Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Οδηγός Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τον Ευάγγελο Βενιζέλο  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 1 από 2  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας αναλύσεις επαγγελματικού προσανατολισμού  
 

Εισαγωγή

Αυτή η έκθεση σκοπό έχει να σας καθοδηγήσει στην εύρεση του επαγγέλματος που σας ταιριάζει. Ταυτόχρονα, παρατίθεται μία ανάλυση των προσωπικών σας χαρακτηριστικών, των δυνάμεων ή των αναστολών σας, των ασυνήθιστων ικανοτήτων, του κάρμα, της δημιουργικότητας, της ικανότητας σας να κερδίζετε χρήματα, της εργασίας σας σε σχέση με το προσωπικό σας κλπ. Στο τέλος θα βρείτε μία σύνθεση όλων των προηγουμένων, που θα σας βοηθήσει να ανακεφαλαιώσετε και να διασαφηνίσετε την αποστολή σας στη ζωή. Σε όλη αυτή την περιγραφή, σκιαγραφούνται πολυάριθμες ενδείξεις των πιθανών απασχολήσεων ή επαγγελμάτων, που συνδέονται με τις αστρολογικές σας επιρροές. Θα ήταν συνετό να κάνετε κτήμα σας αυτές τις πληροφορίες, έτσι που στο τέλος με την βοήθεια της διαίσθησης σας, να οδηγηθείτε στην καλύτερη επιλογή.

Αστρολογικά Δεδομένα της γέννησης

Ο γενέθλιος χάρτης είναι μια απεικόνιση των θέσεων των πλανητών για την ώρα και τον τόπο γέννησης του ατόμου.


Κεφάλαιο 1

Η ατομικότητα σας. Η προσωπικότητα σας. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες. Η νοοτροπία σας.

Για να βρείτε το ιδανικό για σας επάγγελμα, οφείλετε πρώτα να μάθετε τον εαυτό σας. Υπάρχουν δραστηριότητες που ταιριάζουν με τη φύση σας ενώ άλλες όχι. Η ιδανική εργασία θα ευνοεί την έκφραση της ατομικότητας σας (Ήλιος) και της προσωπικότητας σας (Ωροσκόπος), θα ικανοποιεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες (Σελήνη) και θα σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε την ευφυΐα σας (Ερμής).


Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ:

Ήλιος στον Αιγόκερω

Γεννηθήκατε κάτω απ το ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Κρόνος, ο πλανήτης της υπομονής, της σοφίας και της ωριμότητας.

Το ζώδιο του Ήλιου σας είναι ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ κάτι που δείχνει ότι γεννηθήκατε γα να είστε αρχηγός, είτε στην σκέψη είτε στην δράση. Ποτέ δε νιώθετε απόλυτα ικανοποιημένος σε μία υποδεέστερη θέση, όπου υλοποιείτε τις ιδέες άλλων, εκτός και αν αποτελούν τμήμα των φιλοδοξιών σας. Νιώθετε άνετα, εργαζόμενος ανεξάρτητα ή κατέχοντας μία ηγετική θέση.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της ΓΗΣ και αυτό σας κάνει ρεαλιστή, πρακτικό και συγκροτημένο. Έχετε μία ισχυρή επιθυμία να εκπληρώσετε υλικούς στόχους και σας είναι απαραίτητο να νιώθετε ότι η καριέρα ή τα εγχειρήματα σας, σας επιτρέπουν να προοδεύετε λίγο περισσότερο, κάθε χρόνο.

Γεννηθήκατε για να επιβάλλετε την τάξη, την οργάνωση, την προσοχή, για να επιβλέπετε διαδικασίες και παραδόσεις, για να μοχθείτε με πάθος, να ερευνάτε, να διδάσκετε να εκπαιδεύετε και να διευθετείτε. Μια απ τις αποστολές σας είναι να κατευθύνετε και να καθοδηγείτε τους ασθενέστερους ανθρώπους, να αναλαμβάνετε υπευθυνότητες και να μεταδίδετε ασφάλεια και σιγουριά σε εκείνους που το χρειάζονται, να διδάσκετε στους άλλους την οικονομία, να βλέπετε τη ζωή με ρεαλισμό, να είστε πρακτικός, παρατηρητικός και κυρίως επίμονος.

