Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Ετήσιες Προβλέψεις για την Cathrenine Zeta-Jones  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 2 από 4  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας ετήσιες προβλέψεις  
 

Αστρολογική Ετήσια Ανάλυση
Η Ηλιακή επιστροφή υπολογίστηκε για :
Σεπτέμβριος 25, 1999

Εισαγωγή

Η Ηλιακή επιστροφή είναι ένα νέο ωροσκόπιο, που σας υπολογίζω για την ώρα κατά την οποία ο Ήλιος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του. Αυτό συμβαίνει ακριβώς ή πολύ κοντά στην ημέρα των γενεθλίων σας, αλλά σε εντελώς διαφορετική ώρα από εκείνη της γέννησής σας. Τον χάρτη αυτό, υπολογίζω για την ακριβή χρονική στιγμή της Ηλιακής Επιστροφής και δίνω ενδείξεις για τα κυριότερα γεγονότα της ζωής σας, από γενέθλια σε γενέθλια. Επίσης, με αυτή την ανάλυση, προσδιορίζεται και ο τόπος που γίνονται τα γενέθλιά σας, τα οποία -πολλές φορές- ίσως γίνονται σε διαφορετικές πόλεις, κάτι που μπορεί να τροποποιήσει (θετικά ή αρνητικά) τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν.

Αυτή την ανάλυση, τη χωρίζω σε δύο κύρια μέρη. Στο πρώτο μέρος αναλύω τις γενικές εξωτερικές συνθήκες της περιόδου, την ψυχολογία σας, τις ευκαιρίες και τις δυσκολίες που μπορούν να προκύψουν, σε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας.

Στο δεύτερο μέρος, αναλύω τους 12 αστρολογικούς οίκους και αξιολογώ πιο ειδικά θέματα, όπως π.χ. σε ποια περιοχή της ζωής σας οι διάφορες πλανητικές επιρροές θα είναι περισσότερο έντονες, τον τόνο των πιθανών αντιδράσεών σας και τις εσωτερικές σας αλλαγές. Σ' αυτό τον τομέα αναλύω τις θέσεις των "Ηλιακών Οίκων" στους "Γενέθλιους", τις πλανητικές συνόδους και τη θέση των πλανητών στους οίκους. Εδώ δίνω μια περιγραφή των κυριοτέρων υποθέσεων, που απορρέουν από τη θέση των πλανητών στους οίκους και αναλύω τον καθένα ξεχωριστά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις θα συναντήσετε κάποιες αντιφάσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί ένας πλανήτης μπορεί να είναι ευνοϊκός σε κάποιο τομέα, ενώ σε κάποιον άλλο να μην είναι. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε δύο ειδών καταστάσεις κατά την διάρκεια που εξετάζω, για παράδειγμα: μπορεί να διαβάσετε για μια ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις, και πιο κάτω κάτι εντελώς αντίθετο. Σ' αυτή την περίπτωση σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, μπορεί να περάσετε μια κρίση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και κάπως αργότερα, μέσα στην ίδια περίοδο, να συμφιλιωθείτε.

Ο αντικειμενικός σκοπός αυτής της ανάλυσης, είναι να έχετε ένα πρακτικό οδηγό, που θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τις προοπτικές που περιμένετε, και να μάθετε να χρησιμοποιείτε, μέσω αυτών, καλύτερα την ελεύθερη βούλησή σας.

ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΑΣ

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Κεφάλαιο 1: Γενικά χαρακτηριστικά της χρονιάς. Οι εξωτερικές συνθήκες.

Ετήσιος Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Δεν φαίνεται ότι νιώθετε ανία ή πλήξη στη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς υπόσχεται να σας φέρει διάφορες ανόμοιες δραστηριότητες, ίσως τόσο πολλές ώστε να δυσκολευτείτε να επιλέξετε! Θα αποκτήσετε την τάση να αρχίζετε πολλά πράγματα μαζί, χωρίς να είστε σε θέση να τα τελειώσετε έστω και αργότερα. Θα πρέπει να ρυθμίζετε συστηματικά τον αριθμό των εγχειρημάτων που αναλαμβάνετε και να συγκεντρώνεστε μόνο σ' αυτά που είναι κατορθωτά και μπορούν να ολοκληρωθούν, αποφεύγοντας το διασκορπισμό της ενέργειάς σας. Τα μικρά ταξίδια και, γενικά, οι μετακινήσεις ευνοούνται στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η νοητική σας δραστηριότητα θα είναι αυξημένη και θα σας προκαλέσει την επιθυμία να απασχοληθείτε με κάποιου είδους σπουδές ώστε να ικανοποιηθεί η δίψα σας για τη γνώση. Ο νους σας θα είναι πανέτοιμος, καθαρός και γρήγορος και θα σας επιτρέψει να βρείτε άμεσες λύσεις αν παρουσιαστούν προβλήματα.

