Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Ετήσιες Προβλέψεις για την Cathrenine Zeta-Jones  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 1 από 4  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας ετήσιες προβλέψεις  
 

Οι Ετήσιες αναλύσεις αποτελούνται από 4 διαφορετικές μεθόδους πρόβλεψης. Τις διελεύσεις, που ξεκινούν από τη μέρα της παραγγελίας και για ένα χρόνο, της Ετήσιας που ξεκινάει από τα πιο πρόσφατα γενέθλια και διαρκεί μέχρι και τα επόμενα γενέθλια, τις προοδευτικές με τη μέθοδο των Δευτερευουσών και του Ηλιακού Τόξου και ξεκινούν από τη μέρα της παραγγελίας και για ένα χρόνο, και τις 13 μηνιαίες προβλέψεις που ξεκινούν από την πιο πρόσφατη της παραγγελίας, με ανάλυση για κάθε μήνα ξεχωριστά. Παρακάτω, σας δίνεται ένα ενδεικτικό -και όχι ολοκληρωμένο- δείγμα των ετήσιων προβλέψεων που διαρκεί ένα χρόνο και είναι ξεχωριστό για κάθε άτομο ανάλογα τα προσωπικά του στοιχεία, δηλ. την προσωπική ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Διελεύσεις για την
Catherine Zeta-Jones
Σεπτέμβριος 25, 1999 - Σεπτέμβριος 25, 2000

Εάν το χρονικό διάστημα της ερμηνείας για παράδειγμα είναι δοθέν σαν "Ιούλιος 1, 1995 (Ιούνιος 15 1995, έως Ιούλιος 15 1995) τότε αρχίζει στα μέσα Ιουλίου, αποκτά την μεγαλύτερη ένταση περίπου την 1η Ιουλίου και τελειώνει στα μέσα Ιουλίου. Η πρώτη ημέρα που αναφέρεται είναι η ημέρα που η επιρροή έχει την μεγαλύτερη δύναμη. Μπορούμε να ονομάσουμε αυτήν την ημέρα "Κορυφαία ημέρα". Η επιρροή αρχίζει την αρχική ημέρα και προοδευτικά αυξάνει σε δύναμη μέχρι να φτάσει στην κορυφαία ημέρα και μετά σιγά-σιγά εξασθενεί μέχρι να φτάσει στην τελική ημερομηνία.

Μία επιρροή μπορεί να κρατήσει από μία εβδομάδα μέχρι και μισό χρόνο περίπου. Εδώ είναι χρήσιμο για μεγάλης διάρκειας επιρροές να τις υπογραμμίζετε με κάποιο μαρκαδόρο ώστε να μην διαφεύγουν την προσοχή σας όταν ακόμα βρίσκονται σε επιρροή και εσείς κοιτάζεται μία άλλη προχωρημένη ημερομηνία η οποία δεν έχει τίποτε το ουσιαστικό. Επίσης θα παρατηρήσετε ότι μερικές ερμηνείες εμφανίζονται ξανά κατά την διάρκεια του έτους. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο.

Σε μερικές περιπτώσεις η αρχική και τελική ημερομηνία από τις δύο επιρροές είναι η ίδια. Η διαφορά εδώ όμως μεταξύ των δύο ερμηνειών είναι η "Κορυφαία ημερομηνία". Αυτό σημαίνει ότι αυτή η συγκεκριμένη επιρροή έχει δύο "κορυφαίες ημέρες" αντί για μια. Είναι ακόμα πιθανό να υπάρχουν 3 ή και περισσότερες "κορυφαίες ημέρες" για την ίδια αστρολογική επιρροή. Για να ελαττώσουμε επαναλαμβανόμενες ερμηνείες σας πληροφορούμε ότι η αστρολογική επιρροή ξανα-υπήρξε νωρίτερα και ότι θα πρέπει να κοιτάξετε πίσω στην προηγούμενη εμφάνιση αυτής της ερμηνείας. Τέλος, ελπίζουμε να μείνετε ευχαριστημένοι από αυτήν την αστρολογική μέθοδο πρόβλεψης των τάσεων στην ζωή σας διαμέσου των διελεύσεων.


Σεπ 19, 1999 (Ιούλ 26, 1999 εως Ιαν 11, 2000) Ουρ.. ΤΡΙ Δίας.

