Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία για τον Rocco Ritchie (2ο παιδί της Madonna)  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 1 από 3  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας παιδικές αναλύσεις  
 

Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία - - - ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτή η αστρολογική αναφορά για το παιδί σχεδιάστηκε ως οδηγός για τους γονείς με μια ειδική δέσμευση: να βοηθήσει στην ανάπτυξή του και στην διαπαιδαγώγησή του προσπαθώντας να υπογραμμίσει και να ενισχύσει τα προσόντα του και να προειδοποιήσει τους γονείς για τα λάθη ή τα πιθανά λάθη που ίσως αντιμετωπίσουν στη ζωή.

Το κεφάλαιο 1 περιγράφει πώς πραγματικά είναι (θέση του Ήλιου), και πώς φαίνεται η προσωπικότητά του (Ζώδιο Ωροσκόπου). Τα κεφάλαια 2 και 3 περιγράφουν τις επιρροές που έχουν σχέση με τη μητέρα και τον πατέρα του, αντίστοιχα, και τα οποία ΔΕΝ είναι η περιγραφή της προσωπικότητάς των γονέων αλλά η εικόνα που παρουσιάζουν στο παιδί τους, οι εμπειρίες τους και τα χαρακτηριστικά που παίρνει από τον κάθε ένα. Στον αστρολογικό χάρτη των αδελφών του, η περιγραφή των γονέων ίσως διαφέρει εξαιτίας της ατομικής άποψης του καθενός. Το κεφάλαιο 4 τελειώνει την αλληλουχία των περιγραφών του χαρακτήρα του εστιάζοντας στο μυαλό του, τον τρόπο επικοινωνίας του, τη στάση του ως προς την εκπαίδευση και τις πνευματικές του ικανότητες.

Το κεφάλαιο 5 περιγράφει το πεπρωμένο, τον προορισμό του, το επάγγελμα του και την πιθανότητα επιτυχίας στον υλικό κόσμο. Προκειμένου ο γονιός να έχει μιαν ανάλογη άποψη των επαγγελματικών δυνατοτήτων του θα είναι αναγκαίο να συνδυάσει ό,τι αναφέρεται σ' αυτό το κεφάλαιο με ό,τι αναφέρεται στο κεφάλαιο 1 καθώς και με οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία της αναφοράς.
Το κεφάλαιο 6 αναλύει τις συνθήκες της υγείας του. Αναφέρονται μερικές ροπές ή πιθανότητες φυσικών νοσημάτων συνδυασμένες με τις Αστρολογικές παρατηρήσεις, και αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει να υποφέρει από όλα αυτά. Σημαίνει όμως ότι είναι κάποια από τα αδύνατα σημεία του. Συμπληρωματικά, όπου θεωρείται απαραίτητο γίνονται συστάσεις για καλύτερη διατροφή.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ!!! Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΩΝ!!!

Τέλος, το κεφάλαιο 7 περιγράφει την αστρολογική επιρροή των εξωτερικών Πλανητών που επηρεάζουν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν την ίδια περίοδο του έτους, παράγοντας κοινές ιδέες και συμπεριφορά και τα επόμενα γενετικά χαρακτηριστικά.

Είναι πιθανόν ότι θα βρεθούν κάποιες αντιφάσεις σ' αυτή την αναφορά. Αυτό συμβαίνει γιατί μερικοί Πλανήτες μπορεί να είναι ευνοϊκοί σε κάποιο τομέα της ζωής, μολονότι άλλοι ίσως βοηθούν λιγότερο ή είναι επιζήμιοι. Έτσι, ίσως υπάρχει και η θετική και η αρνητική εμπειρία που πρέπει να περάσει το άτομο στον ίδιο τομέα σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Χρειάζεται ν' αντλήσετε δύναμη από τη διαίσθηση και την ευαισθησία σας προκειμένου να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Θυμηθείτε όμως ότι κάθε παιδί, ανεξάρτητα από το Ζώδιο που γεννήθηκε χρειάζεται ΑΓΑΠΗ προκειμένου να μεγαλώσει με σωστό τρόπο.


Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία -- Κεφάλαιο 1 

Γενική περιγραφή του παιδιού: Ουσιαστική φύση και η έκφραση της προσωπικότητας. Το φυσικό του σώμα και η παιδική του ηλικία.