Για να εξελιχθείτε, το πνεύμα σας πρέπει να μάθει να χαλαρώνει, να απολαμβάνει περισσότερο τη ζωή και να είναι λιγότερο πεσιμιστικό ή αρνητικό. Οφείλετε να μάθετε να επιδεικνύετε την στοργή και τις ιδέες σας πιο ανοιχτά και να ξεπερνάτε την δυσπιστία ή τις εγγενείς αναστολές σας. Είναι απαραίτητο να κατανικήσετε την ακαμψία των σκέψεων σας, την μνησικακία, τον εγωισμό και τη τάση σας να είστε τόσο μοιρολάτρης. Η υπερβολική έγνοια σας για λύσεις που αφορούν σε υλικά αγαθά, σας οδηγεί στο να παραμελείτε την πνευματικότητα και την θρησκευτική σας πίστη. Θα πρέπει να μάθετε να μην είστε συγκεντρωτικός, να στηρίζεστε στους άλλους και να μην καταπλακώνεστε από το πλήθος των ευθυνών σας.


Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ:


Ωροσκόπος στον Ζυγό


Οι άλλοι σας βλέπουν σαν ένα εξεζητημένο, εκλεπτυσμένο και αρμονικό άτομο. Είστε πολύ χαρισματικός και την ίδια στιγμή έχετε μία έμφυτη ηρεμία που σας επιτρέπει να σχετίζεστε εύκολα με τους ανθρώπους. Είστε κοινωνικός, ευχάριστος και γοητευτικός. Το στυλ σας πιθανότατα είναι καλλιεργημένο και εκλεπτυσμένο ενώ ντύνεστε κομψά και καλόγουστα.

Από την άλλη, έχετε ένα ξεχωριστό αίσθημα δικαιοσύνης και πάντα αναλύετε και τις δύο όψεις μίας κατάστασης, κάτι που σας κάνει αναποφάσιστο και γεμάτη αμφιβολίες, σε σημαντικές περιόδους της ζωής σας. Τείνετε να καθυποτάσσετε την επιθετικότητα σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε την αρμονία και κρατάτε μέσα σας την οργή σας προς τους ανθρώπους που σας πλήγωσαν. Θα πρέπει να μάθετε να συγχωρείτε και να ξεχνάτε τις διαφωνίες.

Το επάγγελμα που επιλέγετε θα πρέπει να διεγείρει την καλλιτεχνική σας δημιουργικότητα, το αίσθημα σας για την δικαιοσύνη και την ευταξία και την κοινωνικότητα σας. Αποφύγετε να εργάζεστε σε κακόγουστους, θορυβώδεις και απομονωμένους χώρους ή όπου υποχρεώνεστε να ενεργείτε άμεσα και επιθετικά.


ΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ:

Σελήνη στον Αιγόκερω


Δε φανερώνετε ιδιαίτερα τα συναισθήματα σας, αν και είναι πολύ έντονα και βαθιά. Είστε ανασφαλής και πιστεύετε ότι αν ανοιχτείτε πολύ, θα γίνετε ευπρόσβλητος. Η εξωτερική σας εικόνα τείνει να είναι πολύ ψυχρός και απόμακρος. Διακατέχεστε από μία βαθιά ενδόμυχη μοναξιά που προσπαθείτε να θεραπεύσετε με τις δραστηριότητες σας ενώ επίσης τείνετε προς την μελαγχολία, την κατάθλιψη ή την κοινωνική απομόνωση. Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τις εσωτερικές σας καταστολές και να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον συναισθηματικό σας κόσμο, χωρίς να περιμένετε αναγνώριση ή επιβεβαίωση απ τους άλλους και να αποφύγετε να κρίνετε ή να μέμφεστε τους άλλους.