Ετήσιο Μεσουράνημα Υδροχόος:

Αυτή η περίοδος θα εμπεριέχει αλλαγές και ανανέωση στην επαγγελματική σας ζωή. Θα σας φέρει ανάπτυξη και την πραγματοποίηση νέων σχεδίων, αλλαγή θέσεως ή θα έχετε μια σειρά νέων ιδεών που θα τις βάλετε σε εφαρμογή στο άμεσο μέλλον. Οι στόχοι σας θα είναι εκτεταμένοι, προοδευτικοί και ασυνήθιστοι. Οι δραστηριότητές σας θα έχουν σχέση με ομάδες ατόμων, οργανισμούς ή συνεταιρισμούς, κλπ και θα αναζητάτε όσο το δυνατόν περισσότερο να ωφεληθείτε από τους άλλους. Θα λάβετε βοήθεια από ισχυρά άτομα και θα στηριχτείτε στην εύνοια των άλλων γενικά, πράγμα που θα αυξήσει το κύρος και τη δημοτικότητά σας.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να αναπτύξετε τη δική σας δημιουργικότητα και να εστιάσετε τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας, κυρίως προς την κατεύθυνση του να ευεργετηθούν και άλλα άτομα μαζί με σας. Αν οι στόχοι σας είναι ανθρωπιστικοί, τότε είναι δυνατόν να αναπτύξετε μια ισχυρή πνευματική αντίληψη.


Κεφάλαιο 2: Αστρολογικές επιρροές της προσωπικότητας.

Ήλιος στον 5ο οίκο:

Αυτή η επιρροή αυξάνει τη δημιουργικότητά σας και την ανάγκη να εκφραστείτε. Αν έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, τότε θα είναι καλή περίοδος για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Αν δεν διαθέτετε καλλιτεχνική φλέβα, τότε θα αναπτύξετε απροσδόκητη δημιουργικότητα και αυθεντικότητα στις καθημερινές σας ασχολίες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η επιθυμία σας να εκφραστείτε ή να προκαλέσετε την προσοχή των άλλων θα εκπληρωθεί.

Επίσης, αυτή η επιρροή σας δίνει μια κλίση προς τις διασκεδάσεις, την ψυχαγωγία, τις ρομαντικές περιπέτειες και τα παιγνίδια της τύχης. Θα επιθυμείτε να δραπετεύσετε από την καθημερινή ρουτίνα και θα αναζητήσετε επαφές με ανθρώπους ή μέρη τα οποία μπορούν να σας φέρουν ευχαρίστηση και να σας φτιάξουν τη διάθεση. Αν έχετε ένα σύντροφο με σταθερότερο χαρακτήρα, θα ήταν αναγκαίο να σας συνοδεύσει στην αναζήτηση της ικανοποίησης ή της διασκέδασής σας.

Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνα:

Αυτό το διάστημα, θα αναπτύξετε τον ιδεαλισμό σας. Θα έχετε έντονη διαισθητική αντίληψη που θα επιτρέψει να κρίνετε τους άλλους σωστά, με την πρώτη ματιά και να γνωρίζετε εκ των προτέρων αυτό που σκοπεύουν να κάνουν. Είναι μια καλή περίοδος για να μελετήσετε μεταφυσική ή εσωτερικές επιστήμες, γενικά. Μπορεί να συμμετάσχετε ενεργά σε ομάδες ή οργανισμούς που έχουν σχέση με τις ανάγκες των ανθρώπων. Το ανθρωπιστικό σας πνεύμα θα είναι έντονο και ίσως έχετε την τάση να τοποθετήσετε τα ενδιαφέροντά σας σε δεύτερη μοίρα. Οι δραστηριότητες που θα αναλάβετε, στη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχουν περισσότερο σχέση με τον πνευματικό ή τον καλλιτεχνικό τομέα, όπου η έμπνευσή σας ίσως βρει διέξοδο.

