Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2023  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2023  new
Ερμής ανάδρομος 2023  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Καρμική Ανάλυση - Καρμική Αστρολογία για τη Madonna  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 2 από 2  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας καρμικές αναλύσεις  
 

Καρμική Ανάλυση - Καρμική Αστρολογία - Κεφάλαιο 3: Δίας (Τα Καρμικά σας χαρίσματα)

Το προσωπικό Κάρμα δεν είναι, απαραίτητα, πάντα αρνητικό. Ερχόμαστε σ' αυτή την ζωή με κάποια ιδιαίτερα χαρίσματα, ταλέντα και ενδιαφέροντα, τα οποία μας επιτρέπουν να επεκταθεί και να εμπλουτιστεί ο τομέας των γνώσεών μας. Συχνά παραβλέπουμε την Καρμική του αξία, ενώ στην πραγματικότητα η θέση του πλανήτη Δία στο ωροσκόπιο μπορεί να μας υποδείξει με μεγάλη ακρίβεια όλα αυτά τα Καρμικά χαρίσματα-δώρα που μεταφέρουμε μέσα μας από εμπειρίες των προηγούμενων ζωών. Είναι τα θετικά μας στοιχεία, τα οποία τις περισσότερες φορές αγνοούμε.

Ο Δίας περιγράφει τις πνευματικές αξίες καθώς και τον τομέα/περιοχή της παρούσας ζωής μας, όπου μπορούμε ν' αποκτήσουμε υλικά αγαθά και κέρδη. Τα μαθήματα του Δία περιγράφονται καλύτερα ως "αποδοχή του νόμου του Κάρμα". Δηλαδή είναι η ανταμοιβή που αποκομίζουμε σ' αυτή την ενσάρκωση, διαμέσου των καλών πράξεών μας, από την προηγούμενη. Τα μελλοντικά μας οφέλη (σ' αυτή ή σε κάποια επόμενη ζωή) θα είναι η ανταμοιβή μας για τις ηθικές και δίκαιες συναλλαγές καθώς και για τη γενναιοδωρία που δείξαμε στους συνάνθρωπους μας, όταν την είχαν ανάγκη.

Δίας σε Ζυγό

Ο σκοπός της επιστροφής σας σ' αυτή τη ζωή, είναι η αμεροληψία, η δικαιοσύνη και η κοινωνική αρμονία. Είστε φιλότιμη και έντιμη όταν εξετάζετε τις ανάγκες των άλλων και γι' αυτό γίνεστε εύκολα αγαπητή. Η ιδανική συντροφική σχέση, για σας, θα ήταν με κάποιο άτομο που θα μοιράζεται και θα συμμερίζεται την αντίληψη σας για τη δικαιοσύνη. Ξοδέψατε ένα μεγάλο μέρος της προηγούμενης ζωή σας στην υπηρεσία της δικαιοσύνης, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε ως δικαστής είτε ως υπεύθυνη για τη σωστή κατανομή των αγαθών μεταξύ των συνανθρώπων σας.

Ο Δίας στον 2o Οίκο

Μπορείτε να κάνετε και να πάρετε επιτυχημένες αποφάσεις που αφορούν οικονομικά θέματα ή επιχειρήσεις. Οτιδήποτε νομίζετε πως είναι απλά τύχη, όπως π.χ. να έχετε αρκετές φορές επιτυχημένες οικονομικές δραστηριότητες, στην πραγματικότητα προέρχεται από τις εμπειρίες και τις θετικές πράξεις κάποιας από τις προηγούμενες ζωές σας. Είναι το χρονικό διάστημα που δώσατε πολύ περισσότερα πράγματα στους συνανθρώπους σας με θετικότατο και εντελώς ανιδιοτελή τρόπο και εξαιτίας αυτών θ' ανταμειφθείτε στην παρούσα ενσάρκωση.

Δίας Σύνοδος Ποσειδώνας

Η πνευματική και θρησκευτική βαθιά γνώση που είχατε σε προηγούμενη ζωή σας, σας δίνουν τώρα το δικαίωμα να εγκαταλείψετε τις υπερβολικές φιλοδοξίες και τις μάταιες ενέργειες και ν' αποκτήσετε την εύνοια των Ανώτερων Δυνάμεων. Με ευκολία θ' αποκτάτε την έμπνευση για φιλοσοφικά, ψυχικά ή καλλιτεχνικά θέματα.