Ήλιος στο Λέοντα:

Τα αγόρια - Λέοντες είναι πάντα ευτυχισμένα και εύθυμα. Το χαρακτηριστικό τους είναι να υπερεκτιμώνται και το γνωρίζουν. Ο ROCCO πάντα θα έχει την ανάγκη να τον κολακεύουν και θα συμπεριφέρεται με ευγένεια και επιδοκιμασία. Εύκολα μπορεί κανείς να θίξει την υπερηφάνειά του με οποιαδήποτε αποδοκιμασία ή κριτική, μετά όμως εκείνος μπορεί να γίνει ατίθασος, απείθαρχος και να παραμελεί συχνά τους στόχους, τις προτεραιότητες και τις επιδιώξεις του. Ο ROCCO θα έχει την τάση να ελέγχει τους φίλους του.

Θα πρέπει να μάθει να κατανοεί τη δικαιοσύνη και να σέβεται το χώρο του καθενός, αδιάφορο το ποιος είναι περισσότερο δυνατός. Στην πορεία του, δεν θα πρέπει ποτέ να δέχεται την κριτική όταν είναι παρόντα και άλλα άτομα. Από την ημέρα της γέννησης, το αγόρι - Λέων, δείχνει την ευγένεια και την αξιοπρέπεια που τον διακρίνει.

Οι δάσκαλοι θα μπορούσαν να θεωρήσουν ότι αυτά τα παιδιά θα τους αντικαταστήσουν! Γνωρίζουν πώς να χειρίζονται τους άλλους αποτελεσματικά. Επειδή όμως τους αρέσει να διασκεδάζουν, όλη η τάξη θα μπορούσε να μεταβληθεί σε πάρτι!. Δεν υπάρχει η αίσθηση της πίεσης για να κάνει κάτι ένα αγόρι - Λέων. Ο μόνος τρόπος να γίνει καλός μαθητής είναι να προκληθεί η υπερηφάνεια και η ματαιοδοξία του, κάνοντάς τον να θέλει να γίνει καλύτερος από τους άλλους συμμαθητές του.

Ο ROCCO για ν' αναπτύξει την αναγκαία δύναμη και ισχύ ώστε να εξασφαλίσει τη μελλοντική επιτυχία, θα πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να πάρει αποφάσεις. Το να δεχτεί την έγκριση για επιτυχή αποτελέσματα θα είναι πολύ διεγερτικό γι' αυτόν. Το αγόρι - Λέων γεννήθηκε για να ενεργεί, να ηγείται, να καθοδηγεί, να προεδρεύει! Δεν είναι εύκολο να εξημερώσει κανείς ένα μικρό Λιοντάρι. Μερικές φορές φαίνεται ότι είναι αδύνατο. Για να γίνει δυνατό, είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί ευγενικά και σταθερά η πειθαρχία. Η αγάπη και η τρυφερότητα είναι τα μαγικά κλειδιά που ανοίγουν την καρδιά του. Οι γονείς του πρέπει να θυμούνται ότι μολονότι φαίνεται δυνατός, ο εσωτερικός του φόβος είναι ότι δεν είναι τόσο δυνατός όσο φαίνεται. Γι' αυτό το λόγο χρειάζεται να τον αγκαλιάζουν οι γονείς κάθε βράδυ και του λένε όμορφα λόγια πριν τον κοιμίσουν.

στους Διδύμους Ωροσκόπος:

Αν δεν υπάρχει αντίθετη αστρολογική ένδειξη τότε αυτό το αγόρι θα είναι ψηλό και λεπτό, με μακριά χέρια και πόδια. Θα είναι αεικίνητο, με ανήσυχο και περίεργο βλέμμα. Θα παραμείνει αθώος σε όλη του ζωή του και πάντα θα φαίνεται νεώτερος απ' ό,τι πραγματικά είναι. Ο ROCCO θα είναι πάρα πολύ περίεργος και πάντα θα είναι πρόθυμος να επικοινωνεί. Γι' αυτό θα μάθει από πολύ νωρίς να μιλάει και να βαδίζει εντελώς σταθερά. Επίσης, θα είναι ανήσυχος και δεν θα έχει την ικανότητα να μείνει για πολύ καιρό σε μια θέση. Πιθανόν να νιώσει ανία πολύ εύκολα και πάντα θα προσπαθεί να αποφύγει οποιουδήποτε είδους έλεγχο.

