Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Ανάλυση Προηγούμενης Ζωής κατά Edgar Cayce για την Julie Roberts  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 1 από 3  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας καρμικές Cayce αναλύσεις  
 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Στην Αρχαία Αίγυπτο, την Περσία, την Ινδία, την Ελλάδα, την Ρώμη και σε πολλούς άλλους τοπικούς πολιτισμούς, ήταν ευρέως διαδεδομένη η αντίληψη ότι η αστρολογία έχει σαν βάση της το δόγμα της μετενσάρκωσης, του Κάρμα και της μεταθανάτιας ζωής. Λέγοντας Κάρμα, γενικά εννοούμε την παρούσα (δηλαδή αυτής της ζωής) ολοκλήρωση του εαυτού του καθενός μας, μέσα από σκέψεις, ανάγκες και απαιτήσεις από το παρελθόν (δηλαδή τις προηγούμενες ζωές μας). Σύμφωνα με τις υπαγορεύσεις του Edgar Cayce και τις διδασκαλίες του Rudolf Steiner, όλοι οι πλανήτες, συμπεριλαμβανομένου και του ΗΛΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ υπήρξαν μέρος στην ενδιάμεση (δηλαδή μεταξύ δύο διαδοχικών ενσαρκώσεων) εμπειρία του καθενός. Συνεπώς η αστρολογία δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη της μετενσάρκωσης και αντίστροφα. Βάσει αυτών, η αστρολογία εργάζεται μεν μέσα από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αλλά πάντα ανάλογα με ένα συνδυασμό συναισθημάτων από προηγούμενες ζωές, και πνευματικών, ως επί το πλείστον υποσυνείδητων αναγκών, τις οποίες αποκτούμε στο μεσοδιάστημα των ενσαρκώσεων και κάτω από την επιρροή των πλανητών.


- Ποια είναι η προσέγγιση του θέματος από τον Edgar Cayce και πως η αστρολογία δίνει από την άποψή της πάντα το νόημα και τον σκοπό της ζωής.

Οι υπαγορεύσεις του Edgar Cayce δίνουν έμφαση στο γεγονός ότι τόσο ο σκοπός των ενδιάμεσων των ενσαρκώσεών μας διαπλανητικών ψυχικών εμπειριών, όσο και ο αριθμός των ενσαρκώσεών μας στη ΓΗ, γίνονται με τον σκοπό της τελειώσεώς μας και μέσω αυτής της Ενώσεώς μας με το Θείο. Όπως και ο Χριστός, έτσι και εμείς πρέπει να κάνουμε τους εαυτούς μας πνευματικά κατάλληλους μέσα από όλων των ειδών τις εμπειρίες στον κανόνα της Συνειδητότητας ούτως ώστε στην τελική μας Ένωση με το Θείο να μην προκαλέσουμε διαταραχές λόγω ακαταλληλότητας στα Βασίλεια της Ομορφιάς, της Αρμονίας και της Θείας Δύναμης.

Επιπλέον, έχοντας βαθύτερη κατανόηση των εμπειριών μας --τόσο των φυσικών όσο και των πνευματικών - στους παλμούς του ΗΛΙΟΥ, της ΣΕΛΗΝΗΣ και των άλλων πλανητών να μάθουμε ότι όλες αυτές οι εμπειρίες, καλές ή κακές, είναι απλά ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα και μοναδικό σκοπό. Σε όποια διάσταση ή κατάσταση συνείδησης και αν είμαστε, το τελικό ξύπνημα και η άνοδος οφείλονται στην επιθυμία μας για το τέλειο, το Θείο.

Συνεπώς, τα ενδιάμεσα των ενσαρκώσεων πλανητικά "ταξίδια", αντιπροσωπεύουν μαθήματα της συνείδησης, και κάθε νέα γήινη ενσάρκωση είναι μια ευκαιρία να εφαρμοστούν και πιθανώς να βελτιωθούν τα μαθήματα αυτών των επουράνιων επισκέψεών μας.


- Τι είναι οι "αστρολογικές όψεις" και τι τα "ενδιάμεσα πλανητικά ταξίδια", και πως αυτά τα δύο σχετίζονται με τους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος

Τα "ενδιάμεσα πλανητικά ταξίδια" αναφέρονται συχνότατα στις υπαγορεύσεις του Edgar Cayce. Δηλώνουν τις συνειδητές σας εμπειρίες -- τα μετά θάνατον ταξίδια της ψυχής -- στις μη φυσικές διαστάσεις, μεταξύ των ενσαρκώσεων. Οι διαφορετικές διαστάσεις αυτών των πνευματικών εμπειριών είναι σχετικές με την τροχιά των πλανητών γύρω από τον Ηλιο. Ενας άλλος τρόπος να ονομαστούν αυτές οι διαπλανητικές εμπειρίες είναι σαν "Αστρολογικές Σχέσεις ή Γωνίες".