Αν και αυτή την εποχή φαίνεται πως υπάρχει μια οικονομική εύνοια ή σταθερότητα τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα για σας. Καλές ιδέες οι οποίες θα σας έρχονται με ξαφνικό τρόπο θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε τις υποθέσεις σας και τη ζωή σας καλύτερα. Μια επανάσταση ιδεών στον χώρο της ενασχόλησης με θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε την.


Σεπ 29, 1999 (Αυγ 29, 1999 εως Οκτ 16, 1999) Δίας. ΤΡΙ Αφρ..

Μια σύντομη τυχερή περίοδος για τα αισθηματικά και οικονομικά σας τώρα. Οποιουδήποτε είδους επιχειρήσεις ευνοούνται αρκεί να διατηρήσετε την συνέπειά σας απέναντί τους. Κοινωνικά οφέλη ή βοήθεια από φίλους είναι πολύ πιθανή τώρα. Μια εσωτερική ανάγκη για να κάνετε τον εαυτό σας πιο δημοφιλή στους άλλους θα έχει θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας φαίνεται πως θα παρουσιάσουν κάποια άνοδο από πηγές που δεν υπολογίζατε. Αποφύγετε όμως τις σπατάλες. Μια τυχερή αλλά σύντομη περίοδος στη ζωή σας.


Οκτ 2, 1999 (Σεπ 7, 1999 εως Οκτ 18, 1999) Δίας. ΤΡΙ Αρης.

Μια πραγματική ευκαιρία για να βελτιώσετε ορισμένα πράγματα στην ζωή σας θα παρουσιαστεί τώρα. Καινούργια ξεκινήματα δεν θα πρέπει να θεωρηθούν τυχαία. Είναι στενά συνδεδεμένα με τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών και η επιτυχία τους θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρη. Μια καλή περίοδος για τις επιχειρήσεις, τα σπορ αλλά και τις μυστικές συναντήσεις.


Οκτ 28, 1999 (Οκτ 13, 1999 εως Νοε 13, 1999) Δίας. ΑΝΤ Μεσ..

Οι αλλαγές σε θέματα καριέρας ή και ενασχόλησης ίσως να σας βγουν σε καλό μακροχρόνια. Πολλά πράγματα θα υποχρεωθείτε να αλλάξετε ακόμα και στην προσωπική σας ζωή. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας τώρα είναι ότι το πέρασμα σας μέσα από δυσκολίες θα σας δώσει την εμπειρία ώστε να αποφεύγετε τα λάθη στο μέλλον. Αποφεύγετε να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις τώρα.


Νοε 25, 1999 (Ιούλ 26, 1999 εως Ιαν 11, 2000) Ουρ.. ΤΡΙ Δίας.

Αυτή η Αστρολογική επιρροή (Ουρ.. ΤΡΙ Δίας.) επαναλαμβάνεται πάλι στις Σεπ 19, 1999 (κορυφαία). Κοιτάξτε σε αυτήν την Ημερομηνία παρακαλώ.


Νοε 29, 1999 (Σεπ 30, 1999 εως Ιαν 26, 2000) Πλού. ΕΞΑ Ερμής

Μια βαθιά αλλαγή στον τρόπο σκέψης ή επικοινωνίας σας τώρα εξαιτίας μιας καινούργιας σχέσης στη ζωή σας. Εποχή που θα ανακαλύψετε κρυφές πλευρές του χαρακτήρα σας αλλά και του τρόπου σκέψης των ανθρώπων από το πολύ κοντινό σας περιβάλλον. Μια επιθυμία για να διαβάσετε ή να ασχοληθείτε με κάτι που από τη φύση του είναι μυστικό. Κατανόηση και βοήθεια από την οικογένεια τώρα.


Δεκ 22, 1999 (Νοε 18, 1999 εως Ιαν 21, 2000) Δίας. ΤΡΙ Ωροσ.

Θα βρεθείτε κερδισμένοι τώρα κάνοντας στροφή προς μια πιο εξωστρεφή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Πολλά πράγματα ίσως να μην είναι όπως θα θέλατε τώρα αλλά η πιθανότητα να αλλάξουν προς το καλύτερο είναι πολύ μεγάλη. Κάντε τις επιλογές σας και ασχοληθείτε με το πώς θα ομορφύνετε τον χώρο που ζείτε τώρα. Οι καλές ημέρες που μια καινούργια σχέση θα αλλάξει τη ζωή σας πλησιάζουν για σας. Ερωτική δημιουργία κάτω από καλές συνθήκες.