Έχετε έντονη την αντίληψη της υπευθυνότητας και εκτελείτε την δουλειά σας πολύ αποτελεσματικά. Είναι πιθανόν να καταλάβετε σημαντικές θέσεις και να κερδίσετε κοινωνικό γόητρο. Βλέπετε τη ζωή ρεαλιστικά και είστε πολύ επίμονος στην επιδίωξη των στόχων σας. Πολύ φιλόδοξος, ξέρετε να αναλαμβάνετε τις υπευθυνότητες σας. Δείχνετε οργανωτικός και μία ηγετική ικανότητα και οι ιδέες σας τείνουν να είναι καλά εδραιωμένες και συντεθειμένες. Είστε προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων σας και διαθέτετε μεγάλη ποσότητα κοινής λογικής. Είστε σε θέση να βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα σας, μια και είστε πρακτικός.

Το επάγγελμα που επιλέγετε θα πρέπει να ικανοποιεί την συναισθηματική σας ανάγκη να βρείτε μία ακλόνητη βάση, να σας παρέχει δυνατότητες εξέλιξης, ανάληψης θέσεων εξουσίας, ανεξαρτησία και δύναμη. Σας είναι απαραίτητο να νιώθετε περήφανος για τη θέση που κατέχετε και να ταυτίζεστε μαζί της. Νιώθετε επίσης την ανάγκη για αναγνώριση, επιβράβευση και θέλετε να είστε ικανός να αυξάνετε το γόητρο σας, καθημερινά.


Η ΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ:

Ερμής στον Αιγόκερω

Έχετε ένα πολύ ρεαλιστικό, επιστημονικό και συνετό μυαλό. Πιθανότατα δεν καταλήγετε σε βιαστικές αποφάσεις, αφού τείνετε να μελετάτε προσεκτικά όλα τα βήματα που είναι απαραίτητο να κάνετε. Έχετε μεγάλες οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες. Προδιατίθεστε προς την σπουδή χειροπιαστών γνωστικών αντικειμένων, που διδάσκουν την ίδια τη ζωή. Ο αναλυτικός σας νους καταγράφει κάθε λεπτομέρεια στην εξαιρετική μνήμη σας. Δεν συνηθίζετε να ονειροπολείτε, αφού το πρακτικό μυαλό σας δεν θέλει να χάνει χρόνο σε όνειρα. Είστε πολύ αυτοπειθαρχημένος και υπεύθυνος στις σπουδές σας.

Ο τρόπος που επικοινωνείτε είναι μάλλον περιορισμένος, καθώς τείνετε να είστε πολύ κλειστός και σοβαρός. Παρά την σοβαρότητα σας όμως, διαθέτετε μία σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ, που σας επιτρέπει να καταπραΰνετε κάποιες απ τις εντάσεις που προκαλούν οι υπευθυνότητες σας. Είστε συντηρητικός, παραδοσιακός και ανελαστικός όσον αφορά στις ιδέες σας. Διαθέτετε τεράστια δύναμη συγκέντρωσης και επιμένετε στην επίτευξη των στόχων σας. Θα πρέπει να μάθετε να μην είστε τόσο υλιστής, δογματικός και δύσπιστος.


Κεφάλαιο 2

Οι ικανότητες και τα συναισθήματα σας, αναστολές και προτερήματα. Κρυφά ταλέντα ή προκλήσεις, Κάρμα.

Η θέση των πλανητών στους οίκους και η σχέση ανάμεσα τους, ενισχύει ή εξασθενεί τις δυνάμεις τους. Οι όψεις του Ήλιου, συνδέονται με το σθένος μας και εκείνες της Σελήνης αντανακλούν τον συναισθηματικό μας κόσμο και εκφράζονται σε υποσυνείδητο επίπεδο.


