Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία για τον Rocco Ritchie (2ο παιδί της Madonna)  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 3 από 3  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας παιδικές αναλύσεις  
 

Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία             Κεφάλαιο 5

Πεπρωμένο: Προορισμός, Επάγγελμα, Στόχοι και Σκοποί, Πιθανότητες επιτυχίας και Κοινωνικής αναγνώρισης.

Υδροχόος-Ιχθύες MC

Το πεπρωμένο θα τον οδηγήσει να επιλέξει ως επάγγελμα κάτι που έχει σχέση με τα έμβια είδη: άνθρωποι, ζώα ή φυτά. Οι παρατηρήσεις του θα είναι πάντα επιστημονικές και θα συνδέονται με την ευημερία των ειδών. Θα του αρέσει να διερευνά νέους τρόπους προκειμένου να κάνει καλύτερη τη ζωή. Θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την οικολογία. Το πεπρωμένο του θα τον οδηγήσει, επίσης, σε καλλιτεχνικούς τομείς π.χ. κινηματογράφος, θέατρο ή τηλεόραση. Αν δεν είναι καλλιτέχνης, ίσως είναι ειδικευμένος δημοσιογράφος.

Η επιλογή της καριέρας του θα γίνει σε ένα από τα ακόλουθα επαγγέλματα ή θα είναι ένας συνδυασμός μερικών απ'αυτά: ερευνητής, βοτανολόγος, δημοσιογράφος, δραματουργός, τραγουδιστής, χορευτής, σύμβουλος, μουσικός, ψυχολόγος, παραψυχολόγος, μέντιουμ, κλπ. ή θα είναι οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα δεν θα υπόκειται σε ειδικό χαρακτηρισμό ή δεν θα τον περιορίζει με οποιοδήποτε τρόπο.

Το σπίτι του θα είναι πολύ ασταθές και θα του δημιουργεί σύγχυση. Η πατρική εικόνα θα είναι πολύ αυταρχική ενώ της μητέρας θα μπορούσε να είναι πολύ ιδεαλιστική. Ίσως δείξει βαθιά αγάπη για έναν από τους γονείς του και τέλεια αδιαφορία για τον άλλο. Παρ' όλη την επαναστατικότητά του, πάντα θ' επιδιώκει την έγκριση των γονέων του.


Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία                Κεφάλαιο 6

Υγεία: Πιθανά προβλήματα υγείας, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ φυσικά νοσήματα και συστάσεις για μια σωστή δίαιτα και διατροφή.

Ήλιος στο Λέοντα:

Ο Λέων κυβερνά τις καρδιοαγγειακές λειτουργίες, την καρδιά, την κοιλία, τις βαλβίδες, τις αρτηρίες, κλπ. καθώς επίσης τη σπονδυλική στήλη και τη σπλήνα. Η ζωντάνια του θα είναι εξαιρετική και δεν θα έχει πολλά προβλήματα υγείας. Θα είναι γεμάτος ενεργητικότητα και η υπερηφάνειά του δεν θα τον αφήσει να καταπέσει ή να νικηθεί από οποιουδήποτε είδους φυσική ταλαιπωρία.

Το αδύνατο σημείο θα είναι η τάση να υπερβάλει σε κάθε τι και θα του είναι δύσκολο να έχει περιορισμούς. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει μια δραστηριότητα είτε διανοητική είτε φυσική θα την κάνει μέχρι να εξαντληθεί. Επίσης, θα του αρέσει η καλή ζωή και κυρίως να τρώει μεγάλα και νόστιμα γεύματα. Αν πάρει βάρος, θα καταπονήσει γρηγορότερα την καρδιά του. Το πείσμα του δεν θα του επιτρέψει ν' αλλάξει πολύ εύκολα τις ιδέες και τις συνήθειές του και εξαιτίας αυτής της ροπής να φτάνει στα άκρα, ίσως γίνει φυσικά οκνηρός όπως πριν ήταν δραστήριος.

Κρόνος στους Διδύμους:

Αυτή η αστρολογική θέση ίσως προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, μια τάση προς τα ρίγη και τη γρίπη, χρόνια βρογχίτιδα, πνευμονική υπεραιμία και πνευμονία. Επίσης, όσο περνά ο καιρός θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα όπως π.χ. ρευματισμοί και αρθριτικά στα άκρα. Ίσως υποφέρει το νευρικό του σύστημα λόγω της έλλειψης ασβεστίου και μαγνησίου.

