Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία για τον Rocco Ritchie (2ο παιδί της Madonna)  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 2 από 3  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας παιδικές αναλύσεις  
 

Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία         Κεφάλαιο 3

Η εικόνα για τον πατέρα του: Εξουσία, δύναμη, ικανότητα ανάληψης των ευθυνών και συνεισφορά στη ζωή.

Ήλιος στον 4ο οίκο:

Θα νιώθει ιδιαίτερη έλξη για το σπίτι του, που θα είναι το καταφύγιό του και το μέρος όπου επαναφορτίζεται η ενεργητικότητά του προκειμένου ν' αντιμετωπίσει τον κόσμο. Οι γονείς του θα είναι πολύ σημαντικοί γι' αυτόν και κυρίως η μητέρα του με την οποία θα έχει πάντα πολύ στενή σχέση. Αυτή η αστρολογική θέση μπορεί να ελαττώσει την επιρροή του πατέρα, του οποίου ο ρόλος δεν θα είναι και τόσο αξιοσημείωτος και, μερικές φορές ίσως, να απουσιάζει.

Ο πατέρας του πρέπει να εξισορροπήσει αυτή την επιρροή ενεργώντας με περισσότερη εξουσία και παρουσία. Θα έχει βαθιά συναισθήματα και θα επιδιώκει την ειρήνη και την αρμονία στη ζωή του. Η επιτυχία θα έλθει με την ωριμότητα αλλά πάντα θα είναι υπερήφανος για τη ζωή που κάνει.

Ήλιος Αντίθεση Ουρανός:

Ο ROCCO θα είναι κάπως αναρχικός, προοδευτικός και ανεξάρτητος και πάντα θ' αντιτίθεται στην εξουσία. Ίσως είναι πάρα πολύ ατημέλητος και αυτό θα ελαττώσει το θαυμάσιο δυναμικό της ενεργητικότητάς του. Θ' αντιμετωπίζει οτιδήποτε σταθεί στο δρόμο του και γι' αυτό έχει την ανάγκη να είναι ελεύθερος. Θα είναι παρορμητικός, εκκεντρικός και θ' ακολουθεί τους δικούς του κανόνες. Επίσης, θα είναι πρωτότυπος αλλά όχι πρακτικός. Οι χειρότερες διαφωνίες θα γίνονται με τον πατέρα του, με τον οποίο σχεδόν ποτέ δεν θα συμφωνεί.

Πάντα θα είναι νευρικός και θα έχει την τάση να σπαταλά την ενεργητικότητα του. Πρέπει να μάθει να είναι περισσότερο επιφυλακτικός και, επειδή είναι επιρρεπής στα ατυχήματα, να βιάζεται λιγότερο. Είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και μοναδικός ως χαρακτήρας, γι αυτό και η ανατροφή του ως παιδί θα είναι πολύ δύσκολη.

Κρόνος στους Διδύμους:

Ο ROCCO θα εκφράζεται πάρα πολύ καθαρά αλλά ίσως έχει κάποια δυσκολία σχετικά με τις ακαθόριστες, δυσνόητες και τις κακώς οργανωμένες ιδέες. Πρέπει να μάθει ν' αναπτύσσει τη διαίσθησή του καθώς και τη συναισθηματική του διορατικότητα γιατί η ικανότητά του να κατανοεί τους άλλους είναι περιορισμένη. Πρέπει, επίσης, να μάθει να είναι προσαρμοστικός ως προς τον τρόπο της σκέψης του και περισσότερο φυσικός στον τρόπο της επικοινωνίας του.

Μελλοντικά, θα δείξει εξαιρετική ικανότητα να στρέφει τις αφηρημένες ιδέες προς την πραγματικότητα. Αυτή η αστρολογική θέση είναι καλή για τα πνευματικά, επιστημονικά ή μαθηματικά επαγγέλματα. Πρέπει να μελετά είτε το θέλει είτε όχι γιατί η μελλοντική του επιτυχία βασίζεται στην ευρύτητα της εκπαίδευσης και της πολιτιστικής του γνώσης.

