Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Ανάλυση Προηγούμενης Ζωής κατά Edgar Cayce για την Julie Roberts  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 3 από 3  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας καρμικές Cayce αναλύσεις  
 

Η Αφροδίτη σας είναι σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα.

Διαθέτετε μια λεπτή και εκλεπτυσμένη συμπεριφορά ως προς τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Αυτή η θετική σας συμπεριφορά, σας χαρίζει φίλους και ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν στην διάρκεια της ζωής σας. Έχετε την τάση και πιθανόν ζείτε ή γεννηθήκατε σε χώρο παραλιακό, σε νησί, κοντά σε λίμνη ή σε οποιοδήποτε χώρο βρίσκεται κοντά σε μεγάλη ποσότητα νερού, και κατά την διάρκεια της ζωής σας θα κάντε αρκετά θαλάσσια ταξίδια.

Το πιο σημαντικό στη ζωή σας θα είναι ένας ισχυρός δεσμός αγάπης σαν πληρωμή σας για τις προηγούμενες επωφελείς ζωές σας, όπου φροντίζατε και υπηρετούσατε τους άλλους. Ο δεσμός αυτός είναι πιθανότερο να αναπτυχθεί με κάποια άλλη ψυχή που βρίσκεται σε κάποιο παρεμφερές με το δικό σας πνευματικό μονοπάτι.

Έχετε, επίσης, ιδιαίτερα ανεπτυγμένα τα μουσικά και καλλιτεχνικά σας ταλέντα όπως, επίσης, και ένα ισχυρότατο ένστικτο που σε ορισμένους από εσάς φτάνει μέχρι τον μυστικισμό. Σε προηγούμενες ζωές σας συμβουλεύσατε και δώσατε δύναμη σε πολλούς ανθρώπους.

Ο Άρης σας είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό.

Όταν κάνατε το ψυχικό σας ταξίδι από την εμπειρία σας στην διάσταση του Ουρανού και ακριβώς πριν ξαναρχίσετε μια καινούργια γήινη ζωή, κάνατε μια συνειδητή επίσκεψη στο παλμό του Άρη. Ορισμένα από τα Ουράνια μαθήματα, για το πώς να χειρίζεστε τις ακρότητες (για παράδειγμα, τις ανάγκες σας ανεξαρτησίας, πηγαιότητας ή σε υψηλότερα διανοητικά επίπεδα της πρόβλεψης του μέλλοντος) υπέρ-ενεργοποιήθηκαν στην διάσταση του Άρη. Σαν αποτέλεσμα, διαλέξατε να αντιμετωπίσετε σε αυτήν σας την ενσάρκωση αρκετές δυσκολίες, όπως το οξύθυμο ταμπεραμέντο σας και την κυκλοθυμικότητά σας, που παρουσιάζονται συχνά χωρίς σοβαρή αιτία.

Εξ αιτίας του Άρη, κατά την διάρκεια της ζωής σας, θα σας παρουσιαστούν πολλές δυσκολίες όλων των ειδών και ποιοτήτων, και υπάρχει πάντα ο φόβος ατυχημάτων ή κάποιου ξαφνικού βίαιου περιστατικού. Έχετε την τάση να "καβαλάτε" τους άλλους και συχνά υποφέρετε από στρες λόγω της δυσαρέσκειάς σας -- δικαιολογημένης ή μη --. Υπάρχει η ανάγκη να σκέφτεστε δύο φορές τα λόγια και την συμπεριφορά σας ώστε να μην προκαλείτε εχθρότητες, και να προσπαθήσετε να είστε πιο υπομονετικοί στις αντιξοότητες της ζωής.

Ο Άρης σας είναι σε αρμονική όψη (Τρίγωνο) με τον Δία.

Είναι πιθανό ότι η αμέσως προηγούμενη ζωή σας έλαβε χώρα στον ίδιο τόπο που γεννηθήκατε και ζείτε και σε αυτή την ζωή. Σε αυτή σας την προηγούμενη ζωή και ίσως και σε άλλες εκτός από αυτή, είχατε να αντιμετωπίσετε διαφόρων ειδών προβλήματα. Αυτές οι ταραγμένες εποχές, χρωματίζονται με επίδειξη αδιαφορίας και ανευθυνότητας εκ μέρους των άλλων, οι οποίες έβαζαν σε δοκιμασία την υπομονή σας.