Η προσωπική σας ανάλυση, αρχίζει με την ερμηνεία της θέσης και των σχέσεων της Σελήνης, που εξυπηρετεί την αμέσως προηγούμενη ζωή σας. Στην ανάλυσή σας, λαμβάνονται επίσης υπόψη και αναλύονται οι εμπειρίες σας στις σφαίρες επιρροής του Ηλίου, του Ερμή, της Αφροδίτης, του Ποσειδώνα. (Επειδή ο Πλούτωνας σπανίως αναφέρεται στις υπαγορεύσεις του Cayce, εξαιρείται από αυτήν την ανάλυση).


- Πως οι Πλανητικές σας εμπειρίες σχετίζονται με την φαντασία και τις υποσυνείδητες ανάγκες σας.

Σαν ψυχές στην μεταξύ των γήινων ενσαρκώσεών μας σαν ύπαρξη, βιώνουμε κάθε μια από τις δέκα πλανητικές εμπειρίες (δέκα είναι οι πλανήτες) σαν μια συνεισφορά μας στο Θείο, και το Τέλειο, όσον αφορά το πνεύμα και την σάρκα μας. Κάθε πλανητική σφαίρα έχει μια ειδική ψυχικό-πνευματική δόνηση, λίγο μεγαλύτερη της φυσικής δόνησης της Γης. Κάθε νοητική δόνηση που βιώνουμε σε αυτές τις πλανητικές σφαίρες μετατρέπεται και καταλήγει σε απλή ανάγκη, αρχή ή διανοητικό μοντέλο. Αυτές οι εσωτερικές ανάγκες, στην πραγματικότητα είναι μαθήματα προς μάθηση, πριν την ένωσή μας με το Θείο. Για παράδειγμα: Η Αγάπη και το Κάλλος είναι οι βασικές δονήσεις που αποτελούν την Αρχή της διάστασης της Αφροδίτης. Το πως θα αντιμετωπίσουμε και θα νικήσουμε τον θυμό και την επιθετικότητα είναι ένα μάθημα που ανήκει στον Άρη, ενώ η διανοητική ικανότητα και η επικοινωνία, σαν μαθήματα ανήκουν στην σφαίρα του Ερμή.


- Θα μπορούσαμε να μάθουμε ποιες ήταν οι προηγούμενες ζωές μας και ποια τα πλανητικά μας μαθήματα; και αν αυτό γίνεται, πως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις πληροφορίες;

Ο καλύτερος "απορροφητήρας" αυτών των ως επί το πλείστον υποσυνείδητων διανοητικών αναγκών και τάσεων, είναι η φαντασία και τα όνειρά σας. Θα μπορούσατε να συνδυάσετε τις αιτιάσεις και τις πληροφορίες από τις προηγούμενες εμπειρίες σας και τα πλανητικά ταξίδια της ψυχής σας, με το σημερινό σας προφίλ, ούτως ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να βοηθηθείτε στην προσπάθειά σας για αυτο-βελτίωση και τελείωση.


- Εάν μερικό από το υλικό αυτής της Ανάλυσης αντιτίθεται σε άλλα σημεία της Ανάλυσης, αυτό πως εξηγείται;

Μπορεί να παρουσιαστούν στην Ανάλυσή σας, διαφορετικές και ίσως συγκρουόμενες επί μέρους αναλύσεις. Μια εξήγηση αυτού είναι ότι η κάθε ανθρώπινη φύση είναι πολύ περισσότερο πολύπλοκη από ότι το ίδιο το άτομο νομίζει. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι αντιδράτε και δείχνετε διαφορετικές ικανότητες κάτω από διαφορετικές επιδράσεις και καταστάσεις. Είναι επίσης πιθανό, όσο ωριμάζετε να ξεπερνάτε και να αποβάλλετε ορισμένα ελαττώματα ή συνήθειές σας.


- Πως χρησιμοποιούνται οι υπαγορεύσεις του Edgar Cayce στην αναγνώριση και την ανάλυση των Προηγούμενων Ζωών μας.