Ιαν 30, 2000 (Δεκ 3, 1999 εως Απρ 5, 2000) Ποσ.. ΤΡΙ Ουρ..

Νέες και ασυνήθιστες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε κάτι στην ενασχόλησή σας θα παρουσιαστούν τώρα. Η ευκαιρία για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο πάνω σε σταθερές βάσεις θα συνοδεύεται από κάποια ιδιαίτερη βοήθεια από τους άλλους. Η έμπνευση σε συνεργασία με την πρακτικότητά σας θα αποδειχτεί ο καλύτερος οδηγός για την επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις από όπου και αν προέρχονται με την μεθοδικότητα που σας κατέχει.


Μαρ 15, 2000 (Δεκ 27, 1999 εως Ιούν 9, 2000) Πλού. ΕΞΑ Δίας.

Ενας πραγματικός ανασχηματισμός στις ιδέες και στις φιλοδοξίες σας τώρα. Πολλά πράγματα σχετικά με την ενασχόλησή σας φαίνεται πως παίρνουν τον δρόμο τους πολύ πιο γρήγορα από ότι υπολογίζετε. Η συμπαράσταση των δικών σας τώρα θα είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμη. Η αισιοδοξία σας για πολλά πράγματα θα είναι πάρα πολύ μεγάλη κάτι που θα σας βοηθήσει στο να πραγματοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας.


Μάϊ 19, 2000 (Μάϊ 10, 2000 εως Μάϊ 27, 2000) Δίας. ΕΞΑ Β.Δεσ

Σχέσεις ή σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας ίσως περνούν μέσα από ιδιαίτερες αλλαγές τώρα. Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε και ιδιαίτερα στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Πολύ πιθανόν να σας καταλαμβάνει μια έντονη αλλά σύντομη επιθυμία για να βρεθείτε για λίγο μόνοι σας.


Ιούν 8, 2000 (Μάϊ 30, 2000 εως Ιούν 17, 2000) Δίας. ΤΡΙ Πλού.

Η πρόοδος και η καριέρα σας θα εξαρτηθεί κατά πολύ τώρα από τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε το ευαίσθητο ψυχολογικό υλικό σας. Εποχή όπου θα ωφεληθείτε ιδιαίτερα από την αναλυτική σας διείσδυση στην καρδιά των θεμάτων που σας απασχολούν.


Ιούν 18, 2000 (Ιούν 1, 2000 εως Ιούλ 6, 2000) Κρόν. ΤΡΙ Πλού.

Η ένταση της εποχής ίσως να είναι κάτι το φυσιολογικό για σας μια και γεννηθήκατε μέσα σε αυτή. Μια πολύ καλή εποχή ανατέλλει για σας τώρα που θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε με ευκολία πολλά πράγματα από τον εσωτερικό σας κόσμο και να οργανώσετε τη ζωή σας επάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποδειχτούν πάρα πολύ σημαντικές σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια.


Ιούν 24, 2000 (Ιούν 15, 2000 εως Ιούλ 4, 2000) Δίας. ΕΞΑ Σελ..

Οικογενειακές σχέσεις και πολύ πιθανόν με γυναίκες θα αποτελέσουν την πηγή κάποιων θετικών αλλαγών στην ζωή σας που θα συνοδεύονται από υλικά οφέλη. Μια θετική συναισθηματική εμπειρία ίσως να αποτελέσει την αιτία να κατανοήσετε ορισμένα πράγματα πιο βαθιά. Εποχή κατανόησης και ευκαιριών. Αγορές ή πωλήσεις ευνοούνται τώρα.