Επίσης, ο ROCCO θα έχει το ταλέντο να περιποιείται τους άλλους όταν βρίσκεται μαζί τους. Μπορεί να συνομιλεί με τους ενήλικες από νεαρή ηλικία καθώς και με τα παιδιά του ηλικίας του. Δεν θα έχει καμιά αναστολή σχετικά με την ομιλία. Αν δείξει πρόωρη τάση προς τη λογοτεχνία, οι γονείς του θα πρέπει να τον βοηθήσουν να γράψει και να εξωτερικεύσει τη φαντασία του. Αν ο Ήλιος του (όπως υποδείχθηκε παραπάνω) δεν βρίσκεται σε δυνατό Ζώδιο τότε πάρα πολύ εύκολα θα επηρεάζεται και θα εξαρτάται από τα άτομα που βρίσκονται κοντά του. Γι' αυτό οι γονείς του πρέπει πάντα να προσέχουν τους φίλους του (ακόμη κι όταν είναι ενήλικος!). Θα έχει την ικανότητα ν' αναλάβει δύο ή περισσότερα καθήκοντα, ταυτόχρονα. Είναι περισσότερο πιθανό ότι το ίδιο θα κάνει και στην ερωτική του ζωή.

Πιθανότατα, ως παιδί, θα κάνει μερικά ταξίδια που ίσως ενισχύσουν την κλίση του προς τη δημοσιογραφία. Θα είναι πολύ καλός στις γλώσσες και θα πρέπει να ενθαρρύνεται ώστε να μελετήσει μια απ' αυτές από πολύ νεαρή ηλικία. Οι σχέσεις με τα αδέλφια του θα είναι σημαντικές γιατί θ' αναζητά τη συντροφιά τους. Αν δεν έχει αδέλφια θα κάνει το ίδιο με τους φίλους του. Ο Ερμής κατευθύνει εργασίες ως ερέθισμα για την επικοινωνία και για το εμπόριο. Γι' αυτό ένα από τ' αγαπημένα του παιχνίδια μπορεί να είναι το να πουλάει αντικείμενα στο χώρο του σχολείου ή στους φίλους του!

Δίας στον 1ο οίκο:

Ο μικρός ROCCO θα είναι εξωστρεφής, αισιόδοξος και ευγενικός. Θα έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και ζωτικότητα η οποία θα του δώσει μεγάλη επιτυχία στην κοινωνική του ζωή. Θα χαίρεται τη ζωή του και θα είναι πάρα πολύ γενναιόδωρος. Θα έχει την τάση να κάνει το κάθε τι με μεγάλο, υπερβολικό και με εκδηλωτικό τρόπο. Οι γονείς του πρέπει να τον διδάξουν να τρώει με αυτοσυγκράτηση για ν' αποφεύγει τα προβλήματα βάρους. Θα του αρέσουν τα ταξίδια και οι εξερευνήσεις σε κάθε μέρος του κόσμου ακόμη κι αν αλλάζει διαμονή από καιρό σε καιρό. Το ουσιαστικό πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσει είναι ότι έχει την τάση μερικές φορές να ενεργεί αλόγιστα σε κάθε τι.

Επίσης, ίσως υπάρχει έλλειψη οργάνωσης και πειθαρχίας. Η ανεμελιά και η αδιάφορη στάση του μπορεί να του δημιουργήσουν προβλήματα με τους περιορισμούς και τους κανόνες του κόσμου των ενηλίκων. Ίσως γίνει κάπως νωθρός και θα του αρέσει να δίνει αναβολές. Το μειονέκτημα που χαρακτηρίζει αυτή την αστρολογική θέση είναι πάρα πολύ καλά κρυμμένο επειδή πάντα δείχνει ένα χαρούμενο πρόσωπο και μια θετικότατη στάση προς τη ζωή. Αυτό το αγόρι θα είναι τυχερό σε κάθε όψη της ζωής του.


Παιδική ανάλυση - Παιδική αστρολογία             Κεφάλαιο 2

Η εικόνα για την μητέρα του: Συναισθήματα, ευαισθησίες, αισθήματα, ικανότητα για αγάπη και συνεισφορά.

Σελήνη στον Αιγόκερω:

Ο ROCCO θα είναι ένα σοβαρό και επιφυλακτικό άτομο ως προς τα συναισθήματά του. Θα παρουσιάζει την εικόνα του ενήλικα επειδή θα είναι στοχαστικός και αυτοπειθαρχημένος. Θα δείχνει μια πρακτική αίσθηση και θα έχει πολλές φιλοδοξίες στο υλικό πεδίο.