Οι παλιές "μνήμες" σας επαναφέρουν τα ψυχικά σας χαρίσματα, την ικανότητα να προαισθάνεστε και την αισιοδοξία σας με ορισμένα θέματα. Θα πρέπει να προσέχετε όμως την τάση σας να βλέπετε θετικά οφέλη από κάθε κατάσταση γιατί η πραγματικότητα μπορεί να είναι και εντελώς διαφορετική.

Δίας Τετράγωνο Αφροδίτη

Σε προηγούμενη ζωή, ο ρομαντικός ιδεαλισμός σας και η αναποφασιστικότητα που δείχνατε στις σχέσεις σας, σας κρατούσαν μακριά από τη δημιουργία μιας ουσιαστικής σχέσης. Η πιθανότητα της τέλειας ερωτικής σχέσης ήταν πάντα στα όνειρά σας. Υπολείμματα ή αναμνήσεις προηγούμενων συνηθειών σας ίσως να σας δημιουργήσουν προβλήματα και σ' αυτή τη ζωή, αν δεν προσπαθήσετε να εδραιώσετε μια σχέση η οποία θα στηρίζεται σε πραγματικά, και όχι φανταστικά, δεδομένα.

Προσπαθήστε να εκμεταλλευθείτε σωστά αυτό που έχετε και αποφύγετε να ονειρεύεστε ό,τι δεν έχετε και ίσως να είναι ανύπαρκτο. Πρέπει να μάθετε να εκμεταλλεύεστε, την κατάλληλη στιγμή, τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Μην αφήνετε τις αμφιβολίες να σας παρασύρουν στην αναβολή, ανεξάρτητα αν πρόκειται για αισθηματικές ή επαγγελματικές υποθέσεις.

Δίας Εξάγωνο Ήλιος

Η ανάπτυξη της εσωτερικής φιλοσοφίας, στο καρμικό σας παρελθόν, σας έδινε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Σε κάποιες άλλες ενσαρκώσεις, είχατε θέσει σε έλεγχο το Εγώ σας με κάποια μορφή θρησκευτικής πειθαρχίας. Τώρα, μπορείτε να ωφεληθείτε από τις εμπειρίες του "παρελθόντος" και ν' ανασύρετε από τη μνήμη σας πολλές από τις καλές σας ιδιότητες, για το καλό των συνανθρώπων σας.

Δίας Εξάγωνο Πλούτωνας

Σε προηγούμενη ζωή, είχατε εμπειρίες μέσα από πολλές αλλαγές και "σκαμπανεβάσματα". Αυτές οι αναμνήσεις, σας έχουν οπλίσει με ισχυρή εσωτερική δύναμη και σθένος. Διαθέτετε ισχυρή θέληση και οξύνοια, σχετικά με το τι είναι σωστό και τι λάθος.

Επίσης, μπορεί να κατέχετε πολλές "διαγνωστικές" ικανότητες, κατάλληλες για τη χρησιμοποίησή τους σε θέματα θεραπείας των άλλων. Οι προηγούμενες εμπειρίες σας, σας έδωσαν την ικανότητα ν' αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις αυτής της ζωής και, παράλληλα, να κατανοείτε πότε χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και στο περιβάλλόν σας.


Καρμική Ανάλυση - Καρμική Αστρολογία  - Κεφάλαιο 4:
Δεσμοί της Σελήνης (Οι Καρμικές σας πόρτες)

Τα σημεία του ωροσκοπίου που αποκαλούμε Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης, δεν είναι στην πραγματικότητα κάποια ουράνια σώματα ή πλανήτες, αλλά υποθετικά σημεία τα οποία σχετίζονται με τη διέλευση της Σελήνης από το Βόρειο ημισφαίριο στο Νότιο. Στην Καρμική Αστρολογία είναι η δίοδος, η Πύλη, απ' όπου περνάμε για να πάμε στην επόμενη ζωή μας. Το αντίθετο σημείο, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης χαρακτηρίζει το αντίστροφο. Είναι το πέρασμά μας από την προηγούμενη στην παρούσα ζωή, ένα σημείο όπου οι Ινδοί αστρολόγοι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία.