Οι όψεις που επηρεάζουν την Ατομικότητα σας:

Ο Ήλιος στον 3ο οίκο:

Έχετε ένα εξαιρετικό μυαλό που σας δίνει την δυνατότητα να σκέφτεστε και να μηχανεύεστε πολύ εξατομικευμένες λύσεις των προβλημάτων σας. Είναι σημαντικό για σας να μελετάτε και να διεγείρετε την νόηση σας, αφού η αυτοπεποίθηση σας στηρίζεται σε αυτήν. Η επιτυχία σας στη ζωή συνδέεται με μία μορφή επικοινωνίας, όπως η δημοσιογραφία, η συγγραφική τέχνη, οι διαλέξεις, η διδασκαλία κλπ.

Αν έχετε αδελφούς ή αδελφές, θα ασκήσουν έντονη επίδραση στη ζωή σας και το πιθανότερο είναι ότι θα είστε ιδιαίτερα δεμένος με κάποιον/ α απ αυτούς/ ές. Χάρη στο περίεργο μυαλό σας, μάλλον ταξιδεύετε πολύ, επιδιώκοντας να επικοινωνείτε με διαφορετικούς ανθρώπους. Τείνετε να είστε πολύ περίεργος και ενδιαφέρεστε για ο,τιδήποτε ξεχωριστό. Η αρνητική πλευρά αυτής της επιρροής σας κάνει νευρικό, ασταθή, αλαζονικό ή πολύ αυταρχικό, ως προς τις απόψεις σας.

Ήλιος Σύνοδος Σελήνη:

Γεννηθήκατε κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης, που σας προικίζει με την ενέργεια που απαιτείται για να κάνετε τολμηρά εγχειρήματα και να επιτυγχάνετε τους αντικειμενικούς σας στόχους. Έχετε την τάση να είστε πολύ δογματικός στις απόψεις σας και πιθανόν δεν επιτρέπετε σε κανένα να σας αλλάξει γνώμη. Γι αυτό, οφείλετε να προσπαθήσετε να σκέφτεστε θετικά και να αποφύγετε αμφισβητείτε τον εαυτό σας.

Εξουσιαστικός και σίγουρος για τον εαυτό σας, νιώθετε περηφάνια γι αυτό που είστε και δίνετε την εντύπωση ότι γνωρίζετε τη θέση σας στην ζωή. Αυτός ο σχηματισμός υπερτονίζει τα χαρακτηριστικά που περιγράφηκαν στην προηγούμενη παράγραφο. Οφείλετε να προσπαθήσετε να αποκτήσετε μια πιο ευέλικτη ιδιοσυγκρασία και να μην φτάνετε στα άκρα.

Ήλιος Τετράγωνο Άρης:

Έχετε την τάση να χάνετε εύκολα την υπομονή σας, ειδικά με τους αναποφάσιστους ή αδύναμους ανθρώπους. Επιθυμείτε να βλέπετε άμεσα αποτελέσματα και δεν ανέχεστε την αναμονή, πράγμα που σας κάνει να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Θα πρέπει να μάθετε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή ενεργήσετε. Πολλές φορές, η παρορμητική συμπεριφορά σας κάνει τα πράγματα χειρότερα ή σας εκθέτει σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Οφείλετε να διοχετεύσετε την έμφυτη επιθετικότητα σας, σε δημιουργικές και θετικές διεξόδους για να πετύχετε να εξελιχθείτε προσωπικά. Η καθημερινή γυμναστική, η συμμετοχή σε σπορ ή οποιαδήποτε ενασχόληση αφορά σε σωματική προσπάθεια, σας βοηθούν πολύ. Σας είναι απαραίτητο να είστε εν κινήσει, να χρησιμοποιείτε τον πλούτο των ενεργειών που έχετε στην διάθεση σας. Το επάγγελμα που επιλέγετε θα πρέπει σίγουρα να σας επιτρέπει να εκφράζετε το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.


