Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Ετήσιες Προβλέψεις για την Cathrenine Zeta-Jones  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 4 από 4  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας ετήσιες προβλέψεις  
 

Προοδευτική Ανάλυση για
Σεπτέμβριος 25, 1999 - Σεπτέμβριος 25, 2000

Αυτή η αστρολογική πρόβλεψη με την μέθοδο του Ηλιακού Τόξου ή την μέθοδο των Δευτερευουσών αρχίζει από την ημερομηνία όπου η αστρολογική όψη βρίσκεται σε επιρροή. Για παράδειγμα:


Ιαν 1, 1992 (Δεκ 19, 1992 ως Ιαν 13, 1992) Σελ. Τετρ. Αφρ.

Η πρώτη ημερομηνία που αναφέρεται είναι η κατά προσέγγιση χρονική στιγμή όπου η όψη έχει την μεγαλύτερη επίδραση. Οι επόμενες δύο που αναφέρονται μέσα στις παρενθέσεις είναι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η όψη βρίσκεται σε επιρροή. Δηλαδή η επιρροή ξεκινά από την αρχική ημερομηνία (Δεκ 19, 1992), αυξάνει σταδιακά ως την κορυφαία ημερομηνία (Ιαν 1, 1992) και εξασθενεί πάλι σταδιακά μέχρι και την τελική (Δεκ 13 1992).

Είναι πιο σωστό να κοιτάζετε σε αυτή την αναφορά για τις πιο μακρόχρονες επιρροές, γιατί δεν θα συνειδητοποιήσετε την επίδραση των όψεων μέχρι να τις έχετε υποστεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Πολλές φορές και για μερικούς μήνες. Δίπλα από την χρονική διάρκεια αναφέρεται η όψη σε συντομογραφία (Σελ. Τετρ. Αφρ.) προς διευκόλυνση αυτών που γνωρίζουν αστρολογία. Επίσης, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε σχέση με τις ερμηνείες που υπάρχουν στο τέλος κάθε παραγράφου και μέσα σε παρενθέσεις. Αυτές είναι ειδικές παρατηρήσεις που πρέπει να συμπίπτουν και άλλοι αστρολογικοί παράγοντες για να ενεργοποιηθούν.


Δεκ 26, 1999 (Νοε 29, 1999 εως. Ιαν 22, 2000) Σελ.. ΣΥΝ.. Κρόν.

Αισθάνεστε αρκετά μελαγχολικοί, ήσυχοι, ρεαλιστές και περιεκτικοί. Αν η διάθεσή σας είναι άσχημη μην ανησυχείτε - η κατάσταση είναι προσωρινή. Έχετε την τάση τώρα να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα απ' ότι συνήθως και αυτό είναι κάτι το οποίο πιθανά οφείλεται στην στάση των άλλων. Είναι η σωστή εποχή για απομόνωση, ησυχία και αυτοκριτική. Μην αποφεύγετε ή παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις εξαιτίας των άλλων. Οι συνέπειες θα βλάψουν μόνον εσάς.


Δεκ 29, 1999 (Μαρ 11, 1999 εως. Οκτ 19, 2000) Αφρ.. ΣΥΝ.. Ερμής

Χρησιμοποιείτε γοητεία, χιούμορ, ευγενικούς τρόπους για να πετύχετε το σκοπό σας και η φιλική σας στάση κάνει καλή εντύπωση στους άλλους. Η καλλιτεχνική και αισθητική σας άποψη βελτιώνεται τώρα επίσης και το ενδιαφέρον σας για τη λογοτεχνία, την ποίηση, τις καλές σχέσεις με τους άλλους είναι αυξημένο. Σοβαρή πνευματική εργασία μπορεί να αναβληθεί για αργότερα, αφού το μυαλό σας είναι περισσότερο απασχολημένο με ζητήματα της καρδιάς ή απλά θέλετε να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε ευκολότερα θέματα και να ασχοληθείτε με πιο απλά πράγματα.


