Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Ετήσιες Προβλέψεις για την Cathrenine Zeta-Jones  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 3 από 4  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας ετήσιες προβλέψεις  
 

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 12 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.

Πρώτος Οίκος: Προσωπικότητα, το πρωταρχικό σημείο του κύκλου.

Ωροσκόπος επιστροφής σε σύνοδο με γενέθλιο 6ο οίκο:

Ίσως έχετε μια τάση να εξαντλείστε και να είστε συνέχεια κουρασμένη. Γι αυτό, θα πρέπει να βρείτε τρόπους να διατηρήσετε τη ζωτικότητά σας. Μην αμελείτε τη διατροφή σας, στη διάρκεια αυτής της περιόδου, προκειμένου να αποφύγετε την εξάντληση. Να έχετε θετική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μην γίνετε υποχόνδρια. Θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε σε ό,τι έχει σχέση με την εργασία σας.


2ος ΟΙΚΟΣ: Οικονομική κατάσταση.

Ηλιακής επιστροφής 2ος οίκος στον 7ο γενέθλιο οίκο:

Τα οικονομικά σας κέρδη θα εξαρτηθούν από κάποια συνεργασία, συμβόλαιο, ή από τον σύντροφό σας. Θα αισθάνεστε περισσότερο βέβαιη και ασφαλής δουλεύοντας σε κάποιο σχέδιο με κάποιον κοντινό σας, τον οποίο μπορείτε να εμπιστευθείτε. Είναι πιθανό να λάβετε την οικονομική υποστήριξη που έχετε ανάγκη, αλλά πρέπει να είστε προσεκτική με συμβόλαια τα οποία υπογράφετε. Υπάρχει μία πιθανότητα να αναμιχθείτε σε κάποιου είδους δίκη ή διεξαγωγή. Θα χρησιμοποιήσετε το εισόδημα του συντρόφου σας, ως βοήθεια για την προσωπική σας σταθεροποίηση.


3ος ΟΙΚΟΣ: Επικοινωνία και νοητικές λειτουργίες. Σπουδές και σύντομα ταξίδια.

Ηλιακής επιστροφής 3ος οίκος στον γενέθλιο 7ο οίκο:

Θα ταξιδέψετε με τον σύντροφό σας ή με κάποιον συνεργάτη σας, κατά την περίοδο αυτή. Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, στη διάρκεια ενός εκ των σύντομων ταξιδιών σας. Και αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε ξεκίνημα μιας σημαντικής σχέσης για το μέλλον σας. Αυτή η αστρολογική επιρροή υποδεικνύει την υπογραφή εγγράφων και την έναρξη μιας συνεργασίας.


4ος ΟΙΚΟΣ: Το σπίτι και η οικογένεια.

Ηλιακής επιστροφής 4ος οίκος στον 8ο γενέθλιο οίκο:

Είναι πιθανό να λάβετε αγαθά ή περιουσία μέσω κληρονομιάς. Η συναισθηματική αλλά και οικονομική σας σταθεροποίηση θα είναι σημαντική και θα αποκτηθεί μέσα από τη συνεργασία με την οικογένεια ή με το σύντροφό σας. Αλλά επίσης, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε αγαθά ή χρήματα, που λήφθηκαν χωρίς μεγάλη προσπάθεια από την δική σας πλευρά.

Αφροδίτη στον 4ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής:

Θα σκεφθείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να το βελτιώσετε, να αγοράσετε νέα έπιπλα ή άλλα πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο άνετα και αρμονικά. Να είστε πρακτική, όσο μπορείτε, και μην ξοδέψετε πολλά χρήματα σε πολυτελή ή περιττά αντικείμενα.


5ος Οίκος: Αισθηματικές υποθέσεις και διασκέδαση. Η δημιουργικότητά σας και οι σχέσεις σας με τα παιδιά.

Ηλιακής επιστροφής 5ος οίκος στον 9ο γενέθλιο οίκο:


Αυτή την περίοδο, έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι αναψυχής. Κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον και να τον ερωτευθείτε, πιθανόν κάποιον ξένο.