Παρ' όλα αυτά, αντιμετωπίσατε τις καταστάσεις με υπομονή, διαλλακτικότητα, ακόμα και συμπόνια. Επιπλέον οι επιθετικές και βίαιες εμπειρίες σας στην σφαίρα επιρροής του Άρη, μεταξύ των ενσαρκώσεών σας πήραν μεγάλη παρούσα δύναμη, βοηθούμενες από την εμπειρία σας στην σφαίρα επιρροής του Δία. Mιά προηγούμενη ενσάρκωσή σας στην Αρχαία Ρώμη, είναι πιθανός κινητήριος μοχλός για την εμπειρία σας στην σφαίρα επιρροής αυτών των δύο πλανητών.

Με λίγα λόγια, ενώ στο παρελθόν, αντιμετωπίσατε αρκετές ανταγωνιστικές ή ακόμα και επικίνδυνες καταστάσεις, οι τελευταίες τάσεις έναντι του θυμού και της έλξης καταστροφικών καταστάσεων βρίσκονται κάτω από έλεγχο. Αυτό, κατά το πλείστον οφείλεται στην ικανότητα άσκησης της προσωπικής σας θέλησης. Παρόλο που συχνά έρχεστε σε κοντινή επαφή με φυσικούς κινδύνους, οποιοιδήποτε από τους τραυματισμούς σας μοιάζουν τυχαίοι (από σπορ ή μικρά ατυχήματα).

Βάσει αυτής της αρμονικής γωνίας, προικίζεστε επίσης με αρκετή επιρροή σε μεγάλο αριθμό ατόμων, τα οποία προέρχονται από διάφορες κοινωνικές τάξεις ή έχουν ποικιλία επιπέδου μορφώσεως. Λόγω της μεγάλης ψυχικής σας δύναμης και του μαγνητισμού της προσωπικότητάς σας έχετε ισχυρή επιρροή πάνω στους άλλους.

Επίσης, έχετε μια αξιοσημείωτη εσωτερική σταθερότητα, η οποία πηγάζει μέσα από την εμπιστοσύνη που σας δείχνουν οι άλλοι, και αυτό σας κάνει εξαιρετικό εργοδότη, με ενδιαφέρον και αγάπη γι' αυτούς που εργάζονται για σας. Ακόμα, έχετε ισχυρό πνεύμα του δικαίου, και της τάξης, και την ανάγκη να ακολουθείτε στην συμπεριφορά σας αρχές και ηθικούς κανόνες.

Από την ενδιάμεση των ενσαρκώσεών σας εμπειρία στην σφαίρα του Δία, προικίζεστε με το προσόν του να μπορείτε εύκολα και επιτυχώς να έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους ισχύος και μέσω αυτού να μπορείτε να δημιουργείτε επιχειρήσεις και συνεπώς ευκαιρίες ανάπτυξης για άλλους ανθρώπους. Εάν εξακολουθήστε να είστε υπομονετικός, διαλλακτικός, συμπονετικός και να βοηθάτε τους άλλους, μπορεί να μην χρειαστούν πολλές άλλες ενσαρκώσεις, έως την τελείωσή σας.

Ο Άρης σας είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο.

Ο Άρης είναι η συνειδησιακή διάσταση εμπειρίας μεταξύ των γήινων ενσαρκώσεών σας, η οποία σας ωθεί προς την κίνηση-πράξη και την εφαρμοσμένη ενέργεια (είτε επιθετικά είτε αθλητικά είτε συναγωνιστικά, είτε στρατιωτικά, είτε βίαια). Ο Κρόνος είναι η σφαίρα των βαθιών αλλαγών και του επαναπρογραμματισμού της ψυχής. Διαλέξατε μια ημέρα γέννησης, όπου οι δύο πλανήτες ήταν σε δυσαρμονική όψη. Αυτή είναι μια προκλητική όψη η οποία δημιουργεί μια τάση διχασμού προσωπικότητας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε την ανάγκη να ενεργείτε και παράλληλα να μην κάνετε τίποτα.

