Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Αστρολογική Ομοιοπαθητική - Ερμηνεία για τη Michelle Pfeiffer  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 2 από 2  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας αστροδιαγνωστικές αναλύσεις  
 

Επιρροές-Επιδράσεις των Πλανητικών όψεων

Παρακάτω οι διάφορες πλανητικές όψεις και οι αντίστοιχες επιρροές-επιδράσεις στην υγεία του ατόμου που εξετάζεται.


Ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με Αφροδίτη και η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με Κρόνο:


Πιθανότατα ξηρό δέρμα ή έλλειψη βιταμίνης Ε. Επίσης πιθανά καρδιολογικά προβλήματα που μπορεί να χρειάζονται βιταμίνη Ε, Α ή Μαγνήσιο για βοήθεια. Προδιάθεση σε ανεύρυσμα αορτής εάν υπάρχει έλλειψη Χαλκού ή βιταμίνης C.

Πιθανότατα θρομβώσεις (φλεβικές) που μπορεί να βοηθηθούν με βιταμίνη Ε και C.


Ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με Ουρανό:

Το άτομο ίσως είναι ιδιαίτερα νευρικό και ανήσυχο. Μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο με την ομοιοπαθητική θεραπεία CALM'S FORTE. Όταν βρίσκεται σε ένταση (στρες) δημιουργούνται σπασμοί σε κάποιο σημείο του σώματος ή περίσφιγξη. Ξαφνική ανάγκη για βιταμίνη Α και D. Ελέγξτε τα συμπτώματα της ανεπάρκειας πρώτα. Επιρρεπής στα ατυχήματα.

Πιθανό γλαύκωμα, προβλήματα καταρράκτη ή ασθένεια του αμφιβληστροειδούς εμφανίζεται στα ραβδία ή κωνία των ματιών. Ανάγκη για βιταμίνη A και D. Πρώτα ελέγξτε για συμπτώματα ανεπάρκειας.


Ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με Ποσειδώνα:


Ασθενής ζωτικότητα, εύθραυστη υγεία, ασθενής οργανισμός και παρατεταμένοι περίοδοι ανάρρωσης. Ίσως παρουσιαστούν μολύνσεις, συνεχή κρυώματα, γρίπες και οιδηματώδεις λεμφαδένες, ειδικά στην παιδική ηλικία. Η βιταμίνη Α θα βοηθήσει να δυναμώσει την άμυνα του οργανισμού και θύμου αδένος. Χαμηλή κατανάλωση Ασβεστίου δημιουργεί προβλήματα στα δόντια ή και στα οστά και χρειάζεται περισσότερη βιταμίνη D τo άτομο. Επίσης αλλεργίες, γενικά ευαισθησία σε φαγητά και φάρμακα. Αντίδραση του οργανισμού στα φάρμακα. Συνήθως, χρειάζεται η μισή δόση φαρμάκων από αυτή που γράφεται στην συνταγή.

Συχνά στην ζωή σας θα είστε επιρρεπής σε λάθος ιατρικές διαγνώσεις. Πάντα να ζητάτε μία δεύτερη γνώμη και να κάνετε επαναληπτικά τεστ. Επιρρεπής σε προβλήματα με ιούς, βακτηρίδια, παράσιτα. Πρέπει να τρώτε σωστά ειδεμή η διατροφή σας πιθανό να χειροτέρευση την υγεία σας. Πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά με πολύ λίγο (ή καθόλου) κρέας.

Πιθανότατα μη ομαλή λειτουργία του θυρεοειδούς. Επίσης μολύνσεις στα σεξουαλικά όργανα.


Η Σελήνη σε δύσκολη όψη με Ερμή:

Εσωτερικά συναισθήματα μπορεί να σας δημιουργήσουν υπερένταση, νευρικότητα ή ανησυχία. Η έλλειψη Β-1 μπορεί να δημιουργήσει χαμηλό υδροχλωρικό οξύ στο στομάχι και επομένως κακή απορρόφηση των πρωτεϊνών.

Υπάρχει περίπτωση το συκώτι να υποφέρει από έλλειψη Β-1. Το όργανο δεν μπορεί να παράγει συνένζυμο που βοηθάει στο σύστημα υδατανθράκων και δυσαπορρόφηση γλυκόζης μπορεί να δημιουργηθεί, όπως υπογλυκαιμία.


Ο Ερμής σε δύσκολη όψη με Δία και ο Άρης με τον Ουρανό:


Πιθανότατα προβλήματα με το νευρικό σύστημα που μπορεί να βοηθηθούν με Β-1 ή Β-6. Ελέγξτε τα συμπτώματα.

Πιθανότατα νευρική διαταραχή που μπορεί να βοηθηθεί με Μαγγάνιο ή την ομοιοπαθητική θεραπεία, Calm's Forte.