στον Σκορπιό η ακμή του 6ου οίκου:

Τα προβλήματα μικρής διάρκειας έχουν σχέση με την υγεία του και ίσως πηγάζουν από την έλλειψη πεπτικών ενζύμων ή Βιταμίνης Β-13. Τα πιο κοινά προβλήματα μπορεί να προέρχονται από αλλαγές στο μεταβολισμό ή στην κληρονομικότητα, από ακανόνιστη παραγωγή λευκών και ερυθρών αιμοσφαιρίων, ενδοκρινολογικά προβλήματα, ασθένειες στο ρινικό βλεννογόνο και στους χόνδρους, από μολύνσεις στα γεννητικά όργανα, κλπ.

Με σκοπό να αποτρέψει αυτά τα προβλήματα θα μπορούσε να συμπεριλάβει στο διαιτολόγιό του: αρακά, σπανάκι, σπαράγγια, παντζάρια, αντίδια, πατάτες, μπρόκολα, μαρούλι, καρότα, ντομάτες, κρεμμύδια, σκόρδα, αβοκάντο, δαμάσκηνα, γιαούρτι, κρέμα-τυρί, αυγά, γύρη μέλισσας και ψάρι κυρίως τόνο.

Τα μακρόχρονα προβλήματα θα πηγάζουν από την υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης και αμύλου, από την έλλειψη Βιταμινών Ε και Ρ, νιασίνης, χαλκού και χρωμίου. Τα προβληματικότερα όργανα θα είναι ο λαιμός, ο τράχηλος εξαιτίας κοινών ασθενειών όπως π.χ. η αμυγδαλίτιδα, η κυνάγχη, φλεγμονές, απώλεια φωνής, πολύποδες, κλπ.

Κρόνος στον 12ο οίκο:

Ίσως έχει προβλήματα που έχουν σχέση με τη διάρθρωση των οστών, το δέρμα και τα μαλλιά του. Αυτή η αστρολογική θέση ίσως δημιουργήσει χρόνια νοσήματα εξαιτίας κάποιας σοβαρής θεραπείας. Πρέπει ν' αποφεύγει το αλάτι και τα καρυκεύματα, να μετριάσει την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων και, ως ενήλικος, θα πρέπει ν' αντικαταστήσει το γάλα με γάλα σόγιας. Το πρόγραμμά του θα πρέπει να βασίζεται στο καλό διαιτολόγιο και στην κανονική άσκηση. Τα προβλήματα που επισημάνθηκαν πιο πάνω ίσως γίνουν πιο σοβαρά αν η συμπεριφορά του είναι άκαμπτη και ακλόνητη.


Κεφάλαιο 7 Παιδική ανάλυση

Γενεαλογικές επιρροές: Κοινές ιδέες και συναισθήματα στα άτομα που ανήκουν στην ίδια γενιά με το παιδί σας.

Ουρανός στον Υδροχόο:

Ο ROCCO ανήκει στη γενιά των εφευρετών που διαθέτουν ισχυρή ευφυΐα και πρωτοτυπία. Θα είναι τεχνολογικά πρωτοπόροι και θα συμβάλουν σημαντικά στην επιστήμη. Θα έχουν την πρωτοβουλία των νέων ερευνητικών προγραμμάτων και της ανάπτυξης νέας τεχνολογίας. Η επικοινωνία, σε κάθε επίπεδο, θα είναι επίσης πάρα πολύ σημαντική και θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις ελεύθερες και δημιουργικές ανταλλαγές ιδεών και ατόμων μεταξύ εθνών, εργαζομένων και εργατών, μεταξύ διαφορετικών κοινωνικών επιπέδων και φυλών, κλπ. Όλα αυτά μπορούν να τον κάνουν να σκέπτεται ελεύθερα και ανοικτά. Θα είναι ευφυής, ανεξάρτητος στις απόψεις του και θα του αρέσει να εργάζεται με τους άλλους. Επίσης, πιθανότατα θα έχει ασυνήθιστη νοοτροπία και θα είναι μάλλον επαναστάτης.

Ουρανός στον 10ο οίκο:

Ο ROCCO θα είναι πολύ πρωτότυπος, με μεγάλη φαντασία, αλτρουιστής έχοντας το αίσθημα του ανθρωπισμού. Η επαγγελματική του καριέρα δεν θα είναι τυπική ή σταθερή και θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σ' αυτό τον τομέα της ζωής του. Θα ενδιαφέρεται για την κοινωνία ή, πιθανότατα, για την Αστρολογία και τις απόκρυφες επιστήμες. Θα έχει οράματα και την ικανότητα να μοιράζεται τις ιδέες του με τους άλλους και να ηγείται, αν και μπορεί να βρει κάποια αντίθεση και δυσαρέσκεια ως προς τις πρωτότυπες και ασυνήθιστες σκέψεις του. Θα έχει παραγωγική συνεργασία στον επαγγελματικό χώρο λαμβάνοντας υπόψη τα αλλόκοτα οράματά του.