Κρόνος στον 12ο οίκο:

Οι περισσότερες φοβίες του θα ξεκινούν από την παιδική του ηλικία. Ο πατέρας του θα πρέπει να του έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, να τον υποστηρίξει και να τον προστατεύσει για ν' αναπτύξει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, ώστε ν' αναλάβει τις ευθύνες του ζωής του. Διαφορετικά, θα γίνει πάρα πολύ ευαίσθητος και θα πληγώνεται πολύ εύκολα. Θα νιώθει ντροπή με τα λάθη του, θ' απομονώνεται στον εαυτό του και δεν θ' αναλαμβάνει τις ευθύνες που θα έπρεπε. Αν κανείς δεν στηρίξει την αυτοεκτίμησή του θα μπορούσε να νιώθει ότι όλοι είναι εναντίον του, να αισθάνεται εγκαταλειμμένος και να υποφέρει από κατάθλιψη. Οι γονείς του, πρέπει να του δώσουν μια αισιόδοξη όψη της ζωής και να ενισχύσουν τις επιθυμίες και τη φαντασία του.

Κρόνος Τρίγωνο Ποσειδώνας:

Από τους γονείς του θα πάρει ένα θετικό ηθικό και αγνό πρότυπο. Επίσης, θα διαθέτει ένα σημαντικότατο ένστικτο αυτοσυντήρησης και θα φροντίζει σε μεγάλο βαθμό τα ενδιαφέροντά του. Η εξαιρετική του φαντασία και έμπνευση θα εκδηλωθούν σ' ένα οργανωμένο, πρακτικό και μεθοδικό τρόπο. Η ισχυρή αίσθηση της πραγματικότητας και της πειθαρχίας θα είναι η φιλοσοφία της ζωής του. Κατά τη διάρκεια της ζωής του θα καλλιεργήσει δυνατούς πνευματικούς και θρησκευτικούς κανόνες.

Άρης στον Λέοντα:

Ο ROCCO θα διαθέτει μιαν εξαιρετική προσωπική υπερηφάνεια και θα χαίρεται να κάνει κάτι με δική του πρωτοβουλία. Αν γνωρίσει κάποιον τότε περιμένει κάτι απ' αυτόν και θα εργασθεί πολύ σκληρά για να τον ευχαριστήσει. Επίσης, θα είναι πάρα πολύ εκλεκτικός και θα έχει έντονη την αίσθηση της αξιοπρέπειας. Δεν θ' ανέχεται την κοροϊδία ή την κριτική της προσωπικότητάς του. Ίσως είναι πάρα πολύ κυριαρχικός και εγωιστής, αν και ο χαρακτήρας του θα είναι εξωστρεφής, συμπαθητικός και δυναμικός. Θα είναι πολύ γενναιόδωρος και εκδηλωτικός στην έκφραση των συναισθημάτων του, τα οποία θα του προσφέρουν μεγάλη επιτυχία στην μελλοντική κοινωνική του ζωή.

Πολλές φορές ο ROCCO θα είναι ατίθασος και θ' απαιτήσει, από τους γονείς του, να τον αφήσουν να ζήσει όπως θέλει. Όσο περισσότερο προσπαθήσει κανείς ν' αλλάξει τις προθέσεις του τόσο περισσότερο εκείνος επιμένει και δείχνει την επιθετικότητά του σχετικά μ' αυτές. Δεν θα νιώθει άνετα δείχνοντας την αδύναμη και εύπλαστή πλευρά του προσωπικότητάς του και η έκφραση των συναισθημάτων του, μερικές φορές, ίσως είναι ατελής.