Στις υπαγορεύσεις του Edgar Cayce υπάρχουν περίπου 8,000 καταγραμμένες αναφορές στην Αστρολογία. Είναι προφανές λοιπόν ότι το υλικό ανάλυσης είναι αρκετά μεγάλο.

Η ανάλυση των πλανητικών σας γωνιών, βάσει των γενέθλιων δεδομένων, που είναι στο σύνολό τους μοναδικά για κάθε ύπαρξη, δίνουν την εικόνα του ατόμου σε αυτήν και τις προηγούμενες ζωές του.


- Τι είναι πλανητική όψη και πως εξηγείται από τον Edgar Cayce.

Πλανητικές όψεις ή πλανητικές γωνίες είναι απλά Γεωμετρικές όψεις μεταξύ των πλανητών που δείχνουν την ποιότητα της έκβασης των επιρροών τους. Στην Ανάλυσή σας, θα βρείτε τριών ειδών κατηγορίες όψεων:

1. Την σύνοδο που συμβαίνει όταν δύο πλανήτες ενώνονται (συνυπάρχουν στην ίδια μοίρα του Ζωδιακού).

2. Τις λεγόμενες "επωφελείς" και "εποικοδομητικές" γωνίες όπως το ΤΡΙΓΩΝΟ και το ΕΞΑΓΩΝΟ. Αναλυτικά δύο πλανήτες βρίσκονται σε σχέση τριγώνου όταν απέχουν κατά το 1/3 του Ζωδιακού μεταξύ τους, και σε σχέση εξαγώνου όταν απέχουν κατά το 1/6 του Ζωδιακού Γενικά τα τρίγωνα, τα εξάγωνα, και σε μερικές περιπτώσεις οι σύνοδοι ερμηνεύονται από τον Cayce σαν επιβοηθητικές εμπειρίες της ζωής μας. Για παράδειγμα σε πολλές περιπτώσεις επιβοηθητικών γωνιών, ειδικά αν συμπεριλαμβάνουν τον ΑΡΗ, τον ΗΛΙΟ και τον ΔΙΑ, σημαίνουν ότι γι' αυτήν την ζωή προορίζεστε για κάποιας μορφής ηγετικό ρόλο επειδή υπήρξατε ηγέτης σε μια ή περισσότερες προηγούμενες ζωές.

3. Τέλος υπάρχουν οι δυσαρμονικές γωνίες στον Γενέθλιο χάρτη σας, που αντιπροσωπεύουν προσκλήσεις και δυσκολίες που παρουσιάζονται στην ζωή σας και τις οποίες θα πρέπει να μετατρέψετε με την κατάλληλη συμπεριφορά σε ευκαιρίες προκειμένου να αναπτυχθείτε πνευματικά! Ο Cayce αναφέρεται συνεχώς στις δυσαρμονικές γωνίες με τους χαρακτηρισμούς "ανάποδες" ή "προσβολή". Οι δυσαρμονικές γωνίες είναι το τετράγωνο (1/4 του κύκλου απόσταση μεταξύ των πλανητών) και η αντίθεση (1/2 του κύκλου απόσταση μεταξύ των πλανητών). Η πιο γνωστή στο κοινό δυσαρμονική γωνία είναι η Πανσέληνος, όπου ο ΉΛΙΟΣ και η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Από απόψεως ποιότητας το "τετράγωνο" θεωρείται πιο εσωτερικό, ενώ η "αντίθεση" εξωτερική. Η αντίθεση δείχνει μέρος-σημείο όπου ο συμβιβασμός με τους άλλους είναι απαραίτητος προκειμένου να ξεπληρωθεί ΚΑΡΜΑ από προηγούμενες ζωές, ενώ το τετράγωνο δείχνει σημεία του χαρακτήρα μας (ελαττώματα) που πρέπει να ξεπεραστούν. Οι "δυσαρμονικές" γωνίες, κατά τον Cayce, δείχνουν έλλειψη δύναμης θελήσεως του ατόμου.


- Πως θα μπορούσατε να καθοδηγήστε την ελεύθερη βούλησή σας στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης δυνατής ψυχικής εξέλιξης στην παρούσα σας ζωή.