Οι όψεις που επηρεάζουν τα Συναισθήματα σας:

Η Σελήνη στον 3ο οίκο:

Είστε πολύ ευφάνταστος και διαισθητικός και αν έχετε κλίση προς την συγγραφή, την δημοσιογραφία ή την διαφήμιση, θα κερδίσετε την επιτυχία. Ανήσυχος όπως είστε, σας αρέσει να ταξιδεύετε και να συναναστρέφεστε με τους ανθρώπους γύρω σας. Είστε ικανός να κατανοείτε τα συναισθήματα των άλλων, δεν ανέχεστε όμως οποιαδήποτε ρουτίνα. Ο περίεργος νους σας, σας ωθεί να είστε διαρκώς εν κινήσει.

Έχετε την τάση να δυσκολεύεστε να εστιαστείτε και να αλλάζετε συχνά τα αντικείμενα μελέτης ή το επάγγελμα σας. Κατά πάσα πιθανότητα, είστε πολύ ονειροπόλης και ρομαντικός και το μυαλό σας αρχίζει να περιπλανιέται αμέσως μόλις τα ζητήματα που σας απασχολούν γίνονται πληκτικά ή υπερβολικά αφηρημένα.

Σελήνη Τετράγωνο Άρης:

Είστε πάντα έτοιμος να αναλαμβάνετε ριψοκίνδυνες αποστολές ή καθήκοντα που απαιτούν μεγάλη σωματική προσπάθεια. Η δυνατή σας θέληση και η έμφυτη επιθετικότητα σας, σας επιτρέπουν να έχετε τον έλεγχο κάθε κατάστασης. Το επάγγελμα σας πρέπει σίγουρα να είναι δυναμικό και να συνεπάγεται κάποιο είδος πρόκλησης.

Η ειλικρίνεια σας μπορεί να είναι ανελέητη, κυρίως στις σχέσεις σας με τις γυναίκες. Χάνετε μάλλον εύκολα την υπομονή σας με τις γυναικείες ιδιοτροπίες και τείνετε να φέρεστε με σκληρότητα. Αυτή η αστρολογική όψη, δημιουργεί αντιζηλίες και αντιπάθεια προς τις γυναίκες.


Κρυφά Ταλέντα:

στην Παρθένο η ακμή του 12ου οίκου

Τείνετε να παραμελείτε τις διανοητικές σας ικανότητες, όπως και την επιδεξιότητα σας στην επίλυση προβλημάτων. Ρέπετε προς τις ανέσεις και σπάνια κάνετε κάποια θυσία στη ζωή σας. Είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με κάποιο τύπο γυμναστικής, για να εξασφαλίσετε μία ισορροπία ανάμεσα στο πνεύμα και το σώμα σας. Το μυαλό σας ποτέ δεν σταματάει να σκέφτεται, γεγονός που δημιουργεί μόνιμες ανησυχίες και μία πιθανή νευρική κρίση.

Αυτή η επιρροή, πιθανόν να φανερώνει κάποιο είδος ασθένειας, που κρατήθηκε μυστική ή που σας αναγκάζει να ζείτε μοναχικά. Επίσης ενδέχεται να αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα με το προσωπικό ή τους συναδέλφους σας.

Ο Δίας στον 12ο οίκο:

Το αναξιοποίητο ταλέντο σας είναι η ικανότητα σας να ερμηνεύετε θεατρικούς ρόλους, να διασκεδάζετε και να περιποιείστε τους άλλους. Αυτή η θέση σας προσφέρει μία γενική προστασία, αν και χρειάζεται να μάθετε να είστε πιο μεθοδικός, ειδικά με έγγραφα και νομικά ζητήματα. Η μεγάλη σας ευσπλαχνία σας κάνει κατάλληλο για επαγγέλματα που συνδέονται με την ιατρική, την νοσηλευτική ή την κοινωνική πρόνοια.