Άρης στον 3ο οίκο:

Ο ROCCO θα έχει ερευνητικό, οξυδερκές και ανυπόμονο πνεύμα. Πιθανότατα, οι αποφάσεις του θα είναι παρορμητικές και παράλογες. Θ' απολαμβάνει τις συζητήσεις και τις έρευνες και θα έχει την ικανότητα να υπερασπίζεται προφορικά τον εαυτό του, αν και μερικές φορές θα μπορούσε να γίνει υπερβολικά επιθετικός. Η δύναμη της αυτοσυγκέντρωσης θα είναι έντονη αλλ' όχι διαρκής και γι' αυτό θα μπορούσε να χάσει την υπομονή του με τις λεπτομέρειες. Οι σχεδιασμοί και οι μελέτες του θα χρειάζονται παρατεταμένη πνευματική προσπάθεια.

Επιπλέον ίσως εγκαταλείψει το σχολείο ή το πανεπιστήμιο αν νιώσει πλήξη. Μια καλή ιδέα γι' αυτόν είναι να συνδυάσει τις πνευματικές με τις φυσικές του δραστηριότητες. Αυτή η αστρολογική θέση μπορεί να φέρει συγκρούσεις και διαμάχες με τα αδέλφια του ή με τους συγγενείς και τους γείτονες.

Άρης Αντίθεση Ποσειδώνας:

Θα έχει μεγάλη φαντασία και πολλές φαντασιώσεις, αλλά δεν θα έχει την ικανότητα να τις κάνει πραγματικότητα. Πιθανότατα, θα φοβάται την επιθετικότητα του και θα είναι, επίσης, αβέβαιος όσον αφορά την εξουσία του. Πρέπει να προσέξει το διαιτολόγιό του γιατί είναι επιρρεπής στις αλλεργίες εξαιτίας μερικών τροφών και φαρμάκων. Επιχειρώντας να καλύψει τους φόβους και την αδυναμία του, θα μπορούσε να προσκολληθεί στις πεποιθήσεις και στο φανατισμό του. Προκειμένου να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, πρέπει να μάθει ν' αναπτύσσει μιαν έντονη αυτοεκτίμηση και να έχει μεγαλύτερη πρωτοβουλία.

Άρης Τρίγωνο Πλούτωνας:

Θα έχει άφθονη φυσική ενέργεια και θα τη διοχετεύει με θετικό και δημιουργικό τρόπο. Με αφοσίωση θα βοηθά τους άλλους, εξαιτίας των οποίων θα είναι πάρα πολύ δημοφιλής και πιθανότατα ίσως γίνει αρχηγός σε κάποιον τομέα. Θα είναι ικανός και τολμηρός σε ορισμένους τομείς και θα μπορούσε να διακριθεί σε χώρους όπως π.χ. η ιατρική, τα σπορ ή η μηχανική. Θα του αρέσει ν' ανακαλύπτει τα μυστήρια και να ερευνά φαινόμενα που δεν έχουν, ακόμη, ερμηνευτεί από την επιστήμη.

Άρης Εξάγωνο Δίας:

Ο ROCCO θα είναι ενθουσιώδης και αισιόδοξος. Θα έχει μεγάλη ηγετική ικανότητα λόγω των ευρέων βασικών αρχών του. Θα γίνει πολύ γνωστός για την αφοσίωση, την υπερηφάνεια, την εμπιστοσύνη και το φιλελεύθερο πνεύμα του. Πάντα θα είναι προστατευτικός με τους φίλους και την οικογένειά του και θα έχει υγιή αίσθηση της δικαιοσύνης. Θα έχει σχέση με τα σπορ καθώς και με την πολιτική και τα ταξίδια. Πιθανότατα θα έχει πολύ καλή οικονομική κατάσταση και θα ζει με μεγάλη άνεση. Θα είναι ένας αληθινός ιδεαλιστής και θα είναι απόλυτα βέβαιος για τις πεποιθήσεις του.


Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία               Κεφάλαιο 4

Νοημοσύνη - Διανοητικότητα: Ευφυΐα, Σπουδές, Εκπαίδευση και Ικανότητα για Επικοινωνία.

Ερμής στον Λέοντα:

Το πνεύμα του θα είναι δυναμικό, έντονο και αλύγιστο, θα είναι αποφασιστικός και θα υπερηφανεύεται για τις ιδέες του. Θα είναι επίμονος, πεισματάρης και ακλόνητος αν κάποιος έλθει σε σύγκρουση μαζί του. Θα του αρέσει να οργανώνει και να οδηγεί τους άλλους. Θα στρέψει την ενεργητικότητα και τον ενθουσιασμό του στα δικά του σχέδια τα οποία θα είναι, γενικά, βάσιμα και επιτυχή. Θα θέλει να γνωρίζει τα πάντα και θα του αρέσει να γίνει γνωστός γι' αυτή την ιδιότητά του. Θα μπορούσε να γίνει κάπως ματαιόδοξος και υπεροπτικός.

Θα μάθει και θα μελετά περισσότερο αν έχει προκλήσεις ή προσβληθεί η προσωπική του υπερηφάνεια. Θα του αρέσει να είναι πάντα πρώτος σε όλα και θα οδηγήσει την ενεργητικότητά του προς αυτό το στόχο. Θα μπορούσε να θυμώνει αρκετά εύκολα και θα είναι επιθετικός όταν πρόκειται να υπερασπίσει την τιμή του. Αν οι γονείς του τον βοηθήσουν διεγείροντάς τον και κάνοντας το "Εγώ" του περισσότερο ασφαλές, τότε θα γίνει ένα πάρα πολύ επιτυχημένο άτομο.

Ερμής στον 3ο οίκο:

Ο ROCCO θα είναι πάρα πολύ έξυπνος και πάντα θα επιζητά τη γνώση. Το ανήσυχο πνεύμα του θα τον κάνει να είναι άπληστος στις ερωτήσεις του και θα συζητά με όποιον συναντά. Ίσως καταλήξει να γνωρίζει λίγα σχετικά με πολλούς τομείς αλλά ποτέ να μην κατακτήσει κάποιο θέμα εξολοκλήρου.

Δεν θα του αρέσει να είναι για πολύ καιρό στην ίδια θέση είτε πρόκειται για τη σχολική τάξη είτε για την παραμονή του στο σπίτι. Θα κάνει μακρινά ή σύντομα ταξίδια με τα οποία θα εμπλουτίσει την επικοινωνία με τους άλλους και το πνεύμα του. Θα έχει μιαν ιδιαίτερη λογοτεχνική ικανότητα και θα μπορούσε να γίνει ένας καλός δημοσιογράφος ή ερευνητής. Γενικά, θα επικοινωνεί άνετα με τους άλλους και κυρίως με τα αδέλφια του.

Ερμής Σύνοδο Άρης:

Ο ROCCO θα έχει μεγάλη διανοητική ενεργητικότητα και θα είναι πολύ ανήσυχος και ανυπόμονος. Η σκέψη του θα είναι σαφέστατη και οξυδερκής. Θα του αρέσει να συζητά και να εξετάζει θέματα τα οποία γνωρίζει αν και, μερικές φορές, θα μπορούσε να εκδηλώσει μια σατυρική και αμφιλεγόμενη στάση. Επίσης, θα είναι πολύ απότομος και αδιάκριτος όταν κάνει κριτική. Η επιθετικότητά του θα πηγάζει από τον τρόπο που μιλά και πρέπει να μάθει να προσέχει το λεξιλόγιό του. Επίσης, θα πρέπει να ελέγχει τον παρορμητισμό του ώστε να μη μετανοεί κατόπιν για ό,τι έχει πει ή έχει κάνει. Θα προσπαθεί πάντα να κυριαρχεί σε κάθε κατάσταση στην οποία παίρνει μέρος και θα υπερασπίζεται τις απόψεις του είτε είναι σωστές είτε λάθος με επιθετικότητα.