Από την άλλη πλευρά, η συνειδητότητά σας θα εξελιχθεί. Η δημιουργικότητά σας θα σχετίζεται με την κατανόηση και την ανάπτυξη των αφαιρετικών ιδεών. Αυτή η αστρολογική επιρροή, φέρνει εκπαιδευτικά ταξίδια, περιηγήσεις, ή ταξίδια για λόγους σπουδών, σε ξένες χώρες.

Ερμής στον 5ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής:

Κατά τη διάρκεια αυτή, το πνεύμα σας θα είναι πολύ δημιουργικό και οι ιδέες σας θα φέρουν, μελλοντικά, τους καρπούς τους. Θα νιώθετε έντονη επιθυμία να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε με καλλιτεχνικούς και δημιουργικούς τρόπους.

Επίσης, θα έλκεστε από τις κερδοσκοπικές επιχειρήσεις, τις επενδύσεις που συνεπάγονται κάποιο ρίσκο ή τα τυχερά παιγνίδια. Γενικά, το μυαλό σας θα ελέγχει τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ευχαρίστηση σε πνευματικές δραστηριότητες όπως π.χ. το διάβασμα, η μελέτη, το γράψιμο ή η συμμετοχή σας σε παιγνίδια που απαιτούν οξύνοια για τη λύση τους. Ίσως παρακινηθείτε να κάνετε αστεία στους άλλους και θα είστε λιγότερο ευαίσθητη σχετικά με την ευθιξία τους. Αυτό, ίσως προκαλέσει κάποιου είδους αντίδραση ως προς το εύθυμο πνεύμα σας.

Ηλιακής επιστροφής Ερμής σε σύνοδο με γενέθλιο Ερμή:

Στη διάρκεια αυτή, η διανοητική σας ικανότητα θα είναι αυξημένη. Ίσως συναναστρέφεστε άτομα που θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σας. Θα σας είναι εύκολο να συνδέετε τις καταστάσεις και να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε. Είναι σημαντικό για σας, να συζητάτε τα σχέδιά σας με οποιοδήποτε άτομο και κυρίως με τους συγγενείς σας.

Ηλιακής επιστροφής Ερμής σε σύνοδο με γενέθλιο Δία:

Θα νιώθετε ιδιαίτερη ικανοποίηση ακούγοντας τις ιδέες και τις παρατηρήσεις των άλλων. Το χιούμορ σας θα είναι καλό και η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Οι ιδέες των άλλων θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε το δικό σας κόσμο, και να αναπτυχθείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Επίσης, ίσως πραγματοποιηθεί με επιτυχία μια συμφωνία που από καιρό προσπαθούσατε να "κλείσετε", με τους όρους που επιθυμείτε.


6ος ΟΙΚΟΣ: Υγεία και ασθένειες. Απασχόληση και εργασία.

Ηλιακής επιστροφής 6ος οίκος στον 10ο γενέθλιο οίκο:

Η κατάσταση της υγείας σας κυρίως, θα προσδιορίσει την επιτυχία των σχεδίων σας τώρα. Αν δεν αισθάνεστε καλά, η πρόοδός σας θα είναι μειωμένη και αυτή. Θα υπάρχει μια τάση να παραμελήσετε την διατροφή σας και την ανάπαυσή σας, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων ή άγχους, σε σχέση με την οικονομική σας πρόοδο. Σε οποιαδήποτε όμως περίπτωση, αποφύγετε την υπερβολική ένταση η οποία μπορεί να σας καταβάλει σωματικά.


7ος ΟΙΚΟΣ: Σχέσεις, συνεργασίες. Γάμος και συντροφικότητα.

Ηλιακής επιστροφής 7ος οίκος στον 12ο γενέθλιο οίκο:

Αυτή η επιρροή θα μπορούσε να προκαλέσει περιπλοκές στην κοινωνική σας ζωή, στις σχέσεις σας ή στον γάμο σας. Ίσως γίνετε το θύμα κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων. Ακόμα, ίσως κάποιοι φίλοι ή συνεργάτες εκδηλώσουν εχθρικές διαθέσεις.