Κεφάλαιο 3

Επέκταση (Δίας) και Περιορισμοί (Κρόνος) Το πώς δίνετε και το πώς λαμβάνετε


ΕΠΕΚΤΑΣΗ:

Δίας στον Ζυγό


Η διάθεση σας να επεκτείνεστε εκδηλώνεται μέσα από την μετριοπάθεια και την αρμονία σας. Σας αρέσει να εξελίσσεστε προοδευτικά και σταδιακά. Από τα παιδικά σας χρόνια μάθατε να βλέπετε παντού την ομορφιά. Είστε κομψός και εκλεπτυσμένος. Η φιλικότητα σας γοητεύει τους άλλους και σας κάνει πολύ δημοφιλή. Με έντονο το συναίσθημα της δικαιοσύνης, πάντα υπερασπίζεστε τα δικαιώματα των άλλων, ακόμα και όταν δεν σας το ζητούν. Η αναζήτηση σας για εσωτερική ισορροπία σας οδηγεί σε υπερβολές και κάποιες φορές, σας κάνει αναποφάσιστη. Αυτή η επιρροή είναι πολύ ευνοϊκή για κάθε είδους σχέση. Η υλική σας επιτυχία εξαρτάται απ την επαφή σας με το κοινό.

Δίας στον 12ο οίκο:

Είστε πολύ ευαίσθητος, φιλόξενος και σας αρέσει να προσφέρετε, με μυστικότητα. Σας είναι απαραίτητο να σας έχουν ανάγκη και εξαρτάστε ιδιαίτερα απ τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων απέναντι σας. Η θέση αυτή συνεπάγεται μία γενική προστασία προς το άτομο σας, αν και θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο μεθοδικός, κυρίως με τα έγγραφα και τις νομικές όψεις της ζωής σας. Επειδή κατανοείτε τους ανθρώπους, είστε κατάλληλος για εργασία στους τομείς της ιατρικής, της νοσηλευτικής ή της κοινωνικής πρόνοιας. Η πρόοδος σας στον υλικό τομέα εξαρτάται από την αξιοποίηση των ιδεών που ενδεχομένως έχετε στο νου σας.

Δίας Tρίγωνο Ερμής:

Έχετε την ικανότητα να οργανώνετε και να σχεδιάζετε τολμηρές προσπάθειες. Τα ταξίδια και οποιαδήποτε δραστηριότητα σας βοηθούν να διευρύνετε τη σκέψη σας, σας χαρίζουν την πληρότητα. Η επικοινωνία και η εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι εύκολη για σας.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ:

Κρόνος στον Τοξότη

Η ανασταλτική αρχή επηρεάζει την ανάπτυξη της διανόησης σας. Είστε συντηρητικός σε πολλά πεδία της ζωής, πιστεύοντας μόνο σε αρχές, αποδεδειγμένες από πολύ καιρό. Προσεγγίζετε με σοβαρότητα την θρησκεία, την φιλοσοφία και την ανώτερη εκπαίδευση. Ανεξάρτητος και ικανός, αναζητάτε την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Διανοητικά πειθαρχημένος, έχετε την δυνατότητα να εστιάζεστε, κάτι που σας επιτρέπει να επιτυγχάνετε με σκληρή δουλειά και φιλοπονία. Η φήμη και το κοινωνικό σας στάτους είναι πολύ σημαντικά για σας. Θα γινόσασταν καλός δάσκαλος, ομιλητής ή πολιτικός ηγέτης. Εύκολα πληγώνεστε και προσβάλλεστε πολύ όταν σας κατηγορούν άδικα.