Ιούλ 11, 2000 (Ιούλ 1, 2000 εως Ιούλ 22, 2000) Δίας. ΤΡΙ Ηλιος

Μια δημιουργική περίοδο σε θέματα καριέρας ή αισθηματικών φαίνεται πως ξεκινάει για σας τώρα. Κάποιες αλλαγές στα αρχικά σας σχέδια ίσως είναι προς όφελός σας. Ολα μπορούν να σας συμβούν τώρα. Τα καλά νέα από την μία και η λύση κάποιων παλιών προβλημάτων από την άλλη. Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε όμως είναι πως οτιδήποτε σας συμβαίνει τώρα δεν θα έχει την χρονική διάρκεια που πιστεύετε. Οι πραγματικές ευχάριστες αλλαγές στην ζωή σας θα συμβούν κάπως αργότερα και κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Διατηρήστε τον έλεγχο στην υπερ-αισιοδοξία σας.


Ιούλ 15, 2000 (Ιούλ 5, 2000 εως Ιούλ 26, 2000) Δίας. ΤΕΤ Αφρ..

Μια ευνοϊκή περίοδος για επαφές και έντονη επιθυμία για πιο ανοικτή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Αποφύγετε όμως την υπερβολική αισιοδοξία ή την δεσποτική συμπεριφορά τώρα. Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σύντομα. Στη καριέρα σας αποφάσεις που στοχεύουν στην επιτυχία θα βρεθούν σε σύγκρουση με την σημερινή πραγματικότητα. Ο δρόμος που ακολουθεί η ζωή τώρα φαίνεται πως αγνοεί ορισμένα πράγματα για σας.


Ιούλ 22, 2000 (Ιούλ 11, 2000 εως Αυγ 3, 2000) Δίας. ΤΡΙ Ουρ..

Μια εποχή όπου θα μπορούσατε να ρισκάρετε πολλά πράγματα και να γίνετε λιγάκι ασυμβίβαστοι. Νέες ιδέες και εφευρετικότητα μαζί με μία αδέσμευτη γνώμη θα σας βοηθήσουν στο να πάρετε κάποιες σωστές αποφάσεις σε σχέση με την ενασχόλησή σας. Μια ξαφνική αναγνώριση η οποία θα είναι στενά συνδεδεμένη και με άλλους ανθρώπους. Επιθυμία για ταξίδι αναψυχής.


Ιούλ 23, 2000 (Ιούλ 2, 2000 εως Αυγ 27, 2000) Κρόν. ΕΞΑ Σελ..

Μια καλή σχέση με το περιβάλλον στενά συνδεδεμένη πολύ πιθανόν με έναν άνδρα θα σας δημιουργήσει μια καλή ψυχολογική κατάσταση τώρα. Οικογενειακές υποθέσεις θα αποκτήσουν μια σταθερότητα στην οποία η συμμετοχή η δική σας θα είναι μεγάλη. Οι σχέσεις με τους μεγαλύτερους τώρα πολύ πιθανόν να αποτελέσουν πηγή συναισθηματικής ασφάλειας για σας.


Σεπ 4, 2000 (Αυγ 16, 2000 εως Νοε 12, 2000) Δίας. ΤΡΙ Ερμής

Αυτή την εποχή θα βρείτε πως το μυαλό σας δουλεύει πολύ αποδοτικά και οι ιδέες σας έχουν κάτι το δημιουργικό. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα σχεδιάζοντας καλύτερα το αύριο. Τα ευχάριστα νέα δεν θα λείψουν από την ζωή σας τώρα αλλά αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σύντομα. Μια πολύ ωφέλιμη συνάντηση ή συμφωνία είναι πιθανή.


Σεπ 14, 2000 (Αυγ 16, 2000 εως Οκτ 10, 2000) Κρόν. ΤΡΙ Ηλιος

Ενασχόληση και προσωπικά ενδιαφέροντα φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για σας τώρα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή εποχή που σας παρουσιάζεται τώρα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με την θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο.


Οκτ 15, 2000 (Αυγ 31, 2000 εως Νοε 28, 2000) Ποσ.. ΤΡΙ Ηλιος

Μια καλή εποχή για τα όνειρα τις ελπίδες αλλά και τους στόχους σας. Θα αισθάνεστε ιδιαίτερα ικανoί στο να φέρετε πιο κοντά στην πραγματικότητα τα ιδανικά σας. Οι στόχοι σας πολύ πιθανόν να πάρουν μια άλλη μορφή ίσως πιο πνευματική τώρα και η πιθανότητα κάποιας πνευματικής εργασίας ή ενασχόλησης είναι μεγάλη. Μια καινούργια εμπειρία με θετικά αποτελέσματα τώρα.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<