Αυτά τα δύο ευαίσθητα σημεία του ωροσκοπίου μας, μπορούν να δείξουν με ποιους στόχους και σκοπούς είμαστε συνδεδεμένοι σ' αυτή την ενσάρκωση και ποιες συνήθειες από τις προηγούμενες ζωές μας, μας συγκρατούν, καθυστερώντας την εκπλήρωση των σκοπών μας, σ' αυτή.

Ο Βόρειος Δεσμός στον 2o Οίκο

Με αυτή την τοποθέτηση των Δεσμών, σπαταλάτε πολύ ενέργεια της παρούσας ζωής σας, στη σκοτεινή πλευρά αυτής. Από παλιές ενσαρκώσεις, διατηρείτε μυστικά που τώρα τρώτε πολύτιμο χρόνο φυλάττοντας τα προσεκτικά. Η μεγαλύτερη δυσκολία σας βρίσκεται στην προσπάθεια vα ζήσετε μια ζωή που δεν θα είvαι κατακριτέα από τους άλλους, επειδή μία πλευρά του εαυτού σας φαίνεται να είναι πολύ δυνατή. Επιθυμείτε το φως, αλλά σε κάθε βήμα που κάνετε πρoς αυτό, το ενοχοποιημένο σας υποσυνείδητο, κλείνει το δρόμο. Έχετε αρκετή προγενέστερη εμπειρία σε χώρους κρυφούς, εκεί που η ανοιχτή κοινωνία δεν τολμούσε vα κοιτάξει.

Στην πραγματικότητα, δοκιμάζετε τα όρια των αξιών των άλλων ανθρώπων και ενώ πολλοί μπορεί vα σας ξέρουν προσωπικά, κανένας δεν σας ξέρει καλά. Μέσα σας, έχετε έναν μεγάλο φόβο μήπως οι άλλοι εισχωρήσουν στα προσωπικά σας μυστικά. Παράλληλα όμως έχετε και μια εσωτερική σιγουριά πως όλα θα πάνε καλά, ακόμα κι αν η πρακτική σας δεν είναι και η πιο τέλεια.

Επειδή δυσκολεύεστε να συγκεκριμενοποιήσετε τη δική σας αίσθηση αξιών, προσπαθείτε απεγνωσμένα να μελετήσετε τις αξίες των άλλων. Κάνοντας όμως αυτό, από απροσεξία μπορεί να δυσκολέψετε τους άλλους στον δικό τους δρόμο. Σε περασμένες ενσαρκώσεις, καταστρέψατε πολλά δικά σας συστήματα αξιών, έτσι τώρα σας είναι δύσκολο vα καταλάβετε γιατί οι άλλοι αγαπούν ό,τι κάνουν. Υπάρχει ο κίνδυνος, αν δεν έχετε κάτι δικό σας σε αυτή τη ζωή, vα παίρνετε, με φυσικότητα, των άλλων. Συνήθως, αυτό γίνεται με τέτοιο τρόπο, που είναι εξαιρετικά δύσκολο vα αναγνωριστεί.

Πρέπει να αναπτύξετε και να εδραιώστε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό για σας, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που είναι ανέντιμο είναι και δύσκολο vα διαφυλαχτεί. Δεν μπορείτε να περιμένετε vα αναπτυχθείτε με τις προσπάθειες των άλλων γιατί αν θέλετε vα... διασχίσετε τη γέφυρα πρέπει να πληρώσετε το τίμημα μόνη σας. Καθώς φτάνετε σε αυτή την διαπίστωση, η πόρτα "της φωτισμένης καλύβας" ανοίγει διάπλατα για σας, όχι εξαιτίας της καλοσύνης των άλλων, αλλά επειδή εσείς η ίδια τα καταφέρατε.

Τo ζώδιο που περιλαμβάνει τoν Ν. Δεσμό, επισημαίνει τους τρόπους με τους οποίους οι προηγούμενες ενσαρκώσεις σας έχουν κάνει vα είστε προκατειλημμένη με τις υποθέσεις των άλλων. Το ζώδιο τo οποίο περιλαμβάνει τον Β. Δεσμό (παρακάτω), δείχνει τον τρόπο με τον οποίο, τώρα, μπορείτε vα χτίσει μια ουσιώδη και σημαντική ζωή, αφού πλέον εσείς η ίδια σταθεροποιείτε τα δικά σας συστήματα αξιών.