Να έχετε πάντα στο νου σας ότι είστε μέρη ενός συνόλου, μέρη μιας οικογένειας, μιας πόλης, μιας χώρας, και υπόκεισθε σε νόμους. Εάν δεν λαμβάνετε τους άλλους υπόψη όσο λαμβάνετε και τον εαυτό σας θα αντιμετωπίσετε θύελλες και αγώνες.

Στην πραγματικότητα, οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ευλογημένος και να έχει καλή τύχη εάν αντιστρέψει αυτές τις δυνάμεις οι οποίες μπλοκάρουν την δημιουργική του σκέψη και πράξη, σε ευκαιρίες για να αποκτήσει σκοπό της ψυχής γι' αυτή τη ζωή.

Είναι ακριβώς αυτή η έλλειψη υψηλού σκοπού η οποία σας σπρώχνει προς την ανησυχία, τον εγωισμό και τα εναλλασσόμενα ενδιαφέροντα.

Πάνω απ' όλα, να ξέρετε ότι ο υψηλότερος σκοπός σας, το ιδανικό που σας οδηγεί βρίσκεται μέσα σας. Ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας, αναλύοντάς το, εάν το ιδανικό σας είναι πνευματικό και καθαρά δημιουργικό ή είναι ο εαυτός σας και η αυτοϊκανοποίηση σας. Αυτή η εκλογή μπορεί να γίνει μόνον από σας.

Από την καλή πλευρά έχετε ένα φυσικό επιχειρηματικό δαιμόνιο και εάν μπορέσετε να ελέγξετε το ταμπεραμέντο σας και να αναπτύξετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, θα φτάσετε γύρω στο μέσο της ζωής σας στην πλήρωση και την ικανοποίηση.

O Κρόνος σας είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό.

Έχετε ισχυρή θέληση που πιθανότατα προέρχεται από προηγούμενη ζωή στην αρχαία Ατλαντίδα. Μπορεί να ήσασταν ένα από τα Παιδιά του Νόμου του Ενός που ήσαν αντίθετοι από τους Υιούς του Belial, ή αντίστροφα.

Μια εσωτερική σύγκρουση είναι επίσης πιθανή από τα ενδιάμεσα ταξίδια της ψυχής σας στους πλανήτες Κρόνο και Ουρανό. Κάνοντας αυτό το ψυχικό ταξίδι σε αυτά τα ουράνια βασίλεια, επιλέξατε την στιγμή της γέννησής σας όταν αυτοί οι δύο πλανήτες είχαν δυσαρμονική όψη. Η επιστροφή σας στη γη σε αυτή την χρονική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή σας παρουσιάζει με μια μεγάλη ευκαιρία στο να μάθετε πώς να λύνετε μια βασική σύγκρουση από την ελευθερία που μάθατε στις διαστάσεις του Ουρανού και από την αλλαγή που μάθατε στον Κρόνο.

Επομένως, τα πιθανά σας μαθήματα θα έρθουν με τις δυσκολίες που έχουν σχέση με την δικαιοδοσία - επιθυμώντας μεγαλύτερη ελευθερία, δοκιμάζοντας νέες ιδέες και γενικά πηγαίνοντας στα άκρα (Ουρανός) -- και με την αντίσταση στις αλλαγές (Κρόνος) ευχόμενος/η την άνεση επειδή το status quo είναι ασφαλέστερο.

Επίσης, δείξτε προσοχή στους εμπορικούς συνεταιρισμούς και στον γάμο σας γιατί θα υπάρχει τάση προς την παρορμητικότητα. Να είστε σίγουροι ότι παίρνετε όλες τις αντικειμενικές πληροφορίες ελέγχοντας τις παρορμητικές ενέργειές σας. Επίσης, θα σας βοηθήσουν οι συμβουλές των άλλων στην ανάπτυξη του ανθρωπιστικού στοιχείου μέσα σας και στην μείωση του αισθήματός καταδικασμού.

O Ουρανός σας είναι σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα.