Ήλιος τρίγωνο Μεσουράνημα:

Είναι εποχή μεγάλης προόδου και επαγγελματικής επιτυχίας. Η εμπιστοσύνη, ο ενθουσιασμός και η ικανότητά σας να διοχετεύετε την ενέργειά σας με σωστό τρόπο, θα σας φέρει την εξέλιξη που περιμένετε. Θα υπάρξει αύξηση των εισοδημάτων σας και ίσως αναπτύξετε ένα παλιό σας ενδιαφέρον για την επένδυση χρημάτων σε επιχειρήσεις. Τα σχέδιά σας για το μέλλον θα είναι ξεκάθαρα και θα εργαστείτε αποτελεσματικά, προκειμένου να επιτύχετε. Θα νιώθετε ικανοποίηση και υπερηφάνεια για πράγματα που έχετε κάνει σωστά και δεν θα αισθάνεστε την ανάγκη να στηριχτείτε σε κάποιους άλλους. Θα έχετε αρκετή δύναμη, ενθουσιασμό και αξιοπιστία, για να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε.

Ήλιος ενάμισητετράγωνο Κρόνο:

Το επίπεδο της ενεργητικότητάς σας θα μεταβάλλεται στη διάρκεια αυτής της περιόδου και μπορεί να έχετε στιγμές κούρασης, ψυχολογική ή σωματικής. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε έλλειψη υποστήριξης, ιδιαίτερα από άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Κάποια ένταση ενδέχεται να παρουσιαστεί, που ίσως οφείλεται στη δική σας συμπεριφορά. Μπορεί επίσης να νιώσετε την επιθυμία να αποτραβηχτείτε από τους άλλους και να βιώνετε περισσότερο έντονα τα γεγονότα που θα συμβαίνουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια θετική στάση και να τα αντιμετωπίσετε με σύνεση και υπομονή. Είναι σημαντικό για σας, να αναπτύξετε την αίσθηση της υπευθυνότητας και την αντικειμενικότητα.


Κεφάλαιο 3: Ο συναισθηματικός σας κόσμος

Η Σελήνη της επιστροφής σε Κριός :

Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα αυτή την εποχή. Θα δείχνετε μεγάλο ενθουσιασμό, ζωτικότητα και θα έχετε αξιοσημείωτη αύξηση της αυτοεκτίμησης σας. Από την άλλη πλευρά, ίσως γίνετε περισσότερο ανυπόμονη με τους άλλους. Προσπαθήστε να δείχνετε τα συναισθήματά σας λιγότερο παρορμητικά και με αρμονικό τρόπο.

Αυτή η επιρροή ίσως σας δημιουργήσει κάποια έλλειψη λεπτότητας, απέναντι στους άλλους και ιδιαίτερα στις γυναίκες, αφού θα εκφράζετε τις απόψεις σας με αμεσότητα και ειλικρίνεια, γεγονός που εύκολα μπορεί να προσβάλλει τα συναισθήματα των άλλων. Παράλληλα, θα είστε περισσότερο προστατευτική αλλά και απαιτητική από τα άτομα που αγαπάτε. Τα συναισθήματα και οι συγκινήσεις θα σας κινητοποιούν προς μια κατεύθυνση.

Η Σελήνη της επιστροφής στον 11ο οίκο:

Αυτή η εποχή είναι πολύ καλή για κοινωνικές δραστηριότητες, ομαδικές συναντήσεις και ιδιαίτερα όσες έχουν ανθρωπιστικούς σκοπούς. Θα αυξηθεί η κοινωνική σας ζωή σημαντικά, θα κάνετε νέες φιλίες, πολύ περισσότερο με γυναίκες. Αυτές όμως οι καινούριες σχέσεις, από τη μια πλευρά, θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σας και από την άλλη θα υποστούν οι ίδιες αρκετές αλλαγές.

Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνα:

Τα συναισθήματά σας θα γίνουν πολύ έντονα και αυτή την εποχή θα αναζητάτε την αλλαγή. Ο τρόπος που θα αισθάνεστε οτιδήποτε θα είναι πιο βαθύς και δυνατός από ό,τι συνήθως και θα σας οδηγήσει στο να αναζητήσετε σχέσεις οι οποίες δεν είναι επιφανειακές αλλά θα σας επιτρέπουν να εκφράσετε τα πιο ενδόμυχα συναισθήματά σας. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, οι παιδικές σας αναμνήσεις θα αναδυθούν από το υποσυνείδητό σας και θα σας αφήσουν να δείτε με περισσότερη καθαρότητα τα κίνητρα των τωρινών σας αντιδράσεων. Θα ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό, ο οποίος θα σας δίνει περισσότερη διαύγεια και ικανότητα να αντιμετωπίσετε τη ζωή με μεγαλύτερο θάρρος.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<