Βόρειος Δεσμός Σελήνης σε Ζυγό

Στις προηγούμενες ζωές σας, η προσωπική σας άνοδος, η προαγωγή και επιτυχία είχαν μεγάλη σημασία για σας. Η υπερβολική σας έπαρση ή η υπερηφάνεια σας έκαναν, πολλές φορές, να χρησιμοποιείτε την ελκυστικότητά σας για ν' αποκομίσετε προσωπικά οφέλη, εντελώς αδικαιολόγητα. Η παρόρμηση και ο ανταγωνισμός που έχετε επιδείξει στις προηγούμενες ενσαρκώσεις, είναι εμφανείς και σ' αυτή τη ζωή.

Τώρα, χρειάζεται να μάθετε να συνεργάζεστε με τους άλλους που βρίσκονται γύρω σας έστω και αν, πολλές φορές, δεν συμφωνείτε απόλυτα μαζί τους. Είναι πολύ πιθανό ότι υπήρξατε στρατιωτικός, εξερευνητής, ή εφευρέτης και τώρα έχετε ισχυρές συμπάθειες και αντιπάθειες μεταξύ του κύκλου σας, ενώ δείχνετε με ευκολία τι σας αρέσει και τι όχι, αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων.

Για να επιφέρετε την ισορροπία μεταξύ των τελευταίων ενσαρκώσεών σας πρέπει να μάθετε ότι ο εγωισμός μπορεί μόνο ν' αυξήσει την εσωτερική σας δυσαρέσκεια. Η εμπειρία να μοιράζεστε και να συνεργάζεστε με τους άλλους θα σας φέρει ανυπολόγιστη προσωπική ικανοποίηση. Χρησιμοποιήστε την αίσθησή σας για δικαιοσύνη για την καλυτέρευση της ανθρωπότητας και όχι για προσωπικό όφελος και προαγωγή.


Καρμική Ανάλυση - Καρμική Αστρολογία - Κεφάλαιο 5:
Ανάδρομοι Πλανήτες (Αντεστραμμένες Ενέργειες)

Σ' ένα ωροσκόπιο, οι πλανήτες που είναι "ανάδρομοι" σε κίνηση, αποκρύβουν ή αντιστρέφουν την πραγματική φύση της ενέργειάς τους μ' έναν ιδιόρρυθμο τρόπο. Από τη σκοπιά της προηγούμενης ζωής, αυτό συνήθως σημαίνει ότι κάποιες εμπειρίες ή καταστάσεις της προηγούμενης ζωής ήταν ισχυρά αρνητικές και ότι το άτομο αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει θετικά και ολοκληρωμένα τις ενέργειες των πλανητών.

Ο Ερμής σας Ανάδρομος

Η γρήγορη ομιλία και η εύστοχη έκφραση των σκέψεών σας έχει τις ρίζες της σε εμπειρίες προηγουμένων ενσαρκώσεων. Σ' αυτή τη ζωή, θα πρέπει ν' αποβάλετε τη νοητική νευρικότητα, την ισχυρή κριτική ή την τάση να σαρκάζετε, αν θέλετε ν' αποφύγετε τις δυσκολίες στις επαφές και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πρέπει να γίνετε περισσότερο ελαστική σχετικά με τις καθυστερήσεις εκ μέρους των άλλων, καθώς και λιγότερο ισχυρογνώμων.

Ο Κρόνος σας Ανάδρομος

Σε προηγούμενη ζωή, είχατε υπάρξει ισχυρότατη προσωπικότητα και κατείχατε μεγάλη θέση. Πολλές φορές, κάνατε κατάχρηση αυτής της θέσης εις βάρος των συνανθρώπων σας, προκειμένου ν' αποκομίσετε προσωπικά οφέλη.

Σ' αυτή την ενσάρκωση, θα πρέπει να μάθετε τη σωστή χρήση της δύναμής σας και να υπολογίζετε αν θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στους άλλους, από τις φιλοδοξίες σας. Είναι ο μοναδικός τρόπος για ν' αποβάλετε την εσωτερική σας δυσαρέσκεια ή αναποφασιστικότητα από την οποία, συχνά, καταλαμβάνεστε.

Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τη μοναξιά και την αβεβαιότητα, προσπαθήστε ν' απελευθερώσετε ένα μέρος της ενέργειάς σας συντονίζοντάς την με τις ανάγκες των συνανθρώπων σας.

Καρμική Ανάλυση - Καρμική Αστρολογία Copyright anew.gr  

 
Αγορά
| 1 | 2 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<