Αρης στον 7ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής:

Η ζωή με τον σύντροφό σας θα είναι δύσκολη, αυτή την περίοδο. Υπάρχει μια έντονη τάση για αντιγνωμίες και ανταγωνισμό. Επίσης θα εκδηλωθούν διαφωνίες στις φιλικές σας σχέσεις και τους συνεταιρισμούς. Ίσως χάνετε την υπομονή σας πάρα πολύ εύκολα και γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητική με τους άλλους. Θα πρέπει να κάνετε τις αναγκαίες διευθετήσεις.

Πλούτωνας στον 7ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής:

Αυτή η εποχή θα φέρει βαθιές αλλαγές στη συναισθηματική σας σχέση. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τύπους συνεταιρισμών. Όλες οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι περισσότερο έντονες, με ανταλλαγή ιδεών και συναισθημάτων που θα βοηθήσουν την προσωπική σας ανάπτυξη.


8ος ΟΙΚΟΣ: Κίνδυνοι, κληρονομιές, κληρονομικότητα, ψυχολογική και μεταφυσική διερεύνηση.

Ηλιακής επιστροφής 8ος οίκος στον 1ο γενέθλιο οίκο:

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική με την υγεία σας, εξαιτίας του ότι υπάρχει μια τάση για φυσική αδυναμία. Μην εκθέτετε τον οργανισμό σας σε επικίνδυνες ή διακινδυνευμένες καταστάσεις, ώστε να αποφύγετε τα "δύσκολα".

Ίσως παρουσιαστούν κάποιες περιπλοκές με τα οικονομικά σας και τις επιχειρήσεις σας, εξαιτίας κάποιας επένδυσης στην οποία έχετε βάλει και συνεργάτες.

Ηλιακής επιστροφής 8ος οίκος σε σύνοδο με γενέθλιο Άρη:

Στη διάρκεια αυτή, θα πρέπει να εργαστείτε με αρνητικές αναμνήσεις από το παρελθόν, επειδή σας περιορίζει την ελευθερία που έχετε τώρα. Θα πρέπει να συγχωρήσετε όσους σας έχουν πληγώσει προκειμένου να απελευθερωθείτε. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η πιθανότητα να γίνετε περισσότερο βίαιη και εκρηκτική ως προς τις καταστάσεις ή τα άτομα που δεν σας ικανοποιούν.


9ος ΟΙΚΟΣ: Φιλοσοφική στάση, ανώτερη γνώση. Μακρινά ταξίδια.

Ηλιακής επιστροφής 9ος οίκος στον 1ο γενέθλιο οίκο:

Κατά την διάρκεια αυτή, θα γίνετε πιο βαθυστόχαστη και θα φιλοσοφείτε περισσότερο τη ζωή. Θα θέλετε να μάθετε περισσότερα, να επεκτείνετε τις γνώσεις σας επάνω στα θέματα που σας ενδιαφέρουν και να συναντήσετε άτομα με σημαντικό πνευματικό υπόβαθρο. Επίσης μια παλιά σας επιθυμία για να ταξιδέψετε, ίσως πραγματοποιηθεί τώρα, ενώ, πολλές από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες θα οριστικοποιηθούν.


10ος ΟΙΚΟΣ: Επάγγελμα, καριέρα, στόχοι και κοινωνική θέση.

Ηλιακής επιστροφής MC στον 2ο γενέθλιο οίκο:

Αυτή την εποχή, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από την δουλειά σας ή την ενασχόληση σας. Η πραγματοποίηση των στόχων σας και των σχεδίων σας, θα εξαρτηθεί κατά πολύ από το πόσο σωστά θα διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Το επάγγελμά σας θα γίνει πολύ προσοδοφόρο και η αύξηση της αξιοπιστίας και ευθύνης σας, θα αντανακλά θετικά στα οικονομικά σας.

Ουρανός στον 10ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής:

Στον επαγγελματικό σας χώρο θα υπάρξουν απρόβλεπτες τροποποιήσεις και ξαφνικές αλλαγές. Αν εργάζεστε για άλλους, τότε θα δυσκολευθείτε να συμμορφωθείτε με τους κανόνες των ανωτέρων σας και θα αυξηθεί η επιθυμία σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Αν έχετε ένα ελεύθερο επάγγελμα, θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στο να κάνετε αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα και θα προβάλλετε, σε φιλικό τόνο, τα σχέδιά σας που θα είναι ανάλογα με το επίπεδο της τεχνογνωσίας σας.