Σεπ 18, 2000 (Σεπ 17, 1999 εως. Σεπ 20, 2001) Ηλιος ΕΞΑ.. Αφρ..

Οι σχέσεις σας παρουσιάζονται ιδιαίτερα στοργικές, φιλικές και εμπνέουν εμπιστοσύνη τώρα, κάτι που θα πρέπει να το

εκμεταλλευτείτε κοινωνικά ή ακόμα και υλικά. Καλή εποχή για εκδηλώσεις με την μορφή συναντήσεων σε δεξιώσεις, πάρτι κλπ. Οι ρομαντικές σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από μια αρμονία με αποτέλεσμα την εσωτερική ικανοποίηση. Μια καλή περίοδος.


Προοδευτική Ανάλυση για

Σεπτέμβριος 25, 1999 - Σεπτέμβριος 25, 2000

Αυτή η αστρολογική πρόβλεψη με την μέθοδο του Ηλιακού Τόξου ή την μέθοδο των Δευτερευουσών αρχίζει από την ημερομηνία όπου η αστρολογική όψη βρίσκεται σε επιρροή.


Οκτ 15, 1999 (Οκτ 14, 1998 εως. Οκτ 17, 2000) Αφρ.. ΤΕΤ.. Αρης.

Μπερδέματα και ένταση στους αισθηματικούς σας δεσμούς είναι πιθανά τώρα. Η σεξουαλική σας επιθυμία είναι αρκετά μεγάλη και πιθανόν να ενδιαφέρεστε περισσότερο να ικανοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες παρά να είστε ευαίσθητοι στις επιθυμίες και ανάγκες του συντρόφου. Όλες οι σχέσεις σας με άτομα του αντιθέτου φύλου είναι έντονες τώρα. (Σχέσεις με το σπίτι θα βρεθούν κάτω από ένταση. Ο σύντροφος της ζωής δεν υποστηρίζει ή δεν αποδέχεται τις απόψεις σας. Αισθηματική ένταση με τον/την σύντροφο εξαιτίας οικονομικών διαφορών).


Ιούν 7, 2000 (Ιούν 6, 1999 εως. Ιούν 9, 2001) Ηλιος ΕΞΑ.. Αρης.

Η ζωτικότητα και το κουράγιο σας είναι ισχυρά τώρα και ανυπομονείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις. Μπορείτε να πετύχετε μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία ιδιαίτερα αν χρειάζεται και η παρουσία σωματικής - φυσικής προσπάθειας. Αν είστε ενεργητικοί σε σπορ θα γίνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και ισχυροί τώρα. Η αυτοπεποίθησή σας θα βρίσκεται αρκετά ανεβασμένη.


Αυγ 16, 2000 (Αυγ 13, 1997 εως. Αυγ 20, 2003) Σελ.. 4ος οίκ.

Η επιθυμία σας για άνεση, ασφάλεια και ιδιωτική ζωή ,είναι εντονότερη αυτή την περίοδο και νιώθετε ικανοποιημένοι ξοδεύοντας πιο ποιοτικά τον χρόνο σας μόνοι στο σπίτι, ή με την οικογένειά σας. Είναι μια εποχή εσωστρέφειας προκειμένου να ανανεωθείτε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις εντάσεις των συνηθισμένων δραστηριοτήτων σας. Εμφαση δίνετε αυτόν τον καιρό στις οικογενειακές υποθέσεις και η πιθανότητα αλλαγής ή ουσιαστικής μεταβολής της κατοικίας σας είναι μεγάλη. Ακόμα, η ανησυχία σας για κάποιο ηλικιωμένο άτομο μέσα από το περιβάλλον σας θα είναι αυξημένη.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η Σεληνιακή Επιστροφή είναι μια μηνιαία ανάλυση, υπολογισμένη για την ώρα που η Σελήνη επιστρέφει στην ακριβή θέση που ήταν στον γενέθλιο χάρτη σας. Αυτό συμβαίνει κάθε 28 μέρες. Για παράδειγμα αν έχετε την Γενέθλια Σελήνη σας στις 10 μοίρες του Ταύρου, η Σεληνιακή Επιστροφή θα υπολογιστεί όταν η Σελήνη από Διέλευση θα βρεθεί σε αυτήν την θέση ξανά. Αυτό συμβαίνει μία φορά τον μήνα αλλά σε διαφορετικές ημερομηνίες. Ο Σεληνιακός σας μήνας αρχίζει από την ημερομηνία που αναγράφεται και τελειώνει περίπου 28 ημέρες μετά. Για αυτόν τον λόγο, υπάρχουν 13 Σεληνιακές Επιστροφές κατά τη διάρκεια ενός έτους. Εδώ, θα σας παραθέσουμε ενδεικτικά 1 μήνα από τους 13 που υπάρχουν μέσα στις ετήσιες προβλέψεις.