Πιθανότατα, θα έχει μια αυταρχική μητέρα, πολύ παραδοσιακή και συντηρητική. Θα είναι αποτελεσματικότατη, πρακτική και σαφέστατη. Ίσως ωριμάσει σ' ένα ψυχρό περιβάλλον όπου η αγάπη προσφέρεται μετά από την εκπλήρωση του καθήκοντος. Είναι σημαντικότατο να του δείξουν οι γονείς του πώς να χαλαρώνει και να γίνει περισσότερο εκδηλωτικός στα συναισθήματά του, διαφορετικά, μεγαλώνοντας, θα είναι πάρα πολύ υλιστής και θ' αντικαταστήσει την ανάγκη του για στοργή από τα χρήματα. Είναι πάρα πολύ υπεύθυνος και θα γίνει ένας καλός εργαζόμενος. Θα είναι τελειομανής και δεν θα ικανοποιείται εύκολα. Ο μικρός ROCCO είναι πιθανό ότι θα έχει πρόβλημα ν' αποδεχθεί τα λάθη του ή την ανεπάρκειά του.

Σελήνη στον 8ο οίκο:

Ο ROCCO θα ζήσει σ' ένα βαθύ συναισθηματικό εσωτερικό κόσμο και δεν θα εκφράζεται ανοικτά. Δεν θα του είναι εύκολο να καταλάβει γιατί οι άλλοι δεν νιώθουν όπως αυτός. Οι γυναίκες θα είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον του. Πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τα χρήματά του και ό,τι έχει αποκτήσει γιατί ίσως, μελλοντικά, θα πρέπει να διαχειριστεί την περιουσία των άλλων. Η διαίσθησή του θα είναι εξαιρετική και από νεαρή ηλικία θ' αφοσιωθεί στα μυστήρια, τις απόκρυφες επιστήμες ή στην βαθιά αναζήτηση της αλήθειας.

Σελήνη Τρίγωνο Αφροδίτη:

Θα είναι πάρα πολύ κοινωνικός. Οι άλλοι θα έλκονται από τα εξαιρετικά του χαρίσματα και την ηγετική προσωπικότητά του. Γι' αυτό θα έχει πολλές ρομαντικές ερωτικές σχέσεις. Θα είναι ήσυχος, αισιόδοξος, εξωστρεφής και θα έχει καλαίσθητο γούστο. Η έκφραση των συναισθημάτων του θα είναι λεπτή και πάντα θα δείχνει ευγένεια. Θα προτιμά την ηρεμία και τις δραστηριότητες που δεν θα είναι κοπιαστικές.

Αφροδίτη στην Παρθένο:

Ο ROCCO δεν θα είναι εγωιστής σαν τα άλλα παιδιά του ηλικίας του και θα εκφράζει την αγάπη που νιώθει για τους άλλους με χρήσιμο τρόπο. Θα θελήσει να συνεργαστεί με τον κάθε ένα, να βοηθήσει και να είναι, πραγματικά, χρήσιμος. Θα είναι δειλός όταν πρόκειται να δείξει ανοικτά την αγάπη του και θα το κάνει μόνο σε όσους αγαπά. Θα είναι πάρα πολύ τακτικός, με κριτική διάθεση και ευφυής. Θ' αναλύει το κάθε τι που κάνει και θα έχει δυσκολίες με τον αυθορμητισμό του. Επίσης, θα είναι αυστηρός με το διαιτολόγιό του και τους κανόνες υγιεινής. Οι γονείς του, πρέπει να του διδάξουν ν' αγαπά τον εαυτό του και ν' απαλλαχθεί από τις απαγορεύσεις που τον απομακρύνουν από την εκδήλωση των συναισθημάτων. Ως ενήλικας, θα παντρευτεί αργοπορημένα και αν δεν υπερβεί αυτά τα εμπόδια, θα έχει αρκετές δυσκολίες στο γάμο.

Αφροδίτη στον 4ο οίκο:

Ο ROCCO θ' αγαπά τους γονείς του και τη ζωή στο σπίτι. Θα είναι πάρα πολύ ευαίσθητος για τα πράγματα που υπάρχουν γύρω του και, ως μεγάλος, θα έχει ένα άνετο και ωραία διακοσμημένο σπίτι. Ο ιδεαλισμός του σχετικά με τον έρωτα ίσως είναι η αιτία του μετέπειτα γάμου του. Θα είναι πολύ ευτυχισμένος όταν κατορθώσει να ωριμάσει και ποτέ δεν θα χάσει την αισιοδοξία του.

Αφροδίτη Τετράγωνο Δίας:

Ο ROCCO θα είναι ματαιόδοξος, κακομαθημένος και εξαιτίας της υπερπροστασίας των γονέων του θα είναι αδιάφορος και δεν θα διαθέτει οργανωτικότητα. Θα έχει την τάση να υπερβάλει σε κάθε τι και δεν θα είναι πειθαρχημένος στα οικονομικά ζητήματα. Η υπερβολική του αισιοδοξία θα είναι η αιτία που, μερικές φορές, υπερβαίνει την πραγματικότητα και θα έχει την τάση να μένει αμετάκλητος στις θέσεις του. Οι γονείς του δεν θα είναι και τόσο ικανοποιημένοι και θα πρέπει να του υποδείξουν ότι πρέπει να εργασθεί γι' αυτό που θέλει.