Η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με Δία:


Μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο βιταμίνη Ε ή Νιασίνη από το κανονικό. Ελέγξτε τα συμπτώματα. Ασθένειες σχετικές με το σάκχαρο όπως υπογλυκαιμία ή διαβήτη εξαιτίας του ήπατος ή του παγκρέατος μπορούν να βοηθηθούν με Μαγγάνιο. Η έλλειψη ψευδαργύρου φέρνει ασθένειες του δέρματος. Η κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων γλυκισμάτων ή παχυντικών φαγητών θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους σας.


Η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με Κρόνο:


Πιθανότατα δερματικά προβλήματα που μπορούν να βοηθηθούν με βιταμίνη Ε και νιασίνη. Ελέγξτε τα συμπτώματα. Λύκος, Λεύκη, αραχνοειδείς σπίλοι (κίρρωση ήπατος) μπορούν να βοηθηθούν με κρέμα ράβα. Μείωση της ελαστικότητας των φλεβών εάν έχετε ανεπάρκεια σε βιταμίνη Ε ή C. Το πήγμα αίματος και η φλεβίτιδα μπορεί να βοηθηθεί με βιταμίνη Ε και C. Οι φλέβες μπορεί να γίνουν εύθραυστες ή το δέρμα στιγματισμένο εύκολα. Δοκιμάστε βιταμίνη C και Bioflavanoids για να βοηθήσουν.


Η Αφροδίτη με δύσκολη όψη με Πλούτωνα:

Υπερβολική ανάγκη για βιταμίνη Ε ή Νιασίνη. Ελέγξτε τα συμπτώματα. Ενδοκρινολογικά προβλήματα στις ωοθήκες ή στο αναπαραγωγικό σύστημα ή τους όρχεις. Στις γυναίκες, προβλήματα με την περίοδο που μπορούν να βοηθηθούν με βιταμίνη Ε και για να αποφεύγεται η υπερβολική αιμορραγία Μεταλλικά άλατα, Kάλιο, ΜUR. Πιθανότατα προβλήματα σακχάρου που δημιουργούν ασθένειες όπως υπογλυκαιμία ή διαβήτης. Παχυσαρκία εξαιτίας υπερβολικής κατανάλωσης σε γλυκά. Χρόνια προβλήματα σχετικά με τις φλέβες. Τα τριχοειδή φλεβίδια που μπορεί να βοηθηθούν με βιταμίνη Ε και F.


Ο Άρης σε δύσκολη όψη με Ουρανό:


Τάση για μικρά ή μεγάλα ατυχήματα εάν τα συναισθήματα δεν εκφράζονται με θετικό τρόπο. Ξαφνικό Στρες μπορεί να εξασθενήσει τα επινεφρίδια και μπορεί να βοηθηθεί με παντοθενικό οξύ. Η νευρική ένταση μπορεί να βοηθηθεί με CALM'S FORTE, την ομοιοπαθητική θεραπεία. Συχνά τραύμα στην σπονδυλική στήλη. Ξαφνική εξασθένιση των μυών.

Πιθανότατα έλκος δωδεκαδακτύλου εξαιτίας μεγάλου στρες.


Ο Δίας σε εύκολη όψη με Κρόνο:


Τέλεια αφομοίωση και απορρόφηση των συστατικών ενός φαρμάκου. Γενικώς καλή υγεία. Εάν ποτέ αρρωστήσετε, έχετε την ικανότητα γρήγορης ανάρρωσης.


Ο Ουρανός σε δύσκολη όψη με Ποσειδώνα:

Πιθανότατα λάθος διαγνώσεις ή μυστηριώδεις ασθένειες σχετικές με το κεντρικό νευρικό σύστημα ή την σπονδυλική στήλη. Μολύνσεις από βακτηρίδια/ιούς /παράσιτα που έχουν σχέση με τα νεύρα. Μία ξαφνική ανάγκη για περισσότερο παντοθενικό οξύ από το κανονικό. Μπορεί να παρασύρει σε εξάντληση των επινεφριδίων από απροσδόκητο στρες και το παντοθενικό οξύ θα μπορέσει να βοηθήσει. Ανικανότητα στο να έχετε φυσιολογικό στρες χωρίς επιπτώσεις. Η ομοιοπαθητική θεραπεία, CALM'S FORTE μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε το νευρικό σας σύστημα.

Γενικό Υπόδειγμα πιθανών ασθενειών στην διάρκεια της Ζωής σας.