Αυτές οι αναλύσεις σημειοδοτούν τα κύρια γεγονότα του μήνα που δείχνει αυτή η επιστροφή. Εκεί, αναφέρονται περιγραφές πιθανών γεγονότων για το συγκεκριμένο μήνα και δίνονται επίσης μερικές υποδείξεις, για ν' αντιμετωπίσετε τις θετικές και τις αρνητικές όψεις των πλανητών. Σε μερικές περιπτώσεις αν θα βρείτε αντιφάσεις: π.χ ένας πλανήτης μπορεί να είναι ευεργετικός σε μια συγκεκριμένη θέση, όταν άλλοι πλανήτες μπορεί να υποδηλώνουν το αντίθετο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε δύο είδη καταστάσεων μέσα στον ίδιο μήνα. Για παράδειγμα: η φιλονικία με ένα αγαπημένο πρόσωπο και μια ακόλουθη συμφιλίωση. Για να καταλάβετε καλύτερα, εκτός από αυτή την αναφορά, θα ήταν απαραίτητο και χρησιμοποιήσετε τη λογική και τη διαίσθησή σας, ταιριάζοντας τις περιγραφές της αναφοράς με την δική σας ειδική περίπτωση.

Το αντικείμενο αυτής της αναφοράς μπορεί να σας προσφέρει ένα πρακτικό οδηγό, χρήσιμο για ν' αναλύσετε τις προοπτικές του μήνα και να επωφεληθείτε από αυτές, χρησιμοποιώντας την ελεύθερη σας βούληση. Σημειώστε ότι η ακρίβεια αυτών των υπολογισμών εξαρτάται από την ακριβή ώρα γέννησής σας για την οποία έχει υπολογιστεί η Σεληνιακή Επιστροφή.


Ανάλυση Σεληνιακής Επιστροφής για την:
Catherine Zeta-Jones
για 25 Σεπ 1999

Σεληνιακής επιστροφής Ωροσκόπος στην Παρθένο :

Νιώθετε ανασφαλής και αναζητάτε μια αναθεώρηση των θεμάτων της ζωής σας. Τώρα είναι κατάλληλη περίοδος για να οργανωθείτε. Παρόλα αυτά, σκεφτείτε προτού κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στα επαγγελματικά σας. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να χάσετε βάρος, κάντε την προσπάθειά σας αυτό το διάστημα.


Ωροσκόπος στον 9ο γενέθλιο οίκο:

Αυτό το μήνα νιώθετε την ανάγκη για πνευματική και εσωτερική αναζήτηση. Αναγνωρίζετε τα προβλήματά σας και δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση. Υπάρχει έντονα μέσα σας η δύναμη του Θεού. Είναι η ιδανική περίοδος αν θέλετε να προσευχηθείτε και να αυτοσυγκεντρωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό να σχεδιάσετε ή να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι.