Αφροδίτη Τετράγωνο Κρόνος:

Ο ROCCO θα νιώθει την έλλειψη της αγάπης και την αδιαφορία ενός από τους γονείς του (πιθανόν του πατέρα) και θα αισθάνεται πάντα ότι τον έχουν απορρίψει. Γι' αυτό, ίσως γίνει δειλός και ανίκανος να δείξει τα συναισθήματά του. Μερικές φορές Θα νιώθει δυστυχισμένος και θα θυσιάζει την ευτυχία για το καθήκον. Θα έχει την τάση να αμύνεται και να είναι φοβισμένος ότι θα τον απορρίψουν ή ότι δεν θα γίνει αποδεκτός. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για το πεπρωμένο του να του δώσουν οι γονείς του όση περισσότερη αγάπη μπορούν.

Μελλοντικά, θα έχει καλύτερο συναισθηματικό κόσμο. Αν δεν ξεπεράσει τους εσωτερικούς του φόβους, αυτή η αστρολογική θέση μπορεί να τον κάνει ανίκανο στο συναισθηματικό τομέα και πάρα πολύ μοναχικό άτομο.

Αφροδίτη Τετράγωνο Πλούτωνας:

Ο ROCCO θα έχει αξιώσεις από τα άτομα που αγαπά. Θα είναι πολύ ζηλιάρης όταν κάποιος φίλος του έχει άλλο φίλο και θα προσπαθήσει να του αποσπάσει όλη την προσοχή του. Η συναισθηματική του ζωή θα είναι βαθύτατη και πολύ περίπλοκη, συγχρόνως. Είναι προφανές ότι θα εξεγερθεί, ενάντια σε μια οικογένεια που είναι κατά ένα τρόπο χαοτική, με έντονες εκδηλώσεις αγάπης καθώς και με επιθετικότητα.

Το πάθος του σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να τον τυφλώσει και ίσως περιπλέξει την ζωή με χρηματικό ή υλικό κόστος. Η σεξουαλικότητά του θα είναι, επίσης, έντονη και θα ήταν καλό γι' αυτόν να έχει καλή εκπαίδευση γι' αυτά τα ζητήματα. Θα έχει την εμπειρία ενός θυελλώδους ειδυλλίου με ακραία συναισθήματα ως προς τη σύντροφό του, φτάνοντας από την αγάπη στο μίσος και αντίθετα.

Δίας στους Διδύμους:

Θα διαθέτει εξαιρετική ευφυΐα και φανταστικές πνευματικές ικανότητες. Οι γονείς του θα τον βοηθήσουν να βρει τον τρόπο να συνδυάσει τους θαυμάσιους συλλογισμούς με τα συναισθήματά του γιατί, κάτω απ' αυτή την αστρολογική όψη, η ανάπτυξη του πνεύματος μπορεί να γίνει τόσο σημαντική όσο η ανάπτυξη των συναισθημάτων του που έχουν παραβλεφθεί. Ίσως είναι κάπως ανήσυχος και δείχνει έλλειψη ευαισθησίας.

Δίας Αντίθεση Πλούτωνας:

Μπορεί να είναι δογματικός, φανατικός και υπεροπτικός. Θα έχει προβλήματα με τα άτομα της εξουσίας και δεν θα έχει υπομονή. Η ισχυρή του θέληση μπορεί να τον κάνει επιτυχημένο σε οτιδήποτε επιλέξει ενώ συγχρόνως μπορεί να έχει εχθρούς εξαιτίας της σκληρότητας και της επιθετικότητάς του. Οι γονείς του, πρέπει να σεβαστούν τη δύναμη του και να του δείξουν πώς να τη χρησιμοποιεί με διακριτικό τρόπο.

Δίας Τρίγωνο Ποσειδώνας:

Θα είναι πνευματικός, ευσεβής και θα χαίρεται να βοηθά τους άλλους ανιδιοτελώς. Η διαίσθησή του θα είναι αξιοσημείωτη και, από πολύ νεαρή ηλικία, θα έλκεται από το μυστικισμό και τη μεταφυσική. Θα μπορούσε να λειτουργήσει θαυμάσια σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση, την κοινωνική συμβολή και τις δημιουργικές δραστηριότητες. Θα έχει ευγενικά και εντονότατα συναισθήματα και πάντα θ' ανησυχεί σχετικά με την πνευματική του εξέλιξη.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<