Ποσειδώνας στον Υδροχόο:

Όσοι ανήκουν σ' αυτή τη γενιά θα είναι προοδευτικοί και ανοιχτόμυαλοι σχετικά με την αποδοχή νέων φιλοσοφικών και θρησκευτικών ιδεών. Θα έχουν μεγάλη διαίσθηση και την έμπνευση να δημιουργήσουν νέα πράγματα σε πολλούς τομείς. Η επιστημονική πρόοδος θα είναι σημαντική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οι επινοήσεις της μηχανικής καθώς και τα νέα στοιχεία που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή θα εκπλήττουν εξαιτίας της πρωτοτυπίας τους.

Ως μέλος αυτής της γενιάς, ο ROCCO θα είναι συναισθηματικός, θα έχει την ικανότητα να κατανοεί τις αφηρημένες έννοιες και μεγάλη δημιουργικότητα, η οποία θα εφαρμόζεται με πρακτικούς και λαμπρούς τρόπους. Θα ενδιαφέρεται για τα ανθρωπιστικά θέματα και θα ζει σε μια περίοδο όπου οι κοινωνικές μεταρρυθμίσεις θα οδηγούν στην αρχή ενός ειρηνικού και αρμονικού κόσμου.

Ποσειδώνας στον 9ο οίκο:

Ο ROCCO θα είναι επιεικής, διαισθητικός, ευσυγκίνητος και ευσεβής. Θα ενδιαφέρεται πολύ για την εκπαίδευση καθώς και για τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις. Θα του αρέσει να ταξιδεύει κυρίως σε εξωτικά και μακρινά μέρη. Θα έχει την ικανότητα να επικοινωνεί σε διαφορετικές γλώσσες, σχεδόν εύκολα. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό γι' αυτόν να προσπαθήσει να μετριάσει το θρησκευτικό φανατισμό του. Επίσης, θα πρέπει ν' αναπτύξει μια πρακτική στάση ως προς τα προβλήματά του.

Πλούτωνας στον Τοξότη:

Τα άτομα της γενιάς του θα είναι πολύ ενθουσιώδη και θα επιδιώκουν το ενδιαφέρον των άλλων, με μεγάλη επιθυμία. Θα έχουν τάση προς τη φιλοσοφία και τη θρησκεία. Θα γοητευθούν από τα ταξίδια και τις εξερευνήσεις σε ασυνήθιστους και άγνωστους τόπους. Θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη διεύρυνση των οριζόντων τους και των γνώσεών τους.

Θα επιδιώξουν τις ανταλλαγές μεταξύ εθνών με διαφορετικές κουλτούρες και γλώσσες. Ως μέλος αυτής της ομάδας, θα έχει μεγάλη επιθυμία για προσωπική ελευθερία ώστε να κινείται με τον τρόπο που θέλει. Θα είναι εξωστρεφής, θετικός και πάντα έτοιμος να εργασθεί. Θα ενδιαφερθεί για πολλά πράγματα αλλά θα κλίνει περισσότερο προς τους πνευματικούς και ανθρωπιστικούς τομείς.

Πλούτωνας στον 7ο οίκο:


Ο ROCCO θα είναι δυναμικός, ιδιότροπος και θα εκπέμπει μαγνητισμό. Το να βρίσκεται με άλλους θα είναι η σημαντικότερη πλευρά της ζωής του και οι περισσότερες προσωπικές αλλαγές του θα είναι το αποτέλεσμα των σχέσεών του. Θα έλκεται από όσους έχουν ισχυρή θέληση και ενεργητικότητα. Πιθανότατα, θα επιλέξει να παντρευτεί ένα άτομο με διαφορετική κουλτούρα ή και θρησκεία. Εξαιτίας αυτών των διαφορών καθώς και της διαφοράς του πνεύματος, ίσως έχει κάποια προβλήματα στο γάμο του. Η τάση του να κυριαρχεί στους άλλους θα είναι η αιτία της έντασής του. Θα πρέπει να ελέγχει την επιθετικότητά του, αλλιώς ίσως κάνει εύκολα εχθρούς.

Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία - copyright anew.gr

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<