Είτε η πληθώρα των γωνιών του Προσωπικού Γενέθλιου Χάρτη σας είναι "δυσαρμονική" είτε είναι "αρμονική", αποκαλύπτει (κατά τον Cayce) τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο εξασκώντας την ελεύθερη βούλησή σας, μπορείτε να φτάσετε στην μεγαλύτερη δυνατή ψυχική ανάπτυξη γι' αυτή τη ζωή. Όπως θα διαβάζετε την Ανάλυσή σας, προσέξτε ιδιαίτερα τα σημεία εκείνα στα οποία επαναλαμβάνεται κάποιο θέμα π.χ. επανάληψη κάποιου επαγγέλματος ή κάποιας σχέσης ή κάποιας χρονικής τοποθέτησής σας σε προηγούμενους χρόνους. Τα επαναλαμβανόμενα θέματα είναι ιδιαίτερης σπουδαιότητας για σας. Οι γωνίες σας, είτε δηλώνουν αποτυχίες προηγουμένων ζωών, είτε επιτυχίες, αποκαλύπτουν τις πηγές που σας διατίθενται ή το τι σας λείπει για την περαιτέρω ανάπτυξή σας.

Ο Γενέθλιος Χάρτης ή αλλιώς το ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας, που περιέχει αυτές τις πληροφορίες είναι περισσότερο μια "αιτία" για ανάπτυξη ή μελλοντικής αποτυχίας σας σε αυτήν την ζωή. Εξηγεί δηλαδή γιατί αν αποτύχετε, θα αποτύχετε ή γιατί αν επιτύχετε θα επιτύχετε, και σε ποιους τομείς. Οι εκλογές ανήκουν σε εσάς, και είναι άξιο μνείας ότι, όποιος και αν είναι ο Γενέθλιος Χάρτης σας επιδέχεται αλλαγές με την εξάσκηση της ελεύθερης βούλησής σας και μόνον.

Η ερμηνεία του προσωπικού σας χάρτη, βασίστηκε πάνω στα δεδομένα της γέννησής σας και της θέσεως των πλανητών, μέσα από τις ερμηνείες που έδωσε ο Edgar Cayce για κάθε επί μέρους περίπτωση.

Ο Ήλιος σας είναι σε αρμονική όψη με τον Δία.

Από τον Δία, έχετε ευρύτητα εμπειριών και σας δίνουν τις ικανότητες να είστε γενναιόδωροι (εφ' όσον έχετε αναπτύξει την γενναιοδωρία στον εαυτό σας). Σαν αποτέλεσμα, βοηθάτε, προσέχετε και σέβεστε τους άλλους, ενώ συγχρόνως καταλαβαίνετε και βοηθάτε σε πολλές και ποικίλες καταστάσεις. Είστε ισορροπημένοι μεταξύ ιδεαλισμού και ορθολογισμού. Αυτό σημαίνει ότι, το ιδανικό πρέπει να είναι λογικό για να μπορέσετε να το δεχτείτε.

Πιθανότατα, η ευκολία που έχετε στην έκφραση των συναισθημάτων σας σε όλα τα επίπεδα ξεκινάει από προηγούμενη ζωή όπου ήσασταν ένα από τα "παιδιά του Δία". Διάσημοι, ίσως και με δύναμη, η ιστορία της ψυχής σας έχει περάσει από κάποιο βασιλικό μέλος έως ηθικολόγο, είτε ιερέας είτε ιέρεια.

Επομένως, οι ικανότητες αντίληψής σας είναι ευρύτατες και ασυνήθιστες. Θα πρέπει να είστε δραστήριοι στον εμπορικό κόσμο, παρ' όλα αυτά οι προσπάθειές σας δεν θα είναι ρουτίνα ή μηχανικές, ούτε θα συνηθίζετε να ακολουθείτε τους κανόνες. Είστε, όμως, ακριβής και περιμένετε πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα από άτομα, ομάδες και σχέσεις.

Η θρησκευτική φιλοσοφία, η συμβουλή, η θεραπεία και άλλες ανθρωπιστικές υπηρεσίες που προσφέρετε, πηγάζουν από προηγούμενες ζωές απ' όπου φθάσατε στην σημερινή σας ικανότητα και ευγένεια εξ αιτίας της ΑΞΙΑΣ σας (όχι της ευκαιρίας ή της μοίρας). Έχετε υπόψη σας ότι μαζί με τις μεγαλύτερες πνευματικές ικανότητες έρχονται και οι μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Απαιτούνται από σας περισσότερα από ότι καταλαβαίνετε, όπως είσθε πιθανότατα πιο προοδευμένοι στην εξέλιξη της ψυχής από ότι πιστεύετε. Κρατείστε το σώμα, το μυαλό και την ψυχή αγνά, χωρίς να αναρωτιέστε αν κάνατε το καλύτερο που γνωρίζετε. Ο Θεός απαιτεί τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

 
Αγορά
| 1 | 2 | 3 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<