Ερμής Αντίθεση Ποσειδώνας:

Η σκέψη του είναι γεμάτη φαντασία και ψευδαισθήσεις. Γι' αυτό θα είναι δύσκολο να είναι αντικειμενικός και συγκεκριμένος στις ιδέες του. Θα έχει την τάση να είναι ατημέλητος, ανοργάνωτος και δεν θα συγκεντρώνεται πολύ εύκολα στις μελέτες του.

Η υπερβολική του ευαισθησία δικαιολογεί την εμμονή του στο δικό του φανταστικό κόσμο όποτε νιώθει ότι εξαπατήθηκε ή πληγώθηκε. Το δημιουργικό και γεμάτο φαντασία μυαλό του θα του επιτρέψει να υπερέχει στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, όπου οι ιδέες του θα μεταδίδονται πολύ εύκολα. Πρέπει ν' ανατραφεί σε σταθερή και αρμονική οικογένεια ώστε ν' αποφύγει την ανάπτυξη τάσεων φυγής.

Ερμής Τρίγωνο Πλούτωνας:

Ο ROCCO θα είναι πολύ έξυπνος, αναλυτικός και αυτάρκης. Θα επιδείξει μεγάλη δύναμη συγκέντρωσης καθώς και μια βαθιά κατανόηση των αφηρημένων και φιλοσοφικών θεμάτων. Πιθανότατα, θα επηρεάζει έντονα τους άλλους εξαιτίας της αυτοπεποίθησής του και του θάρρους του. Από την παιδική ηλικία, θα γνωρίζει το επάγγελμα που θ' ακολουθήσει και θα δαπανήσει όλη την ενεργητικότητά του προκειμένου να εργασθεί για την επαγγελματική του εξέλιξη. Προφανώς, θα κάνει μελέτες σχετικά με την ανθρώπινη φύση π.χ. ψυχολογία, ψυχιατρική ή, γενικά, ιατρική.

Ερμής Εξάγωνο Δίας:

Ο ROCCO θα είναι επιεικέστατος, γενναιόδωρος και αισιόδοξος. Πάντα θα βλέπει τη θετική πλευρά σε οποιαδήποτε κατάσταση. Θα σέβεται πάρα πολύ τις παραδόσεις και τις απόψεις των άλλων. Θα έχει την ικανότητα να οργανώνει και να σχεδιάζει μακροπρόθεσμες επιχειρήσεις. Θα νιώθει χαρά όταν ταξιδεύει και με οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα μπορούσε να τον βοηθήσει ν' αναπτύξει το πνεύμα του. Θα του είναι εύκολο να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους και να μάθει ξένες γλώσσες.

στον Καρκίνο στην ακμή του 3ου οίκου:

Η φαντασία του θα είναι πλούσια και θα έχει πολλές φαντασιώσεις. Οι συλλογισμοί του ποτέ δεν θα είναι εντελώς ψυχροί και αποσπασμένοι από τα συναισθήματά του. Αντίθετα, η καρδιά του θα καθοδηγεί το μυαλό του και οι περισσότερες αποφάσεις του θα είναι διαισθητικές. Πιθανότατα δεν θ' αποφασίσει από νωρίς ποια καριέρα θ' ακολουθήσει. Μπορεί ν' αλλάξει γνώμη πολλές φορές αλλά θα επιμένει από τη στιγμή που ταυτίζεται με τη σωστή επιλογή του. Πρέπει να δεχθεί μεγάλη υποστήριξη και να παρακινηθεί συναισθηματικά προκειμένου να μελετήσει, γιατί μπορεί να μην λειτουργεί χωρίς ενθάρρυνση. Η φαντασία του, αν διοχετευτεί σωστά, μπορεί να τον κάνουν τέλειο για δημιουργικές εργασίες.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<