Ποσειδώνας στον 10ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής:

Ο επαγγελματικός σας χώρος θα είναι συγκεχυμένος και απατηλός. Θα υποστείτε κάποια κοινωνικά εμπόδια, από όσους επιβουλεύονται τη θέση σας. Θα είναι περίοδος επαγγελματικής αβεβαιότητας και πιθανών σκανδάλων. Η πραγματοποίηση των στόχων σας θα γίνει με μεγάλες προσπάθειες. Είναι όμως σημαντικό να επιμείνετε και να μην αποθαρρύνεστε.


11ος ΟΙΚΟΣ: Φιλίες, προσδοκίες και κοινωνική ζωή.

Ηλιακής επιστροφής llος οίκος στον 3ο γενέθλιο οίκο:

Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους συγγενείς σας θα γίνουν καλύτερες, αυτή την περίοδο. Θα γίνετε περισσότερο διαλλακτική, ομιλητική και θα τονωθούν οι δεσμοί της φιλίας και της συντροφικότητας. Θα σας έλκουν οι διανοούμενοι και θα θελήσετε να κάνετε μικρά ταξίδια με τους φίλους σας.


12ος ΟΙΚΟΣ: Περιορισμοί, εχθρότητες και κρυφές καταστάσεις.

Ηλιακής επιστροφής 12ος οίκος στον 4ο γενέθλιο οίκο:

Ο οικογενειακός σας χώρος, ίσως σας φέρει πολλά προβλήματα και περιορισμούς. Γενικά, θα νιώσετε εγκαταλελειμμένη ή περιορισμένη όταν πρόκειται να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Αν έχετε δικό σας σπίτι, τότε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με το ακίνητο ή θα κάνετε μερικές αναγκαίες επιδιορθώσεις. Αν μένετε σε σπίτι με ενοίκιο, μπορεί να έχετε δυσκολίες με τον ιδιοκτήτη.

Πολλές φορές, αυτή η επιρροή προκαλεί περιορισμούς κατ' οίκον, εξαιτίας μερικών προβλημάτων υγείας που έχουν σχέση με τους γονείς. Γενικά, δεν είναι καλή περίοδος να αλλάξετε σπίτι, να αγοράσετε ή να αρχίσετε την κατασκευή του δικού σας.

Δίας στον 12ο οίκο της Ηλιακής επιστροφής:

Αυτή η αστρολογική όψη θα σας προστατεύει, ως ένα βαθμό, από τους κρυφούς εχθρούς. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραμελείτε τη νόμιμη όψη της ζωής σας, στη διάρκεια αυτής της περιόδου, και μη δεσμεύεστε σε οποιουδήποτε είδους άνομες επιχειρήσεις.

Από την άλλη πλευρά, θα μάθετε πολλά σχετικά με τον πνευματικό κόσμο και θα αντιμετωπίσετε τους φόβους ή την εσωτερική σας ανασφάλεια. Θα επιδείξετε περισσότερο συμπαθητική και καλοπροαίρετη διάθεση για όσους έχουν ανάγκη και θα είστε προθυμότερη να κάνετε παραχωρήσεις ή και θυσίες για τους άλλους.

Ηλιακής επιστροφής Δίας σε σύνοδο με γενέθλιο Κρόνο:

Θα σας είναι δύσκολο να διασκεδάζετε και να απολαμβάνετε την συντροφιά των άλλων. Η σοβαρή σας στάση απέναντι στις υποχρεώσεις και τα καθημερινά σας καθήκοντα, θα μπορούσε να απομακρύνει τους άλλους από κοντά σας, με αποτέλεσμα τελικά να βρεθείτε μόνη σας. Αν και θα υπάρχουν άτομα που θα σας ενθαρρύνουν στο να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες ή την αυτοκαταπίεσή σας, φαίνεται, ότι θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε τις προθέσεις τους ή να αποδεχτείτε τη βοήθειά τους.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<