Ο γενέθλιος Κρόνος, Ουρανός, και Ποσειδώνας στο προσωπικό σας ωροσκόπιο την στιγμή που γεννηθήκατε θα σας υποδείξουν τις πιθανές ασθένειες που μπορεί να παρουσιαστούν. Δεν θα έχετε όλες τις ασθένειες που αναλύονται παρακάτω. Συνήθως μια μόνον ασθένεια από δύο πλανήτες.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε όλες τις πιθανές περιοχές που κυβερνώνται από τον συγκεκριμένο πλανήτη και ζώδιο γιατί διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να έχουν διαφορετικές ασθένειες από τον ίδιο πλανήτη και ζώδιο. Επίσης θυμηθείτε, ότι εάν διώξουμε τα άσχημα συναισθήματα, όπως ο θυμός, οι εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις, η υγεία μας θα είναι καλή και θα μας προστατεύει από το μεγάλο στρες και θα μας βοηθήσει να έχουμε την σωστή διατροφή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μερικές φορές, μερικοί παίρνουν την ασθένεια από το ΑΠΕΝΑΝΤΙ ζώδιο αντί του δικού τους. Διαβάστε "Με αντίθετη πόλωση" και ελέγξτε εάν είχατε κάποια ασθένεια από αυτές στο παρελθόν ή το παρόν.

Εάν δεν είχατε ή δεν έχετε κανένα από τα παρακάτω συμπτώματα ή ασθένειες, αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος ζωής και διατροφής σας είναι σωστός και υγιής. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που δεν θα έχουν κανένα από τα παρακάτω. Θυμηθείτε ότι αυτά είναι ΠΙΘΑΝΑ προβλήματα υγείας και εάν κάνετε έναν σωστό τρόπο ζωής κανένα δεν θα παρουσιαστεί.


Η επιρροή του Κρόνου:

Πιθανότατα περίσφιγξη μερικών σαλπίγγων του σώματος. Μερικός αποκλεισμός μιας διόδου από λίθο ή ιζημάτων που εμφανίζονται στην ευσταχιανή σάλπιγγα του αυτιού, τις σάλπιγγες που συνδέονται με την μήτρα στις γυναίκες, τους βρόγχους των πνευμόνων, της τραχείας, ο ουρητήρας από τα νεφρά μέχρι την ουροδόχο κύστη ή η ουρήθρα από την ουροδόχο κύστη μέχρι το άνοιγμα προς τα έξω. Μικρότερο μέγεθος από το κανονικό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την περίσφιγξη ή τον αποκλεισμό. Προβλήματα στους βραχίονες, τους ώμους και τα άκρα. Πιθανότατα βρογχίτις, πνευμονία ή εμφύσημα, φυματίωση ή συμφόρηση στους πνεύμονες.

ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΩΣΗ: Ισχιαλγία, απόφραξη της μηριαίας αρτηρίας ή της σαφηνούς αρτηρίας. Συχνά προβλήματα με το αναπνευστικό. Ανάγκη από βαθιές εισπνοές, άσκηση, και καθαρό αέρα.


Η επιρροή του Ουρανού:

Πιθανότατα απροσδόκητες αρρυθμίες της καρδιάς, φλεγμονή στον αυχένα, υψηλή πίεση. Προβλήματα με την μέση, νευρικοί πόνοι στην σπονδυλική στήλη που πιθανόν να είναι (σπονδυλολίσθηση). Τραύματα στην μέση ή (περιοχή καρδιάς) από ατύχημα. Η κυκλοφορία του αίματος μπορεί να μην είναι καλή και μετά να φτιάξει, συνήθως όταν ελαττώνετε το στρες.

ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΩΣΗ: Πιθανότατα μυϊκή δυστροφία που επηρεάζει τους μυς, τα νεύρα ή την σπονδυλική στήλη. Κράμπες (βλέπε συμπτώματα ανεπάρκειας ασβεστίου), τραύματα χαμηλά στο πόδι και στον αστράγαλο. Πιθανότατα καταρράκτης που θα χρειαστεί εγχείρηση.


Η επιρροή του Ποσειδώνα:


Πιθανότατα αδυναμία στην λειτουργία του θυρεοειδούς και νέκρωση μέσα σε ένα μεγάλο και ανύποπτο χρονικό διάστημα. Κάντε κάποιες εξετάσεις. Αδύναμη φωνή ή η φωνή βγαίνει μετά από κάποια προσπάθεια, (βράγχος φωνής).

ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΩΣΗ: Πιθανότατα αδύναμο κώλων και αδρανής περισταλτισμός που μπορεί να επιδράσουν στην δυσκοιλιότητα. Δοκιμάστε δίαιτα με λαχανικά. Καταστάσεις αδρανούς θυρεοειδούς, αδύναμη καρδιά, υψηλά επίπεδα λευκών αιμοσφαιρίων, αναιμία, αδυναμία στα γυναικεία γεννητικά όργανα και χαμηλά επίπεδα σπέρματος στους άνδρες. Στις γυναίκες φλεγμονές στα γεννητικά όργανα, φλεγμονές στην ουροδόχο κύστη.

 
Αγορά
| 1 | 2 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<