Ο Ουρανός είναι η κοινή πλανητική εμπειρία σε όλους όσους είχαν μετενσαρκωθεί στην Ατλαντίδα το ίδιο χρονικό διάστημα, εσείς και όλες οι άλλες ψυχές γύρω σας. Ένα "κύμα" μετενσαρκωθέντων Ατλάντων σε αυτόν τον αιώνα ήρθαν στη ζωή πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ένα άλλο κύμα στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Και τα δύο κύματα συμπίπτουν σε σημαντικές γωνίες μεταξύ του Ουρανού και του Ποσειδώνα. Γεννημένοι πριν τον καταποντισμό της Ατλαντίδος, μοιράζεστε με πολλούς από αυτούς ενδείξεις ότι φθάσατε σε υψηλό επίπεδο ψυχικής εξέλιξης.

Ενσαρκωθήκατε για να συνεχίσετε την εφαρμογή της διαισθητικής σας πνευματικότητας και είστε αρκετά ικανός/ή να βλέπετε πνευματικές αλήθειες από πρώτο χέρι, πέρα από πηγές όπως τα βιβλία και τις εμπειρίες των άλλων. Είστε ανορθόδοξος/η στην φιλοσοφία της ζωής και έχετε δυνατές κλίσεις προς τον μυστικισμό.

Πρέπει πάντα να καλλιεργείτε την πνευματική πλευρά παρά την πνευματιστική, και τα ψυχικά φαινόμενα μόνο. Εάν το κάνετε, πιθανότατα θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε πρωτοποριακά με τον ενθουσιασμό σας για έναν πνευματικό και υπηρεσιακό σκοπό. Εκτιμάτε την τέχνη και την μουσική και πιθανότατα έχετε ταλέντο σε αυτά και θα έχετε εμπειρίες από προσωπικά οράματα και υψηλά ιδανικά.

Ενώ πιθανότατα θα έχετε ασυνήθιστες εμπειρίες νοητικές και πνευματικές, μην κλείνετε τον εαυτό σας έσω από τις απογοητεύσεις και τα λάθη της ζωής. Αντίθετα, λειτουργείστε ανοικτά προς το βασίλειο όπου οι καρποί του πνεύματος της αλήθειας μπορούν να εκφραστούν. Διαλογίζεστε καθημερινά για τον τρόπο που θα εκφραστούν καλύτερα η υπομονή, η αγάπη, η καλοσύνη, η ευγένεια και να φέρετε τις εποικοδομητικές, βοηθητικές, ευχητήριες, θεραπευτικές εμπειρίες στις ζωές των άλλων

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα Ζώδια του Ηλίου και της Σελήνης σας αναλύονται παρακάτω. Κατ' αρχάς θα αναλυθούν με το σύστημα "Tροπικός Ζωδιακός". Εάν οι τοποθετήσεις, είναι διαφορετικές στο σύστημα "Αστρικός Ζωδιακός", τότε θα αναλυθούν και με αυτό το σύστημα. Επίσης, εάν ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται στο ίδιο Ζώδιο, τότε θα ερμηνευθεί μόνον η θέση του Ηλίου. Επειδή η Θέση της Σελήνης είναι ίδια με του Ηλίου, δεν χρειάζεται ερμηνεία.

Ο Ήλιος σας είναι στον Σκορπιό (Tροπικός Ζωδιακός).

Μερικές φορές μπορεί να θεωρείστε από τους άλλους σαν κάτι διαφορετικό, παρ' όλο που σας αναγνωρίζουν σαν την ψυχή με συγκεκριμένο σκοπό και με υψηλής νοητικότητας αρχών. Με άλλα λόγια, είστε ένα άτομο ΠΑΝΩ από το κανονικό και μπορεί να προχωρήσετε οδηγώντας, καθοδηγώντας και βοηθώντας πολλές ψυχές ώστε να φθάσουν στην καλύτερη κατανόηση των βασικών, παγκόσμιων αρχών.

