου οίκου

Οι αγαπημένες ψυχαγωγικές σας δραστηριότητες είναι εκείνες που σας επιτρέπουν να έχετε κοινωνική δράση και να κάνετε καινούριους φίλους. Σας αρέσει να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους ή οργανώσεις, που τα ενδιαφέροντα τους ταυτίζονται με τα δικά σας. Απολαμβάνετε επίσης οποιοδήποτε είδος δημιουργικής ή καλλιτεχνικής προσπάθειας, όπου αξιοποιείτε την φαντασία σας. Αν το ζώδιο του Ήλιου σας είναι πρακτικό και με κλίση στις εφαρμογές, μπορείτε να γίνετε εφευρέτης. Αν είστε διανοούμενος, ίσως σας αρέσει να γράφετε. Πιθανότατα, απολαμβάνετε την ταχύτητα και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με διαστημικά ταξίδια ή επιστημονική φαντασία. Η δημιουργικότητα σας διεγείρεται μες απ την ανταλλαγή ιδεών με έξυπνους ανθρώπους, συζητήσεις και ταξίδια, ειδικά σε εξωτικά μέρη με διαφορετική κουλτούρα.


Κεφάλαιο 6

Οι κλίσεις σας, το επάγγελμα, πιθανότητες επιτυχίας και κοινωνικής αναγνώρισης.

Το Μεσουράνημα στον Καρκίνο-Λέοντα

Το πεπρωμένο σας χωρίζεται σε δύο φάσεις : η πρώτη είναι δύσκολη, με πολλή δουλειά και πλήθος περιορισμών, ένα πραγματικά δύσκολο ξεκίνημα. Αυτή θα ενδυναμώσει την επιθυμία σας να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Η δεύτερη είναι η φάση των επιτεύξεων και της επαγγελματικής επιτυχίας. Ξεκινάει στα μέσα της ζωής σας. Έχετε την υπομονή και την επιμονή που απαιτούνται για να αποκτάτε ο,τιδήποτε θέλετε. Συνδυάζετε την φιλοδοξία με ένα αλτρουιστικό και ευγενές όραμα.

Η Σελήνη και ο Ήλιος (τα πιο σημαντικά αστρικά σώματα του ζωδιακού) υπογραμμίζουν το πεπρωμένο σας και δημιουργούν πολλές αντιθέσεις κατά την διάρκεια της εξέλιξης σας : για να συνδυάσετε τη φιλοδοξία με τον συναισθηματικό σας κόσμο, για να αναζητήσετε σπουδαίες δουλειές, που θα σας παρέχουν κύρος, παραμένοντας όμως ταπεινός, για να αποκτήσετε αίσθημα δικαίου μέσα από τις αμέτρητες αλλαγές και δυσχέρειες της ζωής σας κλπ. Θα έχετε επαγγελματικό γόητρο και θα αναμιχθείτε σε δραστηριότητες, μέσα απ τις οποίες θα κατευθύνετε τους άλλους. Όλοι σας αγαπούν και πολλοί, στα κρυφά, σας ζηλεύουν.

Επιλέγετε να σταδιοδρομήσετε πιθανόν, σε κάποιο απ τα ακόλουθα επαγγέλματα ή σε έναν συνδυασμό μερικών απ αυτά : επιχειρηματίας, αρχιτέκτονας, μουσικός, καλλιτέχνης, σχεδιαστής μόδας ή επίπλων, σκηνοθέτης θεάτρου ή κινηματογράφου, γιατρός ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σας δίνει την δυνατότητα να εργαστείτε σαν διευθύνων.

Ο Ουρανός στον 10ο οίκο:

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία δεν θα είναι τυπική ή σταθερή και πιθανόν θα υποστείτε πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά σας, αν και αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας θα είναι, πάντα, η κοινωνία σαν σύνολο ή πιθανόν η αστρολογία και οι απόκρυφες επιστήμες. Είστε ένας οραματιστής, ικανός να μοιράζεστε τις ιδέες σας με τους άλλους και να αναγορεύεστε σε αρχηγό, αν και είναι πιθανόν κάποιοι να αντιταχθούν ή να διαφωνήσουν με τις πρωτότυπες και ασυνήθιστες απόψεις σας. Έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε παραγωγικά στο επάγγελμα σας, χάρη στο προοδευτικό σας όραμα ενώ ταυτόχρονα είστε ικανός να διακρίνεστε σε πνευματικές ενασχολήσεις, κοινωνικά κινήματα ή επιστημονικές δραστηριότητες.