Κρόνος στον 2ο οίκο:

Ίσως να μεγαλώσατε σε μία οικογένεια που την απασχολούσε ιδιαίτερα το χρήμα, που να αντιμετώπιζε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και κατά συνέπεια εσείς να ανησυχείτε για το πώς θα νιώσετε οικονομικά ασφαλής. Είστε προσεκτικός και προνοητικός, γιατί σας τρομοκρατεί η ιδέα της στέρησης χρημάτων. Αυτή η αστρολογική θέση δεν αρνείται την πιθανότητα οικονομικού κέρδους, το φέρνει όμως σταδιακά. Θα χρειαστεί να εργαστείτε μεθοδικά και επίμονα για να επιτύχατε και επίσης να θέσετε υπό έλεγχο την ανησυχία σας. Μπορείτε ένα κάνετε επωφελείς επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία και να τα καταφέρετε σε επιχειρήσεις που απαιτούν οργανωτική ικανότητα. Η μεγαλύτερη απογοήτευση σας βρίσκεται στο ότι δεν είστε ικανός να εξασφαλίσετε όλο το εισόδημα που επιθυμείτε. Οφείλετε να μάθετε να εκτιμάτε την ποσότητα του κέρδους που θα αποκομίσετε μέσα από κάθε δραστηριότητα σας.

Κρόνος Σύνοδος Αφροδίτη:

Είστε σοβαρός και μάλλον δυσκολεύεστε στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Τείνετε να φοβάστε την φτώχια και μέσα σας είστε ενδεής ή στερείστε ιδεών. Θα πρέπει να μάθετε να διασκεδάζετε περισσότερο και να μάθετε ότι αν εργάζεστε με αγάπη, σε κάτι που πραγματικά σας αρέσει, τότε η επιτυχία σας θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Είστε πολύ καλός στα μαθηματικά και στα οικονομικά. Εργάζεστε σκληρά και προστατεύετε την οικογενειακή σας αξιοπρέπεια. Θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο αυθόρμητη και εκδηλωτική, για να εξασφαλίσετε το συναισθηματικό όπως και το οικονομικό σας μέλλον.

Κρόνος Tρίγωνο Άρης:

Είστε ικανός να κατευθύνετε τις ενέργειες σας με έναν οργανωμένο και πειθαρχημένο τρόπο. Ξέρετε πότε πρέπει να δράσετε και πότε να κάντε πίσω. Αυτή η εποικοδομητική ενέργεια σας επιτρέπει να διακρίνεστε στο στρατό ή στην μηχανική επιστήμη. Είστε αριστοκρατικός, ειλικρινής και σέβεστε τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων. Πάντα έχετε στο νου σας την οικογένεια και τους φίλους σας και είστε πολύ πιστός στα συναισθήματα σας.

Κρόνος Tρίγωνο Ουρανός:

Διαθέτετε θέληση, πρωτοβουλία και ατέλειωτη αποφασιστικότητα. Συνδυάζετε την πρακτικότητα με την διαίσθηση και σας είναι απαραίτητο να εργάζεστε με ελευθερία. Έχετε κοινή λογική, καλή διοικητική ικανότητα και είστε επίμονος στους στόχους σας. Έχετε το χάρισμα να ισορροπείτε άριστα ανάμεσα στο παλιό και το καινούριο, την εξουσία και την ελευθερία σας. Εκπληρώνετε τα καθήκοντα σας με υπευθυνότητα, δίνετε όμως έμφαση στην ανεξαρτησία σας. Κατευθύνετε την δημιουργική σας ενέργεια αποδοτικά και πιθανότατα είστε ανθεκτικός και πολύ εργατικός.

Η επιτυχία στη ζωή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απ την ισορροπία ανάμεσα στο δούναι και λαβείν, στην επέκταση και την ανάκληση. Ακόμα κι αν προσκολληθήκατε στην μια και μοναδική αποτυχία που ενδεχομένως είχατε, αυτό αρκεί για να μην επιχειρείτε τίποτα στο μέλλον.

 
Αγορά
| 1 | 2 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<