Σεληνιακής επιστροφής MC στους Διδύμους :

Αν πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε μια επαγγελματική αλλαγή, κάντε τη τώρα. Αυτό το μήνα νιώθετε να σας έχει κουράσει η καθημερινότητα και κάνετε αλλαγές. Επικρατεί μια αστάθεια στην οικονομική σας κατάσταση. Ίσως κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Όχι ιδιαίτερα σταθερή και η οικογενειακή σας ζωή, θα υπάρχουν όμως και στιγμές ευτυχίας. Μπορεί να φιλοξενήσετε κάποια φιλικά ή συγγενικά άτομα στο σπίτι σας.


ΜΣ στον 6ο γενέθλιο οίκο:

Σημειώνεται επιτυχία σε όλους τύπους υπηρεσίας ή καθήκοντα επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να γίνετε λιγότερο ανεξάρτητη ή μπορεί να υπάρξει έλλειψη επαγγελματικών ευκαιριών αυτό το μήνα, καθώς υπάρχουν περιορισμοί σε πολλά επίπεδα της καθημερινής σας ζωής.


Σελήνη στον 7ο οίκο:

Η συναισθηματική ισορροπία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις παίζει σημαντικό ρόλο. Αν έχετε ήδη ένα δεσμό, μοιραστείτε με το σύντροφό σας τις ενδόμυχες σκέψεις σας. Είστε πρόθυμη να κάνετε παραχωρήσεις και να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας. Ο μήνας αυτός είναι κατάλληλος για να δώσετε λύσεις σε κάποια νομικά προβλήματα που πιθανόν να σας απασχολούν. Καλό επίσης είναι να προσέξετε να μην εκτεθείτε, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει δυσμενή σχόλια για το άτομό σας.


Σεληνιακής Επιστροφής Ήλιος σε σύνοδο με γενέθλιο Ήλιος:

Είναι καιρός να προετοιμάσετε πνευματικά τον εαυτό σας για έναν νέο κύκλο στη ζωή σας. Γιορτάστε τα γενέθλιά σας και συγκεντρωθείτε σε ότι θεωρείτε πιο σημαντικό για την εξέλιξή σας.


Σεληνιακής Επιστροφής Ερμής σε σύνοδο με γενέθλιο Δίας:

Έχετε τη διάθεση να ακούσετε τις ιδέες και τα σχόλια των άλλων ευχάριστα. Αισιόδοξη και με καλό χιούμορ, θα απολαύσετε κάθε είδος συζήτησης. Οι ιδέες των άλλων μπορεί να σας κάνουν να επιθυμήσετε να ταξιδέψετε, διευρύνοντας τις γνώσεις σας, ή να επεκτείνετε τον πνευματικό σας κόσμο, γενικότερα.


Ο Ήλιος στον 1ο οίκο:

Ο αυτοσεβασμός, η υπερηφάνεια, η ζωτικότητα και η επίγνωση της δύναμης της θέλησης σας, αυξάνονται κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Έχετε την αίσθηση οτι η επιτυχία ενός από τους βασικούς σας σκοπούς θα είναι καθοριστική για τη ζωή σας και γι' αυτό εργάζεστε με περισσότερη ενέργεια, ενθουσιασμό και κύρος. Αυτή η ανανεωμένη ενέργεια, σας επιτρέπει να δουλεύετε αδιάκοπα για να πετύχετε τους υποκειμενικούς σας στόχους.


Ο Ερμής στον 1ο οίκο:

Καλός μήνας για οποιοδήποτε είδος μελέτης και ενέργειας που απαιτεί πνευματική αυτοσυγκέντρωση. Είναι καιρός να ασχοληθείτε με την αλληλογραφία σας ή κάποιο άλλο είδος επικοινωνίας. Πιθανές νέες ιδέες στην επαγγελματική σας ενασχόληση.


Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο:

Είναι πιθανό να χαρείς την παρέα στενών φίλων και θα λάβεις περισσότερη αγάπη από αυτούς. Αυτή η θέση ευνοεί κοινωνικές δραστηριότητες όπως συνέδρια, επαγγελματικές συσκέψεις κτλ. Τείνεις να προβάλλεις μια πολύ ευνοϊκή εμφάνιση που θα αντανακλάσει την ίδια αντίδραση από άλλους. Αν δεν έχεις σχέση με κάποιον ίσως να ξεκινήσεις μια φιλία που θα εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια αργότερα. Η αγάπη φανερώνεται στις σχέσεις φιλίας αυτή τη στιγμή.


Ο Άρης στον 3ο οίκο:

Αυτή την περίοδο, υπάρχει η τάση να εμπλέκεστε σε διαμάχες και ζωηρές συζητήσεις. Ισως υπάρξουν τσακωμοί ή αντιπαραθέσεις με τα αδέλφια σας ή άλλους συγγενείς, όπου θα είναι δύσκολο για σας να συμβιβαστείτε. Προσοχή στα μικρά ταξίδια γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν ατυχήματα ή άλλα προβλήματα.


Ο Δίας στον 8ο οίκο:

Υπάρχει πιθανότητα απόκτησης κερδών από κληρονομιά, κληροδότημα, ασφάλιστρα ή νομικές διαδικασίες (αποζημίωση, διατροφή διαζυγίου κλπ) καθώς και από κοινές επενδύσεις. Μπορεί να υπάρξουν διαχειριστικά προβλήματα με επαγγελματικά έγγραφα ή φόρους. Πάντως αυτή η θέση προσφέρει έναν θαυμαστό βαθμό προστασίας ενάντια σε κάθε κίνδυνο ή πρόβλημα.


Ο Ουρανός στον 5ο οίκο:

Πιθανότητα ξαφνικών και αναπάντεχων ερωτικών σχέσεων, αν και θα είναι προσωρινοί. Εκπλήξεις και αλλαγές θα σημειωθούν στην ερωτική σας ζωή. Αυτή η επιρροή αυξάνει την δημιουργικότητά σας.


Ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο:

Θα έχετε πολύ ρομαντικές και ονειροπόλες τάσεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και μιά ροπή προς την εξιδανίκευση του αγαπημένου σας πρόσωπου. Η αγάπη αυτή τη στιγμή τείνει να γίνει πλατωνική, με πιθανότητα σύγχυσης ή παραπλάνησης στην ερωτική σας ζωή. Οι προσδοκίες σας ίσως να μην εκπληρωθούν. Καταστάσεις απιστίας μπορεί να συμβούν (από εσάς ή από τον σύντροφό σας).


Ο Πλούτωνας στον 3ο οίκο:

Έχετε την τάση να θέλετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Η σχέση σας με τα αδέλφια, άλλους συγγενείς ή γείτονες μπορεί να υποστεί βαθιές αλλαγές ή να υπάρξει ένταση. Ένα μικρό ταξίδι μπορεί να βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις σας.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ Παρατηρήσεις, Συμβουλές και Eπισημάνσεις για αυτόν το μήνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ !
Ο Σεληνιακός σας μήνας αρχίζει από την ημερομηνία που αναφέρεται και τελειώνει 28 ημέρες περίπου μετά. Επίσης σε περίπτωση που κάποια από αυτές τις παρατηρήσεις ή επισημάνσεις εμφανίζεται και στην ΠΡΟΒΛΕΨΗ με ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο μήνας που θα ενεργοποιηθεί (θα γίνει το γεγονός) είναι αυτός που το συμβάν αναφέρεται ξανά. Διαβάστε προσεκτικά τις αναλύσεις στην Ηλιακή Επιστροφή και ψάξτε να βρείτε σε ποια Μηνιαία ανάλυση υπάρχει παρόμοια ή η ίδια παρατήρηση. Το γεγονός είναι πολύ πιθανό να γίνει κατά την διάρκεια αυτού του μήνα.


Ο Ουρανός στον 5ο οίκο:

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (αν έχετε).

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<