Εξουσιαστής του 10ου οίκου στον 3ο οίκο:

Η επαγγελματική σας επιτυχία συνδέεται με κάποια μορφή Αυτοέκφρασης. Νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνείτε και να εκφράζετε τις ιδέες σας μέσω του επαγγέλματος που επιλέγετε. Η δουλειά σας απαιτεί ίσως πολλά ταξίδια ενώ είναι πιθανόν να εκδώσετε σημειώσεις ή άρθρα.


Κεφάλαιο 7

Σύνοψη. Τα σπάνια και μοναδικά σας ταλέντα.

Όλοι μας γεννιόμαστε με ένα μοναδικό ταλέντο και σκοπός της ζωής μας είναι να το εξωτερικεύσουμε. Παρακάτω ακολουθούν περιγραφές των θεμελιωδών αστρολογικών επιρροών, που διαμορφώνουν τις μοναδικές μας ικανότητες. Αν και παραθέτονται μερικά πιθανά επαγγέλματα, η πραγματική σας κλίση είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών των στοιχείων. Μετά που θα διαβάσετε αυτές τις παραγράφους, σκεφτείτε προσεκτικά και επιτρέψτε στην διαίσθηση σας να σας βοηθήσει στην εύρεση της δικής σας σύνθεσης.


Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ:

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω

Γεννηθήκατε για να επιβάλλετε τάξη, οργάνωση, προσοχή, να τηρείτε το πρωτόκολλο και τις παραδόσεις, να εργάζεστε εντατικά, να ερευνάτε, να διδάσκετε, να εκπαιδεύετε και να διευθετείτε. Μία απ τις αποστολές σας είναι να διευθύνετε και να καθοδηγείτε αδύναμους ανθρώπους, να αναλαμβάνετε υπευθυνότητες, να προσφέρετε ασφάλεια και σιγουριά σε εκείνους που το χρειάζονται, να διδάσκετε στους άλλους την σημασία της αποταμίευσης, να αντιμετωπίζουν ρεαλιστικά τη ζωή, να είναι πρακτικοί, να επιζητούν την τελειότητα και κυρίως, να είναι επίμονοι. Επαγγέλματα που εξουσιάζονται απ τον Αιγόκερω : πολιτική ή στρατιωτική καριέρα, διοικητικές θέσεις ή υπευθυνότητες, διπλωμάτης, μάνατζερ, ερευνητής, μαθηματικός, προγραμματιστής κομπιούτερ, μηχανικός, γιατρός, οδοντίατρος, αρχιτέκτων και όλα τα επαγγέλματα που απαιτούν υπομονή και επιμονή, ρουτίνα και οργάνωση.


Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ:

Ο Ωροσκόπος στον Ζυγό

Το επάγγελμα που επιλέγετε οφείλει να διεγείρει την καλλιτεχνική σας δημιουργικότητα, την διάθεση σας για δικαιοσύνη και τάξη και την κοινωνικότητα σας. Αποφύγετε την εργασία σε κακόγουστους, θορυβώδεις και απομονωμένους χώρους ή όπου υποχρεούστε να εργάζεστε βεβιασμένα και επιθετικά.


ΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ:

Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Η δουλειά σας θα πρέπει να ικανοποιεί την συναισθηματική σας ανάγκη για μία σταθερή βάση, να σας παρέχει δυνατότητες εξέλιξης και κατάληψης θέσεων εξουσίας, να σας προσφέρει ανεξαρτησία και δύναμη. Σας είναι απαραίτητο να νιώθετε περήφανος για τη θέση που κατέχετε και να ταυτίζεστε με αυτήν. Νιώθετε επίσης την ανάγκη για αναγνώριση, για επιβραβεύσεις αλλά και για αύξηση του γοήτρου σας, μέρα με την μέρα.


ΟΙ ΚΛΙΣΕΙΣ ΣΑΣ:

Το Μεσουράνημα στον Καρκίνο-Λέοντα

Πιθανότατα, επιλέγετε να σταδιοδρομήσετε σε κάποιο απ τα ακόλουθα επαγγέλματα ή σε ένα συνδυασμό τους: επιχειρηματίας, παιδαγωγός, αρχιτέκτων, πολιτικός, μουσικός, καλλιτέχνης, σχεδιαστής μόδας ή επίπλων, σκηνοθέτης θεάτρου ή κινηματογράφου, γιατρός ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σας παρέχει διοικητική εργασία ή σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητα σας. Είστε ικανός να διακριθείτε χάρη στην ευαισθησία σας.

 
Αγορά
| 1 | 2 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<