Πολύ παλαιά, ίσως, ήσασταν ένας από τους Μογγόλους στην αρχαία Gobi έρημο, ή ένας από τους προοδευτικά καλλιεργημένους Κινέζους. Από ζωές όπως αυτές, έχετε την ικανότητα να ανταποκρίνεστε σε αυτά που ζητούν οι άλλοι και να πράττετε τα απαραίτητα χωρίς να προκαταλαμβάνεστε από άσχημα συναισθήματα ή από προσωπικές εκτιμήσεις. Αυτή είναι μια δύναμη που κληρονομήσατε από μία ή περισσότερες προηγούμενες ζωές σε Ασιατικούς πολιτισμούς, όπου οι άνθρωποι μοιραζόντουσαν την αυταπάρνηση.

Πάνω από όλα, σε αυτές τις Ασιατικές προηγούμενες ζωές σας, είχατε κύρος, μαθαίνοντας να αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις χωρίς να σπαταλάτε την ενέργειά σας για τις προσωπικές σας ανάγκες.

Μια πιο κοντινή μετεμψύχωση στην Αμερική σαν Ινδιάνος είναι επίσης, πιθανή. Αλλά είτε η ζωή σας ήταν στις Ανατολικές χώρες, είτε στην Αμερική , η χαρακτηριστική προηγούμενων ζωών καταπίεση των αισθημάτων τα οποία θυσιάσατε για τα τεράστια ενδιαφέροντα της οικογένειας, της ομάδας ή της φυλής σας, στην παρούσα ζωή εμφανίζεστε σαν ένα ψυχρό, χωρίς ευαισθησία ή κατανόηση άτομο, ενώ στην πραγματικότητα είστε ιδιαίτερα τρυφερό και ευαίσθητο.

Η Σελήνη σας είναι στον Λέοντα (Tροπικός Ζωδιακός).

Ο Λέων συμβολίζει την συνείδηση που περιέχει δύναμη, δημιουργικότητα και ανδρισμό όπως και ισχυρογνωμοσύνη, θεληματικότητα στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους.

Για παράδειγμα, διαβάζοντας βιογραφικά ή ιστορικά βιβλία σχετικά με τις Ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες, ονειροπολώντας τα διαμερίσματα των Βασιλιάδων και των Βασιλισσών της νέας Ευρώπης ή των παλαιών καιρών μπορεί σας θυμίσουν προηγούμενες ζωές σας όπου είχατε τον πρώτο ρόλο. Μέχρι σήμερα, πιθανότατα, απομένει μέσα σας μεγάλη εσωτερική δύναμη μαζί με ένα δυνατό αίσθημα για παρασκηνιακές ίντριγκες όπως και μια δυνατή έννοια ατομισμού. Αυτές οι ιδιότητες είναι πιθανότατα συνδεδεμένες με τις εμπειρίες σας από προηγούμενες ζωές που είχαν σχέση -- άμεση ή έμμεση -- με κοινωνικούς ή πολιτικούς αρχηγούς.

Πιθανότατα, δείχνετε ενδιαφέρον, πάνω από τον μέσο όρο, σε μεγάλα καλλιτεχνικά και πνευματικά οικοδομήματα όπως οι καθεδρικές και μεγάλες εκκλησίες της Βρετανίας και της Ευρώπης, όπως και στους αρχαίους ναούς της Μεσογείου.

Ο Ήλιος είναι ο κυρίαρχος ή το σύμβολο του Λέοντα και εκπροσωπεί την φυσική και ψυχική δύναμη. Από την επιρροή του Ήλιου και τις εμπειρίες των προηγούμενων ζωών σας, έχετε κλίση προς μια ειδική έννοια της υπερηφάνειας και ανάλογα με τον τρόπο εξάσκησης της θέλησής σας και των ιδανικών που έχετε θέσει στον εαυτό σας, μπορείτε είτε να ενισχύσετε είτε να εμποδίσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους (και επομένως είτε να αναπτύξετε είτε να επιβραδύνετε την ψυχική σας εξέλιξη σε αυτή τη ζωή).

Ο Ήλιος σας είναι στον Ζυγό (Αστρικός Ζωδιακός).

Ίσως θυμόσαστε, στους βαθύς διαλογισμούς και τα όνειρά σας, εμπειρίες από πολύ παλαιά όπου ήσασταν ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, γλύπτες, ποιητές στην αρχαία Ινδία όπως και ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της αρχαίας Ελλάδας. Ακόμη αργότερα στην Βενετία, την Φλωρεντία και άλλες Ιταλικές πόλεις αναπτύξατε μέρος αυτής της αγάπης σας για τον πολιτισμό, την ομορφιά και εκτίμηση στην τέχνη με την οποία ασχοληθήκατε και ακόμα και σήμερα πιστεύετε σε αυτήν.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της τέχνης, μεταφέρει την συμβολική της έννοια στο ζώδιο του Ζυγού, τον οποίο κυριαρχεί. Η επιρροή της Αφροδίτης μέσω του Ζυγού κάνει το ακατέργαστο και το αρχέγονο αφύσικο για να το δεχτείτε με χαρά, ή να λαμβάνετε εθελοντικά μέρος σε αυτό.

Επίσης, ίσως είστε από αυτούς που μετενσαρκώθηκαν στην Νότιο Αμερική πριν ακριβώς τον Εμφύλιο Πόλεμο. Στην παρούσα ζωή, ίσως, έχετε μάθει το μάθημα σας, της παροχής της πολυτέλειας και άνεσης για τις ανάγκες σας περισσότερο από ότι οι άλλοι δίνουν αυτά σε σας. Στην πραγματικότητα, μία από τις προκλήσεις του Ζυγού είναι στην μεγάλη ελευθερία που αναζητεί. Με την εξάσκηση της θέλησής σας, θα το ξεπεράσετε και αυτό.

Οι Δεκανοί των Προηγούμενων Ζωών σας.

Σύμφωνα με την Αρχαία Βεδική Aστρολογία, που χρησιμοποιείται ακόμα στην Ινδία, οι πλανήτες των προηγουμένων ζωών, είναι σφαίρες επιρροών, στις οποίες περιπλανάται η ψυχή στα διαστήματα μεταξύ των γήινων ενσαρκώσεων της. Μέσω της τοποθέτησης του Αστρικού Ηλίου και Σελήνης σας σε ένα Δεκανό, (όπου Δεκανός ορίζεται το 1/3 κάθε ζωδίου του Ζωδιακού Κύκλου), κάθε Δεκανός κυβερνάτε από έναν πλανήτη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν και ο Ήλιος και η Σελήνη σας βρίσκονται στον ίδιο Δεκανό και κυβερνούνται από τον ίδιο πλανήτη, τότε, στην Ανάλυσή σας θα υπάρχει μόνον η ανάλυση της θέσης του Ηλίου.

Ο Ήλιος σας είναι σε Δεκανό του Ζυγού

Ο Αστρικός Ήλιος σας βρίσκεται στον Δεκανό του Ζυγού που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Η Αφροδίτη, κάτω από την ερμηνεία της Καρμικής Αστρολογίας, προδιαθέτει στην δημιουργικότητα, την κοινωνικότητα, τις σχέσεις με τους ανθρώπους, την οικογενειακή ζωή και την αγάπη της φύσης.

Ιδιαίτερα πιθανές είναι ενσαρκώσεις στους πρώτους Χριστιανό-Εβραϊκούς χρόνους και μεταγενέστερα σαν καλλιτέχνης-μουσικός στην Δυτική Ευρώπη ή την Αμερική.

Η Σελήνη σας είναι σε Δεκανό του Λέοντα

Η αστρική σας Σελήνη είναι τοποθετημένη στον Δεκανό του Λέοντα, που κυβερνάται από τον Ήλιο. Ο Ήλιος, ιδωμένος μέσα από το πρίσμα της Καρμικής Αστρολογίας δείχνει υψηλό επίπεδο ψυχικής ανάπτυξης και δύναμης, σοβαρές δυνατότητες για πνευματικές υπηρεσίες και ηγετικές ικανότητες, για την παρούσα ζωή σας.

Μία ή περισσότερες προηγούμενες ενσαρκώσεις σε ηγετικές θέσεις, είτε στον κλήρο, είτε στην πολιτική ή και στα δύο, και στις γεωγραφικές θέσεις της Αιγύπτου, της Περσίας ή της Ευρώπης, είναι πιθανές.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<